Xiaomin tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme päivitettiin 15. tammikuuta 2021.

Ole hyvä ja käytä hetki aikaa tutustuaksesi yksityisyyskäytäntöihimme, ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää.

Tietoja meistä

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands B.V. ja niiden tytäryhtiöt (mikä viittaa Xiaomi-yhteisöihin, jotka on esitetty Xiaomi Corporationin viimeisimmässä vuosikertomuksessa; klikkaa tästä ja etsi "Viimeaikaiset tulosraportit") Xiaomi-ryhmässä (jäljempänä "Xiaomi", "me", "meidän" tai "me") suhtautuvat yksityisyytesi hyvin vakavasti. Tämä tietosuojakäytäntö on suunniteltu tarpeitasi ajatellen, ja on tärkeää, että ymmärrät kattavasti henkilötietojemme keräämisen ja käyttämisen käytännöt. Me varmistamme samalla, että sinulla on viime kädessä määräysvalta Xiaomille toimitettuihin henkilökohtaisiin tietoihisi.

Tietoja tästä tietosuojakäytännöstä

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin Xiaomi-laitteisiin, -verkkosivustoihin tai -sovelluksiin, jotka viittaavat tai linkittävät tähän tietosuojakäytäntöön, lukuun ottamatta tiettyjä Xiaomi-tuotteita tai -palveluja, jotka tarjoavat riippumattomia tietosuojakäytäntöjä. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka Xiaomi kerää, käyttää, julkaisee, käsittelee ja suojaa kaikkia niitä henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille tai joita keräämme sinulta käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme verkkosivuilla (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com) ja mobiililaitteissamme tarjoamissamme sovelluksissa. Jos Xiaomi-tuotteessa on erillinen tietosuojakäytäntö, erillistä tietosuojakäytäntöä sovelletaan ensisijaisesti, kun taas kaikkeen, jota ei erikseen käsitellä, sovelletaan tämän tietosuojakäytännön ehtoja. Se miten tietyt tuotteet ja palvelut keräävät ja käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi, voivat edelleen myös vaihdella mallin, palveluversion tai alueen mukaisesti. Lisätiedot löytyvät erillisestä tietosuojakäytännöstä.

Tämän tietosuojakäytännön mukaan "henkilökohtaisilla tiedoilla" tarkoitetaan tietoja, joita voidaan käyttää yksilön suoraan tai epäsuoraan yksilöimiseen, joko yksin kyseisistä tiedoista tai kyseisestä tiedosta yhdistettynä muihin tietoihin, joita Xiaomi voi saada kyseisestä yksityishenkilöstä, jollei muuta ole nimenomaisesti säädetty alueellasi sovellettavissa laeissa. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi tiukasti tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos asiayhteys sitä edellyttää, henkilökohtaisten tietojen on sisällettävä myös arkaluontoisia henkilötietoja tai tietoja, jotka voidaan luokitella sellaisiksi sovellettavan lain mukaan.

Miten voimme auttaa sinua

Tarkoituksenamme on pohjimmiltaan tarjota kaikille käyttäjillemme mahdollisimman hyvää palvelua. Jos sinulla on mitään huolenaiheita tässä tietosuojakäytännössä esitetyistä tietojen käsittelyn käytännöistämme, otathan meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support käsitelläksesi erityisiä huolenaiheitasi. Olemme mieluusti sinuun yhteydessä. Jos sinulla on ratkaisematon tietosuojaan tai tiedonkäyttöön liittyvä ongelma, jota emme ole käsitelleet tyydyttävällä tavalla, otathan yhteyttä meidän Yhdysvalloissa toimivaan riidanratkaisun käsittelijään (veloituksetta) sivulla https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Katso myös "Ota meihin yhteyttä" alla.

alt

1 Mitä tietoja keräämme ja miten me käytämme niitä?

1.1 Mitä tietoja keräämme

Voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme pyydämme sinua toimittamaan sellaisia henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat tarpeen näiden palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Keräämme vain tietoja, jotka ovat tarpeen määritettyihin, konkreettisiin, nimenomaisiin ja laillisiin tarkoituksiin, ja varmistamme, että tietoja ei tulla käsittelemään tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa. Sinulla on oikeus valita, annatko pyytämämme tiedot, mutta jos et anna henkilökohtaisia tietojasi, useimmissa tapauksissa me emme ehkä pysty toimittamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme tai vastaamaan kyselyihisi.

Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme kerätä seuraavan tyyppisiä tietoja:

1.1.1 Meille antamasi tiedot

Voimme kerätä kaikkia meille antamiasi henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat välttämättömiä valitsemallesi palvelun kannalta. Voit esimerkiksi antaa nimesi, matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi, tilauksen, laskutustiedot, pankkitilin numeron, tilinhaltijan nimen, luottokorttinumeron ja muita tietoja, jos käytät mi.com-vähittäiskaupan palveluja; voit synkronoida materiaaleja tai tietoja, jos käytät Xiaomi Cloud -palveluita; saatat antaa sukupuoleen, turvallisuuteen liittyviä tietojasi ja muita tietojasi, jos luot tilin; voit antaa meille lempinimesi, sähköpostiosoitteesi, valokuvasi, videosi tai muita tarvittavia tietojasi, jos aloitat myynninedistämistoimia; voit antaa nimen, matkapuhelinnumeron ja osoitteen, jos olet tekemisissä kanssamme, sisältömme tai markkinointimme kanssa tai kun voitat palkinnon.

1.1.2 Palveluiden käytöstäsi keräämämme tiedot

• Laitteeseen tai SIM-korttiin liittyvät tiedot. Esimerkiksi IMEI-/OAID-, GAID-, IMSI-numero, MAC-osoite, sarjanumero, MIUI-versio ja -tyyppi, ROM-versio, Android-versio, Android ID, Space ID, SIM-kortin operaattori ja sen sijaintialue, näyttötiedot, laitteen näppäimistön tiedot, laitteen valmistajan tiedot ja mallinimi, laitteen aktivointiaika, verkko-operaattori, yhteystyyppi, perustiedot laitteistosta, myyntikanava ja käyttötiedot (kuten prosessori, tallennustila, akunkäyttö, näytön resoluutio ja laitteen lämpötila, kameran linssimalli, näytön syttymis- ja lukituksen avaamiskerrat).

• Sinua koskevat tiedot, jotka voivat olla kolmansien osapuolten palveluntarjoajien ja liikekumppanien ilmoittamia: Voimme kerätä ja käyttää sellaisia tietoja, kuten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja liikekumppanien antama mainostunnuksesi.

• Sovelluksen käyttöön liittyvät tiedot, mukaan lukien sovelluksen yksilöivät tunnisteet (esim. VAID-, OAID-, AAID-numero, Instance ID), sovelluksen perustiedot, kuten sovelluslista, sovellustunnistetiedot, SDK-versio, järjestelmän päivitysasetukset, sovelluksen asetukset (alue, kieli, aikavyöhyke, fontti), aika, jolloin sovellus ilmestyy/poistuu etualan ja sovelluksen tilatietueesta (esim. lataaminen, asentaminen, päivittäminen, poistaminen).

• MIUI-palvelua käyttäessäsi syntyvät tiedot, kuten tunnuksesi, luokituksesi, kirjautumistietosi ja selaustietueesi Mi-yhteisössä; viestisi Mi-yhteisössä (näkyvät ainoastaan sekä lähettäville että vastaanottaville osapuolille); äänentoistohistoriasi ja hakupyynnöt musiikkipalveluissa; tykkäyksesi, kommenttisi, suosikkisi, jakamisesi, hakukyselyt teemapalveluissa; järjestelmän kieli, maa ja alue, verkon tila, sovellusluettelo sovellusholvissa; käyttötietosi, mukaan lukien alue, IP, asiaankuuluva sisällöntuottaja, taustakuvan vaihtamistiheys, kuvanäkymät, kuvan selaustila, kuvien selaamisen kesto, artikkeleiden napsautukset ja altistuminen, tilaukset Taustakuvakarusellissa.

• Paikannustiedot (vain tietyille palveluille/toiminnoille): eri tyyppisiä tietoja tarkasta tai likimääräisestä sijainnistasi, jos käytät sijaintikohtaisia palveluja (navigointi-, sääohjelmisto ja ohjelmisto, joka sisältää laitteen paikannustoiminnon). Esimerkiksi alue, maatunnus, kaupunkikoodi, mobiiliverkon koodi, kännykkäidentiteetti, pituus- ja leveysastetiedot, aikavyöhykeasetukset, kieliasetukset. Voit poistaa käytöstä kunkin sovelluksen sijaintitietosi milloin tahansa puhelimen asetuksista (Asetukset - Käyttöoikeudet).

