Πολιτική Απορρήτου της Xiaomi

Η Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2019.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις πρακτικές απορρήτου μας και ενημερώστε μας αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Σχετικά με εμάς

Η Xiaomi Singapore Pte. Ltd., η Xiaomi Technology Netherlands B.V., και οι θυγατρικές εταιρείες της Xiaomi Group (εφεξής «Xiaomi», «εμείς», «μας» ή «εμάς»), παίρνουν πολύ σοβαρά την ιδιωτική σας ζωή. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας και είναι σημαντικό να έχετε πλήρη κατανόηση των πρακτικών συλλογής και χρήσης προσωπικών σας πληροφοριών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τελικά έχετε τον έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών που παρέχονται στην Xiaomi.

Σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Εκτός από συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες της Xiaomi που παρέχουν ανεξάρτητη πολιτική προστασίας απορρήτου, αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις συσκευές, ιστοσελίδες ή εφαρμογές της Xiaomi που αναφέρονται ή/και παρέχουν σύνδεσμο στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς η Xiaomi συλλέγει, χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει, επεξεργάζεται και προστατεύει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε ή που συλλέγουμε από εσάς, όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βρίσκονται σε ιστότοπους (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com) και τις εφαρμογές που προσφέρουμε στις κινητές συσκευές μας. Εάν ένα προϊόν Xiaomi παρέχει ξεχωριστή πολιτική απορρήτου, η ξεχωριστή πολιτική απορρήτου θα λαμβάνει εφαρμογή με προτεραιότητα, ενώ το ακάλυπτο μέρος υπόκειται στους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, την έκδοση υπηρεσίας ή την περιοχή. Προτείνουμε να ανατρέξετε στην ξεχωριστή πολιτική απορρήτου για λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι «προσωπικές πληροφορίες» είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση ή έμμεση αναγνώριση ενός ατόμου, είτε μόνο από αυτές τις πληροφορίες ή από αυτές τις πληροφορίες σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση η Xiaomi σχετικά με αυτό το άτομο, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά από την ισχύουσα νομοθεσία στην περιοχή σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρά τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Τελικά, αυτό που θέλουμε είναι το καλύτερο για όλους τους χρήστες μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την πρακτική επεξεργασίας δεδομένων όπως συνοψίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε με privacy@xiaomi.com για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. Εάν έχετε μια ανεπίλυτη ανησυχία σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής ή των προσωπικών δεδομένων που δεν αντιμετωπίσαμε ικανοποιητικά, επικοινωνήστε με τον πάροχο επίλυσης διαφορών για τρίτους (χωρίς χρέωση) που εδρεύει στις ΗΠΑ στο https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

TRUSTe

1 Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται από εμάς και πώς τις χρησιμοποιούμε;

1.1 Ποιες πληροφορίες συλλέγονται από εμάς

Για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, θα σας ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή αυτών των υπηρεσιών σε εσάς. Θα συλλέξουμε αποκλειστικά πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τους συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν θα τις επεξεργαζόμαστε περαιτέρω με τρόπο που να μη συνάδει με αυτούς τους σκοπούς. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε να παράσχετε ή όχι τις πληροφορίες που ζητήσαμε, αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν δεν παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας.

Ανάλογα με την υπηρεσία που επιλέγετε, μπορεί να συλλέξουμε τα παρακάτω είδη πληροφοριών:

1.1.1 Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς οι ίδιοι:

Μπορεί να συλλέξουμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε, τα οποία είναι απαραίτητα για την υπηρεσία που επιλέγετε. Για παράδειγμα, μπορεί να δώσετε το όνομα, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση παράδοσης, την παραγγελία, τα στοιχεία τιμολόγησης, τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, το όνομα του κατόχου λογαριασμού, τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες πληροφορίες, εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες λιανικής πώλησης mi.com. Μπορείτε να συγχρονίσετε υλικά ή δεδομένα εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Xiaomi Cloud. Μπορείτε να παρέχετε το φύλο, πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλεια και άλλες, αν δημιουργήσετε λογαριασμό. Μπορείτε να παρέχετε ελεύθερα τον τρέχοντα τίτλο εργασίας, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, εάν συμμετέχετε στο Φόρουμ MIUI ή σε άλλη πλατφόρμα της Xiaomi.

1.1.2 Πληροφορίες που συλλέγουμε κατά τη χρήση των υπηρεσιών σας

• Πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή ή την κάρτα SIM. Για παράδειγμα, τον αριθμό IMEI, τον αριθμό GAID, τον αριθμό IMSI, τη διεύθυνση MAC, τον σειριακό αριθμό ή την και τον τύπο MIUI, την έκδοση ROM, την έκδοση Android, την ταυτότητα Android, ταυτότητα χώρου, τον χειριστή της κάρτας SIM και την τοποθεσία του, πληροφορίες για την οθόνη, πληροφορίες για το πληκτρολόγιο, λεπτομέρειες για τον κατασκευαστή της συσκευής και την ονομασία του μοντέλου, τον χρόνο ενεργοποίησης της συσκευής, τον χειριστή του δικτύου, τον τύπο σύνδεσης, βασικές πληροφορίες για το υλικό (όπως τη CPU, την αποθήκευση, τη χρήση της μπαταρίας, ανάλυση οθόνης και θερμοκρασία συσκευής, μοντέλο φακού της κάμερας).

• Πληροφορίες που αναφέρονται ειδικά σε εσάς, οι οποίες ενδέχεται να εκχωρηθούν από τρίτους παρόχους υπηρεσιών και επιχειρηματικούς εταίρους: Μπορεί να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες όπως το διαφημιστικό σας αναγνωριστικό που έχει εκχωρηθεί από τρίτους φορείς παροχής υπηρεσιών και επιχειρηματικούς εταίρους.

• Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής σας, συμπεριλαμβανομένων των βασικών πληροφοριών εφαρμογής, όπως λίστα εφαρμογών, πληροφορίες ταυτότητας εφαρμογών, έκδοση SDK, ρυθμίσεις ενημέρωσης συστήματος, ρυθμίσεις εφαρμογών (περιοχή, γλώσσα, ζώνη ώρας, γραμματοσειρά) και καταχώρηση κατάστασης εφαρμογής (όπως λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση, διαγραφή).

• Πληροφορίες που δημιουργούνται όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία, όπως σήματα, αξιολογήσεις, πληροφορίες εισόδου και αρχεία περιήγησης στην υπηρεσία MIUI Forum, τα μηνύματά σας στο φόρουμ MIUI (εμφανίζονται μόνο στα μέρη αποστολής και λήψης), το περιεχόμενο προώθησης που δημιουργείται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Mi push, τη συμπεριφορά σας (όπως κλικ, περιήγηση κ.λπ.) για διαφημιστικές υπηρεσίες.

• Πληροφορίες τοποθεσίας (μόνο για συγκεκριμένες υπηρεσίες / λειτουργίες): διάφορους τύπους πληροφοριών σχετικά με την ακριβή ή κατά προσέγγιση τοποθεσία σας, εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες που σχετίζονται με την τοποθεσία (λογισμικό πλοήγησης, λογισμικό καιρού και λογισμικό με λειτουργίες εντοπισμού συσκευών). Για παράδειγμα, περιοχή, κωδικός χώρας, κωδικός πόλης, κώδικας κινητού δικτύου, κωδικός χώρας κινητού, ταυτότητα κυψέλης, πληροφορίες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους, ρυθμίσεις ζώνης ώρας, ρυθμίσεις γλώσσας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις πληροφορίες θέσης κάθε εφαρμογής ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (Ρυθμίσεις – Δικαιώματα).

