Languages

Política de privadesa de Xiaomi

La nostra Política de privadesa es va actualitzar el 4 de setembre de 2019.

Agafeu un moment per familiaritzar-vos amb les nostres pràctiques de privacitat i fer-nos saber si teniu cap pregunta.

Sobre nosaltres

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands B.V., i les seves empreses afiliades al grup Xiaomi (a partir d'ara "Xiaomi", "nosaltres", "el nostre" o "nosaltres") pren la vostra privacitat molt seriosament. Aquesta Política de privadesa està dissenyada tenint en compte les vostres necessitats i és important que tingueu una comprensió completa de les nostres pràctiques de recopilació d'informació personal i d'ús, alhora que us assegureu que, en última instància, teniu el control de la vostra informació personal proporcionada a Xiaomi.

Quant a la Política de privadesa

Llevat de productes o serveis específics de Xiaomi que ofereixen una política de privacitat independent, aquesta Política de privadesa s'aplica a tots els dispositius, llocs web o aplicacions de Xiaomi que fan referència o enllacen amb aquesta Política de privadesa. Aquesta Política de privadesa explica com Xiaomi recopila, utilitza, divulga, processa i protegeix qualsevol informació personal que ens proporcioneu o que recolim de vostè, quan utilitzeu els nostres productes i serveis ubicats a llocs web (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com), i les nostres aplicacions que oferim als nostres dispositius mòbils. Si un producte Xiaomi proporciona una política de privacitat separada, la política de privacitat separada rebrà una sol·licitud de prioritat, mentre que la part descoberta estarà subjecta als termes d'aquesta Política de privadesa. A més, de com els productes i serveis específics recullen i processen la vostra informació personal també pot variar depenent del model, la versió de serveis o la regió. Us suggerim que consulteu la política de privacitat independent per obtenir més informació.

Segons aquesta Política de privadesa, "informació personal" significa informació que es pot utilitzar per identificar directament o indirectament a un individu, ja sigui tan sols per mitjà d’aquesta informació o d’aquesta informació combinada amb altres informacions a les quals Xiaomi té accés sobre aquesta persona, excepte en cas contrari proporcionat específicament per lleis aplicables a la vostra regió. Utilitzarem la vostra informació personal estrictament d’acord amb la política de privacitat.

Com us podem ajudar?

Al final, el que volem és el millor per a tots els nostres usuaris. Si teniu cap problema amb la nostra pràctica de tractament de dades tal i com es resumeix en aquesta Política de privadesa, poseu-vos en contacte amb privacy@xiaomi.com per atendre les vostres inquietuds específiques. Estarem encantats d’escoltar-vos. Si teniu una preocupació no resolta o una informació sobre l'ús de dades que no hem tractat satisfactòriament, poseu-vos en contacte amb el nostre proveïdor de resolució de conflictes de tercers amb base a EUA (gratuïtament) a https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

TRUSTe

1. Quina informació recollim i com la fem servir?

1.1 Quina informació recollim?

Per proporcionar-vos els nostres serveis, us demanarem que proporcioneu informació personal necessària per proporcionar-vos aquests serveis. Només recollirem la informació que sigui necessària per als vostres propòsits específics, explícits i legítims i que no es processi encara de manera incompatible amb aquests propòsits. Teniu dret a escollir si us proporcionarà o no la informació que hem sol·licitat, però en la majoria dels casos, si no proporcioneu la vostra informació personal, és possible que no puguem proporcionar-vos els nostres productes o serveis ni respondre a les vostres consultes.

Depenent del servei que trieu, podem recopilar els següents tipus d'informació:

1.1.1 Informació que ens proporcioneu:

Podem recopilar qualsevol informació personal que ens proporcioneu, que és necessària per al servei que escolliu. Per exemple, podeu proporcionar el vostre nom, número de telèfon mòbil, adreça de correu electrònic, adreça de lliurament, comanda, dades de facturació, número de compte bancari, nom del titular del compte, número de targeta de crèdit i altra informació si utilitzeu els serveis minoristes de mi.com; podeu sincronitzar materials o dades si utilitzeu els serveis del Núvol Xiaomi; Podeu proporcionar informació sobre gènere, informació relacionada amb la seguretat i altres si creeu un compte; Podeu proporcionar el títol actual del treball, l’ensenyament i qualsevol altra informació relacionada amb les vostres activitats socials de manera gratuïta si participeu al fòrum MIUI o en una altra plataforma Xiaomi.

1.1.2 Informació que recopilem en l'ús de serveis

• Informació relacionada amb el dispositiu o la targeta SIM. Per exemple, el número IMEI, el nombre GAID, el número IMSI, l'adreça MAC, el número de sèrie, la versió i el tipus MIUI, la versió ROM, la versió per a Android, la identificació d'Android i la ID d'espai. Operador de la targeta SIM i la seva àrea d'ubicació, informació de visualització de pantalla, informació del teclat del dispositiu, detalls del fabricant i nom del model, temps d'activació del dispositiu, operador de xarxa, tipus de connexió, informació bàsica de maquinari i informació d'ús (com ara CPU, emmagatzematge, ús de la bateria, resolució de pantalla i temperatura del dispositiu, model de lent de la càmera).

• Informació específica per a vosaltres que pot ser assignada per proveïdors de serveis de tercers i socis comercials: podem recopilar i utilitzar la informació, com ara el vostre identificador publicitari assignat per proveïdors de serveis de tercers i socis comercials.

• Informació relacionada amb l’ús de la vostra aplicació, incloent informació bàsica de l’aplicació, com ara la llista d’aplicacions, la informació d’identificació d’aplicació, la versió SDK, la configuració de l’actualització del sistema, la configuració de l’aplicació (regió, idioma, zona horària, tipus de lletra) i l’aplicació registre d'estat (per exemple, descàrrega, instal·lació, actualització, supressió).

• Informació generada quan utilitzeu un servei, com ara les insígnies, les qualificacions, la informació d'inici de sessió i els registres de navegació al servei del Fòrum MIUI; els vostres missatges al fòrum MIUI (només visibles tant per a les parts d'enviament com per a les receptores); el contingut de push generat quan utilitzeu els serveis de push Mi; el vostre comportament (com ara fer clic, navegar, etc.) per als serveis de publicitat.

• Informació sobre l'activitat (només per a serveis / funcionalitats específiques): informació sobre la vostra ubicació exacta o aproximadament si utilitzeu serveis relacionats amb la ubicació (programa de navegació, programa meteorològic i el programa amb la funcionalitat de localització de dispositiu). Per exemple, la regió, el codi de país, el codi de la ciutat, el codi de xarxa mòbil, el codi de país del mòbil, la informació sobre la identitat de la cel·la, la longitud i la latitud, la configuració de la zona horària, la configuració del llenguatge. Podeu desactivar la informació d'ubicació de cada aplicació en qualsevol moment dins de la configuració del telèfon (Configuració - Permisos).

