Xiaomi Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik blev opdateret den 15. januar 2021.

Brug venligst et øjeblik til at blive fortrolig med vor privatlivspraksis, og lad os vide det, hvis du har nogen spørgsmål.

Om os

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands B.V. og deres tilknyttede virksomheder (der refererer til Xiaomi-entiteterne, som er anført i Xiaomi Corporations seneste årsberetning. Klik her for at hente "Seneste regnskab" for yderligere oplysninger) indenfor Xiaomi Group (efterfølgende benævnt "Xiaomi", "vi", "vores" eller "os") tager dit privatliv meget seriøst. Denne privatlivspolitik er designet med henblik på dine behov, og det er vigtigt, at du har en omfattende for ståelse af vor indsamling af personlig information og brugspraksis, med sikkerhed for, at du til sidst har kontrol over dine personlige oplysninger, der gives til Xiaomi.

Om denne privatlivspolitik

Bortset fra specifikke Xiaomi-produkter eller tjenester, der har en uafhængig privatlivspolitik, gælder denne privatlivspolitik for alle Xiaomi-enheder, -websites eller -applikationer, der refererer eller linker til denne privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Xiaomi indsamler, bruger, afslører, behandler og beskytter alle personlige informationer, som du giver os, eller som vi indsamler fra dig, når du bruger vore produkter og servicer, der befinder sig på websider (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com) og vore applikationer, som vi tilbyder. på vore mobile enheder. Hvis et Xiaomi-produkt har en separat privatlivspolitik, vil den separate privatlivspolitik have prioritet i anvendelsesøjemed, mens alt, hvad der ikke er specifikt dækket, vil være omfattet af vilkårene i denne privatlivspolitik. Endvidere kan det variere afhængigt af model, serviceversion eller region, hvordan specifikke produkter og servicer indsamler og behandler dine personlige oplysninger. Du bør læse den separate privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Under denne privatlivspolitik betyder "personlige oplysninger" information, som kan bruges til direkte eller indirekte at identificere et individ enten ud fra den information alene eller ud fra den information i kombination med en anden information, som Xiaomi har adgang til om det individ undtaget som det specifikt gælder i anvendelige love i din region. Vi vil anvende dine personlige oplysninger strengt i ovensstemmelse med privatlivspolitikken. Hvor konteksten kræver det, vil personlige oplysninger også omfatte følsomme personlige data eller oplysninger, som kan være kategoriseret i henhold til gældende lov.

Hvordan vi kan hjælpe dig

I den sidste ende er, hvad vi ønsker det bedste for alle vore brugere. Skulle du have nogen spørgsmål vedrørende vores databehandlingspraksis som sammenfattet i denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os via https://privacy.mi.com/support for at løse dine specifikke problemer. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du har en uløst bekymring vedrørende privatliv eller databrug, som vi ikke har fået løst tilfredsstillende, kontakt venligst vores USA-baserede tredjeparts tvistbilæggelsesudbyder (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Se også "Kontakt os" nedenfor.

alt

1 Hvilke oplysninger indsamles af os, og hvordan vi bruger dem?

1.1 Hvilke oplysninger indsamles af os, og hvordan vi bruger dem

For at levere vore servicer til dig, beder vi dig give personlige oplysninger, som er nødvendige for at levere e serier til dig. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for specificerede, konkrete, eksplicitte og legitime formål, og skal sikre, at oplysningerne ikke viderebehandles på en måde, som er uforenelig med disse formål. Du har retten til vælge, om du vil give oplysningerne, vi har anmodet om, men i de fleste tilfælde vil vi måske ikke være i stand til at forsyne dig med vore produkter eller servicer eller svare på dine forespørgsler, hvis du ikke giver os dine personlige oplysninger.

Afhængigt af de servicer, du vælger, vil vi måske indsamle følgende typer information:

1.1.1. Oplysninger, du giver os

Vi kan indsamle alle personlige oplysninger, du giver os, som er nødvendige for den service, du vælger. For eksempel kan du opgive dit navn, mobiltelefonnummer, e-mailadresse, leveringsadresse, bestilling, faktureringsoplysninger, bankkontonummer, kontohavers navn, kreditkortnummer og andre oplysninger, hvis du bruger mi.com-detailsalgstjenester. Du kan synkronisere materialer eller data, hvis du bruger Xiaomi Cloud-tjenester. Du kan opgive køn og dine sikkerhedsrelaterede oplysninger og andre oplysninger, hvis du opretter en konto. Du kan give os dit kaldenavn, din e-mailadresse, fotos, videoer eller andre nødvendige oplysninger, hvis du går i gang med marketingsaktiviteter. Du kan opgive navn, mobiltelefonnummer og adresse, hvis du beskæftiger dig med os, vores indhold eller vores marketing eller vinder en præmie.

1.1.2 Oplysninger, som vi indsamler ved din brug af servicer

• Enheds- eller SIM-relateret information. For eksempel IMEI-nummer/OAID-nummer, GAID-nummer, IMSI-nummer, MAC-adresse, serienummer, MIUI-version og -type, ROM-version, Android-version, Android-ID, Space-ID, SIM-kortoperatør og dennes beliggenhed, information om skærmvisning, enhedens tastaturinformation, oplysninger om enhedsproducent og modelnavn, enhedens aktiveringstid, netværksoperatør, forbindelsestype, grundlæggende hardwareinformation, information om salgskanal og anvendelse (såsom CPU, lager, batteriforbrug, skærmopløsning og enhedstemperatur, kameralinsemodel, antal gange skærmen blev gjort lysere, og antal gange skærmen blev låst op).

• Information, der er specifik for dig, der kan overdrages af tredje parts serviceleverandører: Vi kan indsamle og bruge oplysningerne så som din reklame-ID givet af tredje part serviceleverandører og forretningpartnere.

• Information relateret til din applikationsbrug, herunder unikke identifikatorer vedrørende applikationen (f.eks. VAID-nummer, OAID-nummer, AAID-nummer, tilfælde-ID) grundlæggende information om applikation såsom applikationsliste, applikations-ID-information, SDK-version, indstillinger for systemopdatering, applikationsindstillinger (region, sprog, tidszone, skrifttype), tidspunktet hvor applikationen træder ind i/forlader forgrunden samt registrering af applikationsstatus (f.eks. downloading, installation, opdatering, sletning).

• Information, der genereres, når du bruger en MIUI-tjeneste såsom dine badges, bedømmelser, tilmeldingsinformationer, browsingregistreringer i Mi Fællesskabet; dine beskeder i Mi Fællesskabet (kun synlige for parter, der både sender og modtager); din historik vedrørende afspilning af lyd samt søgninger i musiktjenester; dine likes, kommentarer, favoritter, delinger, søgninger i tematjenester; systemsprog, land og region, netværksstatus, liste over apps i App-boks; information om din anvendelse, herunder region, IP, relevant indholdsleverandør, hvor ofte du har skiftet baggrund, views af billeder, billedbrowsingtilstand, billedbrowsingvarighed, klik og visning af artikler, abonnementer i Baggrundskarrusel.

• Beliggenhedsinformation (kun for specifikke servicer/funktionaliteter) forskellige slags information om din nøjagtige eller cirka placering, hvis du bruger lokationwsrelaterede servicer (navigations-software, vejr-software og softwaren med enhedssllokalisernde funktion). For eksempel, region, bykode, kode til mobilt netværk, mobil landekode, mobiltelefonidentitet, information om længde- og breddegrad, tidszoneindstillinger, sprogindstillinger. Du kan slukke for lokationsinformationen for hver applikation til enhver tid i telefonindstilinger (Indstilinger -Tilladelser).