• Πληροφορίες αρχείων καταγραφής: πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση ορισμένων λειτουργιών, εφαρμογών και ιστότοπών σας. Για παράδειγμα, cookies και άλλες τεχνολογίες ανώνυμων αναγνωριστικών, διευθύνσεις IP, πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο, προσωρινό ιστορικό μηνυμάτων, τυπικά αρχεία καταγραφής συστήματος, πληροφορίες ολικής βλάβης συστήματος, πληροφορίες αρχείων καταγραφής που δημιουργούνται με τη χρήση των υπηρεσιών (όπως χρόνος εγγραφής, χρόνος πρόσβασης, χρόνος δραστηριότητας, κ.λπ.).

• Άλλες πληροφορίες: Τιμή περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών (ECV) (δηλ. τιμή που παράγεται από το αναγνωριστικό λογαριασμού Mi, το αναγνωριστικό συσκευής τηλεφώνου, το συνδεδεμένο αναγνωριστικό Wi-Fi και πληροφορίες τοποθεσίας).

1.1.3 Πληροφορίες από πηγές τρίτων

Όταν επιτρέπεται από τον νόμο, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από πηγές τρίτων. Για παράδειγμα:

• Για ορισμένες υπηρεσίες που μπορεί να περιλαμβάνουν λογαριασμούς και οικονομικές συναλλαγές, με την εξουσιοδότησή σας, μπορεί να επικυρώσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε (όπως ο αριθμός τηλεφώνου) μέσω νόμιμων πηγών τρίτων για σκοπούς ασφάλειας και πρόληψης απάτης.

• Μπορεί να λάβουμε καθορισμένα σύμβολα αναγνωριστικών (όπως το IMEI από έναν διαφημιζόμενο) για την παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών σε εσάς.

• Μπορεί επίσης να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες, όπως αναγνωριστικά λογαριασμού και ψευδώνυμα, από υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων τρίτων (π.χ. όταν χρησιμοποιείτε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης για να συνδεθείτε σε υπηρεσία Xiaomi).

• Πληροφορίες σχετικά με εσάς που μας έδωσαν άλλοι (π.χ. η διεύθυνση παράδοσης που μπορούν να μας δώσουν άλλοι χρήστες όταν αγοράζουν προϊόντα για εσάς μέσω των υπηρεσιών mi.com).

1.1.4 Μη ανιχνεύσιμες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να συλλέγουμε και άλλα είδη πληροφοριών που δεν συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με ένα άτομο και δεν μπορούν να οριστούν ως προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους. Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν στατιστικά δεδομένα που παράγονται όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία (π.χ. μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, συμβάντα καθημερινής χρήσης, συμβάντα πρόσβασης σελίδας, δεδομένα παρακολούθησης δικτύου) (π.χ. χρόνος αιτήματος, αριθμός αιτήματος ή αίτημα σφάλματος κ.λπ.), συμβάντα ολικής βλάβης εφαρμογής. Ο σκοπός αυτής της συλλογής είναι για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Ο τύπος και η ποσότητα των πληροφοριών που συλλέγονται εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε πληροφορίες όπως μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών, μοντέλα συσκευών, αριθμούς έκδοσης συστήματος και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές για κινητά. Συγκεντρώνουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας προσφέρουμε πιο χρήσιμες πληροφορίες, να κατανοήσουμε ποια μέρη των ιστότοπων, προϊόντων και υπηρεσιών σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτά τα δεδομένα που έχουν συλλεχτεί δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. Ωστόσο, αν συνδυάσουμε μη προσωπικές πληροφορίες με προσωπικές πληροφορίες, αυτές οι πληροφορίες θα αντιμετωπίζονται ως προσωπικές πληροφορίες.

1.2 Πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Σκοπός της συλλογής προσωπικών πληροφοριών είναι να σας παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες και να διασφαλίσουμε ότι τηρούμε τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και άλλες κανονιστικές απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει:

• Παροχή, επεξεργασία, συντήρηση, βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας σε εσάς, όπως η παράδοση, η ενεργοποίηση, η επαλήθευση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η υποστήριξη πελατών και η διαφήμιση.

• Εφαρμογή και διατήρηση διασφαλίσεων ασφάλειας με σκοπό την αποφυγή απωλειών και απάτης, όπως η παροχή βοήθειας στον εντοπισμό χρηστών, με επαλήθευση της ταυτότητας του χρήστη. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για σκοπούς καταπολέμησης της απάτης μόνο όταν πληρούνται οι παρακάτω δύο προϋποθέσεις: εάν είναι απαραίτητο, και εάν τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση είναι σύμφωνα με τα νόμιμα συμφέροντα της Xiaomi για την προστασία των χρηστών και των υπηρεσιών.

• Χειρισμός του εξοπλισμού, των υπηρεσιών, των ερωτήσεων ή των αιτημάτων σας, όπως η απάντηση σε ερωτήσεις πελατών, η αποστολή ειδοποιήσεων συστήματος και εφαρμογών, η διαχείριση των δραστηριοτήτων σας, όπως είναι οι λαχειοφόροι αγορές.

• Διεξαγωγή σχετικών διαφημιστικών δραστηριοτήτων, όπως η παροχή υλικού μάρκετινγκ και διαφημίσεων, καθώς και ενημερώσεων. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε συγκεκριμένους τύπους διαφημιστικού υλικού, μπορείτε να αρνηθείτε με τη μέθοδο που παρέχεται στο μήνυμα (όπως ο σύνδεσμος κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος του μηνύματος), εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από τους ισχύοντες νόμους. Επίσης, δείτε «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω.

• Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και περιεχομένου. Μπορεί να προτείνουμε εξατομικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, με βάση τις πληροφορίες που δημιουργείτε όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, όπως ιστορικό αγοράς, ιστορικό περιήγησης ιστότοπου και γεωγραφική τοποθεσία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τη λήψη εξατομικευμένων διαφημίσεων και να προβείτε σε αντιρρήσεις σχετικά με τη δημιουργία προφίλ, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που πραγματοποιείται για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (Ρυθμίσεις – Πρόσθετες ρυθμίσεις – Απόρρητο – Υπηρεσίες διαφήμισης) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@xiaomi.com. Επίσης, δείτε «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω.

• Να σας επιτρέπεται η δημοσίευση σχολίων σε δημόσια φόρουμ.

• Εσωτερικοί σκοποί, όπως η ανάλυση δεδομένων, η έρευνα και η ανάπτυξη στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας για τη βελτίωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, η εκμάθηση μηχανής ή η εκπαίδευση αλγορίθμων μοντέλων πραγματοποιείται μετά από επεξεργασία αποτροπής ταυτοποίησης.

• Βελτιστοποίηση της απόδοσης της συσκευής σας, όπως η ανάλυση της χρήσης της μνήμης ή η αξιοποίηση της εφαρμογής από τη CPU.

• Αποθήκευση και διατήρηση πληροφοριών σχετικών με εσάς για τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες (όπως οι επιχειρηματικές στατιστικές) ή για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων.

• Παροχή τοπικών υπηρεσιών που δεν απαιτούν επικοινωνία με τους διακομιστές μας, όπως η χρήση της υπηρεσίας Notes στη συσκευή σας.

• Άλλοι σκοποί με τη συγκατάθεσή σας.

Ακολουθούν πιο λεπτομερή παραδείγματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας (οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες):

• Ενεργοποίηση και καταχώριση για λογαριασμό σας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών Xiaomi που έχετε αγοράσει.

• Δημιουργία και διατήρηση του λογαριασμού σας Mi. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη δημιουργία ενός Λογαριασμού Mi στους ιστότοπούς μας ή μέσω των κινητών συσκευών μας χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσετε την προσωπική σας σελίδα Λογαριασμού Mi και τη σελίδα του προφίλ σας.