• Lokitiedot: tiettyihin toimintojen, sovelluksien ja verkkosivustojen käyttöösi liittyvä tieto. Esimerkiksi evästeet ja muut tunnistustekniikat, IP-osoitteet, verkkopyyntötiedot, väliaikainen viestintähistoria, vakiojärjestelmälokit, kaatumistiedot, palveluita käyttämällä luodut lokitiedot, (kuten rekisteröintiaika, käyttöaika, aktiviteettiaika jne.).

• Muut tiedot: Ympäristölle ominainen arvo (ECV) (eli arvo, joka on tuotettu Mi-tilin tunnuksesta, puhelimen laitteen tunnuksesta, yhdistetyn Wi-Fin tunnuksesta ja sijaintitiedoista).

1.1.3 Kolmannen osapuolen lähteiden tiedot

Keräämme sinusta tietoa kolmannen osapuolen lähteistä lain salliessa. Esimerkiksi,

• tietyissä palveluissa, joihin voi sisältyä tili- ja rahoitustapahtumia, voimme valtuuttamanasi validoida antamasi tiedot (kuten puhelinnumeron) oikeutettujen kolmansien osapuolten lähteiden kautta tietoturva- ja petostentorjuntatarkoituksissa.

• voimme vastaanottaa nimettyjä tunnusmerkkejä (kuten mainostajan IMEI/OAID/GAID) tarjotaksemme sinulle mainontapalveluita.

• voimme myös hankkia tiettyjä tietoja, kuten tilitunnukset, lempinimet, käyttäjäkuvake ja sähköpostiosoite kolmansien osapuolten sosiaalisen median palveluista (esim. kun kirjaudut Xiaomi-palveluun sosiaalisen median tilillä);

• meille annetut tiedot sinusta muiden toimesta (esim. toimitusosoitteesi, jonka muut käyttäjät voivat ilmoittaa meille ostaessaan sinulle tuotteita mi.com-palveluiden kautta).

1.1.4 Ei-yksilöivä tieto

Voimme myös kerätä muita tietoja, jotka eivät ole suoraan tai välillisesti sidoksissa yksilöön ja joita ei voida määritellä henkilökohtaisiksi tiedoiksi sovellettavien paikallisten lakien mukaisesti. Tällaisia tietoja kutsutaan ei-yksilöiviksi tiedoiksi. Voimme kerätä, käyttää, siirtää ja paljastaa ei-yksilöiviä tietoja. Tässä on joitain esimerkkejä keräämistämme tiedoista ja siitä, miten voimme käyttää niitä ei-yksilöivässä kootussa muodossa:

• Saatamme sisällyttää tilastotietoja, jotka syntyvät, kun käytät tiettyä palvelua (esim. tunnistamattomiin laitteisiin liittyvät tiedot, päivittäiset käyttötapahtumat, sivun käyttötapahtumat ja istuntotapahtumat);

• Verkon valvontatiedot (esim. pyyntöaika, pyynnön tai virhepyynnön määrä jne.);

• Sovelluksen kaatumistapahtumat (esim. sovelluksen kaatumisen jälkeen automaattisesti luodut lokitiedot jne.).

Tällaisen keräämisen tarkoituksena on parantaa sinulle tarjoamiamme palveluja. Kerättyjen tietojen tyyppi ja määrä riippuu siitä, miten käytät tuotteitamme ja/tai palveluitamme.

Kokoamme tällaisia tietoja voidaksemme tarjota sinulle enemmän hyödyllistä tietoa ja ymmärtääksemme, mistä verkkosivustojemme osista, tuotteista ja palveluista olet eniten kiinnostunut. Tarvitsemme esimerkiksi vain aktiivisten käyttäjien määrän päivän aikana; ja meidän ei tarvitse sinä päivänä tietää, kuka on aktiivinen, joten yhdistetyt tiedot riittävät tilastolliseen analyysiin. Pyrimme eristämään henkilötietosi ei-yksilöitävistä tiedoista ja varmistamaan, että näitä kahta tietotyyppiä käytetään erikseen. Jos kuitenkin yhdistämme ei-yksilöitävissä olevat tiedot henkilökohtaisiin tietoihin, näitä yhdistettyjä tietoja käsitellään henkilökohtaisina tietoina niin kauan kuin ne ovat yhdessä.

1.2 Kuinka käytämme keräämäämme henkilökohtaista tietoa

Henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on tarjota sinulle tuotteita ja/tai palveluja ja varmistaa, että noudatamme sovellettavia lakeja, asetuksia ja muita sääntelyvaatimuksia. Tähän liittyvät:

• Tuotteidemme ja/tai palveluidemme tarjoaminen, käsittely, ylläpito, parantaminen ja kehittäminen sinua varten, esimerkiksi toimitus, aktivointi, varmentaminen, jälkimarkkinointi, asiakastuki ja mainostaminen.

• Turvatoimien toteuttaminen ja ylläpito menetysten ja petosten estämiseksi, kuten käyttäjien tunnistamisen avustaminen ja käyttäjän henkilöllisyyden tarkistaminen. Käytämme tietojasi petostentorjuntaan vain, jos seuraavat kaksi ehtoa täyttyvät: se on välttämätöntä; ja arviointiin käytetyt tiedot ovat Xiaomi-yhtiön oikeutettujen etujen mukaisia käyttäjien ja palvelujen suojaamiseksi.

• Laitteita ja palveluja koskevien kysymysten tai pyyntöjen käsittely, kuten vastaaminen asiakaskyselyihin, järjestelmä- ja sovellusilmoitusten lähettäminen, toimintojesi hallinta (esim. arvonnat).

• Asiaankuuluvien myynninedistämistoimien suorittaminen, kuten markkinointi- ja mainosmateriaalien ja -päivitysten tarjoaminen. Jos et enää halua saada tietyntyyppistä mainosmateriaalia, voit kieltäytyä viestissä ilmoitetulla tavalla (kuten viestin alaosassa oleva tilauksen peruuttamislinkki), ellei sovellettavissa laeissa toisin mainita. Ole hyvä ja katso myös alta "Oikeutesi".

• Sisäiset tarkoitukset, kuten tietojen analysointi, tutkimus ja tilastotietojen kehittäminen liittyen tuotteidemme tai palveluidemme käyttöön tuotteiden tai palveluiden parantamiseksi. Esimerkiksi koneoppimista tai mallin algoritmin harjoittamista suoritetaan yksilöinnin poistoprosessin jälkeen.

• Laitteesi suorituskyvyn optimointi, kuten muistin käytön analysointi tai sovelluksen prosessorin hyödyntäminen.

• Sinuun liittyvien tietojen tallentaminen ja ylläpitäminen liiketoiminnassamme (kuten yritystilastoissa) tai oikeudellisten velvoitteidemme täyttämisessä.

• Käsittely perustuu Xiaomin oikeutettuihin etuihin (soveltuvilla lainkäyttöalueilla, esimerkiksi yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla). Laillisiin etuihin kuuluu se, että voimme tehokkaammin hallita ja hoitaa liiketoimintaamme sekä tarjota tuotteitamme ja palveluitamme liiketoimintojemme, järjestelmiemme, tuotteidemme, palveluidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden suojaaminen (myös menetysten ehkäisemiseksi ja petosten torjumiseksi); sisäinen hallinto; sisäisten käytäntöjen ja menettelyjen noudattaminen ja muut tässä käytännössä esitetyt oikeutetut edut. Esimerkiksi palvelujemme turvallisuuden varmistamiseksi ja sovellusten suorituskyvyn ymmärtämisen parantamiseksi voimme tallentaa asiaankuuluvia tietoja, kuten käytön säännöllisyyden, kaatumislokitiedot, kokonaiskäytön, suorituskykytiedot ja sovelluksen lähteen; estääksemme luvattomia toimittajia avaamasta laitteita voimme kerätä Mi-tilin, käytetyn tietokoneen sarjanumeron ja IP-osoitteen sekä puhelimesi sarjanumeron ja laitetiedot.

• Paikallisten palvelujen tarjoaminen, jotka eivät edellytä yhteydenpitoa palvelimiemme kanssa, kuten Muistion käyttäminen laitteessasi.

• Muut tarkoitukset suostumuksellasi.

Seuraavassa esitetään yksityiskohtaisempia esimerkkejä siitä, kuinka käytämme tietojasi (jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja):

• Ostamiesi Xiaomi-tuotteiden tai -palvelujen aktivointi ja rekisteröinti.

• Mi-tilisi luominen ja ylläpito. Henkilökohtaisia tietoja kerätään luodessasi Mi-tiliä verkkosivuillamme tai mobiililaitteidemme avulla, ja niitä käytetään luomaan sinulle mukautettu Mi-tili ja profiilisivu.