• Logpå-information information relateret til din brug af visse funktioner, applikationer og websider. For eksempel cookies og andre identifikationsteknologier, IP-adresser, information om netværksanmodning, historik vedrørende midlertidige meddelelser, standardsystemlogfiler, information om nedbrud, information om logfiler genereret ved at bruge tjenesterne (såsom registreringstidspunkt, afgangstidspunkt, aktivitetstid mv.).

• Andre oplysninger: Miljøspecifikationsværdi (ECV) (dvs. værdi genereret af Mi-konto-ID, enheds-ID, tilsluttet Wi-Fi-ID og placeringsoplysninger).

1.1.3 Information fra tredje parts-kilder

Når loven tillader det, vil vi indsamle information om dig fra tredje parts-killder. For eksempel,

• for visse servicer, som kunne omfatte konto- og finansielle transaktioner. Med din autorisering vil vi måske validere informationen, der er givet af dig (så som telefonnummer) gennem legitime tredje parts-kilder for sikkerheds- og svindelforebyggelses-formål.

• vi vil måske modtage ideentifikationsymboler (så som IMEI/OAID/GAID fra en reklameperson) for at levere reklameservicer til dig.

• vi kan også indhente visse oplysninger såsom konto-ID'er, kaldenavne, avatar og e-mailadresse fra tredjepartstjenester vedrørende sociale netværk (f.eks. når du bruger en konto på et socialt netværk til logge ind på en Xiaomi-tjeneste);

• oplysninger om dig, som andre leverede til os (fx. leveringsadresse, som andre brugere kan forsyne os med, når de køber produkter til dig via mi.com-servicer).

1.1.4 Ikke-personlige identificerbare oplysninger

Vi vil måske indsamle andre typer information, som ikke er direkte eller indirekte forbundet med et individ , og som måske ikke kan defineres som personlige oplysninger i henhold til gældende, lokale love. Sådanne oplysninger kaldes ikke-personidentificerbare oplysninger. Vi kan indsamle, bruge, overføre og offentliggøre ikke-personidentificerbare oplysninger. Her er nogle eksempler på oplysninger, som vi indsamler, og på hvordan vi kan bruge dem i et ikke-personidentificerbart aggregeret format:

• Vi kan medtage statistiske data, der genereres, når du bruger en specifik tjeneste (f.eks. enhedsrelaterede informationer, der ikke er enhedsidentificerbare, hændelser vedrørende daglig brug, sideadgang, tidspunkt for sideadgang og sessioner);

• Data vedrørende netværksovervågning (f.eks. tidspunkter for anmodninger, antal anmodninger eller anmodninger, der mislykkedes mv.);

• Applikationsnedbrud (f.eks. log-oplysninger, der automatisk genereres efter applikationsnedbruddet mv.).

Formålet med en sådan indsamling er at forbedre de servicer, vi leverer dig. Typen og mængden af information indsamlet afhænger af, hvordan du bruger vore produkter og/eller servicer.

Vi samler sådanne oplysninger for at give dig mere nyttig information, og for at vi ved, hvilke dele af vore websites, produkter og tjenester du er mest interesseret i. For eksempel har vi kun brug for at kende antallet af brugere, der er aktive i løbet af en dag. Vi behøver ikke at vide, hvem der er aktive den dag, så aggregerede data er nok til statistisk analyse. Vi vil bestræbe os på at isolere dine personlige oplysninger fra ikke-personidentificerbare oplysninger og sikre, at de to typer data bruges hver for sig. Men hvis vi kombinerer ikke-personidentificerbare oplysninger med personlige oplysninger, vil sådanne kombinerede oplysninger bliver behandlet som personlige oplysninger, så længe de forbliver kombinerede.

1.2 Hvordan vi bruger de peronlige oplysninger, vi indsamler

Formålet med at indsamle personlige oplysninger er at forsyne dig med produkter og/eller servicer og for at sikre, at vi er i overensstemmelse med love, regler og andre regulerende krav. Dette indebærer:

• Forsyning med, behandling af, vedligeholdelse af, forbedring og udvikling af vore produkter og/eller servicer til dig sådan som levering, aktivering, verificering, eftersalg, kunde-support og reklame.

• Implementering og vedligeholdelse af sikkerhedssikringer med det formål at forhindre tab og svindel, så som at assistere med at identificere brugere ved verificering af brugeridentitet. Vi anvender kun dine oplysninger til antisvindel-formål, når følgende to betingelser er opfyldt: Det er nødvendigt, og dataene anvendt til evaluering er i overenstemmelse med Xiaomi-legitime interesser i at beskytte brugere og servicer.

• Behandling af dine spørgsmål eller anmodninger om enheder og tjenester såsom besvarelse af kundeforespørgsler, sende system- og applikationsbeskeder, administrere dine aktiviteter (f.eks. sweepstakes).

• Lave relevante marketingaktiviteter såsom levering af marketing- og reklamemateriale og opdateringer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage visse typer reklamemateriale, kan du framelde dig ved at bruge metoden, der er anført i meddelelsen (såsom frameldingslinket i bunden af meddelelsen), medmindre det er specificeret på anden måde i gældende lov. Se også venligst "Dine rettigheder" nedenfor.

• Interne formål såsom dataanalyse, undersøgelser samt udvikling af statistisk information relateret til brugen af vores produkter og tjenester for at forbedre vores produkter eller tjenester. For eksempel maskinlæring eller model algoritmetræning udføres efter af-indentificeringsbehandling.

• Optimering af din enheds præstation så som analyse af hukommelsebrugen eller CPS-brugen af din applikation.

• Opbevaring og vedligeholdelse af information relateret til dig til forretningsoperationer (så som forretningsstatistik) eller til at opfylde juridiske forpligtelser.

• Behandling, der er baseret på Xiaomis legitime interesser (i gældende jurisdiktioner, for eksempel under GDPR). Legitime interesser omfatter at gøre os i stand til mere effektivt at administrere og drive vores virksomhed og levere vores produkter og tjenester; beskytte sikkerheden for vores virksomhed, systemer, produkter, tjenester og kunder (herunder formål til forebyggelse af tab og bedrageri); intern administration; overholdelse af interne politikker og processer; samt andre legitime interesser beskrevet i denne politik. For eksempel – for at sørge for sikkerheden for vores tjenester og for at hjælpe os med yderligere at få kendskab til, hvordan vores applikationer fungerer – kan vi registrere relevante oplysninger såsom hyppigheden af din anvendelse, informationer fra logfiler om nedbrud, generel anvendelse, performancedata og applikationens oprindelse. For at forhindre, at uautoriserede forhandlere låser enheder op, kan vi indsamle oplysninger om Mi-konto, serienummer og IP-adresse på den anvendte computer, serienummer samt enhedsoplysninger om din telefon.

• Levering af tjenester lokalt på terminalenheder, der ikke kræver kommunikation med vores servere såsom anvendelse af Noter på din enhed.

• Andre formål med din tillladelse.

Her er flere detaljerede eksempler om, hvordan vi bruger din information (som kan omfatte personlige oplysninger).

• Aktivering om registrering af dine købte Xiaomi-produkter eller -servicer til dig.

• Skabelse og vedligeholdelse af din Mi-konto. Personlige oplysninger indsamlet, når du skaber e Mi-konto på vore websider eller gennem vore mobile enheder, bruges til at skabe den personlige Mi-konto og -profilside til dig.

• Behandling af din købsordre. Information relateret til e-commerce-ordrer anvendes til af behandling købsordren og relaterede efter-salgs servicer, inkl. kundesupport og genlevering. Ordrenummeret vil yderligere blive brugt til at krydskontrollere ordren med leveringspartneren samt til at foretage dokumentation for levering af pakken. Modtagerinformation, inkl. navn, adresse, telefonnummer og postnummer bliver anvendt til leveringsformål. Din e-mail adresse bruges til at sende dig pakkesporingsinformation. En liste over købte artikler bruges til printning af en faktura og gør kunden i stand til at se hvile artikler, der er i pakken.