• Επεξεργασία της παραγγελίας σας. Οι πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία της εντολής αγοράς και των συναφών υπηρεσιών μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πελατών και της παράδοσης. Επιπλέον, ο αριθμός παραγγελίας θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της παραγγελίας με τον συνεργάτη παράδοσης, καθώς και για την καταγραφή της παράδοσης του δέματος. Οι πληροφορίες του παραλήπτη, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου και του ταχυδρομικού κώδικα, θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς παράδοσης. Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται για την αποστολή πληροφοριών παρακολούθησης δεμάτων. Η λίστα με αγορασμένα αντικείμενα χρησιμοποιείται για την εκτύπωση τιμολογίου και επιτρέπει στον πελάτη να δει ποια αντικείμενα βρίσκονται στο δέμα.

• Συμμετοχή στο Φόρουμ MIUI. Οι προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με το Φόρουμ MIUI ή με άλλες πλατφόρμες Xiaomi Internet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολή σελίδας προφίλ, αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες και συμμετοχή στο φόρουμ.

• Παροχή υπηρεσιών Xiaomi Cloud και άλλων υπηρεσιών MIUI. Οι παρακάτω πληροφορίες: (πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή ή την κάρτα SIM, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού GAID, του αριθμού IMEI, του αριθμού IMSI, του αριθμού τηλεφώνου, του αναγνωριστικού συσκευής, του λειτουργικού συστήματος συσκευών, της διεύθυνσης MAC, του κωδικού περιοχής κινητού δικτύου, του κωδικού περιοχής τοποθεσίας και της ταυτότητα κυψέλης), χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση υπηρεσιών MIUI, π.χ. Xiaomi Cloud, συγχρονισμού κλήσεων, συγχρονισμού SMS, εύρεση συσκευής, για σκοπούς επαλήθευσης ταυτότητας χρήστη και ενεργοποίησης υπηρεσίας.

• Διάγνωση αποτυχιών ενεργοποίησης. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την τοποθεσία χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στην αποτυχία ενεργοποίησης της κάρτας SIM (π.χ. πύλες υπηρεσίας σύντομων μηνυμάτων (SMS) και αποτυχίες δικτύου) για τον εντοπισμό του χειριστή δικτύου της υπηρεσίας και για την ενημέρωση του χειριστή δικτύου σχετικά με την αποτυχία αυτή.

• Παροχή άλλων υπηρεσιών MIUI. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τις υπηρεσίες MIUI χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση των λειτουργιών της υπηρεσίας αυτής, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες βελτιστοποίησης, όπως λήψη, ενημέρωση, εγγραφή, εκτέλεση ή βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες MIUI. Για παράδειγμα, οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από το κατάστημα Θεμάτων ενδέχεται να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σύστασης θεμάτων με βάση το ιστορικό λήψης και περιήγησης.

• Εύρεση της συσκευής σας. Αν το τηλέφωνο χαθεί ή κλαπεί, η λειτουργία Εύρεσης συσκευής της Xiaomi μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να ασφαλίσετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας σε χάρτη χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες τοποθεσίας που παρέχονται από το τηλέφωνό σας, να σβήσετε το τηλέφωνό σας ή να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Όταν αναζητάτε ενεργά το τηλέφωνό σας, οι πληροφορίες τοποθεσίας συλλαμβάνονται από την κινητή συσκευή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται από πύργους κινητής τηλεφωνίας ή από ενεργά σημεία Wi-Fi. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (Ρυθμίσεις – Λογαριασμός Mi – Xiaomi Cloud – Εύρεση συσκευής).

• Καταγραφή πληροφοριών θέσης σε φωτογραφίες. Μπορείτε να καταγράψετε τα στοιχεία της τοποθεσίας σας κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι ορατές στον φάκελο φωτογραφιών σας και η τοποθεσία θα αποθηκευτεί στις πληροφορίες ιδιοκτησίας των φωτογραφιών σας. Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγραφή της τοποθεσίας σας κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή στις ρυθμίσεις της κάμερας της συσκευής.

• Παροχή λειτουργιών ανταλλαγής μηνυμάτων (π.χ. Mi Talk, Mi Message). Αν κάνετε λήψη και χρησιμοποιήσετε το Mi Talk, οι πληροφορίες που συλλέγονται από το Mi Talk μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας και την αναγνώριση του χρήστη και του αποδέκτη του μηνύματος. Επιπλέον, το ιστορικό συζητήσεων αποθηκεύεται για την ευκολία επαναφόρτωσης του ιστορικού συνομιλιών μετά την επανεγκατάσταση των εφαρμογών από έναν χρήστη ή για τον συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών. Οι πληροφορίες (αριθμοί τηλεφώνου του αποστολέα και του παραλήπτη και αναγνωριστικά μηνυμάτων Mi) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το Mi Message για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών και την ενεργοποίηση της λειτουργίας της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της δρομολόγησης μηνυμάτων.

• Παροχή υπηρεσιών βάσει τοποθεσίας. Κατά τη χρήση των υπηρεσιών MIUI, οι πληροφορίες τοποθεσίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από εμάς ή εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών και επιχειρηματικούς εταίρους (για περισσότερες πληροφορίες δείτε «Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία» παρακάτω) για να σας παράσχουμε τη σωστή έκδοση της υπηρεσίας και να παράσχουμε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την τοποθεσία για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη, όπως λεπτομέρειες για τον καιρό, πρόσβαση σε τοποθεσία (ως τμήμα της πλατφόρμας Android). Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στις ρυθμίσεις ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή τη χρήση υπηρεσιών εντοπισμού μιας εφαρμογής.

• Βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Ορισμένες δυνατότητες συμμετοχής, όπως το πρόγραμμα εμπειρίας χρήστη, επιτρέπουν στην Xiaomi να αναλύει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κινητού τηλεφώνου και MIUI, ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών, όπως η αποστολή αναφορών σφαλμάτων.

• Άδεια χρήσης του Κέντρου ασφαλείας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια και την υποστήριξη των λειτουργιών του συστήματος στην εφαρμογή ασφαλείας, όπως η σάρωση ασφαλείας, η εξοικονόμηση μπαταρίας, η λίστα αποκλεισμού, το πρόγραμμα καθαρισμού κ.λπ. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες παρέχονται από τρίτους παρόχους υπηρεσιών ή/και από επιχειρηματικούς συνεργάτες (για περισσότερες πληροφορίες δείτε «Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία» παρακάτω). Οι πληροφορίες (οι οποίες δεν είναι προσωπικές πληροφορίες όπως λίστες ορισμού ιών) χρησιμοποιούνται για λειτουργίες σάρωσης ασφαλείας.

• Παροχή υπηρεσιών push (προώθησης). Το αναγνωριστικό λογαριασμού Mi και οι αριθμοί GAID/IMEI θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την παροχή της υπηρεσίας προώθησης της Xiaomi για την αξιολόγηση της απόδοσης διαφημίσεων και την αποστολή ειδοποιήσεων από το MIUI σχετικά με τις ενημερώσεις λογισμικού ή τις ανακοινώσεις νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις πωλήσεις και τις προσφορές. Επιπλέον, αναθέτοντας σε επιλεγμένα τρίτα μέρη (που θα είναι επίσης υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων – για περισσότερες πληροφορίες δείτε «Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία» παρακάτω), η υπηρεσία προώθησης της Xiaomi μπορεί επίσης να αξιολογήσει την απόδοση της διαφήμισης ή να στείλει ειδοποιήσεις χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό λογαριασμού Mi και τους αριθμούς IMEI από το MIUI. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την αποστολή μηνυμάτων προώθησης (μέσω μηνυμάτων εντός των υπηρεσιών μας, μέσω email ή με άλλα μέσα) που προσφέρουν ή διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή/και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες επιλεγμένων τρίτων. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μάρκετινγκ από εμάς και τρίτους ανά πάσα στιγμή, αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στις Ρυθμίσεις της συσκευής ή διαχειριζόμενοι τις προτιμήσεις σας μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου τρίτου, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία προώθησης της Xiaomi. Ανατρέξτε επίσης στην ενότητα «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω.

