Política de privadesa de Xiaomi

La nostra Política de privadesa es va actualitzar el 15 de gener de 2021.

Preneu-vos un moment per familiaritzar-vos amb les nostres pràctiques de privadesa i informeu-nos si teniu cap pregunta.

Sobre nosaltres

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands BV i les seves empreses afiliades (que fa referència a les entitats Xiaomi divulgades a l’últim informe anual de Xiaomi Corporation; feu clic aquí i trobeu "Informe de guanys recents" per obtenir més informació) a el Grup Xiaomi (en endavant, "Xiaomi", "nosaltres", o "nostres") es pren la vostra privadesa molt seriosament. Aquesta Política de privadesa està dissenyada tenint en compte les vostres necessitats i és important que tingueu una comprensió completa de les nostres pràctiques de recopilació d'informació personal i d'ús, alhora que us assegureu que, en última instància, teniu el control de la vostra informació personal proporcionada a Xiaomi.

Quant a la Política de privadesa

Llevat de productes o serveis específics de Xiaomi que ofereixen una política de privacitat independent, aquesta Política de privadesa s'aplica a tots els dispositius, llocs web o aplicacions de Xiaomi que fan referència o enllacen amb aquesta Política de privadesa. Aquesta Política de privadesa explica com Xiaomi recopila, utilitza, divulga, processa i protegeix qualsevol informació personal que ens proporcioneu o que recolim de vostè, quan utilitzeu els nostres productes i serveis ubicats a llocs web (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://compte.xiaomi.com), i les nostres aplicacions que oferim als nostres dispositius mòbils. Si un producte Xiaomi proporciona una política de privadesa independent, la política de privadesa independent rebrà una aplicació prioritària, mentre que tot allò que no estigui específicament cobert estarà subjecte als termes d’aquesta Política de privadesa. A més, de com els productes i serveis específics recullen i processen la vostra informació personal també pot variar depenent del model, la versió de serveis o la regió. Per obtenir més informació, consulteu la política de privadesa independent.

Segons aquesta Política de privadesa, "informació personal" significa informació que es pot utilitzar per identificar directament o indirectament a un individu, ja sigui tan sols per mitjà d’aquesta informació o d’aquesta informació combinada amb altres informacions a les quals Xiaomi té accés sobre aquesta persona, excepte en cas contrari proporcionat específicament per lleis aplicables a la vostra regió. Utilitzarem la vostra informació personal estrictament d’acord amb la Política de privadesa. Quan el context ho requereixi, la informació personal també inclourà dades o informació personal sensible, tal com es pot classificar segons la legislació aplicable.

Com us podem ajudar?

Al final, el que volem és el millor per a tots els nostres usuaris. Si teniu cap problema amb la nostra pràctica de tractament de dades tal i com es resumeix en aquesta Política de privadesa, poseu-vos en contacte a través de https://privacy.mi.com/support per atendre les vostres inquietuds específiques. Estarem encantats d’escoltar-vos. Si teniu algun dubte de privadesa o dades sense resoldre que us preocupa i que no hàgim adreçat satisfactòriament, poseu-vos en contacte amb el nostre proveïdor de resolució de conflictes de tercers a Estats Units (sense càrrec) a https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Consulteu també "Contacta'ns" a continuació.

alt

1. Quina informació recollim i com la fem servir?

1.1 Quina informació recollim?

Per proporcionar-vos els nostres serveis, us demanarem que proporcioneu informació personal necessària per proporcionar-vos aquests serveis. Només recopilarem la informació necessària per a finalitats específiques, concretes, explícites i legítimes i ens assegurarem que la informació no es processi de manera incompatible amb aquests propòsits. Teniu dret a escollir si us proporcionarà o no la informació que hem sol·licitat, però en la majoria dels casos, si no proporcioneu la vostra informació personal, és possible que no puguem proporcionar-vos els nostres productes o serveis ni respondre a les vostres consultes.

Depenent del servei que trieu, podem recopilar els següents tipus d'informació:

1.1.1 Informació que ens proporcioneu

Podem recopilar qualsevol informació personal que ens proporcioneu, que és necessària per al servei que escolliu. Per exemple, podeu proporcionar el vostre nom, número de telèfon mòbil, adreça de correu electrònic, adreça de lliurament, comanda, dades de facturació, número de compte bancari, nom del titular del compte, número de targeta de crèdit i altra informació si utilitzeu serveis de venda al detall de mi.com; podeu sincronitzar materials o dades si utilitzeu serveis de Núvol Xiaomi; Podeu proporcionar gènere, la vostra informació relacionada amb la seguretat i altra informació si creeu un compte; podeu proporcionar-nos el vostre sobrenom, adreça de correu electrònic, fotos, vídeos o altra informació necessària si participeu en activitats promocionals; podeu proporcionar el nom, el número de telèfon mòbil i l'adreça si participeu amb nosaltres, el nostre contingut o el nostre màrqueting o guanyeu un premi.

1.1.2 Informació que recopilem en l'ús de serveis

• Informació relacionada amb el dispositiu o la SIM. Per exemple, número IMEI/número OAID, número GAID, número IMSI, adreça MAC, número de sèrie, versió i tipus MIUI, versió ROM, versió d'Android, ID d'Android, Identificador d'espai, operador de la targeta SIM i la seva àrea d'ubicació, informació de visualització de pantalla, informació del teclat del dispositiu, detalls del fabricant del dispositiu i nom del model, temps d'activació del dispositiu, operador de xarxa, tipus de connexió, informació bàsica de maquinari, canal de venda i informació d'ús (com ara CPU, emmagatzematge, ús de la bateria, resolució de la pantalla i temperatura del dispositiu, model d’objectiu de la càmera, temps de pantalla il·luminats i temps de pantalla desbloquejats).

• Informació específica per a vosaltres que pot ser assignada per proveïdors de serveis de tercers i socis comercials: podem recopilar i utilitzar la informació, com ara el vostre identificador publicitari assignat per proveïdors de serveis de tercers i socis comercials.

• Informació relacionada amb l'ús de l'aplicació, inclosos identificadors únics per a l'aplicació (per exemple, número VAID, número OAID, número AAID, ID d'instància), informació bàsica de l'aplicació, com ara llista d'aplicacions, informació d'ID d'aplicació, versió SDK , configuració d'actualització del sistema, configuració de l'aplicació (regió, idioma, zona horària, tipus de lletra), el moment en què l'aplicació entra/surt del primer pla i el registre d'estat de l'aplicació (per exemple, descarregar, instal·lar, actualitzar, suprimir).

• Informació generada quan utilitzeu un servei MIUI, com ara insígnies, puntuacions, informació d'inici de sessió i registres de navegació a Comunitat Mi; els vostres missatges a Comunitat Mi (només visible per a les parts enviadores i receptores); el vostre historial de reproducció d'àudio i les vostres consultes de cerca als serveis de música; els vostres "M'agrada", comentaris, preferits, compartits, consultes de cerca als serveis temàtics; idioma del sistema, país i regió, estat de la xarxa, llista d'aplicacions a Calaix d'aplicacions; la vostra informació d’ús, inclosa la regió, IP, proveïdor de contingut rellevant, freqüència de canvi de fons de pantalla, visualitzacions d’imatges, mode de navegació d’imatges, durada de navegació d’imatges, clics i exposició d’articles, subscripcions a Tipus de fons de pantalla.