• Deltagelse i Mi Fællesskabet. Personlige oplysninger, der er relateret til Mi Fællesskabet eller til andre Xiaomi-internetplatforme kan blive brugt til fremvisning af profilsider, interaktion med andre brugere og deltagelse i Mi Fællesskabet.

• Levering af MIUI-tjenester. Følgende oplysninger: (enheds- eller SIM-kortrelateret information, herunder GAID-nummer, IMEI-nummer, IMSI-nummer, telefonnummer, enheds-ID, enhedsoperativsystem, MAC-adresse, enhedstype, system- og performanceinformation samt placeringsoplysninger, herunder mobillandekode, mobilnetværkskode, områdekode for placering samt celleidentitet) bruges til at aktivere MIUI-tjenester.

• Diagnosticering af aktiveringsfiaskoer. Placeringsrelateret information anvendes til at få adgang til aktiveringsfiasko med hensyn til SIM-kort (fx. Short Message Service (SMS)-gateways og netværksvigt) for at identificere netværksoperatøren for servicen og for give netværksoperatøren besked om det svigt.

• Levering af andre MIUI-tjenester. Informationer, der indsamles, når du bruger en MIUI-tjeneste, bruges til at udføre den pågældende tjenestes funktioner, når tjenesten udfører tjenesteoptimering, f.eks. downloading, opdatering, registrering, udførelses- eller optimeringsaktiviteter, der er relateret til MIUI-tjenester. For eksempel kan personlige oplysninger, der er indsamlet af Temaer, levere personlige tjenester til anbefaling af temaer, der er baseret på din downloadings- og browsinghistorik.

• Find din enhed. Hvis din telefon mistes eller stjæles, kan Xiaomis funktion "Find enhed" hjælpe dig med at finde og sikre din telefon. Du kan lokalisere din telefon på et kort ved at bruge lokationsinformation, der er givet af din telefon, tør din telefon af eller lås din telefon. Når du aktivt leder efter din telefon, indfanges information om placering fra dine mobile enheder, i nogle situationer fås denne information fra mobilmaster eller Wi-Fi hotspots. Du kan slå denne feature til eller fra til enhver tid inden for telefonindstillingerne (Indstillinger - Mi-konto - Xiaomi-Cloud - Find enhed).

• Dokumentation af information om placering på fotos. Du kan føre optegnelser om din information om placering, mens du tager et foto. Informationen vil blive synlig i din fotomappe, og placeringen vil blive gemt i dine fotos' ejendomsinformation. Hvis du ikke ønsker at få din placering dokumenteret, mens du tager et foto, så kan du slukke dette til enhver tid i kameraets indstillinger.

• Levering af funktioner til at sende meddelelser (f.eks. Mi Talk, Mi Message). Hvis du downloader og bruger Mi Talk, kan information indsamlet af Mi Talk blive brugt til at aktivere denne service og identificere modtageren og bruger af meddelelser. Endvidere opbevares chat-historie for lettere at loade chat-historie igen efter, at en bruger har geninstalleret applikationer eller til synkronisering på tværs af enheder. Informationen (senders og modtagers telefonnumre og Mi Message-ID'er) kan anvendes til Mi Message til at aktivere servicerne og til at aktivere servicen til at fungere, inkl. dirigering af meddelelser.

• Levering af placeringsbaserede tjenester. Under brugen af MIUI-tjenester kan placeringsoplysninger også blive brugt af os eller tredjeparts-serviceleverandører og forretningspartnere (se "Sådan deler, overfører og offentliggør vi dine personlige oplysninger" nedenfor for yderligere oplysninger) for at levere tjenesten til dig og levere nøjagtige oplysninger om den placering med henblik på den bedst mulige brugeroplevelse, f.eks. vejrudsigter, placeringsadgang (som del af Android-platformen). Du kan lå lokations-servicer fra i indstilinger eller slå brugen af en applikations lokations-servicer fra til enhver tid.

• Forbedring af brugeroplevelse via data-, hardware- og softwareanalyse. Nogle funktioner, der kan tilvælges, såsom brugeroplevelsesprogrammet, giver Xiaomi mulighed for at analysere data om, hvordan brugere bruger mobiltelefonen og MIUI-tjenester og andre tjenester, der leveres af Xiaomi, med henblik på at forbedre brugeroplevelsen såsom at sende rapporter om nedbrud. Xiaomi udfører også hardware- og softwareanalyser for at forbedre brugeroplevelsen.

• Giver dig mulighed for at bruge Sikkerhed. Indsamlede oplysninger kan blive brugt af funktioner i appen Sikkerhed til at sørge for sikkerhed og til at holde systemet kørende. Funktionerne kan være Sikkerhed-scanning, Batterisparer, Blokeringsliste, Renser mv. Nogle af disse funktionaliteter bruges af tredje part-serviceleverandører og/eller forretningspartnere (for mere information, se "Hvordan vi deler, overfører og offentligt afslører dine personlige oplysninger" nedenfor). Information (som ikke er personlige oplysninger som listerne over virusdefinition) bruges til sikkerhedsscannings-funktioner.

• Levering af push-tjenester. Mi-konto-ID, GAID, FCM-token, Android-ID og Space-ID (kun på Xiaomi-enheder med Andet rum-funktioner aktiverede) bruges også til at levere Xiaomi-push-tjenesten og Mi-beskedtjenesten for at evaluere annonceringsperformance og sende beskeder fra MIUI om softwareopdateringer eller nye produktlanceringer, herunder informationer om udsalg og reklametilbud. For at kunne levere ovennævnte tjenester til dig vil relevante applikationsinformationer (appversion-ID, app-pakkenavn) og relevante enhedsinformationer (model, mærke) også blive indsamlet. Vi vil evt. bruge dine peronlige oplysninger for at sende dig push-meddelelser (hvad enten ved at sende meddelelser inden for vore servicer, ved e-mail eller ved andre midler), som tilbyder eller gør reklame for vore produkter og/eller produkterne og servicer tilhørende udvalgte tredje parter. Dette vil kun blive foretaget med dit samtykke, hvor samtykke er påkrævet i henhold til gældende lov. Du kan når som helst framelde at modtage marketinginformation fra os og tredjeparter ved at ændre dine præferencer i Indstillinger eller ved at administrere dine præferencer via en tredjeparts-app/-website ved hjælp af Xiaomi-push. Se også venligst "Dine rettigheder" nedenfor.

• Verificering af brugeridentitet. Xiaomi bruger ECV-værdien til at verificere brugeridentiteten og undgå uautoriserede pålogninger.

• Indsamling af feedback. Den feedback, du vælger at levere er værdifuld mht. at hjælpe Xiaomi med at foretage forbedringer af vore servicer. For at følge op på den feedback, du har valgt at levere, kan Xiaomi evt. korrespondere med dig med brug af personlige oplysinger, som du har leveret og føre optegnelser over denne korrespondance med henblik på problemløsning og serviceforbedring.

• Om at sende meddelelser. Fra tid til anden kan vi evt. bruge dine personlige oplysninger til at sende vigtige meddelelser så som meddelelser om køb og ændringer i vore betingelser, forhold og politikker. Da en sådan information er kritisk for vor interaktion med Xiaomi, anbefales det ikke, at du nægter at modtage en sådan information.

• Om at gennemføre reklameaktiviteter. Hvis du deltagere i et lotteri, en konkurrence eller en lignende reklame gennem Xiaomis sociale medie-platforme, kan vi evt. bruge de private oplysninger, du leverer, til at sende dig disse belønninger.