• Επαλήθευση ταυτότητας χρήστη. Το Xiaomi χρησιμοποιεί την τιμή ECV για να επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη και να αποφύγει μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση.

• Συλλογή σχολίων χρήστη. Τα σχόλια που επιλέγετε να παρέχετε είναι πολύτιμα για να βοηθήσετε την Xiaomi να βελτιώσει τις υπηρεσίες μας. Για να παρακολουθήσετε τα σχόλια που έχετε επιλέξει να παρέχετε, η Xiaomi μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας χρησιμοποιώντας τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει και να τηρεί αρχεία αυτής της αλληλογραφίας για την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της υπηρεσίας.

• Αποστολή ειδοποιήσεων. Από καιρό σε καιρό, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να στείλουμε σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως ειδοποιήσεις για αγορές και αλλαγές στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας. Επειδή αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για την αλληλεπίδρασή σας με την Xiaomi, δεν συνιστάται να αρνείστε να λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.

• Διεξαγωγή διαφημιστικών δραστηριοτήτων. Εάν συμμετάσχετε σε λαχειοφόρο αγορά, διαγωνισμό ή παρόμοιου είδους διαφήμιση μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης της Xiaomi, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε για να σας στείλουμε αυτές τις ανταμοιβές.

• Διεξαγωγή ανάλυσης συσκευών για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η Xiaomi θα πραγματοποιήσει την ανάλυση υλικού και λογισμικού για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία από τη συσκευή.

Μπορεί να συνδυάσουμε αυτές τις πληροφορίες με άλλες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για διάφορες υπηρεσίες ή συσκευές όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έξυπνες τηλεοράσεις και άλλες συνδεδεμένες συσκευές) για την παροχή και βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών, του περιεχομένου και της διαφήμισής μας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Mi σε όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, οι οποίες απαιτούν λογαριασμό Mi. Επιπλέον, προκειμένου να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, τηρουμένων των σχετικών νόμων και κανονισμών ή με τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να ταξινομήσουμε πληροφορίες από διαφορετικά προϊόντα, υπηρεσίες ή εξοπλισμό από εσάς ή που σχετίζονται με εσάς για να δημιουργήσετε μια ετικέτα, να κάνετε υποδείξεις, προσαρμοσμένο περιεχόμενο και εξατομικευμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το ιστορικό αναζήτησης στο πρόγραμμα περιήγησης για να προτείνετε προϊόντα ή υπηρεσίες που θα σας ενδιαφέρουν στο Mi.com. Και, σύμφωνα με τους λόγους για τον παραπάνω συνδυασμό και τις απαιτήσεις των εφαρμοστέων νόμων, θα σας προσφέρουμε συγκεκριμένους μηχανισμούς ελέγχου για έναν τέτοιο συνδυασμό. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την άμεση εμπορική προώθηση από εμάς και την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων κ.λπ. Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα email στο privacy@xiaomi.com ή να ανατρέξετε στους μηχανισμούς ελέγχου που περιγράφονται στην ξεχωριστή πολιτική απορρήτου για κάθε προϊόν. Ανατρέξτε επίσης στην ενότητα «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω.

2 Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τεχνολογίες όπως τα cookies, οι ετικέτες και οι δέσμες ενεργειών χρησιμοποιούνται από την Xiaomi και τους τρίτους προμηθευτές υπηρεσιών και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες (για περισσότερες πληροφορίες δείτε «Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία» παρακάτω). Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται στην ανάλυση των τάσεων, στη διαχείριση του ιστότοπου, στην παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών γύρω από τον ιστότοπο και στη συλλογή δημογραφικών πληροφοριών σχετικά με τη βάση χρηστών ως σύνολο. Μπορεί να λαμβάνουμε αναφορές βάσει της χρήσης αυτών των τεχνολογιών από αυτές τις εταιρείες σε ατομική και συγκεντρωτική βάση. Αυτές οι τεχνολογίες μάς βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά των χρηστών, μας λένε ποια μέρη των ιστότοπών μας δέχτηκαν επίσκεψη, αλλά και διευκολύνουν και μετρούν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο. Αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies και άλλες τεχνολογίες ως μη προσωπικές πληροφορίες, εκτός εάν οι διευθύνσεις πρωτοκόλλου Internet (IP) ή παρόμοιων αναγνωριστικών θεωρούνται προσωπικές πληροφορίες από τους τοπικούς νόμους.

• Αρχεία καταγραφής: Όπως ισχύει για τους περισσότερους ιστότοπους, συγκεντρώνουμε ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Internet (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, πάροχο υπηρεσιών Internet (ISP), σελίδες αναφορών/εξόδου, λειτουργικό σύστημα, σφραγίδα ημερομηνίας/ώρας ή/και δεδομένα περιήγησης. Δεν συνδέουμε αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα με άλλες πληροφορίες που συγκεντρώνουμε για εσάς.

• Διαφήμιση: Συνεργαζόμαστε με τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες (για περισσότερες πληροφορίες δείτε «Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία» παρακάτω) είτε για την προβολή διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας είτε για διαχείριση των διαφημίσεών μας σε άλλους ιστότοπους. Οι τρίτοι προμηθευτές υπηρεσιών και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μας μπορεί να χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητές σας σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους ιστότοπους, προκειμένου να σας παράσχουν διαφημιστική υπηρεσία βάσει των δραστηριοτήτων και των ενδιαφερόντων σας. Θα λάβουμε την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας και θα συμπεριλάβουμε μια σαφή καταφατική ενέργεια πριν από την παροχή αυτής της υπηρεσίας διαφήμισης σε εσάς. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για να σας στέλνουμε διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος, μπορείτε να αρνηθείτε κάνοντας κλικ εδώ http://preferences-mgr.truste.com .

• Αναλυτικά στοιχεία για κινητά: Σε κάποιες από τις εφαρμογές μας για κινητά χρησιμοποιούμε λογισμικό αναλυτικών στοιχείων για κινητά, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργικότητα του Λογισμικού για Κινητές Συσκευές στο τηλέφωνό σας. Αυτό το λογισμικό μπορεί να καταγράφει πληροφορίες όπως: πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, τα συμβάντα που συμβαίνουν μέσα στην εφαρμογή, τη συγκεντρωτική χρήση, τα δεδομένα επιδόσεων και πού συμβαίνουν ολικές βλάβες της εφαρμογής. Δεν συνδέουμε τις πληροφορίες που αποθηκεύουμε στο λογισμικό ανάλυσης με τις προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε στην εφαρμογή για κινητά.

• Τοπική αποθήκευση – HTML5 / Flash: Χρησιμοποιούμε τοπικά αντικείμενα αποθήκευσης (LSO) όπως HTML5 ή Flash για την αποθήκευση περιεχομένου και προτιμήσεων. Οι τρίτοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την παροχή ορισμένων λειτουργιών στους ιστότοπούς μας ή για την προβολή διαφημίσεων βάσει της δραστηριότητας περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν επίσης cookies για HTML5 ή Flash για τη συλλογή και την αποθήκευση πληροφοριών. Διάφορα προγράμματα περιήγησης μπορούν να προσφέρουν το δικό τους εργαλείο διαχείρισης για την κατάργηση των LSO HTML5. Για να διαχειριστείτε τα Flash cookies, κάντε κλικ εδώ: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html.

3 Πώς μοιραζόμαστε, μεταφέρουμε και δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

3.1 Κοινή χρήση

Δεν πωλούμε προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους. Μερικές φορές ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους (όπως περιγράφονται παρακάτω) προκειμένου να παρέχουμε ή να βελτιώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς προϊόντων ή υπηρεσιών με βάση τις απαιτήσεις σας. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να μας επιτρέψετε να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@xiaomi.com.