• Informació sobre l'activitat (només per a serveis/funcionalitats específiques): informació sobre la vostra ubicació exacta o aproximada si utilitzeu serveis relacionats amb la ubicació (programa de navegació, programa meteorològic i el programa amb la funcionalitat de localització de dispositiu). Per exemple, la regió, el codi de país, el codi de la ciutat, el codi de xarxa mòbil, el codi de país del mòbil, la informació sobre la identitat de la cel·la, la longitud i la latitud, la configuració de la zona horària, la configuració del llenguatge. Podeu desactivar la informació d'ubicació de cada aplicació en qualsevol moment dins de la configuració del telèfon (Configuració - Permisos).

• Informació de registre: informació relacionada amb l'ús de determinades funcions, aplicacions i llocs web. Per exemple, les galetes i altres tecnologies d'identificació, adreces IP, informació de sol·licituds de xarxa, historial de missatges temporals, registres del sistema estàndard, informació de bloqueig, informació de registre generada mitjançant l'ús dels serveis (com ara el temps de registre, el temps d'accés, el temps d'activitat, etc.).

• Altres informacions: valor de característiques ambientals (ECV) (és a dir, el valor generat a partir de la identificació del Compte Mi, identificador del dispositiu del telèfon, identificador de connexió Wi-Fi connectat i informació de ubicació).

1.1.3 Informació de fonts de tercers

Quan la llei ho permeti, recopilarem informació sobre vosaltres a partir de fonts de tercers. Per exemple,

• per a determinats serveis que poden incloure transaccions de comptes i financers, amb la vostra autorització, podem validar la informació que proporcioneu (com ara el número de telèfon) a través de fonts legítimes de tercers per a fins de seguretat i prevenció de fraus;

• podem rebre símbols d'identificació designats (com ara IMEI/OAID/GAID d'un anunciant) per proporcionar-vos serveis de publicitat;

• també podem obtenir certa informació com ara identificadors de compte, sobrenoms, avatar i adreça de correu electrònic de serveis de xarxes socials de tercers (per exemple, quan utilitzeu un compte de xarxa social per iniciar la sessió en un servei Xiaomi);

• informació sobre vosaltres que els altres ens han proporcionat (p. ex., la vostra adreça de lliurament que altres usuaris ens poden proporcionar quan compren productes per vosaltres a través de serveis de mi.com).

1.1.4 Informació no identificable

També podem recopilar altres tipus d'informació que no estiguin vinculats directa o indirectament a una persona i que no es puguin definir com a informació personal segons les lleis locals aplicables. Aquesta informació s’anomena informació no identificable personalment. Podem recopilar, utilitzar, transferir i divulgar informació no identificable personalment. A continuació, es mostren alguns exemples d’informació que recopilem i de com podem utilitzar-la en un format agregat no identificable personalment:

• Podem incloure dades estadístiques generades quan utilitzeu un servei específic (per exemple, informació relacionada amb el dispositiu no identificable, esdeveniments d’ús diari, esdeveniments d’accés a la pàgina, esdeveniments de temps d’accés a la pàgina i esdeveniments de sessió);

• Dades de control de xarxa (per exemple, temps de sol·licitud, nombre de sol·licituds o sol·licituds d'error, etc.);

• Esdeveniments de bloqueig de l'aplicació (per exemple, el registre generat automàticament després de bloquejar l'aplicació, etc.).

El propòsit d'aquesta col·lecció és millorar els serveis que oferim. El tipus i la quantitat d'informació recollida depèn de com utilitzeu els nostres productes i/o serveis.

Agreguem aquesta informació per proporcionar-vos més informació útil, i entendre quines parts dels nostres llocs web, productes i serveis us interessin més. Per exemple, és possible que només necessitem el nombre d’usuaris actius en un dia; i no necessitem saber aquell dia qui està actiu, de manera que les dades agregades són suficients per a l'anàlisi estadística. Procurarem aïllar les vostres dades personals de la informació no identificable i garantir que els dos tipus de dades s’utilitzen per separat. Tanmateix, si combinem informació d’identificació no personal amb informació personal, aquesta informació combinada es tractarà com a informació personal mentre es mantingui combinada.

1.2 Com utilitzem la informació personal que recolim

El propòsit de recopilar informació personal és proporcionar-vos productes i/o serveis i garantir que complim amb les lleis, els reglaments i altres requisits reglamentaris aplicables. Això implica:

• Proporcionar, processar, mantenir, millorar i desenvolupar els nostres productes i/o serveis per a vostè, com ara lliurament, activació, verificació, postvenda, assistència al client i publicitat.

• Implementar i mantenir les garanties de seguretat per evitar pèrdues i fraus, com ajudar a identificar usuaris, verificar la identitat de l'usuari. Utilitzem la seva informació per lluitar contra el frau únicament quan es compleixen aquestes dues condicions: és necessari; i les dades utilitzades per a l'avaluació concorden amb els interessos legítims de Xiaomi per a la protecció dels usuaris i els serveis.

• Atendre les vostres preguntes o sol·licituds sobre dispositius i serveis, com ara respondre a les consultes dels clients, enviar notificacions del sistema i de l'aplicació, gestionar les vostres activitats (per exemple, sorteigs).

• Realització d'activitats promocionals rellevants, com ara subministrament de material i promocions de màrqueting i actualitzacions. Si ja no voleu rebre determinats tipus de materials promocionals, podeu desactivar-lo pel mètode proporcionat al missatge (com ara com a enllaç de cancel·lació de la subscripció a la part inferior del missatge) tret que s’especifiqui el contrari segons la legislació aplicable. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

• Finalitats internes, com ara anàlisi de dades, investigació i desenvolupament de l'informació estadística relacionada amb l'ús dels nostres productes o serveis per millorar els nostres productes o serveis. Per exemple, es realitza un ensenyament d'aprenentatge automàtic o un model d'algorisme després del processament de la identificació.

• Optimitzar el rendiment del vostre dispositiu, com ara analitzar l'ús de memòria o l'ús de la CPU de l'aplicació.

• Emmagatzemar i mantenir informació relacionada amb vosaltres per a les nostres operacions comercials (com ara estadístiques empresarials) o per complir les nostres obligacions legals.

• Processament basat en els interessos legítims de Xiaomi (en jurisdiccions aplicables, per exemple, segons GDPR). Els interessos legítims inclouen la possibilitat de gestionar i operar el nostre negoci de manera més eficaç i proporcionar els nostres productes i serveis; protegir la seguretat de les nostres empreses, sistemes, productes, serveis i clients (inclosos els propòsits de prevenció de pèrdues i antifrau); gestió interna; complir amb les polítiques i processos interns; i altres interessos legítims descrits en aquesta política. Per exemple, per garantir la seguretat dels nostres serveis i per ajudar-nos a entendre encara més l'estat de rendiment de les nostres aplicacions, podem registrar informació rellevant, com ara la freqüència del vostre ús, informació de registres de fallades, ús general, dades de rendiment i font d'aplicació; per evitar que els venedors no autoritzats desbloquegin dispositius, podem recollir el Compte Mi, el número de sèrie i l'adreça IP de l'ordinador operat, el número de sèrie i la informació del dispositiu del vostre telèfon.

• Proporcionar serveis locals que no necessiten comunicació amb els nostres servidors, com ara utilitzar Notes al dispositiu.

• Altres finalitats amb el vostre consentiment.

A continuació, es mostren exemples més detallats sobre com utilitzem la vostra informació (que pot incloure informació personal):

• Activar i registrar els vostres productes o serveis Xiaomi adquirits.

• Creació i manteniment del vostre Compte Mi. La informació personal recopilada quan creeu un Compte Mi als nostres llocs web o a través dels nostres dispositius mòbils, s'utilitza per crear-vos el Compte Mi personal i la pàgina de perfil.