• Levering af personlige tjenester og indhold, herunder reklamer. For at beskytte dit privatliv anvender vi en unik identifikator snarere end dit navn, din e-mailadresse eller anden information, som direkte kan identificere dig, til at levere dig personlige produkter, tjenester og aktiviteter, herunder reklamer.

Vi vil evt. kombinere denne information med anden information (inkl. information på tværs af forskellige servicer eller enheder så som computere, mobiltelefon, smartfjernsyn og andre forbundne enheder) for at levere og forbedre vore produkter, servicer, indhold og reklame.

For eksempel vil vi måske bruge dine Mi-kontooplysninger til alle servicer, du bruger, som kræver en Mi-konto. For at forbedre din oplevelse og vores tjenester, samtidig med at vi overholder relevante love og bestemmelser og respekterer dit samtykke (når det er påkrævet) kan vi frasortere oplysninger om forskellige produkter, tjenester eller udstyr fra dig eller relateret til dig for at lave en etiket, komme med forslag, tilpasset indhold og personlige funktioner.

Dine personlige reklamer leveres for eksempel på basis af dine aktiviteter, dit forbrug og dine præferencer relateret til vores apps og tjenester. Vi opretter profiler ved at analysere de førnævnte informationer og byggesegmenter (oprettelse af grupper med specifikke delte karakteristika) og ved at lægge dine personlige oplysninger ind i en eller flere segmenter. Målrettet annoncering vil kun blive foretaget med dit samtykke, hvor samtykke er påkrævet i henhold til gældende lov. Du har retten til at vælge at træde ud mht. at modtage personaliserede reklamer og protestere mod profilering, inkl. udført med henblik på direkte markedsføring, til enhver tid.

Og i overensstemmelse med grundene til ovenstående kombination og kravene i gældende love, vil vi levere dig specifikke kontrolmekanismer til en sådan kombination. Du har retten til at vælge at træde ud mht. at modtage direkte markedsføring fra os og automatiseret beslutningtsagning. For at udøve disse rettigheder kan du når som helst aktivere og deaktivere dem i Indstillingerne (Indstillinger > Adgangskoder og sikkerhed > Fortrolighed > Annoncetjenester eller Indstillinger > Adgangskoder og sikkerhed > Systemsikkerhed > Annoncetjenester), eller du kan kontakte os via https://privacy.mi.com/support eller studere kontrolmekanismerne, der er beskrevet i den separate privatlivspolitik for hvert produkt. Se også venligst "Dine rettigheder" nedenfor.

2 Cookies og andre teknologier

Teknologier så som cookies, web-beacons og pixeltags bruges af Xiaomi og vores tredjeparts-serviceleverandører og forretningspartnere (for yderligere information henvises til "Sådan deler, overfører og offentliggør vi dine personlige oplysninger" nedenfor). Disse teknologier bruges til at analysere trends, administrere sitet, spore brugeres bevægelser omkring websiden og samle demografisk information om vor brugerbase som helhed. Vi kan evt. modtage rapporter baseret på brugen af disse teknologier af disse firmaer på et individuelt samt et samlet grundlag. Disse teknologier hjælper os til bedre at forstå brugernes behov, fortælle os, hvilke dele af vore websider, folk har besøgt, samt til at lette og måle reklamers og websøgningers effektivitet.

• Logfiler: Som det er sandt for de fleste websider, kan vi samle visse oplysninger og opvarme dem i deres logfiler. Disse oplysninger kan inkludere Internet Protocol-(IP) adresser, browsertype, internetserviceleverandør (ISP), henvisnings-/udgangssider, operativsystem, dato-/tidsstempel og/eller clickstream-data. Vi forbinder ikke disse automatisk indsamlede data til anden information, vi samler om dig.

• Lokal lagring – HTML5/Flash: Vi bruger LSO'er (Local Storage Objects), såsom HTML5 eller Flash, til at gemme indhold og indstillinger. Tredje parter, som vi har partnerskab med for at levere visse egenskaber på vore sites eller til at vise reklame baseret på din aktivitet med at browse på nettet, bruger også HTLM5 eller Flash cookies til at indsamle og lagre information. Forskellige browsere kan tilbyde deres eget administationsværktøj til at fjerne HTML5 LSO'ere. For at administrere flash-cookies skal du trykke på klik her.

• Reklamecookies: Vi samarbejder med vores tredjeparts-serviceleverandører og forretningspartnere (se "Sådan deler, overfører og offentliggør vi dine personlige oplysninger" nedenfor for yderligere oplysninger) om enten at vise reklamer på vores website eller at administrere vores reklamer på andre sites. Vores tredjeparts-serviceleverandører og forretningspartnere kan bruge reklamecookies til at indsamle oplysninger om din onlineaktiviteter og interesser og levere dig reklamer, som bedst muligt passer til din profil og interesser. Vil vil opnå din tidlige eksplicitte tilladelse og involvere en klar "affirmative action", inden vi leverer dig denne reklameservice. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger bruges til at levere dig interessebaserede reklamer, kan du framelde dig ved at ændre dine cookie-indstillinger. https://preferences-mgr.truste.com.

• Mobil analyse: I nogle af vores mobile applikationer bruger vi analysecookies til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores website. Disse cookies indsamler oplysninger, såsom hvor ofte du bruger applikationen, begivenhederne der sker i applikationen, aggregeret brug, performancedata, og hvor nedbrud sker i applikationen. Vi forbinder ikke den information, vi opbevarer inden i analyse-softwaren, til nogen som helst personlige oplysninger, du indgiver i den mobile applikation.

3 Hvordan vi dele, overfører og offentligt afslører dine personlige oplysninger

3.1 Deling

Vi sælger ikke nogen personlige oplysninger til tredje parter.

Vi vil måske nogle gange dele dine personlige oplysninger med tredje parter (som beskrevet nedenfor) for at levere eller forbedre vore produkter eller services, inkl. at tilbyde produkter eller servicer baseret på dine krav. Yderligere oplysninger om datadeling er anført nedenfor.

3.1.1Deling, som du aktivt vælger eller anmoder om

Med din tilladelse eller på din anmodning vil vi dele dine personlige oplysninger inden for rækkevidden din tilladelse/anmodning med specifikke tredjeparter, der er udpeget af dig. For eksempel når du bruger Mi-kontoen til at melde dig på en tredje parts webside eller app.

3.1.2 Deling af information med vor gruppe

For med succes at gennemføre forretningsfunktioner og forsyne dig med alle vore produkters funktioner eller servicer, kan vi evt. dele dine personlige oplysninger fra tid til anden med andre Xiaomi-affiierede.

3.1.3 Deling med vor gruppes økosystemfirmaer

Xiaomi arbejder sammen med en gruppe firmaer, der sammen danner Mi-Ecosystem. Mi Ecosystem-firmaerne er uafhængige enheder, der er investeret og udruget af Xiaomi, og er eksperter i deres område. Xiaomi vil evt. afsløre dine personlige oplysninger til Mi Ecosystem-firmaerne for at forsyne dig med og forbedre de spændende produkter og servicer (både hardware og software) fra Mi Ecosystem-firmaerne. Nogle af disse produkter eller servicer vil stadigvæk være under Xiaomi-varemærket, mens andre bruger deres eget varemærke. Mi Ecosystem-firmaerne kan dele information med Xiaomi fra tid til anden i relation to produkter eller servicer under Xiaomi-varemærket med Xiaomi for at levere hardware- og software-servicer, der giver bedre funktioner og brugeroplevelse. Xiaomi vil tage passende administrative- og tekniske forholdsregler for at sikre sikkerheden for behandlingen af dine personlige oplysninger inkl., men ikke begrænset til, krypteringen af dine personlige oplysninger.

3.1.4 Deling med tredje parts serviceleverandører og forretningspartnere

For at hjælpe os med at levere dig produkter og servicer, der er beskrevet i denne privatlivspolitik kan vi evt., hvor det er nødvendigt, dele dine personlige oplysninger med vore tredje parts serviceleverandører og forretningspartnere.