3.1.1 Κοινή χρήση που επιλέγετε ή ζητάτε ενεργά

Με τη ρητή συγκατάθεσή σας ή κατόπιν αιτήματός σας, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία εντός του πλαισίου της συγκατάθεσης / αίτησής σας με συγκεκριμένους τρίτους που έχετε ορίσει. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό Mi για να συνδεθείτε με έναν ιστότοπο ή με μια εφαρμογή τρίτου.

3.1.2 Κοινή χρήση πληροφοριών με την ομάδα μας

Προκειμένου να διεξάγετε επιτυχώς επιχειρηματικές δραστηριότητες και να σας παρέχουμε όλες τις λειτουργίες των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες από καιρό σε καιρό σε άλλες θυγατρικές της Xiaomi.

3.1.3 Κοινή χρήση με τις εταιρείες οικοσυστημάτων της ομάδας μας

Η Xiaomi συνεργάζεται με μια ομάδα εταιρειών που σχηματίζουν το Mi Ecosystem. Οι εταιρείες Mi Ecosystem είναι ανεξάρτητοι φορείς, όπου έχει επενδύσει και τους οποίους αναπτύσσει η Xiaomi, και είναι ειδικοί στον τομέα τους. Η Xiaomi μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία στις εταιρείες του Mi Ecosystem για να σας παρέχει και να βελτιώνει τα συναρπαστικά προϊόντα και υπηρεσίες (υλικό και λογισμικό) από τις εταιρείες Mi Ecosystem. Ορισμένα από αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες θα εξακολουθούν να υπάγονται στη μάρκα Xiaomi, ενώ άλλα μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους εμπορικό σήμα. Οι εταιρείες Mi Ecosystem ενδέχεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες με την Xiaomi κατά καιρούς σε σχέση με προϊόντα ή υπηρεσίες, που φέρουν την επωνυμία Xiaomi, με την Xiaomi για την παροχή υπηρεσιών υλικού και λογισμικού, προσφέροντας καλύτερες λειτουργίες και εμπειρία χρήστη. Η Xiaomi θα λάβει τα κατάλληλα διαχειριστικά και τεχνικά μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της κρυπτογράφησης των προσωπικών σας πληροφοριών.

3.1.4 Κοινή χρήση με τρίτους φορείς παροχής υπηρεσιών και επιχειρηματικούς εταίρους

Για να μας βοηθήσετε να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορεί, όπου χρειάζεται, να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών μας και με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες.

Αυτό περιλαμβάνει τους παρόχους υπηρεσιών παράδοσης, τα κέντρα δεδομένων, τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης δεδομένων, τους παρόχους υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, τους παρόχους υπηρεσιών διαφήμισης και μάρκετινγκ και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους. Αυτοί οι τρίτοι μπορεί να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας στοιχεία για λογαριασμό της Xiaomi ή για έναν ή περισσότερους σκοπούς αυτής της προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική. Εγγυόμαστε ότι η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς είναι αποκλειστικά για θεμιτούς, νόμιμους, αναγκαίους, συγκεκριμένους και ρητούς σκοπούς. Η Xiaomi θα διεξάγει τη δέουσα επιμέλεια και θα έχει συνάψει συμβάσεις ώστε οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους περί ιδιωτικότητας στη δικαιοδοσία σας. Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών έχουν τους υπο-επεξεργαστές τους.

Για να παρέχουμε μετρήσεις απόδοσης, ανάλυση και άλλες επιχειρηματικές υπηρεσίες, μπορεί επίσης να μοιραζόμαστε πληροφορίες (μη προσωπικές πληροφορίες) με τρίτους (όπως διαφημιστές στους ιστότοπούς μας) σε συγκεντρωτική μορφή. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που έχουμε για να βοηθήσουμε τους διαφημιζόμενους και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα και την κάλυψη της διαφήμισης και των υπηρεσιών τους και να κατανοήσουν τους τύπους ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τους. Μπορεί επίσης να μοιραστούμε τις γενικές τάσεις χρήσης των υπηρεσιών μας μαζί τους, όπως τον αριθμό των πελατών σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που αγοράζουν ορισμένα προϊόντα ή συμμετέχουν σε ορισμένες συναλλαγές.

3.1.5 Άλλα

Σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, τις νομικές διαδικασίες, τις διαφορές ή/και τα αιτήματα δημόσιων οργανισμών και κυβερνητικών υπηρεσιών, η Xiaomi μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν η αποκάλυψη είναι απαραίτητη ή κατάλληλη για την εθνική ασφάλεια, την επιβολή του νόμου ή άλλα θέματα δημόσιας σημασίας, ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Προκειμένου να επιβάλουμε τους όρους μας ή να προστατέψουμε την επιχείρηση, τα δικαιώματα, τα περιουσιακά στοιχεία ή τα προϊόντα μας ή να προστατεύσουμε τους χρήστες, ή αν η αποκάλυψη είναι λογικά αναγκαία για τους παρακάτω σκοπούς (ανίχνευση, πρόληψη και επίλυση απάτης, μη εξουσιοδοτημένη χρήση του προϊόντος, παραβιάσεις των όρων ή των πολιτικών μας ή άλλες επιβλαβείς ή παράνομες δραστηριότητες), ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς. (Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες η Xiaomi ενδέχεται να συλλέξει, να χρησιμοποιήσει ή να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εφόσον αυτό επιτρέπεται (και στον βαθμό που επιτρέπεται) βάσει των ισχυόντων νόμων περί προστασίας δεδομένων). Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή προσωπικών σας πληροφοριών σε δημόσιους ή κυβερνητικούς οργανισμούς. επικοινωνία με τρίτους συνεργάτες σχετικά με την αξιοπιστία του λογαριασμού σας για την πρόληψη απάτης, παραβιάσεων και άλλων επιβλαβών συμπεριφορών.

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με:

• τους λογιστές μας, τους ελεγκτές, τους δικηγόρους ή παρόμοιους συμβούλους όταν τους ζητάμε να μας παράσχουν επαγγελματικές συμβουλές, και

• επενδυτές και άλλους συναφείς τρίτους σε περίπτωση πραγματικής ή δυνητικής πώλησης ή άλλης εταιρικής συναλλαγής που σχετίζεται με μια οντότητα του Ομίλου Xiaomi, και

• οποιουσδήποτε άλλους τρίτους, εφόσον έχουμε την εξουσιοδότηση να το πράξουμε αναφορικά με συγκεκριμένη αποκάλυψη.

3.2 Μεταφορά

Η Xiaomi δεν θα μεταφέρει τις πληροφορίες σας σε οποιοδήποτε υποκείμενο εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις:

• Όταν έχουμε λάβει ρητή συγκατάθεσή σας.

• Σε περίπτωση που η Xiaomi συμμετέχει σε συγχώνευση, απόκτηση ή πώληση του συνόλου ή μέρους των περιουσιακών της στοιχείων, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές στην ιδιοκτησία, χρήση και οποιαδήποτε άλλη επιλογή των προσωπικών σας πληροφοριών τις οποίες ενδεχομένως κατέχετε, μέσω email ή/και δημοσίευση εμφανούς ειδοποίησης στους ιστότοπούς μας.

3.3 Κοινοποίηση στο κοινό

Εκτός από τη δημοσιοποίηση του αριθμού κινητού τηλεφώνου του νικητή ή του αναγνωριστικού λογαριασμού Mi ή του ονόματος χρήστη κατά τη δημοσίευση της λίστας νικητών σε μορφή που δεν μπορεί να προσδιοριστεί, η Xiaomi θα δημοσιοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία μόνον υπό τις ακόλουθες περιστάσεις:

• Όταν έχουμε λάβει ρητή συγκατάθεσή σας.

• Δημόσια γνωστοποίηση βάσει νομικού ή βάσιμου λόγου: συμπεριλαμβανομένων των νόμων και των κανονισμών, των νομικών διαδικασιών, των διαφορών ή κατόπιν αιτήματος των αρμόδιων κυβερνητικών υπηρεσιών.