• Ostotilauksesi käsittely. Verkkokaupan tilauksiin liittyviä tietoja käytetään ostotilauksen käsittelyyn ja siihen liittyviin myynnin jälkeen tarjottuihin palveluihin, mukaan lukien asiakastuki ja palautus. Lisäksi tilausnumeroa käytetään tilauksen ristikkäistarkastukseen toimitusliikekumppanin kanssa sekä paketin toimituksen tallentamisessa. Vastaanottajan tietoja, mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero ja postinumero, käytetään toimitustarkoituksiin. Sähköpostiosoitettasi käytetään pakettien seurantatietojen lähettämisessä. Ostettujen tavaroiden luetteloa käytetään laskun tulostamiseen ja sen avulla asiakas voi nähdä, mitkä tavarat ovat paketissa.

• Osallistuminen Mi-yhteisössä. Mi-yhteisöön tai muihin Xiaomin Internet-alustoihin liittyviä henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää profiilisivun näyttämiseen, vuorovaikutukseen muiden käyttäjien kanssa ja yhteisössä osallistumiseen.

• MIUI-palvelujen tarjoaminen. Seuraavia tietoja: (laitteeseen tai SIM-korttiin liittyvät tiedot, mukaan lukien GAID-, IMEI-, IMSI-numero, puhelinnumero, laitetunnus, laitteen käyttöjärjestelmä, MAC-osoite, laitetyyppi, järjestelmä- ja suorituskykytiedot sekä sijaintitiedot, mukaan lukien matkapuhelimen maatunnus, matkapuhelinverkon koodi, sijaintikoodi ja soluidentiteetti) käytetään MIUI-palveluiden aktivoimiseen.

• Aktivointivirheiden diagnosointi. Sijaintikohtaisia tietoja käytetään SIM-kortin aktivointivirheen (esim. tekstiviestipalvelun (SMS) yhdyskäytävien ja verkon virheet) pääsemiseen palvelun verkko-operaattorin tunnistamiseksi ja kyseisestä virheestä verkko-operaattorille ilmoittamista varten.

• Muiden MIUI-palveluiden tarjoaminen. MIUI-palvelua käyttäessäsi kerättyjä tietoja käytetään kyseisen palvelun toimintojen suorittamiseen tarjoamalla samalla palvelun optimointia, esim. MIUI-palveluihin liittyvien toimintojen lataaminen, päivittäminen, rekisteröinti, suorittaminen tai optimointi. Esimerkiksi Teemakaupan keräämät henkilökohtaiset tiedot voivat tarjota yksilöityjä latauksiisi ja selaushistoriaasi perustuvia teeman suosituspalveluita.

• Laitteesi löytäminen. Jos puhelimesi on kadonnut tai varastettu, Xiaomin Etsi laite -ominaisuus voi auttaa sinua löytämään ja suojaamaan puhelimesi. Voit paikantaa puhelimesi kartalta käyttämällä puhelimen antamia sijaintitietoja, poistaa tietoja etänä tai lukita puhelimesi. Etsiessäsi puhelinta aktiivisesti sijaintitiedot tallennetaan mobiililaitteestasi. Joissakin tilanteissa nämä tiedot saadaan joko puhelin- tai Wi-Fi-tukiasemista. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa puhelimen asetuksissa (Asetukset - Mi-tili - Xiaomi Cloud - Etsi laite).

• Sijaintitietojen tallentaminen valokuviin. Voit tallentaa sijaintitietosi valokuvan ottamisen aikana. Nämä tiedot näkyvät valokuvakansiossasi ja sijainti tallennetaan valokuviesi metatietoihin. Jos et halua sijaintitallennusta valokuvan ottamisen aikana, voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä milloin tahansa laitteen kamera-asetuksissa.

• Viestintätoimintojen tarjoaminen (esim. Mi Talk, Mi Viestit). Jos lataat ja käytät Mi Talk -toimintoa, Mi Talk -toiminnon keräämiä tietoja voidaan käyttää tämän palvelun aktivointiin sekä käyttäjän ja viestin vastaanottajan tunnistamiseen. Lisäksi keskusteluhistoria tallennetaan keskusteluhistorian uudelleenlataamisen helpottamiseksi sen jälkeen, kun käyttäjä on asentanut sovelluksia uudelleen tai synkronointia varten laitteiden välillä. Tietoja (lähettäjän ja vastaanottajan puhelinnumerot ja Mi Viestit -tunnukset) voidaan käyttää Mi Viesteihin palvelujen aktivoimiseksi ja palvelun toiminnan mahdollistamiseksi, mukaan lukien viestien reititys.

• Sijaintipohjaisten palvelujen tarjoaminen. MIUI-palvelujen käytön aikana sijaintitietoja voidaan käyttää myös meidän tai kolmansien osapuolten palveluntarjoajien ja liikekumppanien toimesta (lisätietoja löytyy kohdasta "Miten jaamme, siirrämme ja julkistamme henkilökohtaisia tietojasi" alta) voidaksemme tarjota sinulle palvelun ja antamaan tarkat tiedot sijainnista parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi esim. säätiedot, sijainnin käyttö (osana Android-alustaa). Voit poistaa sijaintipalvelut käytöstä asetuksista tai poistaa sovelluksen sijaintipalveluiden käytön milloin tahansa.

• Käyttökokemuksen parantaminen data-, laitteisto- ja ohjelmistoanalyysien avulla. Jotkin valinnaiset ominaisuudet, kuten Käyttäjäkokemusohjelma, antavat Xiaomille mahdollisuuden analysoida tietoja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät matkapuhelinta, MIUI-palveluita ja muita Xiaomin tarjoamia palveluita parantaakseen käyttökokemusta, kuten kaatumisraporttien lähettämistä. Xiaomi suorittaa myös laitteisto- ja ohjelmistoanalyyseja parantaakseen edelleen käyttökokemusta.

• Tietoturvan käyttö. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää Tietoturva-sovelluksen tietoturvan ja järjestelmän ylläpitotoimintoihin, kuten Tietoturvatarkistuksessa, Virransäästäjässä, Estolistassa, Puhdistajassa jne. Jotkin näistä toiminnallisuuksista ovat kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja/tai liikekumppaneiden ylläpitämiä (lisätietoja löytyy kohdasta "Miten jaamme, siirrämme ja julkistamme henkilökohtaisia tietojasi" alta). Tietoja (jotka eivät ole henkilökohtaisia tietoja, kuten virusmääritysten luettelot) käytetään Tietoturvatarkistuksen toiminnoissa.

• Push-palvelun tarjoaminen. Mi-tilin tunnusta, GAID-, FCM-, Android-tunnusta ja Space ID:tä (vain Xiaomi-laitteissa, joissa on toinen näkymä -ominaisuus päällä) käytetään myös Xiaomin push-palvelun ja Mi-ilmoituspalvelun tarjoamiseen mainostehokkuuden arvioimiseksi ja MIUI:n ilmoitusten lähettämiseksi ohjelmistopäivityksistä tai uusista tuotetiedotteista, mukaan lukien tiedot alennuksista ja tarjouksista. Edellä mainitun palvelun tarjoamiseksi sinulle myös sovellukseen (sovellusversion tunnus, sovelluspaketin nimi) ja laitteeseen liittyviä tietoja (malli, tuotemerkki) tullaan keräämään. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle push-viestejä (joko viestien kautta palveluissamme, sähköpostitse tai muulla tavalla), joissa tarjotaan tai mainostetaan tuotteitamme ja palveluitamme ja/tai valittujen kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluja. Tämä tapahtuu vain suostumuksellasi, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät. Voit kieltäytyä markkinointitietojen vastaanottamisesta meiltä ja kolmansilta osapuolilta milloin tahansa muuttamalla asetuksiasi kohdassa Asetukset tai hallinnoimalla asetuksiasi kolmannen osapuolen sovelluksen/verkkosivuston kautta kohteen Xiaomi push avulla. Ole hyvä ja katso myös alta "Oikeutesi".

• Käyttäjän henkilöllisyyden vahvistaminen. Xiaomi käyttää ECV-arvoa vahvistaakseen käyttäjän identiteetin ja välttääkseen luvattomia kirjautumisia.

• Käyttäjäpalautteen kerääminen. Lähetettäväksi valitsemasi palautteesi on arvokas auttaessaan Xiaomia parantamaan palveluitamme. Voidakseen seurata lähetettäväksi valitsemaasi palautetta Xiaomi-yhtiö voi vastata käyttämällä antamiasi henkilökohtaisia tietoja ja pitää kirjaa tästä viestinnästä ongelmanratkaisua ja palvelun parantamista varten.

• Ilmoitusten lähettäminen. Voimme ajoittain käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettäessämme tärkeitä ilmoituksia, kuten ilmoituksia ostoksista ja muutoksista ehtoihimme ja käytäntöihimme. Koska tällaiset tiedot ovat kriittisiä vuorovaikutuksessasi Xiaomi-yhtiön kanssa, ei ole suositeltavaa kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia tietoja.

• Myynninedistämistoimien toteuttaminen. Jos otat osaa arvontaan, kilpailuun tai samanlaisen myynninedistämiseen Xiaomi-yhtiön sosiaalisen median alustojen kautta, voimme käyttää antamiasi henkilökohtaisia tietoja lähettääksemme sinulle nämä palkinnot.

• Henkilökohtaisten palvelujen ja sisällön, mukaan lukien mainokset, tarjoaminen. Yksityisyyden suojaamiseksi käytämme yksilöllistä tunnistetta nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muun tiedon sijasta, jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa suoraan, tarjotaksemme sinulle yksilöityjä tuotteita, palveluja ja toimintoja, mukaan lukien mainonta.

Voimme yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin (mukaan lukien tiedot eri palveluista tai laitteista, kuten tietokoneista, matkapuhelimista, älytelevisioista ja muista liitetyistä laitteista) tuotteiden, palvelujen, sisällön ja mainonnan tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Voimme esimerkiksi käyttää Mi-tilisi tietoja kaikissa käyttämissäsi Mi-tiliä edellyttävissä palveluissa. Lisäksi voimme parantaa kokemustasi ja palveluitamme noudattaen asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä ja saatamme (tarvittaessa) suostumuksellasi lajitella tietoja eri tuotteista, palveluista tai laitteista sinulta tai sinuun liittyen merkitäksemme, tarjotaksemme ehdotuksia, räätälöityä sisältöä ja mukautettuja ominaisuuksia.

Yksilöidyissä mainoksissa nämä tarjotaan esimerkiksi sovelluksiimme ja palveluihimme liittyvän toimintasi, käyttösi ja mieltymystesi perusteella. Luomme profiileja analysoimalla edellä mainittuja tietoja ja kokoamalla segmenttejä (luomalla ryhmiä, joilla on tiettyjä yhteispiirteitä) ja sijoittamalla henkilökohtaiset tietosi yhteen tai useampaan segmenttiin. Kohdennettu mainonta tapahtuu vain suostumuksellasi, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät. Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltäytyä vastaanottamasta yksilöityjä mainoksia ja olla hyväksymättä profilointia, mukaan lukien suoramarkkinoinnin tarkoituksessa tehtyjä mainoksia.

Yllä mainitun yhdistelmän syiden ja sovellettavien lakien vaatimusten mukaisesti annamme käyttöösi tiettyjä valvontamekanismeja tällaista yhdistelmää varten. Sinulla on oikeus olla vastaanottamatta meiltä suoramarkkinointia ja automaattista päätöksentekoa jne. Näiden oikeuksien käyttämiseksi voit ottaa ne käyttöön tai poistaa ne käytöstä milloin tahansa asetuksissa (Asetukset > Salasanat & tietoturva > Yksityisyys > Mainospalvelut tai Asetukset > Salasanat & tietoturva > Järjestelmän tietoturva > Mainospalvelut) tai voit ottaa meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support tai kääntyä kunkin tuotteen erillisessä tietosuojakäytännössä esitettyjen valvontamekanismien puoleen. Ole hyvä ja katso myös alta "Oikeutesi".

2 Evästeet ja muut teknologiat

Xiaomi, kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme käyttävät evästeitä, verkkojäljitteitä ja pikselitunnisteita (lisätietoja alla kohdasta "Miten jaamme, siirrämme ja julkistamme henkilökohtaisia tietojasi"). Näitä teknologioita käytetään trendien analysointiin, sivuston hallinnointiin, käyttäjien liikkumisen seuraamiseen verkkosivustolla ja väestötietojen keräämiseen käyttäjäkunnastamme kokonaisuutena. Saatamme vastaanottaa raportteja, jotka perustuvat näiden teknologioiden käyttöön näissä yrityksissä sekä yksilöllisellä että kootulla tasolla. Nämä teknologiat auttavat meitä ymmärtämään paremmin käyttäjien käyttäytymistä, kertovat meille, millä sivustojemme osioissa ollaan vierailtu sekä mittaavat mainosten ja verkkohakujen tehokkuutta.

• Lokitiedostot: Kuten useimpien sivustojen kohdalla, me keräämme tiettyjä tietoja ja tallennamme ne lokitiedostoihin. Nämä tiedot voivat sisältää Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaimen tyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), viittaus-/poistumissivut, käyttöjärjestelmän, päivämäärän/aikaleimat ja/tai napsautusvirran tiedot. Emme liitä näitä automaattisesti kerättyjä tietoja muihin sinusta keräämiimme tietoihin.

• Paikallinen tallennustila – HTML5/Flash: Sisällön ja asetusten tallentamiseen käytetään paikallisia tallennusobjekteja (LSO), kuten HTML5 tai Flash. Myös kumppaneinamme toimivat kolmannet osapuolet tarjoavat tiettyjä ominaisuuksia sivustoillamme tai esittävät verkkoselaustoimintaasi perustuvaa mainontaa, ja ne käyttävät myös HTML5- tai Flash-evästeitä tietojen keräämiseen ja tallentamiseen. Eri selaimet voivat tarjota oman hallintatyökalun kohteiden HTML5 LSO poistamiseksi. Voit hallita Flash-evästeitä napsauttamalla tästä.

• Mainosevästeet: Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten palveluntarjoajien ja liikekumppaneiden kanssa (lisätietoja alla kohdasta "Miten jaamme, siirrämme ja julkistamme henkilökohtaisia tietojasi") joko esittääksemme mainoksia verkkosivustollamme tai hallitaksemme mainostamistamme muilla sivustoilla. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme voivat käyttää mainosevästeitä keräämään tietoja verkkotoiminnastasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja tarjoamaan sinulle mainoksia, jotka vastaavat parhaiten profiiliasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Me pyydämme etukäteen nimenomaisen suostumuksesi ja siihen liittyy selkeä myöntyvä toimenpide, ennen kuin tarjoamme tätä mainospalvelua sinulle. Jos et halua näitä tietoja käytettävän kiinnostuksen kohteisiin perustuvien mainosten näyttämiseen, voit kieltäytyä muuttamalla evästeasetustasi. https://preferences-mgr.truste.com.

• Mobiilianalytiikka: Joissakin mobiilisovelluksissamme käytämme analyysievästeitä keräämään tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Nämä evästeet keräävät tietoja, kuten kuinka usein käytät sovellusta, sovelluksen sisäiset tapahtumat, yhdistetty käyttö, suorituskykytiedot ja missä kaatumisia tapahtuu sovelluksessa. Emme linkitä analytiikkaohjelmistoon tallentamiamme tietoja mihinkään mobiilisovelluksessa lähettämiisi henkilökohtaisiin tietoihin.

3 Kuinka me jaamme, siirrämme ja julkistamme henkilökohtaisia tietojasi

3.1 Jakaminen

Emme myy mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Saatamme joskus jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille (kuten alla on kuvattu) voidaksemme tarjota tai parantaa tuotteitamme tai palveluitamme, mukaan lukien tuotteiden tai palveluiden tarjoaminen omien tarpeidesi mukaisesti. Lisätietoja tietojen jakamisesta löytyy jäljempänä.

3.1.1 Aktiivisesti valitsemasi tai pyytämäsi jakaminen

Jaamme suostumuksesi tai pyyntösi perusteella henkilökohtaisia tietojasi suostumuksesi/pyyntösi puitteissa tiettyjen määrittelemiesi kolmansien osapuolten kanssa. Esimerkiksi käyttäessäsi Mi-tiliä kirjautuaksesi kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen.

3.1.2 Tietojen jakaminen ryhmämme kanssa

Voidaksemme menestyksekkäästi harjoittaa liiketoimintaa ja tarjota sinulle kaikki tuotteemme tai palveluidemme toiminnot saatamme jakaa ajoittain henkilökohtaisia tietojasi muiden Xiaomi-tytäryhtiöiden kanssa.

3.1.3 Jakaminen ryhmämme ekosysteemiyritysten kanssa

Xiaomi toimii yhdessä Mi-ekosysteemin muodostavan yritysryhmän kanssa. Mi-ekosysteemin yritykset ovat riippumattomia yksiköitä, joiden syntyä Xiaomi on edesauttanut ja joihin se on sijoittanut, ja jotka ovat alansa asiantuntijoita. Xiaomi voi paljastaa henkilökohtaiset tietosi Mi-ekosysteemin yrityksille, jotta sinulle voitaisiin tarjota ja kehittää Mi-ekosysteemin yritysten jännittäviä tuotteita ja palveluita (sekä laitteita että ohjelmistoja). Jotkut näistä tuotteista tai palveluista ovat edelleen Xiaomi-tuotemerkin alla, toiset taas voivat käyttää omaa tuotemerkkiään. Mi-ekosysteemin yhtiöt voivat ajoittain jakaa Xiaomi-yhtiön kanssa tietoja Xiaomi-tuotemerkin tuotteista tai palveluista tarjotakseen sellaisia laitteisto- ja ohjelmistopalveluja, jotka tuottavat parempia toimintoja ja paremman käyttäjäkokemuksen. Xiaomi ryhtyy asianmukaisiin hallinnollisiin ja teknisiin toimenpiteisiin varmistaakseen henkilötietojesi käsittelyn turvallisuuden, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, henkilötietojesi salauksen.

3.1.4 Jakaminen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien ja liikekumppaneiden kanssa

Jotta voisimme tarjota sinulle tässä tietosuojakäytännössä kuvatut tuotteet ja palvelut, voimme tarvittaessa jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja liikekumppaneiden kanssa.

Näihin sisältyvät toimituspalvelumme, palvelinkeskuksemme, tietovarastointipalvelumme, asiakaspalveluntarjoajamme, mainonta- ja markkinointipalvelujen tarjoajat ja muut liikekumppanit. Nämä kolmannet osapuolet voivat käsitellä henkilötietojasi Xiaomin puolesta tai yhdessä tai useammassa tämän tietosuojakäytännön tarkoituksessa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että palvelujen tarjoamiseksi tarvittavien henkilötietojen jakaminen on yksinomaan laillisiin, tarpeellisiin, erityisiin ja nimenomaisiin tarkoituksiin. Xiaomi huolehtii ja tekee sopimukset varmistaakseen, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajat noudattavat lainkäyttöalueellasi sovellettavia yksityisyyssuojaa koskevia lakeja. On mahdollista, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla on omat alihankkijansa.

Voidaksemme tarjota suorituskyvyn mittaamista, analysointia ja muita yrityspalveluja saatamme myös jakaa tietoja (ei-yksilöiviä tietoja) kolmansien osapuolten (kuten verkkosivujemme mainostajien) kanssa kootussa muodossa. Käytämme hallussamme olevia tietoja auttaaksemme mainostajia ja muita liikekumppaneita arvioimaan heidän mainostensa ja palveluidensa tehokkuutta ja kattavuutta sekä ymmärtämään, millaiset ihmiset käyttävät heidän palveluitaan, ja miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa heidän verkkosivustojensa, sovellustensa ja palvelujensa kanssa. Voimme myös jakaa palveluidemme yleisiä käyttösuuntauksia, kuten asiakkaiden lukumäärää tietyssä ryhmässä, jossa henkilöt ostavat tiettyjä tuotteita ostavissa tai harjoittavat tiettyjä liiketoimia.

3.1.5 Muut

Xiaomi-yhtiö saattaa lakisääteisten vaatimusten, oikeudellisten menettelyjen, käräjöinnin ja/tai julkisten virastojen ja valtion virastojen pyynnöstä paljastaa henkilökohtaisia tietojasi. Jos julkistaminen on välttämätöntä tai tarkoituksenmukaista kansallisen turvallisuuden, lainvalvonnan tai muiden yleisesti tärkeiden asioiden kannalta, voimme myös paljastaa sinua koskevia tietoja.

Voidaksemme valvoa ehtojemme noudattamista tai suojella liiketoimintaamme, oikeuksiamme, omaisuuttamme tai tuotteitamme, tai suojellaksemme käyttäjiä tai jos tietojen luovuttaminen on kohtuudella tarpeen seuraaviin tarkoituksiin (petosten havaitseminen, estäminen ja ratkaiseminen, tuotteen luvaton käyttö, ehtojemme tai käytäntöjemme rikkomukset tai muut haitalliset tai laittomat toimet) saatamme myös paljastaa tietoja sinusta. (Xiaomi voi kerätä, käyttää tai paljastaa henkilötietojasi, jos se on sallittua ja vain siinä määrin kuin se on sallittua sovellettavissa tietosuojalaeissa). Tämä voi sisältää henkilötietojesi toimittamisen julkisille tai valtion virastoille; kommunikoinnin kolmansien osapuolten kanssa tilisi luotettavuudesta, jotta petoksilta, rikkomuksilta ja muilta haitallisilta käytöksiltä vältyttäisiin.

Voimme lisäksi jakaa henkilökohtaisia tietojasi:

• tilintarkastajiemme, auditoijiemme, asianajajiemme tai vastaavien neuvonantajien kanssa pyytäessämme heitä antamaan meille ammattitaitoista neuvontaa, ja

• sijoittajien ja muiden asiaankuuluvien kolmansien osapuolten kanssa, jos kyseessä on todellinen tai mahdollinen myynti tai muu yritysliiketoiminta, joka liittyy Xiaomi-konsernin yksikköön, ja

• muiden kolmansien osapuolten kanssa, kuten tässä tietosuojakäytännössä on kuvattu tai joista muuten on ilmoitettu sinulle, mukaan lukien, jos olet antanut siihen luvan tiettyyn ilmoitukseen liittyen.

3.2 Siirtäminen

Xiaomi ei siirrä tietojasi mistään syystä, paitsi seuraavissa tapauksissa:

• Saatuamme nimenomaisen suostumuksesi;

• Jos Xiaomi on mukana yhdistymisessä, yrityskaupan alaisena tai myymässä koko omaisuuttaan tai sen osaa, joka voi vaikuttaa henkilötietoihisi, ilmoitamme sinulle kaikista omistajuuden, käytön ja henkilökohtaisten tietojesi suhteen tekemistäsi valinnoista sähköpostitse ja/tai julkaisemalla näkyvän ilmoituksen verkkosivustoillamme tai muulla sopivalla tavalla;

• Tässä tietosuojakäytännössä selitetyissä tai muuten sinulle ilmoitetuissa olosuhteissa.

3.3 Julkistaminen

Xiaomi voi julkistaa henkilökohtaisia tietojasi seuraavissa olosuhteissa:

• Jos meidän on ilmoitettava kampanjan, kilpailun tai arvonnan voittaja, jolloin julkaisemme vain rajoitettua tietoa;

• Jos olemme saaneet nimenomaisen suostumuksesi tai olet paljastanut tiedot palvelujemme kautta, kuten sosiaalisen median sivuilla tai julkisilla foorumeilla; ja

• Lainsäädäntöön tai perusteltuihin syihin pohjautuva julkistaminen: mukaan lukien lait ja asetukset, oikeudelliset menettelyt, käräjöinnit tai toimivaltaisten viranomaisten pyynnöstä.

4 Kuinka tallennamme ja suojaamme henkilökohtaiset tietosi

4.1 Xiaomi-yhtiön tietoturvatoimet

Olemme sitoutuneet pitämään henkilökohtaiset tietosi turvassa. Luvattoman käytön, paljastamisen tai muiden vastaavien riskien estämiseksi olemme ottaneet käyttöön kaikki oikeudellisesti vaaditut fyysiset, elektroniset ja hallinnolliset menettelyt, joilla turvataan ja varmistetaan mobiililaitteestasi ja Xiaomi-sivustoilla keräämämme tiedot. Varmistamme, että suojaamme henkilökohtaiset tiedot sovellettavan lain mukaisesti.

Esimerkiksi kun käytät Mi-tiliäsi, voit valita kaksivaiheisen todennusohjelmamme turvallisuuden parantamiseksi, ja suosittelemme sinun tekevän niin. Kun henkilötietojasi siirretään Xiaomi-laitteen ja palvelimiemme välillä, varmistamme, että tiedot on salattu käyttämällä TLS (Transport Layer Security) -sovellusta ja asianmukaisia salausalgoritmeja.

Kaikki henkilökohtaiset tietosi tallennetaan turvattuihin palvelimiin, ja ne ovat suojassa valvotuissa tiloissa. Luokittelemme tietosi niiden tärkeyden ja arkaluonteisuuden perusteella ja varmistamme, että henkilökohtaisilla tiedoillasi on vaadittu turvallisuustaso. Käytössämme on erityinen käyttöoikeuksien hallinta pilvipohjaiseen tietovarastoon, ja tarkastelemme säännöllisesti tietojenkeruu-, varastointi- ja käsittelykäytäntöjämme fyysiset turvatoimet mukaan lukien voidaksemme estää luvattoman pääsyn ja käytön.

Toimimme liikekumppaneidemme ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajiemme kanssa tiiviisti varmistaaksemme, että he pystyvät suojaamaan henkilökohtaiset tietosi. Tarkistamme myös, että nämä kolmannet osapuolet ylläpitävät asianmukaisia turvastandardeja ottamalla käyttöön sopivia sopimusrajoituksia ja tarvittaessa suorittamalla auditointeja ja arviointeja. Lisäksi työntekijöihimme, liikekumppaneidemme ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajiin, jotka pääsevät käsittelemään henkilötietojasi, sovelletaan täytäntöönpanokelpoisia sopimusvelvoitteita.

Järjestämme tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa koskevia kursseja ja testejä parantaaksemme työntekijöidemme tietoisuutta henkilötietojen suojaamisen tärkeydestä. Käytämme kaikkia käytännöllisiä ja oikeudellisesti vaadittuja toimenpiteitä henkilötietojesi turvaamiseksi. Sinun pitäisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että Internetin käyttö ei ole täysin turvallista, ja siksi emme voi taata henkilötietojen turvallisuutta tai koskemattomuutta, kun niitä siirretään sinulta tai sinulle Internetin kautta.

Käsittelemme henkilötietojen tietovuotoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, joka sisältää tarvittaessa ilmoituksen vuodosta asianomaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle ja tiedonhaltijoille.

Tietoturvakäytäntömme ja -menettelymme on suunniteltu myötäilemään kansainvälisiä standardeja, ja ne läpäisevät säännöllisesti kolmansien osapuolten tarkastukset tietoturvatoimien tehokkuuden varmistamiseksi. Xiaomi-tietojärjestelmä on saanut ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatin tietoturvan hallintajärjestelmille (ISMS). Xiaomin verkkokauppa- ja Xiaomi Home IoT -alusta ovat saaneet ISO/IEC 27701:2019 -sertifikaatin henkilötietojen hallintajärjestelmille (PIMS). MIUI on saanut ISO/IEC 27018:2019 -sertifikaatin julkisen pilvipalvelun henkilötietojen suojaamisessa

4.2 Mitä voit tehdä

Voit asettaa Xiaomi-tilillesi ainutkertaisen salasanan, kun et ilmoita sisäänkirjautumisen salasanaasi tai käyttäjätilisi tietoja kenellekään (ellei kyseinen henkilö ole asianmukaisesti valtuuttamasi), sillä muuten salasanojen vuotaminen muille sivustoille voi heikentää Xiaomi-tilisi turvallisuutta. Jos mahdollista, ethän paljasta saamiasi vahvistuskoodeja kenellekään (mukaan lukien ne henkilöt, jotka esittävät toimivansa Xiaomi-yhtiön asiakaspalvelussa). Joka kerta kirjautuessasi Mi-tilin käyttäjäksi Xiaomi-verkkosivustoilla, erityisesti jonkun muun tietokoneella tai julkisissa Internet-päätelaitteissa, sinun tulee aina kirjautua ulos istunnon lopussa.

Xiaomi-yhtiötä ei voida pitää vastuussa kolmannen osapuolen henkilötietojesi käytön aiheuttamista tietoturvaongelmista, kun ne johtuvat siitä, että et ole säilyttänyt henkilökohtaisia tietojasi yksityisinä. Edellä esitetystä huolimatta sinun on ilmoitettava meille välittömästi, jos joku muu Internet-käyttäjä käyttää luvattomasti tiliäsi tai tapahtuu muuta tietoturvarikkomukseen liittyvää toimintaa. Apusi auttaa meitä suojaamaan henkilötietojesi yksityisyyttä.

4.3 Laitteesi muiden ominaisuuksien käyttäminen

Sovelluksemme voivat käyttää tiettyjä laitteen ominaisuuksia, kuten sähköpostin käytön mahdollistaminen yhteystietojen käyttöä varten, tekstiviestien tallennus, Wi-Fi-verkon tila jne. Näiden tietojen avulla sovellukset voivat toimia laitteellasi ja ne sallivat sinun olla tekemisissä sovellusten kanssa. Voit milloin tahansa peruuttaa käyttöoikeutesi sammuttamalla ne laitetasolla tai ottamalla meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

4.4 Säilytyskäytäntö

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvattua tiedonkeruuta varten tai tietyn tuotteen tai palvelun tietosuojakäytäntöjen tai sovellettavien lakien edellyttämän ajan. Yksityiskohtaiset säilytysajat on määritelty kyseisessä palvelussa tai siihen liittyvällä tuotesivulla. Lopetamme henkilötietojen säilyttämisen ja poistamme tai muutamme ne anonyymeiksi, kun tietojen säilytyksen tarkoitus on saavutettu, tai kun olemme vahvistaneet poistopyyntösi tai lopettaneet vastaavan tuotteen tai palvelun toiminnan. Mahdollisuuksien mukaan olemme ilmoittaneet, kuinka kauan yleensä säilytämme tunnistettuja henkilötietojen luokkia, tyyppejä tai kohteita. Päättäessämme näistä säilytysajoista otimme huomioon seuraavat kriteerit:

• henkilötietojen määrä, luonne ja arkaluontoisuus

• luvattoman käytön tai paljastamisen aiheuttama vahingon riski

• tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja, ja kuinka kauan tarvitsemme kyseisiä tietoja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi

• kuinka kauan henkilötiedot todennäköisesti pysyvät paikkansapitävinä ja ajan tasalla

• kuinka kauan henkilötiedoilla voi olla merkitystä mahdollisille tuleville oikeudellisille vaatimuksille

• kaikki sovellettavat laki-, kirjanpito-, raportointi- tai sääntelyvaatimukset, joissa määritetään, kuinka kauan tiettyjä tietoja on säilytettävä.

Lainkäyttöalueestasi riippuen tässä voi olla poikkeus henkilötietoihin, joita käsittelemme yleisen edun, tieteellisen tutkimuksen, historiallisen tutkimuksen tai tilastollisiin tarkoituksiin. Xiaomi voi jatkaa tämäntyyppisten tietojen säilyttämistä tavallista säilytysaikaa pidempään tarvittaessa ja sovellettavien lakien salliessa tai pyyntösi perusteella, vaikka tietojenkäsittely ei liitykään alkuperäiseen tarkoitukseen.

5 Oikeutesi

Henkilötietojesi hallinta

5.1 Asetusten hallinta

Xiaomi-yhtiö tunnustaa, että yksityisyyden huolenaiheet poikkeavat henkilöstä riippuen. Tarjoamme siksi esimerkkejä tavoista, joilla Xiaomi-yhtiö antaa sinulle mahdollisuuden rajoittaa henkilötietojesi keräämistä, käyttöä, paljastamista tai käsittelyä ja hallita tietosuoja-asetuksiasi:

• Kytke käyttäjäkokemusohjelman ja sijainnin käytön toiminnot päälle/pois päältä.

• Kirjaudu sisään tai ulos Mi-tililtä.

• Kytke Xiaomi Cloud -synkronointitoiminnot päälle/pois päältä; ja

• Poista kaikki Xiaomi Cloud -palveluun tallennetut tiedot sivulla https://i.mi.com;

• Kytke päälle/pois päältä muita palveluita ja toimintoja, jotka käsittelevät arkaluonteisia tai henkilökohtaisia tietoja. Saat lisätietoja laitteen suojaustilasta myös MIUI Tietoturva -sovelluksesta.

Jos olet aiemmin hyväksynyt meidän käyttävän henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

5.2 Oikeutesi henkilökohtaisiin tietoihisi

Sovellettavista laeista ja määräyksistä riippuen sinulla voi olla oikeus (sekä tiettyjä muita oikeuksia) saada, oikaista ja poistaa henkilötietojasi, joita säilytämme sinusta (jäljempänä pyyntö). Näihin oikeuksiin sovelletaan erityisiä poissulkemisia ja poikkeuksia sovellettavien lakien nojalla.

Voit myös käyttää ja päivittää Mi-tilisi henkilötietoja koskevia yksityiskohtia sivulla https://account.xiaomi.com tai kirjautumalla tilillesi laitteellasi. Jos haluat lisätietoja, otathan meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

Voimme käsitellä pyyntösi tehokkaimmin, jos se täyttää seuraavat ehdot:

(1) Pyyntö lähetetään yllä kuvatun Xiaomin yksinomaisen pyyntökanavan kautta ja tietoturvan suojaamiseksi pyyntösi tulee olla kirjallinen (ellei paikallisessa laissa nimenomaisesti tunnusteta suullista pyyntöä);

(2) Annat riittävät tiedot, jotta Xiaomi voi tarkistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että olet rekisteröity tai sinulla on laillinen oikeus toimia rekisteröidyn puolesta.

Saatuamme riittävästi tietoa vahvistaaksemme, että pyyntösi voidaan käsitellä, vastaamme pyyntöösi millä tahansa kohdallasi sovellettavien tietosuojalainsäädäntöjen mukaisella aikataululla.

Yksityiskohtaisesti:

• Sinulla on oikeus saada selkeää, avointa ja helposti ymmärrettävää tietoa siitä, miten me käytämme henkilökohtaisia tietojasi ja oikeuksistasi. Tämän takia esitämme sinulle tämän tietosuojakäytännön tiedot.

• Sovellettavien lakien vaatimusten mukaan sinulle toimitetaan pyynnöstä kopio meidän keräämistämme ja käsittelemistämme henkilötiedoista maksutta. Asiaankuuluvia tietoja koskevista ylimääräisistä pyynnöistä voimme veloittaa kohtuullisen maksun, joka perustuu todellisiin hallintokuluihin sovellettavien lakien mukaisesti ja jos se on sallittua.

• Jos mitkään sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi korjatuiksi tai täydennetyiksi käyttötarkoituksen mukaisesti.

• Sovellettavien lakien vaatimusten perusteella sinulla on oikeus pyytää henkilökohtaisten tietojen poistamista, jos meillä ei ole pakottavaa syytä jatkaa niiden käyttöä. Harkitsemme poistopyyntösi perusteet ja ryhdymme kohtuullisiin toimiin, mukaan lukien tekniset toimenpiteet. Huomaathan, että emme välttämättä pysty poistamaan tietoja välittömästi varmuuskopiointijärjestelmästä sovellettavan lain ja/tai teknisten rajoitusten vuoksi. Tällöin tallennamme henkilötietosi turvallisesti ja eristämme ne muusta käsittelystä, kunnes varmuuskopio voidaan poistaa tai tehdä anonyymiksi.

• Sinulla on oikeus vastustaa tietyntyyppistä käsittelyä, mukaan lukien suoramarkkinointiin liittyvä käsittely (mukaan lukien profilointia käyttäviä käsittelyjä), ja tietyissä olosuhteissa, joissa käsittelyn oikeudellinen perusta (mukaan lukien profilointi) on meidän laillisten etujemme mukaista.

Erityisesti joidenkin toimialueiden lainsäädännön mukaan:

• Sinulla on oikeus rajoittaa meiltä henkilökohtaisten tietojen käsittelyä. Harkitsemme rajoituspyyntösi perustelut. Jos perusteet soveltuvat yleiseen tietosuoja-asetukseen, käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi vain tämän soveltuvissa olosuhteissa ja ilmoitamme sinulle ennen käsittelyn rajoittamisen päättymistä.

• Sinulla on oikeus olla altistumatta pelkästään automaattiseen käsittelyyn perustuvaan päätökseen, mukaan lukien profilointi, josta koituu oikeudellisia vaikutuksia itseesi tai vaikuttaa muuten merkittävästi itseesi.

• Sinulla on oikeus hakea henkilökohtaisia tietojasi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa ja välittää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (tiedonsiirto).

Meillä on oikeus kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä tai noudattaa vain osittain pyyntöjä, jos kyseessä on poikkeus tai meillä on muutoin oikeus siihen sovellettavien lakien nojalla, esimerkiksi jos pyyntö on selvästi perusteeton tai ilmeisen kohtuuton tai jos se edellyttäisi tietoja kolmansista osapuolista. Joissakin olosuhteissa voimme veloittaa maksun sovellettavan lain salliessa. Jos uskomme, että tietyt tietojen poistopyynnön näkökohdat saattavat johtaa kyvyttömyyteemme käyttää laillisesti tietoja oikeudellisten vaatimusten tai sovellettavan lain sallimien syiden esittämiseen tai puolustamiseen, pyyntö voidaan myös hylätä.

5.3 Suostumuksen peruuttaminen

Voit peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksen tiettyyn tarkoitukseen lähettämällä pyynnön, mukaan lukien hallussamme tai hallinnassamme olevien henkilökohtaisten tietojesi kerääminen, käyttö ja/tai paljastaminen. Käyttämäsi palvelun perusteella voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support. Käsittelemme pyyntösi kohtuullisen ajan kuluessa pyynnön esittämisestä ja sen jälkeen emme pyyntösi mukaisesti kerää, käytä ja/tai paljasta henkilökohtaisia tietojasi.

Suostumuksen peruuttamisen laajuudesta riippuen huomaathan, ettet ehkä pysty jatkossa ottamaan kaikkea irti Xiaomi-yhtiön tuotteista ja palveluista. Suostumuksesi tai valtuutuksesi peruuttaminen ei vaikuta suostumuksesi perusteella tapahtuvan käsittelyn voimassaoloon peruuttamisajankohtaan saakka.

5.4 Palvelun tai käyttäjätilin peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tietyn tuotteen tai palvelun, voit ottaa meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

Halutessasi peruuttaa Mi-tilin huomaathan, että peruuttaminen estää sinua käyttämästä kaikkia Xiaomi-tuotteita ja -palveluita. Peruuttaminen voidaan tietyissä olosuhteissa estää tai viivästyttää. Jos esimerkiksi tililläsi on vielä maksamattomia maksuja, kuten Mi Musiikin maksamaton jäsenpalvelu, maksullinen teema Teemoissa tai maksamaton laina Mi Talous -palvelussasi jne., emme voi välittömästi suorittaa pyyntöäsi.

Kirjautuessasi Xiaomi-palveluun kolmannen osapuolen tilin kautta sinun on haettava tilin peruuttamista kolmannelta osapuolelta.

6 Miten henkilökohtaisia tietojasi siirretään maailmanlaajuisesti

Xiaomi-yhtiö käsittelee ja varmuuskopioi henkilökohtaisia tietoja maailmanlaajuisen käyttö- ja hallintarakenteen kautta. Xiaomi-yhtiöllä on tällä hetkellä tietokeskuksia Kiinassa, Intiassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Venäjällä ja Singaporessa. Tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten tietojasi voidaan siirtää näihin tietokeskuksiin sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme myös siirtää henkilökohtaisia tietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille ja liikekumppaneille, joten tiedot voidaan lähettää myös muihin maihin tai alueille. Näiden maailmanlaajuisten toimitilojen sijaintien lainsäädäntö voi suojata tai olla suojaamatta henkilötietoja samoilla standardeilla kuin sinun toimivaltasi alueella. Eri tietosuojalaeilla on erilaisia riskejä. Tämä ei kuitenkaan muuta sitoumustamme noudattaa tätä tietosuojakäytäntöä ja suojata henkilökohtaisia tietojasi.

Erityisesti,

• Manner-Kiinan alueella tapahtuvassa toiminnassa keräämämme ja tuottamamme henkilötiedot tallennetaan Manner-Kiinassa sijaitseviin tietokeskuksiin lukuun ottamatta sovellettavassa laissa sallittuja rajat ylittäviä tiedonsiirtoja.

• Venäjällä tapahtuvassa toiminnassa keräämiämme ja tuottamiamme henkilötietoja käsitellään ja tallennetaan Venäjällä sijaitseviin tietokeskuksiin lukuun ottamatta Venäjän lain sallimia rajat ylittäviä tiedonsiirtoja.

• Intiassa tapahtuvassa toiminnassa keräämämme ja tuottamamme henkilötiedot tallennetaan Intiassa sijaitseviin tietokeskuksiin.

Jos meidän on siirrettävä henkilökohtaisia tietoja oman lainkäyttövallan ulkopuolella riippumatta siitä, ovatko ne tytäryhtiömme tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, noudatamme niihin sovellettavia lakeja. Varmistamme, että kaikki tällaiset siirrot täyttävät sovellettavien paikallisten tietosuojalainsäädännön vaatimukset toteuttamalla yhtenäiset suojatoimenpiteet. Voit selvittää käytössä olevat suojatoimenpiteet ottamalla meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

Jos käytät tuotteitamme ja palveluitamme Euroopan talousalueella (ETA), Xiaomi Technology Netherlands B.V. toimii rekisterinpitäjänä ja Xiaomi Singapore Pte. Ltd. vastaa tietojenkäsittelystä. Yhteystiedot löytyvät osiosta "Ota meihin yhteyttä".

Jos Xiaomi jakaa henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat peräisin sinulta ETA:lla, Xiaomi-konsernin kohteelle tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle ETA:n ulkopuolella, teemme sen EU:n vakiosopimusehtojen tai muiden yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädettyjen suojatoimenpiteiden perusteella. Voit selvittää käytössä olevat tietyt suojatoimenpiteet tai voit pyytää kopion ottamalla meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support.

7 Alaikäisten suojelu

Pidämme vanhemman tai huoltajan velvollisuutena valvoa tuotteidemme tai palveluidemme käyttöä lapsensa toimesta. Emme kuitenkaan tarjoa palveluja suoraan lapselle tai käytä lasten henkilökohtaisia tietoja markkinointitarkoituksiin.

Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot alaikäisen toimittaneen Xiaomille henkilökohtaisia tietoja, otathan meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support varmistaaksesi, että henkilötiedot poistetaan välittömästi ja että alaikäiseltä peruutetaan mikä tahansa kyseessä olevan Xiaomi-palvelun tilaus.

8 Onko minun hyväksyttävä mitään kolmannen osapuolen käyttöehtoja?

Tietosuojakäytäntömme ei koske kolmannen osapuolen tarjoamia tuotteita tai palveluja. Käyttämästäsi Xiaomi-tuotteesta tai -palvelusta riippuen se voi sisältää kolmansien osapuolten tuotteita tai palveluita, joihin kuuluu puhetuki, kameran käsittely, videotoisto, järjestelmän puhdistukseen ja tietoturvaan liittyvät palvelut, pelaaminen, tilastot, sosiaalisen median vuorovaikutus, maksujen käsittely, karttanavigointi, jakaminen, push, tietojen suodatus, syöttötavat jne. Osa niistä toimitetaan linkkeinä kolmansien osapuolten verkkosivuille, ja jotkut niistä ovat SDK-, API- jne. muodossa. Tietojasi voidaan myös kerätä käyttäessäsi näitä tuotteita tai palveluita. Tästä syystä suosittelemme vahvasti, että varaat aikaa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön lukemiseen, aivan kuten olet tehnyt meidän tietosuojakäytäntömme kanssa. Emme ole vastuussa emmekä voi valvoa, miten kolmannet osapuolet käyttävät sinulta keräämiään henkilökohtaisia tietoja. Tietosuojakäytäntömme ei koske muita palveluihimme linkitettyjä sivustoja.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, milloin kolmannen osapuolen ehdot ja tietosuojakäytännöt saattavat olla voimassa, kun käytät yllä lueteltuja tuotteita:

Käyttäessäsi kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajaa tilauksen viimeistelyyn ja maksamiseen uloskirjautumisen aikana antamiasi henkilökohtaisia tietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Käyttäessäsi MIUI Tietoturva -sovelluksen Tietoturvatarkistus-toimintoa jokin seuraavista on voimassa valitsemastasi palvelusta riippuen:

• Avastin tietosuojakäytäntö ja tietoturvakäytäntö: https://www.avast.com/privacy-policy

• Antiy Mobile Security AVL SDK -tietosuojakäytäntö:https://www.avlsec.com/en/privacy-policy

• Tencentin tietosuojakäytäntö: https://privacy.qq.com/

Kun käytät MIUI Tietoturva -sovelluksen Puhdistaja-ominaisuutta, sovelletaan Tencentin tietosuojakäytäntöä: https://privacy.qq.com/

Käyttäessäsi mainontapalveluja useissa erityisissä MIUI:n sovelluksissa jokin seuraavista on voimassa valitsemastasi palvelusta riippuen:

• Googlen tietosuojakäytäntö: https://www.google.com/policies/privacy

• Facebookin tietosuojakäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

Käyttäessäsi Googlen syöttötapaa sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä: https://policies.google.com/privacy

Kun suoritamme tilastoja, seuraamme sovellusten kaatumisnopeutta ja tarjoamme pilviohjausominaisuuksia, käytämme kohdetta Google Analytics for Firebase tai Firebase Analytic, jotka tarjoaa Google Inc. Voit lukea lisää Google Firebase -tietosuojakäytännöstä: https://policies.google.com/privacy ja https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Tarjotakseen mainoksia MIUI-järjestelmäsovelluksissa kolmannen osapuolen mainoskumppanit voivat kerätä tietoja verkkotoiminnoistasi, kuten mainosten napsautuksistasi ja sisällön katseluistasi tai muista verkkosivustojen tai sovellusten toiminnoista syntyviä tietoja.

• Googlen tietosuojakäytäntö: https://www.google.com/policies/privacy

• Facebookin tietosuojakäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Unityn tietosuojakäytäntö: https://unity3d.com/legal/privacy-policy

• Vunglen tietosuojakäytäntö: https://vungle.com/privacy/

• IronSourcen tietosuojakäytäntö: https://developers.ironsrc.com/ironsource-mobile/air/ironsource-mobile-privacy-policy/

• Applovinin tietosuojakäytäntö: https://www.applovin.com/privacy/

• Chartboostin tietosuojakäytäntö: https://answers.chartboost.com/en-us/articles/200780269

• Mopubin tietosuojakäytäntö: https://www.mopub.com/legal/privacy/

• Mytargetin tietosuojakäytäntö: https://legal.my.com/us/mytarget/

• Yandexin tietosuojakäytäntö: https://yandex.com/legal/privacy/

• Tapjoyn tietosuojakäytäntö: https://www.tapjoy.com/legal/advertisers/privacy-policy/

• AdColonyn tietosuojakäytäntö: https://www.adcolony.com/privacy-policy/

Voimme kerätä ja jakaa tietojasi kolmannen osapuolen omistamille yrityksille mainoskumppaneidemme ohjeiden mukaisesti, jotta voimme laatia raportteja mainoskumppaneillemme, mukaan lukien tiedot vuorovaikutuksestasi mainostemme kanssa (jos sellaisia on). Käyttämistäsi MIUI-järjestelmäsovelluksista riippuen kolmansien osapuolten omistamat yhtiöt voivat sisältää:

• Adjustin tietosuojakäytäntö: https://www.adjust.com/terms/privacy-policy/

• Appsflyerin tietosuojakäytäntö: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/?utm_source=google

• Affisen tietosuojakäytäntö: https://affise.com/privacy-policy/

• Miaozhenin tietosuojakäytäntö: https://www.miaozhen.com/en/privacy

• Nielsenin tietosuojakäytäntö: https://www.nielsen.com/cn/en/legal/privacy-policy/

9 Miten päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä

Tarkistamme tietosuojakäytännön säännöllisesti liiketoiminnan, tekniikan, sovellettavan lain ja hyvien käytäntöjen muutosten perusteella, ja voimme päivittää tämän tietosuojakäytännön. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme siitä sinulle rekisteröityjen yhteystietojesi, kuten sähköpostin kautta (lähetetään tililläsi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen) tai julkaisemme Xiaomi-verkkosivustoilla tai ilmoitamme sinulle mobiililaitteiden kautta, jotta voit tutustua keräämiimme tietoihin ja siihen, miten me käytämme niitä. Tällaiset tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa ilmoituksessa tai verkkosivustossa ilmoitetusta voimaantulopäivästä alkaen. Suosittelemme tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti, jotta saisit uusimmat tiedot yksityisyyskäytännöistämme. Tuotteiden ja palvelujen jatkuvaan käyttöön verkkosivustolla, mobiililaitteessa ja/tai muussa laitteessa sovelletaan päivitettyä tietosuojakäytäntöä. Jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, pyydämme sinulta nimenomaista suostumustasi, kun keräämme sinulta lisää henkilötietoja tai kun käytämme tai luovutamme henkilötietojasi uusiin tarkoituksiin.

10 Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai kysymyksiä Xiaomin henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä tai luovuttamisesta, otathan meihin yhteyttä sivulla https://privacy.mi.com/support tai alla olevassa osoitteessa. Kun saamme yksityisyyttä tai henkilökohtaisia tietoja koskevia pyyntöjä henkilötietojen saatavuudesta tai lataamisesta, meillä on ammattitaitoinen tiimi ratkaisemaan ongelmasi. Jos kysymyksesi itsessään liittyy merkittävään ongelmaan, voimme pyytää sinulta lisätietoja.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseen, jonka sait meiltä henkilötietojesi suhteen, voit lähettää valituksen asianomaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle omalla lainkäyttöalueellasi. Ottaessasi meihin yhteyttä annamme tietoja asiaankuuluvista valituskanavista, jotka voivat olla sovellettavissa todellisen tilanteesi mukaisesti.

Xiaomi Communications Co., Ltd. #019, 9th Floor, Building 6, 33 Xi'erqi Middle Road, Haidian District, Beijing, China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422

Intian käyttäjille:

Xiaomi Technology India Private Limited Building Orchid, Block E, Embassy Tech Village, Outer Ring Road, Devarabisanahalli, Bengaluru, Karnataka - 560103, India

Arkaluonteisten henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä ristiriitaisuuksista ja valituksista on ilmoitettava nimitetylle valitusvastaavalle alla mainitulla tavalla:

Nimi: Vishwanath C

Puhelin: 080 6885 6286, Ma-su: klo 9-18

Sähköposti: grievance.officer@xiaomi.com

Euroopan talousalueen (ETA) käyttäjille:

Xiaomi Technology Netherlands B.V. Prinses Beatrixlaan 582, The Hague 2595BM Netherlands

Kiitos, että käytit aikaasi lukemaan tietosuojakäytäntömme!

Mitkä uudet seikat koskevat sinua

Olemme tehneet useita päivityksiä seuraavasti:

• Olemme päivittäneet joitain yhteystietojamme.

• Olemme päivittäneet joitain meidän ja kolmansien osapuolten keräämiä tietoja.

• Olemme määrittäneet selkeämmin, miten käytämme ei-yksilöiviä tietoja.

• Olemme päivittäneet, miten käytämme henkilötietojasi, mukaan lukien määrittelemällä tarkemmin, milloin käsittelemme henkilötietoja oikeutettujen etujemme perusteella ja liittyen push-palveluiden käyttöön.

• Olemme toimittaneet lisätietoja tietojen säilyttämisestä.

• Olemme määrittäneet selkeämmin oikeutesi henkilötietoihisi.