Dette inkluderer vore leverandører af leveringsservice, datacentre, faciliteter til dataopbevaring, leverandører af kundeservice, reklame og leverandører af markedsføring og andre forretningspartnere. Disse tredje parter kan evt. behandle dine personlige oplysninger på vegne af Xiaomi eller med henblik på en eller flere af formålene i denne privatlivspolitik. Vi er forpligtet til at garantere, at delingen af personlige oplysninger, der er nødvendig for at levere tjenester til dig, alene er til legitime, legale, nødvendige, specifikke og eksplicitte formål. Xiaomi vil udvise passende omhu og have kontrakter parat for at sikre, at tredjeparts-serviceleverandører overholder de gældende privatlivslove i din jurisdiktion. Der kan evt. være tilfælde, hvor tredje parts-serviceleverandører har deres underbehandlere.

For at levere præstationmåling, analyse og andre forretningsservicer kan vi også eventuelt dele information (ikke-personlige oplysninger) med tredje parter (så som folk, der har reklamer på vore websider) i samlet form. Vi bruger de oplysninger, vi har til at hjælpe folk, der har reklamer, og andre forretningsparter med at evaluere effektiviteten og dækningen af deres reklamer og servicer og forstå de typer af folk, der bruger deres servicer, og hvorledes folk interagerer med deres websider, applikationer og servicer. Vi kan evt. også dele generelle brugstrender for vore servicer med dem, sådan som det antal kunder i en særlig gruppe af folk, som køber visse produkter eller engagerer sig i visse transaktioner.

3.1.5 Andet

I overensstemmelse med juridiske krav, juridiske procedurer, søgsmål og/eller anmodninger fra offentlige kontorer og regeringskontorer vil Xiaomi evt. behøve at afsløre dine personlige oplysninger. Hvis afsløringen er nødvendig eller passende at hensyn til national sikkerhed, opretholdelse af loven eller sager af offentlig vigtighed, kan vi også afsløre oplysninger om dig.

For at håndhæve vore betingelser eller beskytte vor forretning, rettigheder eller produkter eller for at beskytte brugere, eller hvis afsløringen er er rimelig nødvendig af følgende grunde (opdagelse, forhindring og løsning af svindel, uautoriseret brug af produktet, overtrædelse af vore betingelser eller politikker eller andre skadelige eller ulovlige aktiviteter) kan vi også evt. afsløre information om dig. (Xiaomi kan indsamle, bruge eller offentliggøre dine personlige oplysninger hvis det kun er i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende love om databeskyttelse). Dette kan omfatte at give dine personlige oplysninger til offentligheden eller regeringskontorer, kommunikation med tredje parter om pålideligheden af din konto for at forhindre svindel, overtrædelser og andre skadelige former for opførsel.

Endvidere kan vi evt. dele dine personlige oplysninger med:

• vore revisorer, auditører, sagfører eller lignende rådgivere, når vi beder dem om at give os professionelle råd, og

• Investorer og andre relevante tredje parter i tilfælde af et faktisk eller potentielt salg eller andre virksomhedstranaktioner relateret til en enhed i Xiaomi Group, og

• andre tredjeparter som redegjort for i denne privatlivspolitik, eller som på anden måde har orienteret dig, herunder hvis det er autoriseret af dig, at de gør således i relation til en specifik offentliggørelse.

3.2 Overførsel

Xiaomi vil ikke overføre dine oplysninger til nogen undtagen i følgende sager:

• Hvor vi har opnået din eksplicitte tilladelse,

• Hvis Xiaomi er involveret i en fusion, overtagelse eller salg af alle eller en del af dets aktiver, der kan påvirke dine personlige oplysninger, vil vi give dig besked om enhver ændring i ejerskabet, brugen og ethvert valg, du måtte have, med hensyn til dine personlige oplysninger via e-mail og/eller ved at sætte en fremtrædende og tydelig besked på vores websites eller ved hjælp af andre passende måder.

• Under omstændighederne, der er forklaret i denne privatlivspolitik, eller som du på anden måde er blevet orienteret om.

3.3 Offentlig afsløring

Xiaomi kan offentliggøre dine personlige oplysninger under følgende omstændigheder:

• Når vi skal udråbe en vinder i en reklamekampagne, konkurrence eller sweepstake, og i sådanne tilfælde offentliggør vi kun begrænsede oplysninger.

• Når vi har fået dit eksplicitte samtykke, eller når du har offentliggjort oplysningerne via vores tjenester såsom på sociale medier eller i offentlige fora, og

• Offentlig afsløring baseret på lov eller rimelig grunde: inkl. love og regler, juridiske procedurer, søgsmål eller på anmodning af de kompetente regeringsdepartementer.

4 Hvordan vi opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger

4.1 Xiaomis sikkerhedsbeskyttelser

Vi er forpligtede til at holde dine personlige oplysninger sikre. For at forhindre uautoriseret adgang, afsløring eller andre lignende risici, har vi taget alle juridisk krævede fysiske, elektroniske og administrative procedurer for at beskytte og sikre informationerne, vi indsamler på dine mobile enheder og på Xiaomi-websider. Vi vil sikre, at vi vi beskytter dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lov.

For eksempel kan du, når du går ind på din Mi-konto, vælge at bruge vores totrins-verificeringsprogram for at øge sikkerheden, hvilket vi kraftigt anbefaler dig at gøre. Når dine personlige oplysninger transmitteres mellem din Xiaomi-enhed og vores servere, sikrer vi, at dataene er krypterede ved hjælp af Transport Layer Security (TLS) samt passende krypteringsalgoritmer.

Alle dine personlige oplysninger er lagret oå sikre servere og beskyttede i kontrollerede faciliteter. Vi klassificerer dine oplysninger baseret på vigtighed og følsomhed og sikrer, at dine personlige oplysninger har fået det krævede sikkerhedsniveau. Vi har særlig adgangskontrolfunktioner til cloud-baseret datalagring, og vi gennemlæser med jævne mellemrum vor informationsindsamling, -lagring, behandlingspraksis, inkl. fysiske sikkerhedsforholdsregler for at beskytte mod uautoriseret adgang og brug.

Vi udviser passsende omhu mht. forretningspartnere og tredje parts serviceleverandører for at sikre, at de er i stand til at beskytte dine personlige oplysninger. Vi kontrollerer, at passende sikkerhedsstandarder opretholdes af disse tredje parter ved at etablere passende kontraktmæssige begrænsninger, og hvor det er nødvendigt, at udføre revisioner og vurderinger. Endvidere er vore ansatte og ansatte hos vore forretningspartnere, som går ind på dine personlige oplysninger, underlagt fortrolighed, der kan håndhæves ved kontraktmæssig forpligtelse.

Vi gennemfører træningskurser i sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred for at fremme vore ansattes bevidsthed om vigtigheden af at beskytte personlige oplysninger. Vi vil tage alle praktiske og juridiske trin for at sikre dine personligeoplysninger. Imidlertid bør du være bevidst om, at brugen af internettet ikke er helt sikker, og af denne grund kan vi ikke sikre sikkerheden eller integriteten af alle personlige oplysninger, når de overføres fra dig eller til dig via internettet.

Vi håndterer brud på personlige data som krævet af gældende databeskyttelseslove, som omfatter, hvor krævet, at give besked til den relevante myndighed for opsyn med databeskyttelse og dataemner.