4 Πώς αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

4.1 Προστασία ασφάλειας της Xiaomi

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Προκειμένου να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή άλλους παρόμοιους κινδύνους, έχουμε θεσπίσει όλες τις νομικά απαιτούμενες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση και εξασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε στην κινητή συσκευή σας και στις ιστοσελίδες της Xiaomi. Θα διασφαλίσουμε ότι θα διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Για παράδειγμα, όταν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό Mi, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επαλήθευσης σε δύο βήματα για καλύτερη ασφάλεια. Όταν στέλνετε ή λαμβάνετε δεδομένα από τη συσκευή Xiaomi στους διακομιστές μας, βεβαιώνουμε ότι είναι κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας το Secure Sockets Layer (SSL) και άλλους αλγόριθμους.

Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές και προστατεύονται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις. Κατατάσσουμε τις πληροφορίες σας με βάση τη σπουδαιότητα και την ευαισθησία και διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν το απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας. Διαθέτουμε ειδικούς ελέγχους πρόσβασης για την αποθήκευση δεδομένων που βασίζονται στο cloud και επανεξετάζουμε τακτικά τις πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση.

Διενεργούμε τη δέουσα επιμέλεια στους επιχειρηματικούς συνεργάτες και στους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι είναι σε θέση να προστατεύσουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Ελέγχουμε επίσης ότι οι εν λόγω τρίτοι διατηρούν κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας, θέτοντας σε εφαρμογή κατάλληλους συμβατικούς περιορισμούς και, όπου είναι απαραίτητο, διενεργώντας ελέγχους και αξιολογήσεις. Επιπλέον, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες μας και οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία υπόκεινται σε εκτελεστές συμβατικές υποχρεώσεις εχεμύθειας.

Διεξάγουμε εκπαιδευτικά μαθήματα και εξετάσεις με θέμα την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, προκειμένου να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων μας σχετικά με τη σημασία της προστασίας των προσωπικών πληροφοριών. Θα λάβουμε όλα τα εφικτά και νομικά απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση του Internet δεν είναι απολύτως ασφαλής και γι' αυτό δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών όταν αυτές μεταφέρονται από εσάς ή σε εσάς μέσω του διαδικτύου.

Αντιμετωπίζουμε παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει, όπου απαιτείται, κοινοποίηση της παραβίασης στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων και στα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα.

4.2 Τι μπορείτε να κάνετε

Μπορείτε να ορίσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για την Xiaomi, χωρίς να αποκαλύψετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή τα στοιχεία του λογαριασμού σας σε οποιονδήποτε (εκτός αν το εν λόγω πρόσωπο είναι δεόντως εξουσιοδοτημένο από εσάς) για περιπτώσεις διαρροής κωδικού πρόσβασης άλλων ιστότοπων που ενδέχεται να βλάψουν την ασφάλεια του λογαριασμού σας στην Xiaomi. Όποτε είναι δυνατόν, παρακαλούμε να μην αποκαλύψετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε σε κανέναν (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην εξυπηρέτηση πελατών της Xiaomi). Κάθε φορά που συνδέεστε, ως χρήστης λογαριασμού Mi, με ιστοσελίδες της Xiaomi, ειδικά από άλλον υπολογιστή ή από δημόσια τερματικά Internet, πρέπει πάντα να αποσυνδεθείτε στο τέλος της συνεδρίας σας.

Η Xiaomi δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν απώλειες στην ασφάλεια που προκαλούνται από την πρόσβαση τρίτων στις προσωπικές σας πληροφορίες εξαιτίας της αδυναμίας σας να διατηρήσετε ιδιωτικές τις προσωπικές σας πληροφορίες. Παρά τα παραπάνω, πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως εάν υπάρξει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας από οποιονδήποτε άλλο χρήστη του διαδικτύου ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Με τη βοήθειά σας θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών.

4.3 Πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες της συσκευής σας

Οι εφαρμογές μας ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες στη συσκευή σας, όπως η ενεργοποίηση του email για χρήση επαφών, αποθήκευση SMS και κατάσταση δικτύου Wi-Fi κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να επιτρέπουν στις εφαρμογές να εκτελούνται στη συσκευή σας και να σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τις εφαρμογές. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τα δικαιώματά σας απενεργοποιώντας τα στο επίπεδο της συσκευής ή επικοινωνώντας μαζί μας στο privacy@xiaomi.com.

4.4 Πολιτική διατήρησης

Διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες για την περίοδο που είναι απαραίτητη για τον σκοπό της συλλογής πληροφοριών που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για οποιαδήποτε ξεχωριστή πολιτική απορρήτου που παρέχεται για συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία ή όπως απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους. Λεπτομερείς περίοδοι διατήρησης πληροφοριών καθορίζονται στη σελίδα συγκεκριμένης υπηρεσίας ή σχετικού προϊόντος. Θα σταματήσουμε να διατηρούμε πληροφορίες και θα διαγράψουμε ή θα καταστήσουμε ανώνυμα τα προσωπικά δεδομένα μόλις εκπληρωθεί ο σκοπός της συλλογής ή αφού επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας για διαγραφή ή αφού τερματίσουμε τη λειτουργία του αντίστοιχου προϊόντος ή υπηρεσίας. Εξαίρεση αποτελούν προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε για δημόσιο συμφέρον, επιστημονική, ιστορική έρευνα ή στατιστικοί σκοποί. Η Xiaomi θα συνεχίσει να διατηρεί αυτό το είδος πληροφοριών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την κανονική περίοδο διατήρησής τους, εφόσον επιτρέπεται βάσει των ισχυόντων νόμων ή του αιτήματός σας, ακόμη και αν η περαιτέρω επεξεργασία δεδομένων δεν σχετίζεται με τον αρχικό σκοπό της συλλογής.

5 Τα δικαιώματά σας

Έλεγχος των προσωπικών σας στοιχείων

5.1 Ρυθμίσεις ελέγχου

Η Xiaomi αναγνωρίζει ότι οι ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Γι' αυτόν τον λόγο, δίνουμε παραδείγματα με τους τρόπους με τους οποίους σας δίνει τη δυνατότητα η Xiaomi να επιλέξετε να περιορίσετε τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη ή επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του απορρήτου σας:

• Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις λειτουργίες του «Προγράμματος εμπειρίας χρήστη» και της «Πρόσβασης τοποθεσίας».

• Σύνδεση ή αποσύνδεση από τον λογαριασμό Mi.

• Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των λειτουργιών συγχρονισμού Xiaomi Cloud, και

• Διαγραφή οποιωνδήποτε πληροφοριών αποθηκευμένων στο Xiaomi Cloud μέσω της διεύθυνσης i.mi.com;

• Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση άλλων υπηρεσιών και λειτουργιών που αφορούν ευαίσθητες ή προσωπικές πληροφορίες. Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας της συσκευής σας και της εφαρμογής ασφαλείας MIUI.

Αν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους προαναφερθέντες σκοπούς, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή γράφοντας ή στέλνοντάς μας email στο privacy@xiaomi.com.

5.2 Τα δικαιώματά σας ως προς τις προσωπικές σας πληροφορίες

Ανάλογα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής οποιωνδήποτε άλλων προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς (εφεξής «αίτημα»).

Μπορείτε, επίσης, να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες στον λογαριασμό Mi στη διεύθυνση http://account.mi.com ή αν συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας από τη συσκευή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση email. Email: privacy@xiaomi.com.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου απαιτεί η αίτησή σας να πληροί τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και τους παρακάτω όρους:

(1) Μέσω της αποκλειστικής πρόσβασης αιτήματος της Xiaomi και της προστασίας της ασφάλειας των πληροφοριών σας, το αίτημά σας θα πρέπει να είναι γραπτό (εκτός εάν ο τοπικός νόμος αναγνωρίζει ρητά την προφορική αίτηση).