• Processant la vostra comanda de compra. La informació relacionada amb ordres de comerç electrònic s'utilitza per processar l'ordre de compra i els serveis relacionats amb la venda, incloent l'assistència al client i el lliurament posterior. A més, el número d'ordre s'utilitzarà per comprovar l'ordre amb el soci de lliurament, així com per enregistrar el lliurament del paquet. La informació del destinatari, inclòs el nom, l'adreça, el número de telèfon i el codi postal, s'utilitzarà per a finalitats de lliurament. La vostra adreça de correu electrònic s'utilitza per enviar-vos informació de seguiment de paqueteria. Una llista d'articles comprats s'utilitza per imprimir una factura i permet al client veure quins elements es troben al paquet.

• Participar a la Comunitat Mi. La informació personal relacionada amb la Comunitat Mi o altres plataformes d'Internet Xiaomi es pot utilitzar per a la visualització de la pàgina de perfil, la interacció amb altres usuaris i la participació a la Comunitat Mi.

• Proporcionar serveis MIUI. La informació següent: (informació relacionada amb el dispositiu o la targeta SIM, inclosos el número GAID, el número IMEI, el número IMSI, el número de telèfon, l'identificador del dispositiu, el sistema operatiu del dispositiu, l'adreça MAC, el tipus de dispositiu, la informació del sistema i del rendiment, i la informació d’ubicació, inclosos el codi de país mòbil, el codi de xarxa mòbil, el codi d’àrea d’ubicació i la identitat de la cel·la), s’utilitzen per activar els serveis MIUI.

• Diagnosticació de fallades d'activació. La informació relacionada amb la ubicació s'utilitza per accedir a l'activació de la targeta SIM (per exemple, passarel·les del servei de missatges curts (SMS) i fallades de xarxa) per identificar l'operador de xarxa del servei i notificar a l'operador de xarxa d'aquest error.

• Proporcionar altres serveis MIUI. La informació recopilada quan utilitzeu un servei MIUI s'utilitza per realitzar les funcions d'aquest servei, mentre es proporciona l'optimització del servei, per exemple. descàrrega, actualització, registre, execució o optimització d’activitats relacionades amb els serveis MIUI. Per exemple, la informació personal recopilada per la Botiga de Temes pot proporcionar serveis de recomanació de tema personalitzats en funció del vostre historial de baixada i navegació.

**• Cerca del vostre dispositiu.**Si el vostre telèfon es perd o el roben, la funció Troba dispositiu de Xiaomi us pot ajudar a trobar i protegir el telèfon. Podeu localitzar el telèfon en un mapa mitjançant la informació de la ubicació proporcionada pel telèfon, netejar el telèfon o bloquejar el telèfon. Quan cerqueu activament el vostre telèfon, es captura la informació d'ubicació des del dispositiu mòbil; en algunes situacions, aquesta informació s'obté de torres cel·lulars o punts d'accés Wi-Fi. Podeu activar o desactivar aquesta funció en qualsevol moment dins de la configuració del telèfon (Configuració - Compte Mi - Núvol Xiaomi - Troba dispositiu).

• Enregistrament d'informació de la ubicació a les fotos. Podeu enregistrar la vostra informació de ubicació mentre feu una foto. Aquesta informació serà visible a les carpetes de fotos i la ubicació es desarà a la informació de la propietat de les vostres fotos. Si no voleu enregistrar la vostra ubicació mentre feu una foto, podeu desactivar-la en qualsevol moment a la configuració de la càmera del dispositiu.

• Proporcionar funcions de missatgeria (per exemple, Mi Talk, Missatges Mi). Si baixeu i utilitzeu Mi Talk, la informació recopilada per Mi Talk es pot utilitzar per activar aquest servei i identificar el destinatari de l’usuari i el missatge. A més, l’historial de xat s'emmagatzema per a la comoditat de tornar a carregar l'historial de xat després que un usuari hagi reinstal·lat aplicacions o per sincronitzar-lo entre dispositius. La informació (números de telèfon del remitent i del destinatari i l'identificació del Missatges Mi) es poden utilitzar per al Missatges Mi per activar els serveis i permetre que el servei funcioni, inclòs l'encaminament dels missatges.

• Proporcionar serveis basats en la ubicació. En el moment d’utilitzar els serveis MIUI, la informació d’ubicació també la podem utilitzar nosaltres, proveïdors de serveis externs i socis comercials (per obtenir més informació, consulteu "Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal" a continuació) per proporcionar-vos el servei i proporcionar detalls exactes sobre aquesta ubicació per a la millor experiència d'usuari possible, per exemple detalls meteorològics, accés a la ubicació (com a part de la plataforma Android). Podeu desactivar els serveis d'ubicació a configuració o desactivar l'ús de serveis d'ubicació d'una aplicació en qualsevol moment.

• Millorar l’experiència de l’usuari mitjançant l’anàlisi de dades, maquinari i programari. Algunes funcions de participació, com ara el Programa d’experiència d’usuari, permeten a Xiaomi analitzar dades sobre com els usuaris fan servir el telèfon mòbil, els serveis MIUI i altres serveis subministrats per Xiaomi per millorar l'experiència de l'usuari, com l'enviament d'informes d'errors. Xiaomi també realitzarà anàlisis de maquinari i programari per millorar encara més l’experiència de l’usuari.

• Permetent-vos utilitzar el Centre de seguretat. La informació recopilada es pot utilitzar per a funcions de seguretat i manteniment del sistema a l'Aplicació de Seguretat, com ara l'Anàlisi de Seguretat, Estalviador de bateria, Llista de bloqueig, Netejador, etc. Algunes d'aquestes funcionalitats són operades per proveïdors de serveis de tercers i/o socis comercials (per obtenir més informació, consulteu "Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal" a continuació). La informació (que no és informació personal com les llistes de definicions de virus) s'utilitza per a funcions d'Anàlisi de Seguretat.

• Proporcionar servei push. L'ID del Compte Mi, GAID, el testimoni FCM, l'ID d'Android i l'identificador d'espai (només en dispositius Xiaomi amb la funció Segona espai activada) també s'utilitzaran per proporcionar el servei push i Xiaomi Mi Servei de notificacions per avaluar el rendiment de la publicitat i enviar notificacions de MIUI sobre actualitzacions de programari o anuncis de nous productes, inclosa informació sobre vendes i promocions. Per proporcionar-vos el servei anterior, també es recollirà informació rellevant de l’aplicació (ID de versió de l’aplicació, nom del paquet de l’aplicació) i informació rellevant del dispositiu (model, marca). Podem utilitzar la vostra informació personal amb la finalitat d'enviar-vos missatges push (ja sigui per missatgeria dels nostres serveis, per correu electrònic o per altres mitjans) que ofereixen o anuncien els nostres productes i serveis i/o els productes i serveis de tercers seleccionats. Això només es fa amb el vostre consentiment, si així ho requereix la legislació aplicable. Podeu optar per no rebre informació de màrqueting de nosaltres i de tercers en qualsevol moment canviant les vostres preferències a la configuració o gestionant les vostres preferències a través de l'aplicació o lloc web de tercers mitjançant Xiaomi push. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

• Verificar la identitat de l'usuari. Xiaomi utilitza el valor ECV per verificar la identitat de l'usuari i evitar inicis de sessió no autoritzats.

• Recopilació dels comentaris dels usuaris. La informació que escolliu és valuosa per ajudar a Xiaomi a millorar els nostres serveis. Per tal de fer el seguiment dels comentaris que heu triat proporcionar, Xiaomi us pot correspondre utilitzant la informació personal que heu proporcionat i manteniu registres d'aquesta correspondència per a la resolució de problemes i la millora del servei.

• Enviar avisos. De tant en tant, podem utilitzar la vostra informació personal per enviar avisos importants, com ara avisos sobre compres i canvis en els nostres termes, condicions i polítiques. Atès que aquesta informació és fonamental per a la vostra interacció amb Xiaomi, no es recomana que es negui a rebre aquesta informació.

• Realització d'activitats promocionals. Si participeu en una promoció de sorteig, concurs o similars a través de les plataformes de xarxes socials de Xiaomi, podem utilitzar la informació personal que proporcioneu per enviar-vos aquestes recompenses.

• Proporcionar serveis i contingut personalitzat, inclosos els anuncis. Per protegir la vostra privadesa, fem servir un identificador únic en lloc del vostre nom, correu electrònic o altra informació mitjançant la qual pugueu identificar-vos directament per proporcionar-vos productes, serveis i activitats personalitzats, inclosa la publicitat.

Podem combinar aquesta informació amb altra informació (incloent informació sobre diferents serveis o dispositius com ara ordinadors, telèfons mòbils, televisors intel·ligents i altres dispositius connectats) per proporcionar i millorar els nostres productes, serveis, contingut i publicitat.

Per exemple, podem utilitzar els detalls del vostre Compte Mi a tots els serveis que utilitzeu que requereixen un Compte Mi. A més, per millorar la vostra experiència i els nostres serveis, tot i complir les lleis i regulacions pertinents i (si cal) amb el vostre consentiment, podem classificar informació de diferents productes, serveis o equips de vosaltres o relacionats amb vosaltres per formar una etiqueta, per proporcionar suggeriments, contingut personalitzat i funcions personalitzades.

Per als anuncis personalitzats, per exemple, es proporcionarien en funció de les vostres activitats, ús i preferències relacionades amb les nostres aplicacions i serveis. Creem perfils analitzant la informació esmentada i construint segments (creant grups amb característiques compartides específiques) i situant la vostra informació personal en un o més segments. La publicitat orientada només es fa amb el vostre consentiment, si així ho requereix la legislació aplicable. Teniu dret a no participar de rebre anuncis personalitzats i oposar-se a la creació de perfils, incloent-hi la realització a efectes de màrqueting directe, en qualsevol moment.

I, segons els motius de la combinació anterior i els requisits de les lleis aplicables, us proporcionarem mecanismes de control específics per a aquesta combinació. Teniu dret a no rebre el màrqueting directe de nosaltres i la presa de decisions automatitzada, etc. Per exercir aquests drets, podeu activar-lo o desactivar-lo en qualsevol moment a la configuració (Configuració >; Contrasenyes i seguretat; > Privadesa > Serveis publicitaris o Configuració > Contrasenyes i seguretat > Seguretat del sistema > Serveis publicitaris), o podeu contactar amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support, o bé consulteu els mecanismes de control descrits a la secció política de privadesa de cada producte. Veure també "Els vostres drets" a continuació.

2 Galetes i altres tecnologies

Xiaomi i els nostres proveïdors de serveis externs i socis comercials utilitzen tecnologies com ara galetes, balises web i etiquetes de píxels (per obtenir més informació, consulteu "Com compartim, transferim i divulgem públicament la vostra informació personal" a continuació). Aquestes tecnologies s'utilitzen per analitzar les tendències, administrar el lloc, fer el seguiment dels moviments dels usuaris al voltant del lloc web i recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en conjunt. Podem rebre informes basats en l'ús d'aquestes tecnologies per part d'aquestes empreses de manera individual i agregada. Aquestes tecnologies ens ajuden a entendre millor el comportament dels usuaris, ens diuen quines parts dels nostres llocs web han visitat la gent, així com facilitar i mesurar l’eficàcia dels anuncis i de les cerques web.

• Fitxers de registre: tal com succeeix en la majoria de llocs web, recopilem certa informació i l'emmagatzemem en fitxers de registre. Aquesta informació pot incloure adreces de Protocol d'Internet (IP), tipus de navegador, proveïdor de serveis d'Internet (ISP), pàgines de referència/sortida, sistema operatiu, marcatge de data i hora i/o dades del fluxe de clics. No enllacem aquestes dades recopilades automàticament amb altres dades que recopilem sobre vosaltres.

• Emmagatzematge local - HTML5/Flash: Utilitzem objectes d'emmagatzematge local (LSO) com HTML5 o Flash per emmagatzemar continguts i preferències. Els tercers amb els quals ens associem per oferir determinades funcions als nostres llocs o per mostrar publicitat basada en la vostra activitat de navegació web també utilitzen galetes HTML5 o Flash per recopilar i emmagatzemar informació. Diversos navegadors poden oferir la seva pròpia eina de gestió per eliminar les pèrdues HTML5. Per administrar les galetes Flash, si us plau feu clic aquí.

• Galetes de publicitat: ens associem amb els nostres proveïdors de serveis de tercers i socis comercials (per obtenir més informació, consulteu "Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal" a continuació) per mostrar publicitat al nostre lloc web o per gestionar la nostra publicitat a altres llocs. Els nostres proveïdors de serveis externs i socis comercials poden utilitzar galetes publicitàries per recopilar informació sobre les vostres activitats i interessos en línia i proporcionar-vos anuncis que es correlacionin més amb el vostre perfil i interessos. Obtindrem el vostre consentiment explícit previ i implicareu una acció afirmativa clara abans de proporcionar-vos aquest servei de publicitat. Si voleu que no s’utilitzi aquesta informació amb el propòsit de publicar-vos anuncis basats en els interessos, podeu desactivar-la canviant la configuració de galetes. https://preferences-mgr.truste.com.

• Analítica mòbil: Dins d’algunes de les nostres aplicacions mòbils utilitzem galetes d’anàlisi per recopilar informació sobre l’ús que fan els visitants del nostre lloc web. Aquestes galetes recopilen informació com la freqüència amb què utilitzeu l'aplicació, els esdeveniments que es produeixen a l'aplicació, l'ús agregat, les dades de rendiment i els llocs on es produeixen bloquejos a l'aplicació. No enllacem la informació que emmagatzemem dins del programari d'anàlisi amb qualsevol informació personal que envieu a l'aplicació mòbil.

3 Com compartim, transferim i divulguem públicament la vostra informació personal

3.1 Compartir

No venem cap informació personal a tercers.

De vegades, podem compartir la vostra informació personal amb tercers (tal com es descriu a continuació) per proporcionar o millorar els nostres productes o serveis, inclosos l’oferta de productes o serveis basats en les vostres necessitats. A continuació es mostra més informació sobre l’ús compartit de dades.

3.1.1 Compartir el que trieu o sol·liciteu activament

Amb el vostre consentiment o si ho sol·liciteu, compartirem la vostra informació personal dins de l'abast del vostre consentiment/sol·licitud amb tercers específics designats per vosaltres. Per exemple, quan utilitzeu el Compte Mi per iniciar sessió en un lloc web o aplicació de tercers.

3.1.2 Compartir informació amb el nostre grup

Per dur a terme operacions comercials amb èxit i per proporcionar-vos totes les funcions dels nostres productes o serveis, podem compartir la vostra informació personal de tant en tant amb altres afiliats de Xiaomi.

3.1.3 Compartir amb les empreses dels ecosistemes del nostre grup

Xiaomi treballa conjuntament amb un grup d’empreses que formen l'Ecosistema Mi. Les empreses de l'Ecosistema Mi són entitats independents, invertides i incubades per Xiaomi, i són experts en els seus camps. Xiaomi pot divulgar la vostra informació personal a les empreses de l'Ecosistema Mi per oferir-vos i millorar els productes i serveis interessants (tant de maquinaria com de programa) de les empreses de l'Ecosistema Mi. Alguns d'aquests productes o serveis seguiran estant sota la marca Xiaomi, mentre que altres poden utilitzar la seva pròpia marca. Les companyies de l'Ecosistema Mi poden compartir de tant en tant informació amb Xiaomi en relació amb productes o serveis de la marca Xiaomi amb Xiaomi per proporcionar serveis de maquinaria i programas, aportant millors funcions i experiència d'usuari. Xiaomi prendrà les mesures tècniques i de gestió adequades per garantir la seguretat del processament de la vostra informació personal, incloent però no només el xifratge de la vostra informació personal.

3.1.4 Compartir amb proveïdors de serveis de tercers i socis comercials

Per ajudar-nos a proporcionar-vos productes i serveis descrits en aquesta Política de privadesa, podem compartir, si cal, la vostra informació personal amb els nostres proveïdors de serveis de tercers i socis comercials.

Això inclou els nostres proveïdors de serveis de lliurament, centres de dades, instal·lacions d’emmagatzematge de dades, proveïdors d’atenció al client, proveïdors de serveis de publicitat i màrqueting i altres socis comercials. Aquests tercers poden processar la vostra informació personal en nom de Xiaomi o per a un o més dels propòsits d'aquesta Política de privadesa. Ens comprometem a garantir que l'intercanvi d'informació personal necessària per oferir-vos serveis sigui exclusivament per a propòsits legítims, legals, necessaris, específics i explícits. Xiaomi durà a terme la diligència deguda i tindrà contractes per garantir que els proveïdors de serveis de la tercera part compleixen les lleis de privacitat aplicables de la vostra jurisdicció. Hi pot haver ocasions que els proveïdors de serveis de tercers tinguin els seus subprocessadors.

Per proporcionar mesurament del rendiment, anàlisi i altres serveis empresarials, també podem compartir informació (informació no personal) amb tercers (com ara els anunciants als nostres llocs web) de forma agregada. Utilitzem la informació que tenim per ajudar els anunciants i altres socis comercials a avaluar l'eficàcia i la cobertura de la seva publicitat i serveis, i entendre els tipus de persones que utilitzen els seus serveis i com interactuen les persones amb els seus llocs web, aplicacions i serveis. També podem compartir amb ells les tendències generals d’ús dels nostres serveis, com ara el nombre de clients d’un grup determinat de persones que compren determinats productes o participen en determinades transaccions.

3.1.5 Altres

D'acord amb els requisits legals, els procediments legals, els litigis i/o les sol·licituds d'agències públiques i agències governamentals, és possible que Xiaomi hagi de revelar la vostra informació personal. Si la divulgació és necessària o adequada per a la seguretat nacional, l'aplicació de la llei o altres assumptes d'importància pública, també podem divulgar informació sobre vostè.

Per fer complir els nostres termes o protegir la nostra empresa, drets, béns o productes, o per protegir els usuaris, o si la revelació és raonablement necessària per a les finalitats següents (detecció, prevenció i resolució de fraus, ús no autoritzat del producte, violacions del nostre termes, o polítiques o altres activitats nocives o il·legals), també podem divulgar informació sobre vosaltres. (Xiaomi pot recopilar, utilitzar o divulgar la vostra informació personal si ho és i només en la mesura que ho permetin les lleis aplicables de protecció de dades). Això pot incloure el proporcionament de la seva informació personal als organismes públics o governamentals; comunicar-vos amb socis de tercers sobre la fiabilitat del vostre compte per evitar fraus, violacions i altres conductes nocives.

A més, podem compartir la vostra informació personal amb:

• els nostres comptables, auditors, advocats o assessors similars quan els demanem que ens proporcioni assessorament professional; i

• inversors i altres tercers rellevants en cas de venda real o potencial o altra transacció corporativa relacionada amb una entitat del grup Xiaomi; i

• altres tercers tal com es detalla en aquesta Política de privadesa o se us ha notificat d'una altra manera, inclòs si l'autoritzeu per fer-ho en relació amb una divulgació específica.

3.2 Transferència

Xiaomi no transferirà la vostra informació a ningú excepte en els casos següents:

• On hem obtingut el vostre consentiment explícit;

• Si Xiaomi participa en la fusió, adquisició o venda de tot o part dels seus actius que puguin afectar la vostra informació personal, us notificarem qualsevol canvi en la propietat, ús i qualsevol elecció que tingueu en relació amb la vostra informació personal. per correu electrònic i/o mitjançant la publicació d’un avís destacat als nostres llocs web o altres mitjans adequats;

• En les circumstàncies explicades en aquesta Política de privadesa o que se us hagi notificat d'una altra manera.

3.3 Divulgació pública

Xiaomi pot revelar públicament la vostra informació personal en les següents circumstàncies:

• Quan hem d’anunciar el guanyador d’una promoció, competició o sorteig, en aquest cas només publiquem informació limitada;

• Quan hem obtingut el vostre consentiment explícit o heu revelat la informació a través dels nostres serveis, com ara a pàgines de xarxes socials o fòrums públics; i

• Divulgació pública basada en lleis o motius raonables: incloses les lleis i regulacions, procediments legals, litigis o a petició dels departaments governamentals competents.

4 Com emmagatzemem i protegim la vostra informació personal

4.1 Les garanties de seguretat de Xiaomi

Ens comprometem a garantir que la vostra informació personal sigui segura. Per tal d'evitar l'accés, la divulgació o altres riscos no autoritzats, hem posat en marxa tots els procediments físics, electrònics i de gestió necessaris per salvaguardar i assegurar la informació que recopilem del vostre dispositiu mòbil i als llocs web de Xiaomi. Ens assegurarem que protegim la vostra informació personal d’acord amb la legislació aplicable.

Per exemple, quan accediu al vostre Compte Mi, podeu optar per utilitzar el nostre programa de verificació en dos passos per obtenir una millor seguretat i us recomanem que ho feu. Quan la vostra informació personal s’està transmetent entre el vostre dispositiu Xiaomi i els nostres servidors, ens assegurem que les dades estiguin encriptades mitjançant Transport Layer Security (TLS) i algoritmes de xifratge adequats.

Totes les dades personals s’emmagatzemen en servidors segurs i estan protegits en instal·lacions controlades. Classifiquem la vostra informació basat en importància i sensibilitat, i assegurar-se que la seva informació personal té el nivell de seguretat requerit. Tenim controls d'accés especials per a l'emmagatzematge de dades basat en el núvol, i revisem periòdicament les nostres pràctiques de recopilació, emmagatzematge i processament d'informació, incloses les mesures de seguretat física, per evitar qualsevol accés i ús no autoritzat.

Realitzem diligències degudes als socis comercials i als proveïdors de serveis de tercers per assegurar-nos que poden protegir la vostra informació personal. També comprovem que aquests tercers mantenen els estàndards de seguretat adequats mitjançant la implementació de restriccions contractuals adequades i, si escau, la realització d’auditories i avaluacions. A més, els nostres empleats i els nostres socis comercials i proveïdors de serveis de tercers que accedeixen a la vostra informació personal estan subjectes a obligacions contractuals de confidencialitat exigibles.

Realitzem cursos i proves de protecció de seguretat i privacitat per millorar la consciència dels nostres empleats sobre la importància de protegir la informació personal. Prenem tots els passos practicables i legalment requerits per protegir la vostra informació personal. Tanmateix, haureu de ser conscient que l’ús d’Internet no és totalment segur i, per aquest motiu, no podem garantir la seguretat o la integritat de qualsevol informació personal quan s’ha transferit des de vostè o fins a vostè a través d’Internet.

Gestionem les infraccions de dades personals, tal com ho exigeixen les lleis de protecció de dades aplicables, que inclouen, si escau, notificar l'incompliment a l'autoritat de supervisió de dades i als interessats pertinents.