Vores sikkerhedspolitikker og -procedurer vedrørende oplysninger er udarbejdet efter internationale standarder og bliver jævnligt underkastet revision af tredjeparter for at verificere effektiviteten af sikkerhedsforanstaltninger. Xiaomis informationssystem har opnået ISO/IEC 27001:2013-certificering vedrørende information security management systems (ISMS). Xiaomis e-handel og Xiaomi Home IoT-platform har opnået ISO/IEC 27701:2019-certificering vedrørende personal information management systems (PIMS). MIUI har opnået ISO/IEC 27018:2019-certificering vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger i offentlig cloud.

4.2 Hvad vi kan gøre

Du kan indstille et unikt kodeord for Xiaomi ved ikke at afsløre dit login-kodeord eller din kontoinformation til nogen (med mindre en sådan person er korrekt autoriseret af dig) i tilfælde af kodeordslækage på andre websider, som evt. kan skade din kontosikkerhed hos Xiaomi. Når det overhovedet er muligt, så afslør ikke verificeringskoden, du modtog, til nogen som helst (inkl. dem, der påstår at være Xiaomis kundeservice). Når som helst du logger på som bruger af Mi-konto på Xiaomis websider, især på en andens computer eller på offentlige internetterminaler, bør du altid logge af ved slutningen af din session.

Xiaomi kan ikke holdes ansvarlig for fejl i sikkerhed forårsaget af tredje part, der går ind på dine personlige oplysninger som resultat af, at du ikke holder dine personlige oplysninger private. Trods det foregående skal du give os besked straks, hvis der er nogen som helst uautoriseret brug af din konto af nogen som helst anden internetbruger eller andet brud på sikkerheden. Din assistance vil hjælpe os med at beskytte dine private oplysninger.

4.3 Adgang til andre features på din enhed

Vore applikationer kan evt. gå ind på andre features på din enhed så som at aktivere e-mail til at bruge kontakter, SMS-lager og Wi-Fi netværksstatus, m.v. Disse oplysninger bruges til at tillade applikationen at køre på din enhed og tillade dig at interagere med applikationerne. Du kan til enhver tid tilbagekalde dine tilladelser ved at slå dem fra på enhedsniveau eller ved at kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

4.4 Opbevaringspolitik

Vi tilbageholder information i den periode, der er nødvendig for at indsamle information som beskrevet i Privatlivspolitikken eller en separat privatlivspolitik, der er leveret til et specfikt produkt eller en bestemt service, eller som det kræves af gældende love. Detaljerede opbevaringsperioder er specificeret i den specifikke tjeneste eller på den relaterede produktside. Vi vil ophøre med at tilbageholde og slette eller anonymisere personlige oplysninger, når formålet med indsamlingen er opfyldt, eller efter vi bekræfter din anmodning om sletning, eller efter at vi afslutter brugen af det tilsvarede produkt eller den tilsvarende service. Hvor det er muligt, har vi anført, hvor lang tid vi typisk opbevarer identificerede kategorier, typer eller elementer af personlige oplysninger. Da vi besluttede disse opbevaringsperioder, tog vi følgende kriterier med i betragtning:

• mængden, beskaffenheden og følsomheden af personlige oplysninger

• risikoen for skade fra uautoriseret brug eller offentliggørelse

• formålene til hvilke vi behandler de personlige data, og hvor længe vi har brug for de særlige data for at opnå disse formål

• hvor længe de personlige data sandsynligvis vil forblive nøjagtige og opdaterede

• i hvor lang tid de personlige data vil være relevante i forbindelse med mulige kommende retskrav

• ethvert gældende og relevant juridisk, regnskabsmæssigt, indberetningsmæssigt eller lovbestemt krav, der specificerer, hvor længe visse registreringer/optegnelser må gemmes

Afhængig af din jurisdiktion kan der forekomme en undtagelse for dette vedrørende personlige oplysninger, som vi behandler i offentlighedens interesse, med henblik på videnskabelig og historisk forskning eller til statistiske formål. Xiaomi kan fortsætte med at opbevare denne type oplysninger længere end deres normale opbevaringsperiode, når det er nødvendigt og tilladt i henhold til gældende love eller din anmodning, selv hvis yderligere databehandling ikke er relateret til det oprindelige formål med indsamlingen.

5 Dine rettigheder

Kontrol af dine personlige oplysninger

5.1 Konkrollerende indstillinger

Xiaomi anerkender, at bekymringer om privatlivets fred er forskellig fra person til person. Derfor giver vi eksempler på måder, vi stiller til rådighed for dig for at begrænse indsamlingen, brugen, afsløringen eller behandlingen af dine personlige oplysninger og kontrollere dine privatlivsindstillinger:

• Slå brugeroplevelsesprogram og placeringsadgangsfunktioner til og fra;

• Log ind eller ud af Mi-kontoen;

• Slå Xiaomi Cloud-synkroneringsfunktioner til og fra, og

• Slet alle informationer, der er opbevaret på Xiaomi Cloud gennem https://i.mi.com;

• Slå andre servicer og funktionaliteter, som arbejder med følsomme eller personlige oplysninger, til/fra. Du kan få flere oplysninger også i relation til din enheds sikkerhedsstatus i MIUI-sikkerhedsapplikation.

Hvis du tidligere har accepteret, at vi bruger dine personlige oplysninger til de førnævnte formål, kan du til enhver tid omgøre din beslutning ved at kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

5.2 Din ret til dine personlige oplysninger

Afhængig af gældende love og bestemmelser kan du have retten til adgang, berigtigelse, sletning (og visse andre rettigheder) i relation til personlige oplysninger, som vi ligger inde med om dig (efterfølgende betegnet som anmodningen). Disse rettigheder er underlagt specifikke begrænsninger og undtagelser i henhold til gældende love.

Du kan også få adgang til og opdatere oplysningerne i forindelse med de personlige oplysninger på din Mi-konto https://account.xiaomi.com eller ved at logge på din konto på din enhed. For yderligere oplysninger bedes du kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

Det vil hjælpe os med at behandle din anmodning mest effektivt, hvis den overholder følgende betingelser:

(1) Anmodningen skal indsendes via Xiaomis eksklusive anmodningskanaler som beskrevet ovenfor, og for at beskytte din informationssikkerhed skal din anmodning være skriftlig (medmindre den lokale lovgivning eksplicit accepterer en mundtlig anmodning).

(2) Du leverer tilstrækkelige oplysninger, så Xiaomi kan verificere din identitet og sikre, at du er datasubjektet, eller at du er juridisk autoriseret til at handle på datasubjektets vegne.

Når vi får tilstrækkelig information til at bekræfte, at din anmodning kan behandles, vil vi fortsætte og svare på din anmodning inden for en hvilken som helst tidsramme, der er opstillet under dine gældende love til databeskyttelse.

Detaljeret:

• Du har retten til at blive forsynet med klar, gennemsigtig og let forståelig oplysning om, hvor vi bruger dine personlige oplysninger og dine rettigheder. Det er grunden til, at vi giver dig informationen i denne Privatlivpolitik.

• Baseret på kravene i gældende love vil du gratis blive forsynet med en kopi af dine personlige data, der er indsamlet og behandlet af os. For enhver yderligere anmodning om relevante oplysninger kan vi opkræve et rimeligt gebyr baseret på de faktiske administrative omkostninger i overensstemmelse med gældende love.

• Hvis nogen som helst oplysninger, vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, har du ret til at få dine personlige oplysninger korrigeret eller fuldstændiggjort baseret på formålet med brugen.

• Baseret på kravene i gældende love har du retten til at anmode om sletning eller fjernelse af dine personlige oplysninger, hvor der ikke er nogen tvingende grund til, at vi fortsætter med at bruge dem. Vi vil overveje grundene til din anmodning om sletning og tage rimelig trin, inkl. tekniske forholdsregler. Bemærk venligst, at vi måske ikke er i stand til øjeblikkeligt at fjerne oplysningerne fra backupsystemet på grund af gældende lov og/eller tekniske begrænsninger. Hvis det er tilfældet, vil vi opbevare dine personlige oplysninger sikkert og isolere dem fra en enhver yderligere behandling, indtil sikkerhedskopien kan slettes, eller indtil dine personlige oplysninger kan anonymiseres.

• Du har retten til at protestere mod visse typer behandling, inkl. behandling til direkte markedsføring (inkl.hvor der bruges profilering), og under visse omstændigheder, hvor den juridiske basis for behandling (inkl profilering) er vore legitime interesser.

Særligt under nogle jurisdiktioners love:

• Du har retten til fra os at opnå begrænsningen af behandlingen af dine personlige oplysninger. Vi vil overveje grundene ril din anmodning om begrænsning. Hvis grundene gælder for GDPR, vil vi kun behandle dine personlige oplysninger under gældende forhold i GDPR og informere dig, inden begrænsningen mht. behandling ophæves.

• Du har retten til ikke at udsættes for en beslutning baseret ene på automatiseret behandling, inkl profilering, sam producerer juridiske virkninger angående dig eller på lignende vis påvirker dig.

• Du har ret til at bede om dine personlige oplysninger i et struktureret og almindeligvis anvendt format og overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Vi har ret til at nægte at behandle anmodninger eller kun delvist at efterkomme anmodninger, hvor en fritagelse gælder, eller hvor vi på anden måde er berettiget til at gøre således i henhold til gældende love, såsom hvis anmodningen er åbenbart grundløs eller åbenbart for vidtgående, eller hvis anmodningen kræver offentliggørelsen af oplysninger om tredjeparter. Under visse omstændigheder kan vi opkræve et gebyr, når det er tilladt i henhold til gældende love. Hvis vi vurderer, at visse aspekter af en anmodning om at slette oplysningerne medfører, at vi ikke lovligt kan bruge oplysningerne til fremsættelse, udøvelse eller forsvar af retskrav eller præmisser, der er tilladt i henhold til gældende love, kan anmodningen også blive afvist.

5.3 Tilbagetrækning af tilladelse

Du kan tilbagetrække din tilladelse, som tidlgere er givet os, af en særlig grund ved at indgive en anmodning inkl. indsamling, brug, og/eller afsløring af dine personlige oplysninger i vor besidelse eller kontrol. Afhængig af den specifikke tjeneste, du bruger, kan du tilbagetrække dit samtykke ved at kontakte os via https://privacy.mi.com/support. Vi vil behandle din anmodning inden for en rimelig tid fra da, anmodningen blev foretaget, og derefter ikke indsamle, bruge og/eller afsløre dine personlige oplysninger efter din anmodning.

Afhængigt af omfanget of din tilbagekaldelse af tilladelse, så bemærk venligst, at du måske ikke vil være i stand til at fortsætte med at modtage den fulde fordel ved Xiaomis produkter og servicer. Tilbagekaldelsen af din tilladelse eller autorisation vil ikke påvirke gyldigheden af vor behandling, der er udført på basis af tilladelsen op indtil tidspunktet for tilbagetrækningen.

5.4 Sletning af en service eller konto

Hvis du vil annullere et specifikt produkt eller en specifik tjeneste, kan du kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

Hvis du ønsker at slette Mi-kontoen, så bemærk venligst, at sletningen vil forhindre, at du bruger hele omfanget af produkter og servicer fra Xiaomi. Sletning kan forhindres eller slettes under visse omstændigheder. For eksempel kan vi ikke straks tage hånd om din anmodning, hvis der stadig findes udestående beløb på din konto såsom ubetalt medlemsservice fra Mi Musik, betalt tema i Temaer eller ubetalt lån på din Mi Finansiering mv.

Når du logger på Xiaomi gennem en tredje parts-konto, skal du ansøge om sletning af kontoen fra den tredje part.

6 Hvordan dine personlige oplysninger overføres globalt

Xiaomi behandler og laver sikkerhedskopi af personlige oplysninger gennem en global infrastruktur til kontrol. For tiden har Xiaomi datacentre i Kina, Indien, USA, Tyskland og Singapore. Med henblik på formålene, der er beskrevet i Privatlivspolitikken, kan dine oplysninger evt. overføres til disse datacentre i overensstemmelse med gældende lov.

Vi kan også evt overføre dine personlige oplysninger til tredje parts-serviceleverandører og forretningspartnere, og derfor kan dine data også overføres til andre lande eller regioner. Jurisdiktionen, hvor disse globale faciliteter findes, kan evt. eller kan evt. ikke beskytte personlige oplysninger med de samme standardarder, som i din jurisdiktion. Der er forskellige risici under forskellige databeskyttelseslove. Dette ændrer imidlertid ikke vor forpligtelse til overholde denne Privatlivspolitik og benytte dine personlige oplysninger.

Særligt:

• De personlige oplysninger, som vi indsamler og genererer i arbejde inden i territoriet til Fastlandskina, opbevares i datacentre i Fastlandskina, undtagen overførsler på tværs af grænser, som det er tilladt i gældende lov.

• De peronlige oplysninger, vi indsamler og genererer i vort arbejde i Rusland, behandles og opbevares i datacentre i Rusland, udtagen overførsler på tværs af grænser, som er tilladt i gældende lov.

• De personlige oplysninger, som vi indsamler og genererer i arbejde i Indien, opbevares i datacentre i Indien.

Hvis vi behøver at overføre personlige oplysninger uden for din jurisdiktion, hvad enten til vore affilierede eller tredje parts-serviceleverandører, vil vi overholde relaterede, gældende love. Vii sikrer, at alle sådanne overførsler opfylder kravene i gældende, lokale daabeskyttelseslove ved at implementere ensartede sikringer. Du kan få mere at vide om sikkerhedsforanstaltningerne, som vi har etableret, ved at kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

Hvis du bruger vore produkter og servicer i Det Euroæiske Økonomiske Samabrejdsmråde (EØS), vil Xiaomi Technology Netherlands B.V. handle som datakontrolløren, og Xiaomi Singapore Pte. Ltd. vil være ansvarlig for databehandlingen. Kontaktoplysninger kan findes i "Kontakt os"-sektionen.

Hvis Xiaomi deler personlige data, der stammer fra dig, i EØS med en Xiaomi Group-enhed eller en tredje parts-serviceleverandør uden for EØS, vil vi gøre det på basis af EU-standard kontraktparagrafer eller nogen andre sikringer, der gives i GDPR. Du kan få mere at vide om sikkerhedsforanstaltningerne, som vi har etableret, eller anmode om en kopi ved at kontakte os via https://privacy.mi.com/support.

7 Beskyttelse af mindreårige

Vi anser det for at være forælderens eller værgens ansvar at holde opsyn med barnets brug af vore produkter eller servicer. Imidlertid tilbyder vi ikke tjenester direkte til et barn og bruger heller ikke børns personlige data til markedsføringsformål.

Hvis du er forælder eller værge, og du mener, at den mindreårige har afgivet personlige oplysninger til Xiaomi, skal du kontakte os via https://privacy.mi.com/support for at sikre, at de personlige oplysninger bliver fjernet øjeblikkeligt, og at den mindreårige opsiger abonnementet på enhver af de pågældende Xiaomi-tjenester.