(2) Να παρέχετε επαρκείς πληροφορίες ώστε η Xiaomi να είναι σε θέση να επαληθεύσει την ταυτότητά σας και να διασφαλίσει ότι ο αιτών είναι το υποκείμενο ή το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο που σχετίζεται με τις ζητούμενες πληροφορίες.

Αφού λάβουμε επαρκείς πληροφορίες για να επιβεβαιώσουμε ότι η αίτησή σας μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας εντός οποιουδήποτε χρονοδιαγράμματος που καθορίζεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους προστασίας των δεδομένων σας.

Αναλυτικά:

• Έχετε το δικαίωμα να παρέχετε σαφείς, διαφανείς και ευκολονόητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών και των δικαιωμάτων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας παρέχουμε τις πληροφορίες αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

• Βάσει των απαιτήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς θα σας παρέχονται δωρεάν κατόπιν αιτήματός σας. Για τυχόν επιπλέον αιτήματα για σχετικές πληροφορίες, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος βάσει των ουσιαστικών διαχειριστικών δαπανών σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

• Εάν τυχόν πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, δικαιούστε να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία βάσει του σκοπού χρήσης.

• Βάσει των απαιτήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των προσωπικών σας πληροφοριών, όταν δεν υπάρχει κανένας επιτακτικός λόγος για να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε. Θα εξετάσουμε τους λόγους που αφορούν το αίτημά σας για διαγραφή και θα λάβουμε εύλογα μέτρα, καθώς και τεχνικά μέτρα. Αν γίνει δεκτό το δικαίωμα, ίσως δεν είναι δυνατή η άμεση κατάργηση των πληροφοριών από το σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας λόγω των ισχυόντων νόμων και τεχνολογιών ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου το αντίγραφο ασφαλείας να καταργηθεί ή να γίνει ανώνυμο.

• Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε ορισμένες μορφές επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για άμεσο μάρκετινγκ (καθώς και της ανάλυσης προφίλ) και υπό ορισμένες συνθήκες όπου η νομική βάση για την επεξεργασία (καθώς και την ανάλυση προφίλ) είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας.

Ιδιαίτερα σύμφωνα με τους νόμους ορισμένης δικαιοδοσίας:

• Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε από εμάς τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα εξετάσουμε τους λόγους που αφορούν το αίτημά σας για περιορισμό. Εάν οι λόγοι έχουν σχέση με την Ευρωπαϊκή οδηγία για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR), θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία αποκλειστικά σύμφωνα με τις ισχύουσες συνθήκες στο GDPR και θα σας ενημερώσουμε πριν αρθεί ο περιορισμός της επεξεργασίας.

• Έχετε το δικαίωμα να μην υποβληθείτε σε μια απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ, η οποία παράγει νομικές συνέπειες σε σχέση με εσάς ή σας επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό.

• Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για τα προσωπικά σας στοιχεία με δομημένη μορφή που χρησιμοποιείται συνήθως και να μεταβιβάσετε τις πληροφορίες σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων.

Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να διεκπεραιώνουμε αιτήματα που δεν έχουν νόημα ή είναι μπερδεμένα, αιτήματα, που βλάπτουν το δικαίωμα των προσώπων για ιδιωτικό απόρρητο, εξαιρετικά μη ρεαλιστικά αιτήματα, αιτήματα που απαιτούν δυσανάλογη τεχνική εργασία και αιτήματα που δεν απαιτούνται από τον τοπικό νόμο, πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, πληροφορίες που παρέχονται υπό εμπιστευτικές συνθήκες. Εάν πιστεύουμε ότι ορισμένες πτυχές του αιτήματος διαγραφής ή πρόσβασης στις πληροφορίες ενδέχεται να οδηγήσουν σε αδυναμία μας να χρησιμοποιήσουμε νομίμως τις πληροφορίες για τους προαναφερθέντες σκοπούς καταπολέμησης της απάτης και της ασφάλειας, μπορεί επίσης το αίτημά σας να απορριφθεί.

5.3 Ανάκληση συγκατάθεσης

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας που μας είχε παρασχεθεί προηγουμένως για συγκεκριμένο σκοπό υποβάλλοντας αίτημα, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, χρήσης ή/και αποκάλυψης των προσωπικών σας στοιχείων που βρίσκονται στην κατοχή μας ή στον έλεγχό μας. Με βάση τη συγκεκριμένη υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε το κέντρο διαχείρισης λογαριασμών Mi στο https://account.xiaomi.com/pass/del ή να στείλετε ένα μήνυμα email στο privacy@xiaomi.com. Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία υποβολής του και, στη συνέχεια, δεν θα συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή/και αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με το αίτημά σας.

Ανάλογα με την έκταση της απόσυρσης της συναίνεσής σας, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συνεχίσετε να λαμβάνετε το πλήρες όφελος από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Xiaomi. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας ή της εξουσιοδότησής σας δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήσαμε βάσει της συγκατάθεσης μέχρι το σημείο της απόσυρσης.

5.4 Ακύρωση υπηρεσίας ή λογαριασμού

Αν θέλετε να ακυρώσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, μπορείτε να στείλετε email στο privacy@xiaomi.com για αποσύνδεση.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Mi, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η ακύρωση θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε το πλήρες φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Xiaomi. Η ακύρωση μπορεί να αποτραπεί ή να καθυστερήσει σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, αν εξακολουθούν να υπάρχουν χρήματα που εκκρεμούν στον λογαριασμό σας, όπως η μη πληρωμένη υπηρεσία μέλους της Mi Music, ένα πληρωμένο θέμα στο Κατάστημα Θεμάτων ή απλήρωτο δάνειο στο Mi Finance κ.λπ., δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε άμεσα το αίτημά σας.

Όταν συνδέεστε με το Xiaomi μέσω λογαριασμού τρίτου, πρέπει να ζητήσετε την ακύρωση του λογαριασμού από τον τρίτο.

6 Πώς μεταφέρονται τα προσωπικά σας δεδομένα παγκοσμίως

Η Xiaomi επεξεργάζεται και υποστηρίζει προσωπικές πληροφορίες μέσω μιας παγκόσμιας υποδομής λειτουργίας και ελέγχου. Επί του παρόντος, η Xiaomi διαθέτει κέντρα δεδομένων στην Κίνα, την Ινδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Ρωσία και τη Σιγκαπούρη. Για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου, οι πληροφορίες σας μπορούν να μεταφερθούν στα εν λόγω κέντρα δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μπορεί επίσης να μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών και επιχειρηματικούς εταίρους και τα δεδομένα σας μπορεί επομένως να μεταδοθούν και σε άλλες χώρες ή περιοχές. Η δικαιοδοσία στην οποία βρίσκονται αυτές οι παγκόσμιες εγκαταστάσεις μπορεί να προστατεύει ή να μην προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα με τα ίδια πρότυπα όπως στη δική σας δικαιοδοσία. Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι βάσει διαφορετικών νόμων για την προστασία των δεδομένων και μπορούμε να μεταφέρουμε και να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε εγκαταστάσεις εξωτερικού. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τη δέσμευσή μας να συμμορφωνόμαστε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συγκεκριμένα:

• Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και παράγουμε σε επιχειρήσεις εντός της επικράτειας της Κινεζικής ενδοχώρας αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στην Κινεζική ενδοχώρα, εκτός από τις διασυνοριακές μεταδόσεις, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

• Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε και παράγουμε στις επιχειρήσεις μας στη Ρωσία υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στη Ρωσία, εκτός από τις διασυνοριακές μεταδόσεις που επιτρέπονται βάσει του ρωσικού δικαίου.

• Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε και παράγουμε σε επιχειρήσεις στην Ινδία αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στην Ινδία.