Les nostres polítiques i procediments de seguretat de la informació estan dissenyats amb referència a les normes internacionals i passen regularment auditories de tercers per verificar l’eficàcia de les mesures de seguretat. El sistema d’informació Xiaomi ha obtingut la certificació ISO/IEC 27001: 2013 per als sistemes de gestió de seguretat de la informació (ISMS). El comerç electrònic Xiaomi i la plataforma Xiaomi Home IoT han obtingut la certificació ISO/IEC 27701: 2019 per als sistemes de gestió d’informació personal (PIMS). MIUI ha obtingut la certificació ISO/IEC 27018: 2019 per a la protecció de la informació personal al núvol públic.

4.2 El que pots fer

Podeu establir una contrasenya única per a Xiaomi si no divulgueu la vostra contrasenya d'inici de sessió o la informació del compte a ningú (llevat que aquesta persona estigui degudament autoritzada) en cas de fuita de contrasenya d'altres llocs web que puguin perjudicar la seguretat del vostre compte a Xiaomi. Sempre que sigui possible, no reveleu el codi de verificació que heu rebut a ningú (incloent-hi aquells que diuen ser el servei d'atenció al client de Xiaomi). Sempre que inicieu la sessió com a usuari del Compte Mi als llocs web de Xiaomi, especialment a l’ordinador d’altres persones o als terminals d’internet públics, sempre heu de tancar la sessió al final de la sessió.

Xiaomi no es fa responsable de les falles de seguretat causades per tercers que accedeixin a la vostra informació personal com a conseqüència de la manca de manteniment de la vostra informació personal en privat. No obstant això, haureu de notificar-nos immediatament si hi ha algun ús no autoritzat del vostre compte per qualsevol altre usuari d'Internet o qualsevol altre incompliment de seguretat. La vostra assistència ens ajudarà a protegir la privacitat de la vostra informació personal.

4.3 Accedir a altres funcions del dispositiu

Les nostres aplicacions poden accedir a determinades funcions del dispositiu, com ara l’activació del correu electrònic per utilitzar contactes, l’emmagatzematge SMS i l’estat de la xarxa Wi-Fi, etc. Aquesta informació s’utilitza per permetre que les aplicacions es puguin executar al dispositiu i que puguin interactuar amb les aplicacions. En qualsevol moment, podeu revocar els vostres permisos desactivant-los al nivell del dispositiu o posant-vos en contacte amb nosaltres a https://privacy.mi.com/support.

4.4 Política de retenció

Conservem la informació personal per al període necessari per a la recopilació d’informacions descrita en aquesta Política de Privacitat o en qualsevol política de privacitat separada que s’ofereix per a un producte o servei específic, o com ho requereix la legislació aplicable. Els períodes de retenció detallats s’especifiquen al servei específic o a la pàgina de productes relacionats. Deixarem de conservar i suprimir o anonimitzar la informació personal una vegada que es compleixi el propòsit de la recopilació o després de confirmar la seva sol·licitud d’esborrat o després de finalitzar l’operació del producte o servei corresponent. Sempre que sigui possible, hem indicat quant de temps conservem normalment categories, tipus o elements identificats de dades personals. A l’hora de decidir aquests períodes de conservació, vam tenir en compte els criteris següents:

• la quantitat, la naturalesa i la sensibilitat de les dades personals

• el risc de danys derivats de l'ús o la divulgació no autoritzats

• les finalitats per a les quals processem les dades personals i quant de temps necessitem les dades particulars per aconseguir aquestes finalitats

• quant de temps és probable que les dades personals es mantinguin exactes i actualitzades

• durant quant de temps les dades personals poden ser rellevants per a possibles reclamacions legals futures

• qualsevol requisit legal, comptable, informatiu o reglamentari aplicable que especifiqui quant de temps s'han de conservar determinats registres.

Depenent de la vostra jurisdicció, hi pot haver una excepció per a la informació personal que tractem amb finalitats d’interès públic, científica, històrica o estadística. Xiaomi pot continuar conservant aquest tipus d'informació durant més temps que el període de conservació estàndard, quan sigui necessari i permès segons la legislació aplicable o la vostra sol·licitud, fins i tot si el processament de dades no està relacionat amb l'objectiu original de la recopilació.

5 Els vostres drets

Controlar la vostra informació personal

5.1 Control de la configuració

Xiaomi reconeix que els problemes de privacitat difereixen de persona a persona. Per tant, oferim exemples de maneres en què Xiaomi posa a la vostra disposició que restringiu la recopilació, l’ús, la divulgació o el processament de la vostra informació personal i el control de la vostra configuració de privacitat:

• Activar/desactivar les funcions del Programa d’Experiència de l’Usuari i de l’Accés a la ubicació;

• Inicieu sessió o sortiu del Compte Mi;

• Activar/desactivar les funcions de sincronització de Núvol Xiaomi; i

• Elimineu tota la informació emmagatzemada a Núvol Xiaomi a través de https://i.mi.com;

• Activar/desactivar altres serveis i funcionalitats que tracten informació sensible o personal. També podeu obtenir més informació sobre l’estat de seguretat del vostre dispositiu a l’aplicació Seguretat MIUI.

Si prèviament ens heu acceptat utilitzar la vostra informació personal per als propòsits esmentats, podeu canviar d’opinió en qualsevol moment posant-vos en contacte amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support.

5.2 Els vostres drets sobre la vostra informació personal

En funció de les lleis i regulacions aplicables, és possible que tingueu dret a accedir, rectificar, esborrar (i alguns altres drets) en relació amb la informació personal que mantenim sobre vosaltres (en endavant, la sol·licitud). Aquests drets estaran subjectes a exclusions i excepcions específiques segons la legislació aplicable.

També podeu accedir i actualitzar els detalls relacionats amb la informació personal del vostre Compte Mi a https://account.xiaomi.com o accedint al vostre compte a través vostre dispositiu. Per obtenir informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support.

Ens ajudarà a processar la vostra sol·licitud de la manera més eficient si compleix les condicions següents:

(1) La sol·licitud s'envia a través del canal de sol·licitud exclusiu de Xiaomi detallat anteriorment i per protegir la seguretat de la vostra informació, la sol·licitud s'ha de fer per escrit (tret que la legislació local reconeixi explícitament la sol·licitud oral);

(2) Proporcioneu informació suficient per permetre a Xiaomi verificar la vostra identitat i assegurar-vos que sou l’interessat o està legalment autoritzat per actuar en nom de l’interessat.

Un cop obtinguda informació suficient per confirmar que es pot processar la vostra sol·licitud, procedirem a respondre a la vostra sol·licitud en qualsevol termini establert a les lleis de protecció de dades aplicables.

En detall:

• Teniu dret a rebre informació clara, transparent i fàcilment comprensible sobre com utilitzem la vostra informació personal i els vostres drets. Per això, us proporcionem la informació en aquesta Política de Privacitat.

• Segons els requisits de les lleis aplicables, se us proporcionarà una còpia de les vostres dades personals recopilades i processades per nosaltres de manera gratuïta. Per a qualsevol sol·licitud addicional d’informació rellevant, és possible que cobrem una tarifa raonable basada en els costos administratius reals d’acord amb la legislació aplicable i si ho permet.

• Si qualsevol informació que tingueu sobre vosaltres és incorrecta o incompleta, teniu dret a que les vostres dades personals es puguin corregir o completar en funció de la finalitat d’ús.

• Segons els requisits de les lleis aplicables, teniu dret a sol·licitar la supressió o eliminació de la vostra informació personal quan no hi hagi raons convincents per seguir utilitzant-la. Considerarem els motius pel que fa a la vostra sol·licitud d’esborrat i prendrem mesures raonables, incloses les mesures tècniques. Tingueu en compte que és possible que no puguem eliminar immediatament la informació del sistema de còpia de seguretat a causa de la legislació aplicable i/o limitacions tecnològiques. Si aquest és el cas, emmagatzemarem de forma segura la vostra informació personal i la separarem de qualsevol altre processament fins que es pugui esborrar la còpia de seguretat o que es faci anònima.

• Teniu dret a oposar-vos a certs tipus de processament, incloent-hi el processament per al màrqueting directe (incloent on s'utilitza el perfilat), i en determinades circumstàncies on la base legal per al processament (inclòs el perfilat) és els nostres interessos legítims.

En particular, segons les lleis d'algunes jurisdiccions:

• Teniu dret a obtenir de nosaltres la restricció de processar la vostra informació personal. Considerarem els motius relacionats amb la vostra sol·licitud de restricció. Si els motius s'apliquen a GDPR, només processarem la vostra informació personal en circumstàncies aplicables a GDPR i us informarem abans que s'aixequi la restricció de processament.

• Vostè té el dret de no estar subjecte a una decisió basada únicament en un processament automatitzat, inclòs el perfilat, que produeix efectes legals sobre vostè o que, de manera similar, li afecta de manera significativa.

• Teniu dret a sol·licitar la vostra informació personal en un format estructurat i d'ús comú i transmetre la informació a un altre controlador de dades (portabilitat de dades).

Tenim el dret a negar-nos a processar sol·licituds o només a complir-les en part amb les sol·licituds en què s’aplica una exempció o si tenim dret a fer-ho segons la legislació aplicable, com ara si la sol·licitud és manifestament infundada o manifesta excessiva o requeriria la divulgació de informació sobre tercers. En algunes circumstàncies, és possible que cobrem una taxa, si ho permet la legislació aplicable. Si creiem que certs aspectes d’una sol·licitud de supressió de la informació poden resultar en la impossibilitat d’utilitzar-la legalment per establir, exercir o defensar reclamacions legals o motius permesos per la legislació aplicable, també es pot rebutjar.

5.3 Retirada del consentiment

Podeu retirar el vostre consentiment que ens ha estat proporcionat prèviament per a un propòsit concret mitjançant la presentació d’una sol·licitud, inclosa la recopilació, l’ús i/o la divulgació de la vostra informació personal en la nostra possessió o control. En funció del servei específic que utilitzeu, podeu retirar el vostre consentiment contactant amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support. Processarem la vostra sol·licitud en un termini raonable des de la data en què es va fer la sol·licitud i, posteriorment, no recollirem, utilitzarem i/o revelarem la vostra informació personal segons la vostra sol·licitud.

Segons l’abast de la vostra retirada del consentiment, tingueu en compte que és possible que no pugueu continuar rebent el benefici complet dels productes i serveis de Xiaomi. La retirada del vostre consentiment o autorització no afectarà la validesa del nostre processament realitzat sobre la base del consentiment fins al punt de retirada.

5.4 Cancel·lació d'un servei o compte

Si voleu cancel·lar un producte o servei específic, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support.

Si voleu cancel·lar el Compte Mi, tingueu en compte que l’anul·lació us impedirà utilitzar tota la gamma de productes i serveis Xiaomi. La cancel·lació es pot prevenir o retardar en determinades circumstàncies. Per exemple, si encara hi ha diners pendents al vostre compte, com ara un servei de membres no remunerats de Música Mi, tema de pagament a la Botiga de Temes, o un préstec no pagat en el meu finançament, etc., no podem suportar immediatament la vostra sol·licitud.

Quan inicieu sessió a Xiaomi a través d'un compte de tercers, heu de sol·licitar la cancel·lació del compte del tercer.

6 Com es transfereix la vostra informació personal de manera global

Xiaomi processa i fa la còpia de seguretat de la informació personal a través d’una infraestructura global de control i operació. Actualment, Xiaomi té centres de dades a Xina, Índia, Estats Units, Alemanya, Rússia i Singapur. Per als fins descrits a la Política de privadesa, la vostra informació es pot transferir a aquests centres de dades de conformitat amb la legislació aplicable.

També podem transferir la vostra informació personal a tercers proveïdors de serveis i socis comercials i, per tant, les vostres dades també es poden transmetre a altres països o regions. La jurisdicció en què es troben aquestes instal·lacions globals pot o no protegir la informació personal a les mateixes normes que a la vostra jurisdicció. Hi ha diferents riscos segons les diferents lleis de protecció de dades. Tanmateix, això no canvia el nostre compromís de complir aquesta Política de privadesa i de protegir la vostra informació personal.

En particular,

• La informació personal que recopilem i generem en operacions al territori de la Xina continental s'emmagatzema en centres de dades situats a la Xina continental, excepte en les transmissions transfrontereres, tal com ho permet la llei aplicable.

• La informació personal que recopilem i generem a les nostres operacions a Rússia es processa i s'emmagatzema en centres de dades ubicats a Rússia, llevat de les transmissions transfrontereres permeses per la llei russa.

• La informació personal que recopilem i genera en operacions a l'Índia s'emmagatzema en centres de dades ubicats a l'Índia.

Si necessitem transferir informació personal fora de la vostra jurisdicció, ja sigui als nostres afiliats o proveïdors de serveis de tercers, complirem les lleis aplicables relacionades. Ens assegurem que totes aquestes transferències compleixin els requisits de les lleis de protecció de dades locals aplicables mitjançant l'aplicació de garanties uniformes. Podeu informar-vos sobre les salvaguardes que tenim posant-vos en contacte amb nosaltres a https://privacy.mi.com/support.

Si utilitzeu els nostres productes i serveis a l'àrea de l'Espai Econòmic Europeu (EEA), Xiaomi Technology Netherlands B.V. actuarà com a controlador de dades i Xiaomi Singapore Pte. Ltd. serà responsable del processament de dades. Les dades de contacte es poden trobar a la secció "Contacteu amb nosaltres".

Si Xiaomi comparteix dades personals originades per vosaltres a l'EEE a una entitat del Grup Xiaomi o a un proveïdor de serveis externs fora de l'EEE, ho farem a partir de clàusules contractuals estàndard de la UE o de qualsevol altra garantia prevista al GDPR. Podeu obtenir més informació sobre les garanties específiques que tenim o sol·licitar-ne una còpia en contacte amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support.

7 Protecció dels menors

Considerem que és responsabilitat dels pares o tutors supervisar l’ús que fan els nens dels nostres productes o serveis. Tanmateix, no oferim serveis directament a un nen ni utilitzem informació personal dels nens amb finalitats de màrqueting.

Si sou un pare o tutor i creieu que el menor ha proporcionat informació personal a Xiaomi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a https://privacy.mi.com/support per assegurar-vos que la informació personal s’elimina immediatament i que es cancel·li la subscripció del menor a qualsevol dels serveis aplicables de Xiaomi.

8 He d'estar d'acord amb els termes i condicions de tercers?

La nostra Política de privadesa no s'aplica als productes o serveis oferts per un tercer. Segons el producte o servei Xiaomi que utilitzeu, pot incloure productes de tercers, serveis de suport de veu, processament de càmeres, reproducció de vídeo, neteja del sistema i serveis relacionats amb la seguretat, jocs, estadístiques, interacció amb els mitjans socials, processament de pagaments, navegació de mapes, compartir, empènyer, filtrar informació, mètodes d’entrada, etc.. Alguns d’aquests es proporcionaran en forma d’enllaços a llocs web de tercers, i alguns s’accediran en forma de SDK, APIs, etc. La vostra informació també es pot recollir quan utilitzeu aquests productes o serveis. Per aquest motiu, us recomanem que prengueu temps per llegir la política de privacitat del tercer, tal com heu llegit la nostra. No som responsables ni podem controlar la manera com tercers utilitzen la informació personal que recopilen. La nostra Política de privadesa no s'aplica a altres llocs enllaçats des dels nostres serveis.