8 Skal jeg være enig i alle tredje parts-betingelser og -forhold?

Vor Privatlivspolitik gælder ikke for produkter eller servicer, der tilbydes af en tredje part. Afhængig af Xiaomi-produktet eller -tjenesten, som du bruger, kan der være inkorporeret en tredjeparts produkter eller tjenester, der involverer stemmeunderstøttelse, kamerabehandling, videoafspilning, systemrensning og sikkerhedrelaterede tjenester, spil, statistikker, interaktion på sociale medier, betalingsbehandling, kortnavigation, deling, push, informationsfiltrering, inputmetoder mv. Nogle af disse bliver leveret i form af links tll tredje parts-websider, og nogle vil man gå ind på i form af SDK'er, API''er, m.v. Dine oplysninger kan evt. også blive indsamlet, når du bruger disse produkter eller servicer. Af disse grunde foreslår vi stærkt, at du tager tiden til at læse den tredje parts privatlivspolitik ligesom du læser vores. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke kontrollere, hvorledes tredje parter bruger peronlige oplysninger, som de indsamler fra dig. Vor privatlivspolitik gælder ikke andre sites, der er linket fra vore servicer.

De følgende er eksempler på, hvornår tredje part-betingelser og privatlivspolitikker måske vil gælde, når du bruger de specifikke produkter, der er opført ovenfor:

Når du bruger en tredjeparts-udtjekningsservice til at afslutte og betale for din ordre, håndteres de personlige oplysniger, som du udleverer under udtjekningen, håndteres i overensstemmelse med den tredje parts privatlivspolitik.

Når du bruger sikkerhedsscannings-feature i MIUI-sikkerhedsapplikatioen, vil en af følgende gælde, afhængigt af dit valg af service.

• Avasts privatlivspolitik og politik om informationssikkerhed: https://www.avast.com/privacy-policy

• Antiy Mobile Security AVL SDK's privatlivspolitik: https://www.avlsec.com/en/privacy-policy

• Tencents privatlivspolitik: https://privacy.qq.com

Når du bruger funktionen Renser i appen MIUI Sikkerhed, gælder Tencents privatlivspolitik: https://privacy.qq.com

Når du bruger reklametjenesterne i flere specifikke applikationer i MIUI, gælder en af de følgende, afhængig af din valgte tjeneste:

• Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy

• Facebooks privatlivspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

Når du bruger Google-inputmetoden, gælder Googles privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy

Når vi laver statistikker, overvåger app-nedbrudsrate og leverer muligheder for cloudkontrol, bruger vi Google Analytics for Firebase eller Firebase Analytics, der leveres af Google Inc. Du kan læse mere om Google Firebases privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy og https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

For at kunne levere reklamer i enhver MIUI-systemapp kan tredjeparts-reklamepartnere indsamle data genereret af dine onlineaktiviteter såsom dine klik på annoncer og dine indholdsvisninger og andre aktiviteter på tværs websites eller apps.

• Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy

• Facebooks privatlivspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Unitys privatlivspolitik: https://unity3d.com/legal/privacy-policy

• Vungles privatlivspolitik: https://vungle.com/privacy/

• IronSources privatlivspolitik: https://developers.ironsrc.com/ironsource-mobile/air/ironsource-mobile-privacy-policy/

• Applovins privatlivspolitik: https://www.applovin.com/privacy/

• Chartboosts privatlivspolitik: https://answers.chartboost.com/en-us/articles/200780269

• Mopubs privatlivspolitik: https://www.mopub.com/legal/privacy/

• Mytargets privatlivspolitik: https://legal.my.com/us/mytarget/

• Yandexs privatlivspolitik: https://yandex.com/legal/privacy/

• Tapjoys privatlivspolitik: https://www.tapjoy.com/legal/advertisers/privacy-policy/

• AdColonys privatlivspolitik: https://www.adcolony.com/privacy-policy/

Vi kan indsamle og dele dine oplysninger med attribuerende tredjepartsvirksomheder i overensstemmelse med vores reklamepartneres instruktioner om at generere rapporter til vores reklamepartnere, herunder målingerne af din interaktion med vores reklamer (om nogen). Afhængig at MIUI-systemapperne, som du bruger, kan de attribuerende tredjepartsvirksomheder omfatte:

• Adjusts privatlivspolitik: https://www.adjust.com/terms/privacy-policy/

• Appsflyers privatlivspolitik: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/?utm_source=google

• Affises privatlivspolitik: https://affise.com/privacy-policy/

• Miaozhens privatlivspolitik: https://www.miaozhen.com/en/privacy

• Nielsens privatlivspolitik: https://www.nielsen.com/cn/en/legal/privacy-policy/

9 Hvordan vi opdaterer denne Privatlivspolitik

Vi gennemgår vores privatlivspolitik med jævne mellemrum baseret på ændringer i forretningsgange, teknologi og i gældende lov og i god praksis, og vi kan eventuelt opdatere denne privatlivspolitik. Hvis vi foretager en betydelig ændring i denne Privatlivspolitik, vil vi give dig besked via dine registrerede kontaktinformation så som e-mal (sendt til e-mail adressen specificeret på din konto) eller offentliggørelse på Xiaomis websider, eller give dig besked via mobile enheder, så du kan lære om informationerne, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Sådanne ændringer i Privatlivspolitiken vil gælde fra den effektive dato, der er specificeret på beskeden eller websiden. Vi tilskynder dig til at kontrollere denne side med jævne mellemrum for at få den seneste information om vor private praksis. Din fortsatte brug af produktet og tjenesterne på websitet, mobilen og/eller enhver anden enhed vil være underlagt denne opdaterede privatlivspolitik. Når det er påkrævet af gældende love, vil vi bede om dit eksplicitte samtykke, når vi indsamler yderligere personlige oplysninger om dig, eller når vi bruger eller offentliggør dine personlige oplysninger til nye formål.

10 Kontakt os

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål om denne privatlivspolitik eller spørgsmål om Xiaomis indsamling, brug eller offentliggørelse af dine personlige oplysninger, så kontakt os via https://privacy.mi.com/support eller på adressen nedenfor. Når vi modtager anmodninger om privatliv eller personlige oplysninger, der drejer sig om at få adgang til eller at downloade personlige oplysninger, har vi et professionelt team til at løse dine problemer. Hvis dit spørgsmål selv involverer et betydeligt problem, vil vi måske bede dig om mere information.

Hvis du ikke er tilfreds med svaret, som du modtog fra os, vedrørende dine personlige oplysninger, kan du indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed vedrørende databeskyttelse i din jurisdiktion. Hvis du konsulterer os, vil vi levere information om de relevante klagekanaler, der måske vil gælde baseret på din faktiske situation.

Xiaomi Communications Co., Ltd. #019, 9th Floor, Building 6, 33 Xi'erqi Middle Road, Haidian District, Beijing, China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422

For brugere i Indien:

Xiaomi Technology India Private Limited Building Orchid, Block E, Embassy Tech Village, Outer Ring Road, Devarabisanahalli, Bengaluru, Karnataka - 560103, India

Enhver uoverensstemmelse og ethvert klagepunkt med hensyn til behandling af følsomme personlige data eller oplysninger skal overbringes til den udpegede Grievance Officer (person med ansvar for behandling af klager) som nævnt nedenfor:

Navn: Vishwanath C

Telefon: 080 6885 6286, man-lør: 9 AM to 6 PM

E-mail: grievance.officer@xiaomi.com

For brugere i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS):

Xiaomi Technology Netherlands B.V. Prinses Beatrixlaan 582, The Hague 2595BM Netherlands

Tak for, at du tager tid til at læse vor Privatlivspolitik!

Hvad er nyt for dig

Vi har foretaget flere opdateringer som følger:

• Vi har opdateret nogle af vores kontaktoplysninger.

• Vi har opdateret nogle af oplysningerne, der indsamles af os og af tredjeparter.

• Vi har tydeliggjort, hvordan vi bruger ikke-personidentificerbare oplysninger.

• Vi har opdateret, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, herunder redegjort mere detaljeret for, hvornår vi behandler personlige oplysninger baseret på vores legitime interesser og i relation til din brug af push-tjenester.

• Vi har anført yderligere oplysninger om opbevaring af data.

• Vi har tydeliggjort dine rettigheder til dine personlige oplysninger.