• Informació de registre: informació relacionada amb l'ús de determinades funcions, aplicacions i llocs web. Per exemple, els cookies i altres tecnologies d'identificació anònimes, adreces IP, informació de sol·licituds de xarxa, historial de missatges temporals, registres del sistema estàndard, informació de bloqueig, informació de registre generada mitjançant l'ús dels serveis (com ara el temps de registre, el temps d'accés, el temps d'activitat, etc.).

• Altres informacions: valor de característiques ambientals (ECV) (és a dir, el valor generat a partir de la identificació del Compte Mi, identificador del dispositiu del telèfon, identificador de connexió Wi-Fi connectat i informació de ubicació).

1.1.3 Informació de fonts de tercers

Quan la llei ho permeti, recopilarem informació sobre vosaltres a partir de fonts de tercers. Per exemple,

• Per a determinats serveis que poden incloure transaccions de comptes i financers, amb la vostra autorització, podem validar la informació que proporcioneu (com ara el número de telèfon) a través de fonts legítimes de tercers per a fins de seguretat i prevenció de fraus;

• Podem rebre símbols d'identificació designats (com ara IMEI d'un anunciant) per proporcionar-vos serveis de publicitat;

• També podem obtenir certa informació, com ara identificadors de compte i sobrenoms de serveis de xarxes socials de tercers (per exemple, quan utilitzeu un compte de xarxa social per iniciar sessió en un servei Xiaomi);

• informació sobre vosaltres que els altres ens han proporcionat (p. ex., la vostra adreça de lliurament que altres usuaris ens poden proporcionar quan compren productes per vosaltres a través de serveis de mi.com).

1.1.4 Informació no identificable

També podem recopilar altres tipus d'informació que no estiguin vinculats directa o indirectament a una persona i que no es puguin definir com a informació personal segons les lleis locals aplicables. Aquesta informació pot incloure dades estadístiques generades quan s'utilitza un servei específic (p. ex., Informació relacionada amb el dispositiu no identificable, esdeveniments d’ús diari, esdeveniments d’accés a pàgines, esdeveniments de sessió d’orientació i d'esdeveniments de temps d’accés a la pàgina); dades de monitorització de xarxa (p. ex., temps de sol·licitud, nombre de sol·licitud d'error, etc.); esdeveniments d’error d’aplicacions. El propòsit d'aquesta col·lecció és millorar els serveis que oferim. El tipus i la quantitat d'informació recollida depèn de com utilitzeu els nostres productes i/o serveis.

Recollim informació com identificadors de dispositius únics, models de dispositius, números de versió del sistema i informació sobre les vostres activitats a les nostres pàgines web o aplicacions per a mòbils. Agregem aquesta informació per proporcionar-vos més informació útil, entendre quines parts dels nostres llocs web, productes i serveis us interessin més. Aquestes dades agregades no són informació personal, ja que no es poden utilitzar per identificar-lo. Tanmateix, si es combina informació no personal amb informació personal, aquesta informació es tractarà com a informació personal.

1.2 Com utilitzem la informació personal que recolim

El propòsit de recopilar informació personal és proporcionar-vos productes i / o serveis i garantir que complim amb les lleis, els reglaments i altres requisits reglamentaris aplicables. Això implica:

• Proporcionar, processar, mantenir, millorar i desenvolupar els nostres productes i / o serveis per a vostè, com ara lliurament, activació, verificació, postvenda, assistència al client i publicitat.

• Implementar i mantenir les garanties de seguretat per evitar pèrdues i fraus, com ajudar a identificar usuaris, verificar la identitat de l'usuari. Utilitzem la vostra informació amb fins antifraude només quan es compleixen les dues condicions següents: és necessari; i les dades utilitzades per a l'avaluació s'ajusten als interessos legítims de Xiaomi per protegir els usuaris i els serveis.

• Gestionar els vostres equips, serveis, preguntes o sol·licituds, com ara respondre a consultes dels clients, enviar notificacions de sistemes i aplicacions, gestionar les vostres activitats com sortejos.

• Realització d'activitats promocionals rellevants, com ara proporcionar material de promoció i màrqueting i actualitzacions. Si ja no voleu rebre determinats tipus de material promocional, podeu desactivar-vos pel mètode proporcionat al missatge (com ara l'enllaç de cancel·lació de la subscripció al final del missatge), llevat que s'indiqui el contrari a les lleis aplicables. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

• Proporcionar serveis i continguts personalitzats. Podem recomanar productes, serveis i activitats personalitzats, inclosa la publicitat, basant-nos en la informació que genereu quan utilitzeu els nostres productes i serveis, com ara l'historial de compres, l'historial de navegació del lloc web i l'ubicació geogràfica. Teniu dret a no participar de rebre anuncis personalitzats i oposar-se a la creació de perfils, incloent-hi la realització a efectes de màrqueting directe, en qualsevol moment. Per fer-ho, podeu activar-lo o desactivar-lo en qualsevol moment dins de la configuració del telèfon (Configuració - Configuració addicional - Privacitat - Serveis d'anuncis) o poseu-vos en contacte amb nosaltres a privacy@xiaomi.com. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

• Permetre publicar comentaris en fòrums públics.

• Propòsits interns, com ara l'anàlisi de dades, la investigació i el desenvolupament d'informació estadística relacionada amb l'ús dels nostres productes o serveis per millorar millor els nostres productes o serveis. Per exemple, es realitza un ensenyament d'aprenentatge automàtic o un model d'algorisme després del processament de la identificació.

• Optimitzar el rendiment del vostre dispositiu, com ara analitzar l'ús de memòria o l'ús de la CPU de l'aplicació.

• Emmagatzemar i mantenir informació relacionada amb vosaltres per a les nostres operacions comercials (com ara estadístiques empresarials) o per complir les nostres obligacions legals.

• Proporcionar serveis locals que no necessiten comunicació amb els nostres servidors, com ara utilitzar el servei de Notes al dispositiu.

• Altres finalitats amb el vostre consentiment.

A continuació, es mostren exemples més detallats sobre com utilitzem la vostra informació (que pot incloure informació personal):

• Activar i registrar els vostres productes o serveis Xiaomi adquirits.

• Creació i manteniment del vostre compte Mi. La informació personal recopilada quan creeu un Compte Mi als nostres llocs web o a través dels nostres dispositius mòbils, s'utilitza per crear-vos el Compte Mi personal i la pàgina de perfil.

• Processant la vostra comanda de compra. La informació relacionada amb ordres de comerç electrònic s'utilitza per processar l'ordre de compra i els serveis relacionats amb la venda, incloent l'assistència al client i el lliurament posterior. A més, el número d'ordre s'utilitzarà per comprovar l'ordre amb el soci de lliurament, així com per enregistrar el lliurament del paquet. La informació del destinatari, inclòs el nom, l'adreça, el número de telèfon i el codi postal, s'utilitzarà per a finalitats de lliurament. La vostra adreça de correu electrònic s'utilitza per enviar-vos informació de seguiment de paqueteria. Una llista d'articles comprats s'utilitza per imprimir una factura i permet al client veure quins elements es troben al paquet.

• Participar al fòrum MIUI. La informació personal relacionada amb el fòrum MIUI o altres plataformes d'Internet de Xiaomi es pot utilitzar per a la visualització de la pàgina de perfil, la interacció amb altres usuaris i la participació en el fòrum.

• Proporcionar Núvol Xiaomi i altres serveis MIUI. La informació següent: (informació relacionada amb el dispositiu o la targeta SIM inclòs el nombre GAID, el número IMEI, el número IMSI, el número de telèfon, l'ID del dispositiu, el sistema operatiu del dispositiu, l'adreça MAC, el tipus de dispositiu, la informació sobre el rendiment i el sistema i la informació sobre la ubicació, incloent el codi de país mòbil, el codi de xarxa mòbil i la identitat de la cel·la), s'utilitza per activar els serveis MIUI, per exemple, Núvol Xiaomi, sincronització de l'historial de trucades, sincronització de SMS, dispositiu de cerca, per a l'autenticació de l'usuari i l'activació del servei.

• Diagnosticació de fallades d'activació. La informació relacionada amb la ubicació s'utilitza per accedir a l'activació de la targeta SIM (per exemple, passarel·les del servei de missatges curts (SMS) i fallades de xarxa) per identificar l'operador de xarxa del servei i notificar a l'operador de xarxa d'aquest error.

• Proporcionar altres serveis MIUI. La informació recopilada pels serveis de MIUI s'utilitza per dur a terme les funcions d'aquest servei, alhora que proporciona una optimització del servei, p. ex. baixar, actualitzar, registrar, executar o optimitzar activitats relacionades amb els serveis de MIUI. Per exemple, la informació personal recopilada per la Botiga de Temes pot proporcionar serveis de recomanació de tema personalitzats en funció del vostre historial de baixada i navegació.

• Cerca del vostre dispositiu. Si el vostre telèfon es perd o el roba, la funció Cercar dispositiu de Xiaomi us pot ajudar a trobar i protegir el telèfon. Podeu localitzar el telèfon en un mapa mitjançant la informació de la ubicació proporcionada pel telèfon, netejar el telèfon o bloquejar el telèfon. Quan cerqueu activament el vostre telèfon, es captura la informació d'ubicació des del dispositiu mòbil; en algunes situacions, aquesta informació s'obté de torres cel·lulars o punts d'accés Wi-Fi. Podeu activar o desactivar aquesta funció en qualsevol moment dins de la configuració del telèfon (Configuració - Compte Mi - Núvol Xiaomi - Cercar Dispositiu).

• Enregistrament d'informació de la ubicació a les fotos. Podeu enregistrar la vostra informació de ubicació mentre feu una foto. Aquesta informació serà visible a les carpetes de fotos i la ubicació es desarà a la informació de la propietat de les vostres fotos. Si no voleu enregistrar la vostra ubicació mentre feu una foto, podeu desactivar-la en qualsevol moment a la configuració de la càmera del dispositiu.

• Proporcionar funcions de missatgeria (per exemple, Mi Talk, Missatge Mi). Si baixeu i utilitzeu Mi Talk, la informació recopilada per Mi Talk es pot utilitzar per activar aquest servei i identificar el destinatari de l’usuari i el missatge. A més, l’historial de xat s'emmagatzema per a la comoditat de tornar a carregar l'historial de xat després que un usuari hagi reinstal·lat aplicacions o per sincronitzar-lo entre dispositius. La informació (números de telèfon del remitent i del destinatari i l'identificació del Missatge Mi) es poden utilitzar per al Missatge Mi per activar els serveis i permetre que el servei funcioni, inclòs l'encaminament dels missatges.

• Proporcionar serveis basats en la ubicació. En el curs de l'ús de serveis MIUI, la informació d'ubicació també pot ser usada per nosaltres o per proveïdors de serveis i socis comercials de tercers (per obtenir més informació, consulteu “Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal "a continuació) per oferir-vos la versió correcta del servei i proporcionar detalls precisos sobre aquesta ubicació per obtenir la millor experiència possible d'usuari, per exemple detalls del temps, accés a la ubicació (com a part de la plataforma Android). Podeu desactivar els serveis d'ubicació a configuració o desactivar l'ús de serveis d'ubicació d'una aplicació en qualsevol moment.

• Millorar l’experiència de l’usuari. Algunes funcions d’inscripció, com ara el Programa d’experiència d’usuari, permeten a Xiaomi analitzar dades sobre com els usuaris utilitzen els serveis de telèfon i de MIUI per tal de millorar l’experiència de l’usuari, com l'enviament d'informes d'error.

• Permetent-vos utilitzar el Centre de seguretat. La informació recopilada es pot utilitzar per a funcions de seguretat i manteniment del sistema a l'Aplicació de Seguretat, com ara l'Anàlisi de Seguretat, Estalviador de bateria, Llista de bloqueig, Netejador, etc. Algunes d'aquestes funcionalitats són operades per proveïdors de serveis de tercers i/o socis comercials (per obtenir més informació, consulteu "Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal" a continuació). La informació (que no és informació personal com les llistes de definicions de virus) s'utilitza per a funcions d'Anàlisi de Seguretat.

• Proporcionar servei d'empemta. La identificació del Compte Mi i els números GAID/IMEI també s'utilitzaran per proporcionar el servei d'empemta Xiaomi per avaluar el rendiment de la publicitat i enviar notificacions de MIUI sobre actualitzacions de programari o anuncis de productes nous, inclosa informació sobre vendes i promocions. A més, sota la confiança de tercers seleccionats (que també seran els controladors de dades de la vostra informació personal, per a més informació, veure "Com compartim, transferim i revelem públicament la vostra informació personal" a continuació), el servei d'empemta Xiaomi també pot avaluar el rendiment de la publicitat o enviar notificacions mitjançant l'ús de la vostra identificació del Compte Mi i els números IMEI de MIUI. Podem utilitzar la vostra informació personal amb la finalitat d'enviar-vos missatges empemta (ja sigui per missatgeria dels nostres serveis, per correu electrònic o per altres mitjans) que ofereixen o anuncien els nostres productes i serveis i/o els productes i serveis de tercers seleccionats. Podeu desactivar rebre màrqueting de nosaltres i de tercers en qualsevol moment canviant les vostres preferències a la configuració del dispositiu o gestionant les vostres preferències a través de l'aplicació/lloc web de tercers que utilitza Xiaomi empemta. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

• Verificar la identitat de l'usuari. Xiaomi utilitza el valor ECV per verificar la identitat de l'usuari i evitar inicis de sessió no autoritzats.

• Recopilació dels comentaris dels usuaris. La informació que escolliu és valuosa per ajudar a Xiaomi a millorar els nostres serveis. Per tal de fer el seguiment dels comentaris que heu triat proporcionar, Xiaomi us pot correspondre utilitzant la informació personal que heu proporcionat i manteniu registres d'aquesta correspondència per a la resolució de problemes i la millora del servei.

• Enviar avisos. De tant en tant, podem utilitzar la vostra informació personal per enviar avisos importants, com ara avisos sobre compres i canvis en els nostres termes, condicions i polítiques. Atès que aquesta informació és fonamental per a la vostra interacció amb Xiaomi, no es recomana que es negui a rebre aquesta informació.

• Realització d'activitats promocionals. Si participeu en una promoció de sorteig, concurs o similars a través de les plataformes de xarxes socials de Xiaomi, podem utilitzar la informació personal que proporcioneu per enviar-vos aquestes recompenses.

• Realització de l'anàlisi de dispositius per proporcionar una millor experiència d'usuari. Xiaomi realitzarà l'anàlisi de maquinari i programari per millorar encara més l'experiència del dispositiu.

Podem combinar aquesta informació amb altra informació (incloent informació sobre diferents serveis o dispositius com ara ordinadors, telèfons mòbils, televisors intel·ligents i altres dispositius connectats) per proporcionar i millorar els nostres productes, serveis, contingut i publicitat. Per exemple, podem utilitzar els detalls del vostre Compte Mi a tots els serveis que utilitzeu que requereixen un Compte Mi. A més, per fer-vos una millor experiència i millorar els nostres serveis, tot i complir les lleis i normatives pertinents o amb el vostre consentiment, podem resoldre la informació de diferents productes, serveis o equips de la vostra empresa o relacionats amb vosaltres per formar una etiqueta, per proporcionar suggeriments, contingut personalitzat i funcions personalitzades. Per exemple, utilitzeu l’historial de cerca al navegador per recomanar productes o serveis que us interessaran a Mi.com. I, segons els motius de la combinació anterior i els requisits de les lleis aplicables, us proporcionarem mecanismes de control específics per a aquesta combinació. Teniu dret a no rebre el màrqueting directe de nosaltres i la presa de decisions automatitzada, etc. Per exercir aquests drets, podeu enviar un correu electrònic a privacy@xiaomi.com o referir-vos als mecanismes de control descrits a la política de privacitat separada de cada producte. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

2 Cookies i altres tecnologies

Les tecnologies com cookies, etiquetes i seqüències d'ordres són utilitzades per Xiaomi i els nostres tercers proveïdors de serveis i socis comercials (per a més informació veure "Com compartim, transferir i divulgar públicament la seva informació personal" a continuació). Aquestes tecnologies s'utilitzen per analitzar les tendències, administrar el lloc, fer el seguiment dels moviments dels usuaris al voltant del lloc web i recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en conjunt. Podem rebre informes basats en l'ús d'aquestes tecnologies per part d'aquestes empreses de manera individual i agregada. Aquestes tecnologies ens ajuden a entendre millor el comportament dels usuaris, ens diuen quines parts dels nostres llocs web han visitat la gent, així com facilitar i mesurar l’eficàcia dels anuncis i de les cerques web. Tractem la informació recopilada per cookies i altres tecnologies com a informació no personal, excepte quan les adreces de Protocols d’Internet (IP) o identificadors similars es consideren informació personal per lleis locals.

• Fitxers de registre: tal com succeeix en la majoria de llocs web, recopilem certa informació i l'emmagatzemem en fitxers de registre. Aquesta informació pot incloure adreces de Protocol d'Internet (IP), tipus de navegador, proveïdor de serveis d'Internet (ISP), pàgines de referència/sortida, sistema operatiu, marcatge de data i hora i/o dades del fluxe de clics. No enllacem aquestes dades recopilades automàticament amb altres dades que recopilem sobre vosaltres.

• Publicitat: ens associem amb els nostres proveïdors de serveis de tercers i socis comercials (per obtenir més informació, consulteu “Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal” a continuació) a o bé visualitzeu publicitat al nostre lloc web o per gestionar la nostra publicitat a altres llocs. Els nostres proveïdors de serveis de tercers i socis comercials poden utilitzar tecnologies com ara cookies per recopilar informació sobre les vostres activitats en aquest lloc i altres llocs per tal de proporcionar-vos un servei de publicitat basat en les vostres activitats i interessos de navegació. Obtindrem el vostre consentiment explícit previ i implicareu una acció afirmativa clara abans de proporcionar-vos aquest servei de publicitat. Si no voleu que aquesta informació s'utilitzi amb l'objectiu de servir-vos anuncis basats en els interessos, podeu optar per fer-ho fent clic aquí http://preferences-mgr.truste.com.

• Anàlisi de mòbils: Dins d'algunes de les nostres aplicacions per a mòbils utilitzem un programa d'anàlisi de mòbils que ens permet entendre millor la funcionalitat del nostre programa mòbil al vostre telèfon. Aquest programari pot enregistrar informació com la freqüència amb què es fa servir l'aplicació, els esdeveniments que es produeixen a l'aplicació, l'ús agregat, les dades de rendiment i els accidents en l'aplicació. No enllacem la informació que emmagatzemem dins del programari d'anàlisi amb qualsevol informació personal que envieu a l'aplicació mòbil.

• Emmagatzematge local - HTML5/Flash: utilitzem objectes d'emmagatzematge local (LSO) com HTML5 o Flash per emmagatzemar contingut i preferències. Els tercers amb els quals ens associem per oferir determinades funcions als nostres llocs o per mostrar publicitat basada en la vostra activitat de navegació web també utilitzen cookies HTML5 o Flash per recopilar i emmagatzemar informació. Diversos navegadors poden oferir la seva pròpia eina de gestió per eliminar les pèrdues HTML5. Per gestionar els cookies Flash, feu clic aquí: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html.

3 Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal

3.1 Compartir

No venem cap informació personal a tercers. De vegades, podem compartir la vostra informació personal amb tercers (tal com es descriu a continuació) per proporcionar o millorar els nostres productes o serveis, inclosos l’oferta de productes o serveis basats en les vostres necessitats. Si ja no voleu permetre'ns compartir aquesta informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a privacy@xiaomi.com.

3.1.1 Compartir el que trieu o sol·liciteu activament

Amb el vostre consentiment explícit o si ho sol·liciteu, compartirem la vostra informació personal dins de l'abast del vostre consentiment/sol·licitud amb tercers específics designats per vosaltres. Per exemple, quan utilitzeu el Compte Mi per iniciar sessió en un lloc web o aplicació de tercers.

3.1.2 Compartir informació amb el nostre grup

Per dur a terme operacions comercials amb èxit i per proporcionar-vos totes les funcions dels nostres productes o serveis, podem compartir la vostra informació personal de tant en tant amb altres afiliats de Xiaomi.

3.1.3 Compartir amb les empreses dels ecosistemes del nostre grup

Xiaomi treballa conjuntament amb un grup d’empreses que formen el Ecosistema Mi. Les empreses Ecosistema Mi són entitats independents, invertides i incubades per Xiaomi, i són experts en els seus camps. Xiaomi pot divulgar la vostra informació personal a les empreses de Ecosistema Mi per oferir-vos i millorar els productes i serveis interessants (tant de maquinaria com de programa) de les empreses de Ecosistema Mi. Alguns d'aquests productes o serveis seguiran estant sota la marca Xiaomi, mentre que altres poden utilitzar la seva pròpia marca. Les companyies de Ecosistema Mi poden compartir de tant en tant informació amb Xiaomi en relació amb productes o serveis de la marca Xiaomi amb Xiaomi per proporcionar serveis de maquinaria i programas, aportant millors funcions i experiència d'usuari. Xiaomi prendrà les mesures tècniques i de gestió adequades per garantir la seguretat del processament de la vostra informació personal, incloent però no només el xifratge de la vostra informació personal.

3.1.4 Compartir amb proveïdors de serveis de tercers i socis comercials

Per ajudar-nos a proporcionar-vos productes i serveis descrits en aquesta Política de privadesa, podem compartir, si cal, la vostra informació personal amb els nostres proveïdors de serveis de tercers i socis comercials.

Inclouen els nostres proveïdors de serveis de lliurament, centres de dades, instal·lacions d'emmagatzematge de dades, proveïdors d'atenció al client, proveïdors de serveis de publicitat i de màrqueting i altres socis comercials. Aquests tercers poden processar la vostra informació personal en nom de Xiaomi o per a un o més dels propòsits d'aquesta Política de privadesa. Garantim que l'intercanvi d'informació personal necessària per oferir-vos serveis sigui exclusivament per a propòsits legítims, legals, necessaris, específics i explícits. Xiaomi durà a terme la diligència deguda i tindrà contractes per garantir que els proveïdors de serveis de la tercera part compleixen les lleis de privacitat aplicables de la vostra jurisdicció. Hi pot haver ocasions que els proveïdors de serveis de tercers tinguin els seus subprocessadors.

Per proporcionar mesurament del rendiment, anàlisi i altres serveis empresarials, també podem compartir informació (informació no personal) amb tercers (com ara els anunciants als nostres llocs web) de forma agregada. Utilitzem la informació que tenim per ajudar els anunciants i altres socis comercials a avaluar l'eficàcia i la cobertura de la seva publicitat i serveis, i entendre els tipus de persones que utilitzen els seus serveis i com interactuen les persones amb els seus llocs web, aplicacions i serveis. També podem compartir amb ells les tendències generals d’ús dels nostres serveis, com ara el nombre de clients d’un grup determinat de persones que compren determinats productes o participen en determinades transaccions.

3.1.5 Altres

D'acord amb els requisits legals, els procediments legals, els litigis i/o les sol·licituds d'agències públiques i agències governamentals, és possible que Xiaomi hagi de revelar la vostra informació personal. Si la divulgació és necessària o adequada per a la seguretat nacional, l'aplicació de la llei o altres assumptes d'importància pública, també podem divulgar informació sobre vostè.

Per fer complir els nostres termes o protegir la nostra empresa, drets, béns o productes, o per protegir els usuaris, o si la revelació és raonablement necessària per a les finalitats següents (detecció, prevenció i resolució de fraus, ús no autoritzat del producte, violacions del nostre termes o polítiques o altres activitats nocives o il·legals), també podem divulgar informació sobre vosaltres. (Hi pot haver ocasions en què Xiaomi pugui recopilar, utilitzar o revelar la vostra informació personal sense el vostre consentiment si és així i només en la mesura que estigui permesa per les lleis de protecció de dades aplicables). Això pot incloure el proporcionament de la seva informació personal als organismes públics o governamentals; comunicar-vos amb socis de tercers sobre la fiabilitat del vostre compte per evitar fraus, violacions i altres conductes nocives.

A més, podem compartir la vostra informació personal amb:

• els nostres comptables, auditors, advocats o assessors similars quan els demanem que ens proporcioni assessorament professional; i

• inversors i altres tercers rellevants en cas de venda real o potencial o altra transacció corporativa relacionada amb una entitat del grup Xiaomi; i

• qualsevol altre tercer, si està autoritzat per vostè per fer-ho en relació amb una informació concreta.

3.2 Transferència

Xiaomi no transferirà la vostra informació a ningú excepte en els casos següents:

• On hem obtingut el vostre consentiment explícit;

• Si Xiaomi participa en la fusió, l'adquisició o la venda de tot o part dels seus actius, us notificarem els canvis en la propietat, l'ús i qualsevol altra selecció de la vostra informació personal que possiblement posseireu per correu electrònic i/o publicant un avís destacat als nostres llocs web.

3.3 Divulgació pública

A més d’emetre el número de telèfon mòbil del guanyador o l’identificador de Compte Mi o el nom d’usuari quan es publica la llista de guanyadors en un formulari que no s’identifiqui, Xiaomi només divulgarà públicament la vostra informació personal en les següents circumstàncies:

• On hem obtingut el vostre consentiment explícit;

• Divulgació pública basada en lleis o motius raonables: incloses les lleis i regulacions, procediments legals, litigis o a petició dels departaments governamentals competents.

4 Com emmagatzemem i protegim la vostra informació personal

4.1 Les garanties de seguretat de Xiaomi

Ens comprometem a garantir que la vostra informació personal sigui segura. Per tal d'evitar l'accés, la divulgació o altres riscos no autoritzats, hem posat en marxa tots els procediments físics, electrònics i de gestió necessaris per salvaguardar i assegurar la informació que recopilem del vostre dispositiu mòbil i als llocs web de Xiaomi. Ens assegurarem que protegim la vostra informació personal d’acord amb la legislació aplicable. Per exemple, quan accediu al vostre Compte Mi, podeu optar per utilitzar el nostre programa de verificació en dos passos per obtenir una millor seguretat. Quan envieu o rebeu dades del vostre dispositiu Xiaomi als nostres servidors, ens assegurem que estiguin xifrats mitjançant Secure Sockets Layer ("SSL") i altres algoritmes.

Totes les dades personals s’emmagatzemen en servidors segurs i estan protegits en instal·lacions controlades. Classifiquem la vostra informació basat en importància i sensibilitat, i assegurar-se que la seva informació personal té el nivell de seguretat requerit. Tenim controls d'accés especials per a l'emmagatzematge de dades basat en el núvol, i revisem periòdicament les nostres pràctiques de recopilació, emmagatzematge i processament d'informació, incloses les mesures de seguretat física, per evitar qualsevol accés i ús no autoritzat.

Realitzem diligències degudes als socis comercials i als proveïdors de serveis de tercers per assegurar-nos que poden protegir la vostra informació personal. També comprovem que aquests tercers mantenen els estàndards de seguretat adequats mitjançant la implementació de restriccions contractuals adequades i, si escau, la realització d’auditories i avaluacions. A més, els nostres empleats i els nostres socis comercials i proveïdors de serveis de tercers que accedeixen a la vostra informació personal estan subjectes a obligacions contractuals de confidencialitat exigibles.

Realitzem cursos i proves de protecció de seguretat i privacitat per millorar la consciència dels nostres empleats sobre la importància de protegir la informació personal. Prenem tots els passos practicables i legalment requerits per protegir la vostra informació personal. Tanmateix, haureu de ser conscient que l’ús d’Internet no és totalment segur i, per aquest motiu, no podem garantir la seguretat o la integritat de qualsevol informació personal quan s’ha transferit des de vostè o fins a vostè a través d’Internet.

Gestionem les infraccions de dades personals, tal com ho exigeixen les lleis de protecció de dades aplicables, que inclouen, si escau, notificar l'incompliment a l'autoritat de supervisió de dades i als interessats pertinents.

4.2 El que pots fer

Podeu establir una contrasenya única per a Xiaomi si no divulgueu la vostra contrasenya d'inici de sessió o la informació del compte a ningú (llevat que aquesta persona estigui degudament autoritzada) en cas de fuita de contrasenya d'altres llocs web que puguin perjudicar la seguretat del vostre compte a Xiaomi. Sempre que sigui possible, no reveleu el codi de verificació que heu rebut a ningú (incloent-hi aquells que diuen ser el servei d'atenció al client de Xiaomi). Sempre que inicieu la sessió com a usuari del Compte Mi als llocs web de Xiaomi, especialment a l’ordinador d’altres persones o als terminals d’internet públics, sempre heu de tancar la sessió al final de la sessió.

Xiaomi no es fa responsable de les falles de seguretat causades per tercers que accedeixin a la vostra informació personal com a conseqüència de la manca de manteniment de la vostra informació personal en privat. No obstant això, haureu de notificar-nos immediatament si hi ha algun ús no autoritzat del vostre compte per qualsevol altre usuari d'Internet o qualsevol altre incompliment de seguretat. La vostra assistència ens ajudarà a protegir la privacitat de la vostra informació personal.

4.3 Accedir a altres funcions del dispositiu

Les nostres aplicacions poden accedir a determinades funcions del dispositiu, com ara l’activació del correu electrònic per utilitzar contactes, l’emmagatzematge SMS i l’estat de la xarxa Wi-Fi, etc. Aquesta informació s’utilitza per permetre que les aplicacions es puguin executar al dispositiu i que puguin interactuar amb les aplicacions. En qualsevol moment, podeu revocar els vostres permisos desactivant-los al nivell del dispositiu o en contacte amb nosaltres a privacy@xiaomi.com.

4.4 Política de retenció

Conservem la informació personal per al període necessari per a la recopilació d’informacions descrita en aquesta Política de Privacitat o en qualsevol política de privacitat separada que s’ofereix per a un producte o servei específic, o com ho requereix la legislació aplicable. Els períodes de retenció detallats s’especifiquen al servei específic o a la pàgina de productes relacionats. Anem a deixar de conservar i suprimir o anonimitzar la informació personal una vegada que es compleixi el propòsit de la recopilació o després de confirmar la seva sol·licitud d’esborrat o després de finalitzar l’operació del producte o servei corresponent. Una excepció és la informació personal que processem per a interessos públics, investigacions científiques, històriques o estadístiques. Xiaomi continuarà conservant aquest tipus d’informació per un període superior al període de retenció estàndard, quan siga permès segons les lleis aplicables o la vostra sol·licitud, fins i tot si el processament de dades addicionals no està relacionat amb l’objectiu original de recollida.

5 Els vostres drets

Controlar la vostra informació personal

5.1 Control de la configuració

Xiaomi reconeix que els problemes de privacitat difereixen de persona a persona. Per tant, oferim exemples de maneres en què Xiaomi posa a la vostra disposició que restringiu la recopilació, l’ús, la divulgació o el processament de la vostra informació personal i el control de la vostra configuració de privacitat:

• Activar/desactivar les funcions del Programa d’Experiència de l’Usuari i de l’Accés a la ubicació;

• Inicieu sessió o sortida al Compte Mi;

• Activar/desactivar les funcions de sincronització de Núvol Xiaomi; i

• Elimineu tota la informació emmagatzemada a Núvol Xiaomi a través de i.mi.com;

• Activar/desactivar altres serveis i funcionalitats que tracten informació sensible o personal. També podeu obtenir més informació sobre l’estat de seguretat del vostre dispositiu a l’aplicació MIUI Security.

Si prèviament us heu acordat de fer servir la vostra informació personal per a les finalitats esmentades, podeu canviar d’opinió en qualsevol moment escrivint-nos o enviant un correu electrònic a privacy@xiaomi.com.

5.2 Els vostres drets sobre la vostra informació personal

En funció de les lleis i normatives aplicables, teniu dret a accedir, rectificar i esborrar qualsevol altra informació personal que tinguem sobre vostè (en endavant, la sol·licitud).

També podeu accedir i actualitzar els detalls relacionats amb la informació personal del vostre Compte Mi a http://account.mi.com o accedint al vostre compte a través vostre dispositiu. Per obtenir informació addicional, escriviu-nos o poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic següent. Email: privacy@xiaomi.com.

Aquesta Política de Privacitat a requereix que la vostra sol·licitud compleixi les lleis i regulacions aplicables i les condicions següents:

(1) Mitjançant l'accés exclusiu de Xiaomi a la sol·licitud i la protecció de la vostra seguretat de la informació, la vostra sol·licitud ha de ser per escrit (llevat que la llei local reconegui explícitament la sol·licitud oral);

(2) Proporcioneu informació suficient per permetre a Xiaomi verificar la vostra identitat i garantir que el sol·licitant sigui el subjecte o la persona legalment autoritzada de la informació sol·licitada.

Un cop obtinguda informació suficient per confirmar que es pot processar la vostra sol·licitud, procedirem a respondre a la vostra sol·licitud en qualsevol termini establert a les lleis de protecció de dades aplicables.

En detall:

• Teniu dret a rebre informació clara, transparent i fàcilment comprensible sobre com utilitzem la vostra informació personal i els vostres drets. Per això, us proporcionem la informació en aquesta Política de Privacitat.

• Segons els requisits de les lleis aplicables, se us proporcionarà una còpia de les vostres dades personals recopilades i processades per nosaltres de manera gratuïta. Per a qualsevol sol·licitud addicional d’informació rellevant, podem cobrar una tarifa raonable en funció dels costos administratius reals d’acord amb les lleis aplicables.

• Si qualsevol informació que tingueu sobre vosaltres és incorrecta o incompleta, teniu dret a que les vostres dades personals es puguin corregir o completar en funció de la finalitat d’ús.

• Segons els requisits de les lleis aplicables, teniu dret a sol·licitar la supressió o eliminació de la vostra informació personal quan no hi hagi raons convincents per seguir utilitzant-la. Considerarem els motius pel que fa a la vostra sol·licitud d’esborrat i prendrem mesures raonables, incloses les mesures tècniques. Si es manté el dret, és possible que no puguem eliminar immediatament la informació del sistema de còpies de seguretat a causa de les tecnologies legals i de seguretat aplicables. Si aquest és el cas, emmagatzemarem de forma segura la vostra informació personal i la separarem de qualsevol altre processament fins que es pugui esborrar la còpia de seguretat o que es faci anònima.

• Teniu dret a oposar-vos a certs tipus de processament, incloent-hi el processament per al màrqueting directe (incloent on s'utilitza el perfilat), i en determinades circumstàncies on la base legal per al processament (inclòs el perfilat) és els nostres interessos legítims.

En particular, segons les lleis d'algunes jurisdiccions:

• Teniu dret a obtenir de nosaltres la restricció de processar la vostra informació personal. Considerarem els motius relacionats amb la vostra sol·licitud de restricció. Si els motius s'apliquen a GDPR, només processarem la vostra informació personal en circumstàncies aplicables a GDPR i us informarem abans que s'aixequi la restricció de processament.

• Vostè té el dret de no estar subjecte a una decisió basada únicament en un processament automatitzat, inclòs el perfilat, que produeix efectes legals sobre vostè o que, de manera similar, li afecta de manera significativa.

• Teniu dret a sol·licitar la vostra informació personal en un format estructurat i d'ús comú i transmetre la informació a un altre controlador de dades.

Tenim el dret de negar-nos a processar sol·licituds que no tinguin sentit / enredar-se, sol·licituds que perjudiquin el dret a la intimitat d'altres persones, peticions extremadament poc realistes, sol·licituds que requereixin treball tècnic desproporcionat i sol·licituds no exigides per la legislació local, informació publicada, informació proporcionada en condicions confidencials. Si creiem que certs aspectes de la sol·licitud d’eliminació o d’accés a la informació poden suposar l’incapacitat d’utilitzar legalment la informació per als propòsits antifrau i de seguretat esmentats, també es pot rebutjar.

5.3 Retirada del consentiment

Podeu retirar el vostre consentiment que ens ha estat proporcionat prèviament per a un propòsit concret mitjançant la presentació d’una sol·licitud, inclosa la recopilació, l’ús i/o la divulgació de la vostra informació personal en la nostra possessió o control. Segons el servei específic que esteu utilitzant, podeu visitar el centre de gestió de Compte Mi a https://account.xiaomi.com/pass/del o enviar un correu electrònic a privacy@xiaomi.com . Processarem la vostra sol·licitud en un termini raonable des de la data en què es va fer la sol·licitud i, posteriorment, no recollirem, utilitzarem i/o revelarem la vostra informació personal segons la vostra sol·licitud.

Segons l’abast de la vostra retirada del consentiment, tingueu en compte que és possible que no pugueu continuar rebent el benefici complet dels productes i serveis de Xiaomi. La retirada del vostre consentiment o autorització no afectarà la validesa del nostre processament realitzat sobre la base del consentiment fins al punt de retirada.

5.4 Cancel·lació d'un servei o compte

Si voleu cancel·lar un producte o servei específic, podeu enviar un correu electrònic a privacy@xiaomi.com per obtenir el servei de sortida.

Si voleu cancel·lar el Compte Mi, tingueu en compte que l’anul·lació us impedirà utilitzar tota la gamma de productes i serveis Xiaomi. La cancel·lació es pot prevenir o retardar en determinades circumstàncies. Per exemple, si encara hi ha diners pendents al vostre compte, com ara un servei de membres no remunerats de Música Mi, tema de pagament a la Botiga de Temes, o un préstec no pagat en el meu finançament, etc., no podem suportar immediatament la vostra sol·licitud.

Quan inicieu sessió a Xiaomi a través d'un compte de tercers, heu de sol·licitar la cancel·lació del compte del tercer.

6 Com es transfereix la vostra informació personal de manera global

Xiaomi processa i fa la còpia de seguretat de la informació personal a través d’una infraestructura global de control i operació. Actualment, Xiaomi té centres de dades a Xina, Índia, Estats Units, Alemanya, Rússia i Singapur. Per als fins descrits a la Política de Privacitat, la vostra informació es pot transferir a aquests centres de dades de conformitat amb la legislació aplicable.

També podem transferir la vostra informació personal a tercers proveïdors de serveis i socis comercials i, per tant, les vostres dades també es poden transmetre a altres països o regions. La jurisdicció en què es troben aquestes instal·lacions globals pot o no protegir la informació personal a les mateixes normes que a la vostra jurisdicció. Hi ha diferents riscos segons les diferents lleis de protecció de dades i que podem transferir i emmagatzemar la vostra informació personal a instal·lacions a l'estranger. Tanmateix, això no canvia el nostre compromís de complir aquesta Política de privadesa i de protegir la vostra informació personal.

En particular,

• La informació personal que recopilem i generem en operacions al territori de la Xina continental s'emmagatzema en centres de dades situats a la Xina continental, excepte en les transmissions transfrontereres, tal com ho permet la llei aplicable.

• La informació personal que recopilem i generem a les nostres operacions a Rússia es processa i s'emmagatzema en centres de dades ubicats a Rússia, llevat de les transmissions transfrontereres permeses per la llei russa.

• La informació personal que recopilem i genera en operacions a l'Índia s'emmagatzema en centres de dades ubicats a l'Índia.

Si necessitem transferir informació personal fora de la vostra jurisdicció, ja sigui als nostres afiliats o proveïdors de serveis de tercers, complirem les lleis aplicables relacionades. Ens assegurem que totes aquestes transferències compleixin els requisits de les lleis de protecció de dades locals aplicables mitjançant l'aplicació de garanties uniformes. Podeu informar-vos sobre les salvaguardes que tenim en contacte amb nosaltres a privacy@xiaomi.com.

Si utilitzeu els nostres productes i serveis a l'àrea de l'Espai Econòmic Europeu (EEA), Xiaomi Technology Netherlands B.V. actuarà com a controlador de dades i Xiaomi Singapore Pte Ltd serà responsable del processament de dades. Les dades de contacte es poden trobar a la secció "Contacteu amb nosaltres".

Si Xiaomi comparteix dades personals originades per vosaltres a l'EEE a una entitat del Grup Xiaomi o a un proveïdor de serveis externs fora de l'EEE, ho farem a partir de clàusules contractuals estàndard de la UE o de qualsevol altra garantia prevista al GDPR.

7 Protecció dels menors

Considerem que és responsabilitat dels pares o tutors supervisar l’ús que fan els nens dels nostres productes o serveis. Tanmateix, no oferim serveis directament a un nen ni utilitzem dades personals dels nens amb finalitats de màrqueting.

Si sou un pare o tutor i creieu que el menor ha proporcionat informació personal a Xiaomi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a privacy@xiaomi.com per assegurar-vos que la informació personal s’elimina immediatament i que el menor sigui cancel·lació de la subscripció a qualsevol dels serveis aplicables de Xiaomi.

8 He d'estar d'acord amb els termes i condicions de tercers?

La nostra Política de privadesa no s'aplica als productes o serveis oferts per un tercer. Segons el producte o servei Xiaomi que utilitzeu, pot incloure productes de tercers, serveis de suport de veu, processament de càmeres, reproducció de vídeo, neteja del sistema i serveis relacionats amb la seguretat, jocs, estadístiques, interacció amb els mitjans socials, processament de pagaments, navegació de mapes, compartir, empènyer, filtrar informació, mètodes d’entrada, etc.. Alguns d’aquests es proporcionaran en forma d’enllaços a llocs web de tercers, i alguns s’accediran en forma de SDK, APIs, etc. La vostra informació també es pot recollir quan utilitzeu aquests productes o serveis. Per aquest motiu, us recomanem que prengueu temps per llegir la política de privacitat del tercer, tal com heu llegit la nostra. No som responsables ni podem controlar la manera com tercers utilitzen la informació personal que recopilen. La nostra Política de privadesa no s'aplica a altres llocs enllaçats des dels nostres serveis.

A continuació, es mostren els exemples de quan poden aplicar-se polítiques de privacitat i termes de tercers quan utilitzeu els productes específics esmentats anteriorment:

• Quan utilitzeu un proveïdor de serveis de sortida de tercers per finalitzar i pagar la vostra comanda, la informació personal que proporcioneu durant la sortida es gestiona de conformitat amb la política de privacitat de tercers.

• Quan utilitzeu la funció d’escaneig de seguretat a l’aplicació MIUI Security, s’aplicarà una de les següents opcions, segons la vostra selecció de servei:

• Política de seguretat de la informació i la privacitat d'Avast: https://www.avast.com/privacy-policy

• Acord de llicència per a AVL SDK per a mòbils: http://co.avlsec.com/License.en.html?l=en

• Política de privadesa de Tencent: https://privacy.qq.com

• Quan utilitzeu la funció Netejador a l'aplicació MIUI Security, s'aplicarà una de les següents opcions, segons la vostra selecció de servei:

• Política de privadesa de Móbil Cheetah: https://www.cmcm.com/policies/privacy-policy

• Política de privadesa de Tencent: https://privacy.qq.com

• Quan utilitzeu els serveis de publicitat en diverses aplicacions específiques a MIUI, s'aplicarà una de les següents opcions, segons la vostra elecció de servei:

• Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy

• Política de privadesa de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Quan utilitzeu el mètode d’entrada de Google, s'aplica la Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy

9 Com actualitzem aquesta Política de privadesa

Revisem periòdicament la Política de privadesa basant-nos en els canvis de negoci i tecnologia, i podem actualitzar aquesta política de privacitat. Si fem un canvi important en aquesta Política de privadesa, us ho notificarem a través de la vostra informació de contacte registrada, com ara el correu electrònic (enviat a l'adreça de correu electrònic especificada al vostre compte) o publicar en llocs web Xiaomi o notificar-vos-ho mitjançant dispositius mòbils perquè pugueu aprendre sobre la informació que recopilem i sobre com l'utilitzem. Aquests canvis a la Política de privadesa s'aplicaran a partir de la data efectiva especificada a l'avís o al lloc web. Us recomanem que consulteu aquesta pàgina amb regularitat per obtenir la informació més recent sobre les nostres pràctiques de privacitat. El vostre ús continuat dels productes i serveis al lloc web, el mòbil i/o qualsevol altre dispositiu es considerarà el reconeixement de la política de privacitat actualitzada. Demanarem el vostre consentiment explícit quan recopilem informació personal addicional de vostè o quan utilitzem o revelem la vostra informació personal per a nous propòsits.

10 Altres

10.1 Inici de sessió única

Depenent de la vostra jurisdicció, podeu iniciar la sessió al nostre lloc web utilitzant una varietat d'inici de sessió proporcionat pels serveis d'OAuth. Aquests serveis autenticaran la vostra identitat, us oferiran l’opció de compartir determinades dades personals (com el vostre nom i adreça de correu electrònic) amb nosaltres i per omplir el formulari d’inscripció. Els serveis OAuth us permeten triar si voleu o no publicar informació sobre les vostres activitats personals en aquest lloc web a la vostra pàgina de perfil per compartir-la amb altres persones de la vostra xarxa.

11 Contacta'ns

Si teniu comentaris o preguntes sobre aquesta Política de Privacitat o qualsevol pregunta relacionada amb la recopilació, ús o divulgació de Xiaomi de la vostra informació personal, poseu-vos en contacte amb nosaltres a la següent adreça que fa referència a "Política de Privacitat". Quan rebem preguntes sobre privacitat o informació personal sobre sol·licituds d’accés/descàrrega, disposem d’un equip professional per resoldre els vostres problemes. Si la vostra pregunta en si mateixa té un problema important, és possible que us demanem més informació. Si no esteu satisfets amb la resposta que heu rebut, podeu lliurar la queixa a l'autoritat reguladora pertinent de la vostra jurisdicció. Si ens consulteu, us proporcionarem informació sobre els canals de queixa pertinents que poden ser aplicables en funció de la vostra situació real.

Xiaomi Communications Co., Ltd. Rainbow City of China Resources, No.68, Qinghe Middle Street, Haidian District, Beijing China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422 Email: privacy@xiaomi.com

Per a usuaris de l'Espai Econòmic Europeu (EEE): Xiaomi Technology Netherlands B.V. Room 04-106, Wework Strawinskylaan 4117 4th Floor, Atrium North Tower Amsterdam, 1017XD

Gràcies per tenir temps per llegir la nostra Política de privadesa!