A continuació, es mostren els exemples de quan poden aplicar-se polítiques de privacitat i termes de tercers quan utilitzeu els productes específics esmentats anteriorment:

Quan utilitzeu un proveïdor de serveis de sortida de tercers per finalitzar i pagar la vostra comanda, la informació personal que proporcioneu durant la sortida es gestiona de conformitat amb la política de privacitat de tercers.

Quan utilitzeu la funció d’escaneig de seguretat a l’aplicació Seguretat MIUI, s’aplicarà una de les següents opcions, segons la vostra selecció de servei:

• Política de seguretat de la informació i la privacitat d'Avast: https://www.avast.com/privacy-policy

• Política de privadesa de l'SDK d'AVL Antiy Mobile Security: https://www.avlsec.com/en/privacy-policy

• Política de privadesa de Tencent: https://privacy.qq.com

Quan utilitzeu la funció Netejador a l’aplicació Seguretat MIUI, s'aplica la Política de privadesa de Tencent: https://privacy.qq.com

Quan utilitzeu els serveis de publicitat en diverses aplicacions específiques a MIUI, s'aplicarà una de les següents opcions, segons la vostra elecció de servei:

• Política de privadesa de Google: https://www.google.com/policies/privacy

• Política de privadesa de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

Quan utilitzeu el mètode d’entrada de Google, s'aplica la Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy

Quan realitzem estadístiques, monitoritzem la taxa de bloqueig de les aplicacions i proporcionem funcions de control del núvol, fem servir Google Analytics per a Firebase o Firebase Analytic proporcionat per Google Inc. Podeu obtenir més informació sobre la política de privadesa de Google Firebase: https://policies.google .com/privacy i https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Per publicar anuncis en qualsevol aplicació del sistema MIUI, els socis publicitaris externs poden recopilar dades generades a partir de les vostres activitats en línia, com ara els clics als anuncis i les visualitzacions de contingut, o altres activitats en llocs web o aplicacions.

• Política de privadesa de Google: https://www.google.com/policies/privacy

• Política de privadesa de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Política de privadesa d'Unity: https://unity3d.com/legal/privacy-policy

• Política de privadesa de Vungle: https://vungle.com/privacy

• Política de privadesa de IronSource: https://developers.ironsrc.com/ironsource-mobile/air/ironsource-mobile-privacy-policy

• Política de privadesa d'Applovin: https://www.applovin.com/privacy

• Política de privadesa de Chartboost: https://answers.chartboost.com/en-us/articles/200780269

• Política de privadesa de Mopub: https://www.mopub.com/legal/privacy/

• Política de privadesa de Mytarget: https://legal.my.com/us/mytarget/

• Política de privadesa de Yandex: https://yandex.com/legal/privacy/

• Política de privadesa de Tapjoy: https://www.tapjoy.com/legal/advertisers/privacy-policy/

• Política de privadesa d'AdColony: https://www.adcolony.com/privacy-policy/

Podem recopilar i compartir la vostra informació amb empreses d’atribució de tercers d’acord amb les instruccions dels nostres socis publicitaris per generar informes per als nostres socis publicitaris, incloses les mètriques de la vostra interacció amb els nostres anuncis (si n’hi ha). En funció de les aplicacions del sistema MIUI que utilitzeu, les empreses d’atribució de tercers poden incloure:

• Política de privadesa d'Adjust: https://www.adjust.com/terms/privacy-policy/

• Política de privadesa d'Appsflyer: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/?utm_source=google

• Política de privadesa d'Affise: https://affise.com/privacy-policy/

• Política de privadesa de Miaozhen: https://www.miaozhen.com/en/privacy

• Política de privadesa de Nielsen: https://www.nielsen.com/cn/en/legal/privacy-policy/

9 Com actualitzem aquesta Política de privadesa

Revisem la Política de privadesa periòdicament sobre la base de canvis en el negoci, la tecnologia i la legislació aplicable i les bones pràctiques, i és possible que actualitzem aquesta Política de privadesa. Si fem un canvi important en aquesta Política de privadesa, us ho notificarem a través de la vostra informació de contacte registrada, com ara el correu electrònic (enviat a l'adreça de correu electrònic especificada al vostre compte) o publicar en llocs web Xiaomi o notificar-vos-ho mitjançant dispositius mòbils perquè pugueu aprendre sobre la informació que recopilem i sobre com l'utilitzem. Aquests canvis a la Política de privadesa s'aplicaran a partir de la data efectiva especificada a l'avís o al lloc web. Us recomanem que consulteu aquesta pàgina amb regularitat per obtenir la informació més recent sobre les nostres pràctiques de privacitat. L’ús continuat dels productes i serveis del lloc web, mòbil i/o qualsevol altre dispositiu estarà subjecte a la Política de privadesa actualitzada. Quan la legislació aplicable ho requereixi, us demanarem el vostre consentiment explícit quan recopilem informació personal addicional o quan utilitzem o divulguem la vostra informació personal per a nous propòsits.

10 Contacta'ns

Si teniu comentaris o preguntes sobre aquesta Política de privadesa o qualsevol pregunta relacionada amb la recopilació, ús o revelació de la vostra informació personal de Xiaomi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de https://privacy.mi.com/support o a l’adreça següent. Quan rebem sol·licituds de privadesa o informació personal sobre l’accés o la baixada d’informació personal, disposem d’un equip professional per resoldre els vostres problemes. Si la vostra pregunta en si mateixa té un problema important, és possible que us demanem més informació.

Si no esteu satisfet amb la resposta que vàreu rebre de nosaltres en relació amb la vostra informació personal, podeu lliurar la queixa a l'autoritat reguladora de protecció de dades corresponent de la vostra jurisdicció. Si ens consulteu, us proporcionarem informació sobre els canals de queixa pertinents que poden ser aplicables en funció de la vostra situació real.

Xiaomi Communications Co., Ltd. #019, 9th Floor, Building 6, 33 Xi'erqi Middle Road, Haidian District, Beijing, China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422

Per als usuaris de l'Índia:

Xiaomi Technology India Private Limited Building Orchid, Block E, Embassy Tech Village, Outer Ring Road, Devarabisanahalli, Bengaluru, Karnataka - 560103, India

Qualsevol discrepància i reclamació pel que fa al processament de dades o informació personal sensible s’ha d’informar al responsable de reclamacions designat, tal com s’esmenta a continuació:

Nom: Vishwanath C

Telèfon: 080 6885 6286, de dilluns a dissabte: de 9:00 a 18:00

Correu electrònic: grievance.officer@xiaomi.com

Per als usuaris de l’Espai Econòmic Europeu (EEE):

Xiaomi Technology Netherlands B.V. Prinses Beatrixlaan 582, The Hague 2595BM Netherlands

Gràcies per tenir temps per llegir la nostra Política de privadesa!

Novetats per a vosaltres

Hem fet diverses actualitzacions de la següent manera:

• Hem actualitzat algunes de les nostres dades de contacte.

• Hem actualitzat part de la informació que recopilem nosaltres i tercers.

• Hem exposat amb més claredat com fem servir informació no identificable personalment.

• Hem actualitzat la forma en què fem servir la vostra informació personal, inclòs establir amb més detall quan processem la informació personal en funció dels nostres interessos legítims i en relació amb l’ús que feu dels serveis push.

• Hem proporcionat més detalls sobre la retenció de dades.

• Hem exposat més clarament els vostres drets sobre la vostra informació personal.