Εάν χρειαστεί να μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες εκτός της δικαιοδοσίας σας, είτε πρόκειται για θυγατρικές μας είτε για τρίτους παρόχους υπηρεσιών, θα συμμορφωθούμε με τους σχετικούς ισχύοντες νόμους. Διασφαλίζουμε ότι όλες αυτές οι μεταφορές πληρούν τις απαιτήσεις των ισχυόντων τοπικών νόμων για την προστασία των δεδομένων, εφαρμόζοντας ομοιόμορφες διασφαλίσεις. Μπορείτε να μάθετε σχετικά με τις διασφαλίσεις που έχουμε στη διάθεσή μας, επικοινωνώντας μαζί μας στο privacy@xiaomi.com.

Εάν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), η Xiaomi Technology Netherlands BV θα ενεργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και η Xiaomi Singapore Pte Ltd θα είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία δεδομένων. Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας».

Εάν η Xiaomi μοιραστεί προσωπικά δεδομένα που προέρχονται από εσάς στον ΕΟΧ σε οντότητα του ομίλου Xiaomi ή εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών εκτός του ΕΟΧ, θα το πράξουμε βάσει τυποποιημένων συμβατικών ρητρών της ΕΕ ή οποιωνδήποτε άλλων διασφαλίσεων που προβλέπονται από το GDPR.

7 Προστασία ανηλίκων

Θεωρούμε ότι είναι ευθύνη του γονέα ή κηδεμόνα να εποπτεύει τη χρήση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας από παιδιά. Ωστόσο, δεν προσφέρουμε υπηρεσίες απευθείας σε ένα παιδί και δεν χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα παιδιών για σκοπούς μάρκετινγκ.

Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και πιστεύετε ότι ο ανήλικος έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες στην Xiaomi, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@xiaomi.com για να διασφαλιστεί ότι οι προσωπικές πληροφορίες θα αφαιρεθούν αμέσως και ότι ο ανήλικος θα διαγραφεί από οποιαδήποτε από τις ισχύουσες υπηρεσίες της Xiaomi.

8 Πρέπει να συμφωνήσω με τους όρους και τις προϋποθέσεις τρίτων;

Η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτους. Ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία Xiaomi που χρησιμοποιείτε, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, υπηρεσίες που περιλαμβάνουν φωνητική υποστήριξη, επεξεργασία φωτογραφικών μηχανών, αναπαραγωγή βίντεο, καθαρισμό συστήματος και υπηρεσίες ασφαλείας, παιχνίδια, στατιστικά στοιχεία, αλληλεπίδραση κοινωνικών μέσων, επεξεργασία πληρωμών, κοινή χρήση, ώθηση, φιλτράρισμα πληροφοριών, μεθόδους εισαγωγής κ.λπ. Ορισμένες από αυτές θα παρέχονται με τη μορφή συνδέσμων με ιστότοπους τρίτων, ενώ μερικές θα έχουν πρόσβαση σε SDK, API κ.λπ. Οι πληροφορίες σας ενδέχεται επίσης να συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου των τρίτων όπως ακριβώς διαβάσατε τη δική μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι τρίτοι χρησιμοποιούν προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουν από εσάς. Η Πολιτική Απορρήτου μας δεν ισχύει για άλλους ιστότοπους που συνδέονται με τις υπηρεσίες μας.

Ακολουθούν παραδείγματα για το πότε ισχύουν όροι και πολιτικές απορρήτου τρίτων όταν χρησιμοποιείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω:

• Όταν χρησιμοποιείτε έναν πάροχο υπηρεσιών τρίτου για ολοκλήρωση αγοράς, ώστε να οριστικοποιήσετε και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του τρίτου.

• Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία σάρωσης ασφαλείας στην εφαρμογή ασφαλείας MIUI, θα ισχύσει ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με την επιλογή της υπηρεσίας σας:

• Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών της Avast: https://www.avast.com/privacy-policy

• Σύμβαση άδειας χρήσης για το AVL SDL για κινητά: http://co.avlsec.com/License.en.html?l=en

• Πολιτική Απορρήτου της Tencent: https://privacy.qq.com

• Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Cleaner στην εφαρμογή ασφαλείας MIUI, θα ισχύσει ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με την επιλογή της υπηρεσίας σας:

• Πολιτική απορρήτου του Cheetah Mobile: https://www.cmcm.com/policies/privacy-policy

• Πολιτική Απορρήτου της Tencent: https://privacy.qq.com

• Όταν χρησιμοποιείτε τις διαφημιστικές υπηρεσίες σε διάφορες συγκεκριμένες εφαρμογές στο MIUI, θα ισχύσει ένα από τα παρακάτω, ανάλογα με την επιλογή της υπηρεσίας σας:

• Πολιτική Απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy

• Πολιτική απορρήτου του Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο εισαγωγής Google, ισχύει η Πολιτική Απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy

9 Πώς ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Αναθεωρούμε περιοδικά την Πολιτική Απορρήτου με βάση αλλαγές στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία και μπορεί να ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Εάν πραγματοποιήσουμε ουσιαστική αλλαγή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω των καταχωρισμένων στοιχείων επικοινωνίας σας, όπως είναι το email (αποστέλλονται στη διεύθυνση email που καθορίζεται στον λογαριασμό σας) ή θα δημοσιεύονται σε ιστότοπους της Xiaomi ή θα ειδοποιείστε μέσω κινητών συσκευών, ώστε να μπορείτε να μάθετε για τις πληροφορίες που συλλέγουμε και για το πώς τις χρησιμοποιούμε. Αυτές οι αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα ισχύουν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος που ορίζεται στην ειδοποίηση ή τον ιστότοπο. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η συνεχιζόμενη χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών στον ιστότοπο, στο κινητό ή/και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα θεωρείται ως αναγνώριση της ενημερωμένης Πολιτικής Απορρήτου. Θα σας ζητήσουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας όταν συλλέγουμε πρόσθετα προσωπικά στοιχεία από εσάς ή όταν χρησιμοποιούμε ή αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για νέους σκοπούς.

10 Άλλα

10.1 Καθολική σύνδεση

Ανάλογα με την περιοχή δικαιοδοσίας σας, ενδέχεται να μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία συνδέσεων που παρέχονται από τις υπηρεσίες OAuth. Αυτές οι υπηρεσίες θα πιστοποιήσουν την ταυτότητά σας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μοιραστείτε μαζί μας ορισμένες προσωπικές πληροφορίες (όπως το όνομα και τη διεύθυνση email σας) και να συμπληρώσετε εκ νέου τη φόρμα εγγραφής. Οι υπηρεσίες OAuth σάς επιτρέπουν να επιλέξετε αν θα δημοσιεύσετε ή όχι πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές σας δραστηριότητες σε αυτόν τον ιστότοπο στη σελίδα του προφίλ σας για να μοιραστείτε με άλλους στο δίκτυό σας.

11 Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε σχόλια ή απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή τυχόν απορίες σχετικά με τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων από την Xiaomi, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση που αναφέρεται στην «Πολιτική Απορρήτου». Όταν λαμβάνουμε ερωτήσεις απορρήτου ή προσωπικών πληροφοριών σχετικά με αιτήματα πρόσβασης/λήψης, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για την επίλυση των προβλημάτων σας. Εάν η ερώτησή σας αφορά ένα σημαντικό ζήτημα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση που λάβατε, μπορείτε να παραδώσετε την καταγγελία στη σχετική ρυθμιστική αρχή της περιοχής δικαιοδοσίας σας. Αν μας συμβουλευτείτε, θα παράσχουμε πληροφορίες στα σχετικά κανάλια καταγγελίας που ενδέχεται να ισχύουν ανάλογα με τη δική σας κατάσταση.

Xiaomi Communications Co, Ltd #019, 9th Floor, Building 6, 33 Xi'erqi Middle Road, Haidian District, Beijing, China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422 Email: privacy@xiaomi.com

Για χρήστες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ): Xiaomi Technology Netherlands B.V. Room 04-106, Wework Strawinskylaan 4117 4th Floor, Atrium North Tower Amsterdam, 1017XD

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου!