Languages

Xiaomi Personvernsregler

Denne personvernserklæringen ble oppdatert 4 september 2019.

Vennligst bruk tid på å bli kjent med innholdet og gi oss tilbakemelding dersom du har spørsmål tilknyttet personvernserklæringen.

Om oss

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands B.V., og tilknyttede selskap innad i Xiaomi-gruppen (heretter refert til som “Xiaomi”, “vi”, “vår” eller “oss”) tar ditt personvern meget alvorlig. Denne personvernserklæringen er formet med utgangspunkt i dine behov, og det er viktig at du i den sammenheng har forståelse av vår innhenting av personlig informasjon og bruken av denne, samtidig som at det sikres at du har kontroll over din personlige informasjon som blir gitt til Xiaomi.

Om denne personvernserklæringen

Utenom spesifikke Xiaomi-produkter eller tjenester som opererer med egne personvernserklæringer, så gjelder denne personvernserklæringen alle Xiaomi-enheter, nettsider og applikasjoner som referrer til eller viser til denne personvernserklæringen. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan Xiaomi innhenter, bruker, bekjentgjør, bearbeider og sikrer enhver personlig informasjon som du gir oss eller som vi innhenter fra deg når du bruker våre produkter og tjenester lokalisert på nettstedene: https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com, og være applikasjoner som vi tilbyr på våre mobile enhenter. Dersom et Xiaomi-produkt opererer med egne personvernserklæringer, så vil den separerte personvernserklæringen være prioritert, forutenom de delene som den ikke dekker. Da vil de udekte delene inngå i denne personvernserklæringen. Videre, hvordan bestemte produkter og tjenester samler inn og behandler dine personlige opplysninger, kan også variere avhengig av modell, tjenesteversjon eller region. Vi foreslår at du henviser til den separate personvernerklæringen for detaljer.

I denne personvernserklæring, menes “personlig opplysninger” som den informasjon som kan bli brukt direkte eller indirekte til å identifisere en person eller et individ, enten fra informasjonen alene eller fra den informasjon kombinert med annen informasjon Xiaomi har tilgang til som angår personen eller individet. Vi vil bruke dine personlige opplysninger strengt i samsvar med personvernsreglene.

Hvordan kan vi hjelpe deg

Vi ønsker det beste for alle våre brukere. Dersom du har bekymringer vedrørende vår praksis tilknyttet datainnsamling som oppsummert i denne personvernserklæringen, vennligst kontakt privacy@xiaomi.com for disse spesifikke bekymringene. Vi ønsker gjerne å høre fra deg. Dersom du har et uavklart personvern eller databrukbekymring som vi ikke har adressert tilfredsstillende, vennligst kontakt vår amerikanske tredjeparts tvisteløsningsleverandør (gratis) ved https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

TRUSTe

1 Hvilken informasjon som blir innhentet og hvordan blir den brukt?

1.1 Hvilken informasjon som blir innhentet

For å kunne tilby våre tjenester til deg, vil vi be deg om å gi personlig informasjon som er nødvendig for å kunne tilby disse tjenestene. Vi samler kun informasjonen som er nødvendig for sine spesifiserte, konkrete, eksplisitte og legitime formål og ikke viderebehandlet på en måte som er uforenlig med disse formålene. Du har rett til å velge om du vil gi informasjonen vi har bedt om, men i de fleste tilfeller, hvis du ikke oppgir dine personlige opplysninger, kan vi kanskje ikke gi deg våre produkter eller tjenester eller svare på dine spørsmål.

Avhengig av hvilken tjeneste du velger, kan vi samle inn følgende typer informasjon:

1.1.1 Informasjon som du gir til oss:

Vi forbeholder oss retten til å samle inn all personlig informasjon du gir oss, som er nødvendig for tjenesten du velger. For eksempel kan du oppgi navn, mobiltelefonnummer, e-postadresse, leveringsadresse, bestilling, faktureringsdetaljer, bankkontonummer, kontoinnehavers navn, kredittkortnummer og annen informasjon hvis du bruker mi.com detaljhandelstjenester; Du kan synkronisere materiale eller data hvis du bruker Xiaomi Cloud-tjenester; du kan oppgi kjønn, sikkerhetsrelatert informasjon og annet hvis du oppretter en konto; du kan fritt oppgi gjeldende stillingsbetegnelse, utdanningsbakgrunn og all annen informasjon relatert til dine sosiale aktiviteter, hvis du deltar i MIUI Forum eller annen Xiaomi-plattform.

1.1.2 Informasjon vi innhenter i bruken av tjenester

• Enhets- eller SIM-relatert informasjon. For eksempel, IMEI-nummer, GAID-nummer, IMSI-nummer, MAC-adresse, serienummer, MIUI-versjon og -type, ROM-versjon, Android-versjon, Android-ID, ROM-ID, SIM-kortoperatør og dens plasseringsområde, skjermvisning, informasjon om enhetens tastatur, enhetens produsentdetaljer og modellnavn, enhetsaktiveringstid, nettverksoperatør, tilkoblingstype, grunnleggende maskinvareinformasjon og bruksinformasjon (for eksempel CPU, lagring, batteribruk, skjermoppløsning og enhetstemperatur, kameraobjektmodell).

• Informasjon som er spesifikk for deg som kan tildeles av tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere: Vi kan samle inn og bruke informasjonen som annonserings-IDen din tildelt av tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere.

• Informasjon relatert til bruksprogrammet ditt, inkludert programbasert informasjon, for eksempel applikasjonsliste, program ID-informasjon, SDK-versjon, systemoppdateringsinnstillinger, programinnstillinger (region, språk, tidssone, skrift) og applikasjonsstatusoppføring (f.eks. nedlasting, installering, oppdatering, sletting).

• Informasjon generert når du bruker en tjeneste, for eksempel dine merker, rangeringer, påloggingsinformasjon og logger i MIUI Forum-tjenesten; Dine meldinger på MIUI Forum (kun synlig for både sendende og mottakende parter); Trykkinnholdet genereres når du bruker Mi push-tjenester; Din oppførsel (for eksempel klikke, surfing, etc.) for annonseringstjenester.

• Plasseringsinformasjon (kun for spesifikke tjenester / funksjoner): ulike typer informasjon på din nøyaktige eller omtrentlige plassering hvis du bruker stedrelaterte tjenester (navigasjonsprogramvare, værprogramvare og programvaren med enhetslokaliseringsfunksjonalitet). For eksempel region, landskode, by kode, mobil nettkode, mobil landskode, celle identitet, lengdegrad og breddegradsinformasjon, tidssoneinnstillinger, språkinnstillinger. Du kan slå av posisjonsinformasjonen for hvert program når som helst i telefoninnstillingene (innstillinger-tillatelser).

• Logginformasjon: Informasjon relatert til bruken av bestemte funksjoner, apper og nettsteder. For eksempel kan informasjonskapsler og andre anonyme identifikatorteknologier, IP-adresser, nettverksforespørselsinformasjon, midlertidig meldingshistorikk, standard systemlogger, krasjinformasjon og logginformasjon generert ved bruk av tjenestene (for eksempel registreringstid, tilgangstid, aktivitetstid osv.).

• Øvrig informasjon: Miljøegenskapsverdi (ECV) (dvs. verdi generert fra Mi-konto ID, telefon-ID, tilkoblet Wi-Fi-ID og lokasjonsinformasjon).

1.1.3 Informasjon fra tredjepartskilder

Når loven tillater det, samler vi informasjon om deg fra tredjeparts kilder. For eksempel:

• for visse tjenester som kan omfatte konto og finansielle transaksjoner, med din autorisasjon, kan vi validere informasjonen du har levert (for eksempel telefonnummer) gjennom legitime tredjepartskilder for sikkerhet og svindelforebygging;

• vi kan motta utpekte identifikatorsymboler (for eksempel IMEI fra en annonsør) for å tilby annonseringstjenester til deg;

• vi kan også få tak i visse opplysninger som konto-ID og kallenavn fra tredjeparts sosiale nettverkstjenester (for eksempel når du bruker en sosial nettverkskonto for å logge på en Xiaomi-tjeneste);

• informasjon om deg som andre har gitt oss (f.eks. leveringsadressen som andre brukere kan gi oss når de kjøper produkter for deg via mi.com-tjenester).

1.1.4 Ikke identifiserbar informasjon

Vi kan også samle inn andre typer opplysninger som ikke er direkte eller indirekte knyttet til et individ, og som kanskje ikke er definert som personlig informasjon i henhold til gjeldende lokale lover. Slike opplysninger kan inkludere statistiske data som genereres når du bruker en bestemt tjeneste (for eksempel ikke-identifiserbar enhetrelatert informasjon, daglige brukshendelser, sidetilgangshendelser, hendelser for sidetilgangstid); nettverksovervåkingsdata (for eksempel forespørselstid, antall forespørsler eller feilanmodninger osv.); programkrasjhendelser. Formålet med slik samling er å forbedre tjenestene vi gir deg. Type og mengde informasjon som samles, avhenger av hvordan du bruker våre produkter og/eller tjenester.

Vi samler inn informasjon som unike enhetsidentifikatorer, enhetsmodeller, systemversjonsnumre og informasjon om aktivitetene dine på våre nettsteder eller mobilapper. Vi samler slik informasjon for å gi deg mer nyttig informasjon, forstå hvilke deler av våre nettsteder, produkter og tjenester du er mest interessert i. Slike aggregerte data er ikke personlig informasjon, så den kan ikke brukes til å identifisere deg. Men hvis vi kombinerer ikke-personlig informasjon med personlig informasjon, vil slike opplysninger bli behandlet som personlig informasjon.

1.2 Hvordan vi bruker den personlige informasjonen som vi innhenter

Formålet med å samle personlig informasjon er for å gi deg produkter og/eller tjenester, og for å sikre at vi overholder gjeldende lover, forskrifter og andre reglement. Dette innebærer:

• Anskaffelse, bearbeiding, vedlikehold, forbedring og utvikling av våre produkter og/eller tjenester til deg, for eksempel levering, aktivering, verifisering, ettersalg, kundestøtte og annonsering.

• Implementere og opprettholde sikkerhetssikring for å hindre tap og svindel, for eksempel å bistå med å identifisere brukere, verifisere brukeridentitet. Vi bruker kun informasjonen din for å bekjempe svindel når følgende to betingelser er oppfylt: det er nødvendig; og dataene som brukes til evaluering er i samsvar med Xiaomis legitime interesser for å beskytte brukere og tjenester.

• Håndtering av utstyr, tjenester, spørsmål eller forespørsler, for eksempel å svare på kundeforespørsler, sende system- og programvarsler, administrere aktiviteter som konkurranser.

• Gjennomføre relevante salgsfremmende aktiviteter, som for eksempel markedsføring og salgsfremmende materiale og oppdateringer. Hvis du ikke lenger ønsker å motta bestemte typer salgsfremmende materialer, kan du velge bort den metoden som er oppgitt i meldingen (for eksempel tilbakemeldingslenken nederst i meldingen), med mindre annet er angitt i gjeldende lover. Se også "Dine rettigheter" nedenfor.

• Gi personlig service og innhold. Vi kan anbefale tilpassede produkter, tjenester og aktiviteter, inkludert reklame, basert på informasjon du genererer når du bruker våre produkter og tjenester, for eksempel kjøpshistorikk, nettleserhistorikk og geografisk plassering. Du har rett til å fravike fra å motta personlige annonser og motsette seg profilering, inkludert det som utføres for direkte markedsføring, når som helst. For å gjøre det kan du slå på eller av når som helst i telefoninnstillingene (Innstillinger - Ytterligere innstillinger - Personvern - Annonsetjenester) eller kontakt oss på privacy@xiaomi.com. Se også "Dine rettigheter" nedenfor.

• Tillater deg å legge inn kommentarer på offentlige forum.

• Interne formål, som dataanalyse, forskning og utvikling av statistisk informasjon relatert til bruk av våre produkter eller tjenester for å forbedre våre produkter eller tjenester. For eksempel utføres maskinlæring eller modellalgoritmetrening etter de-identifikasjonsbehandling.

• Optimalisere ytelsen til enheten, for eksempel å analysere minnebruk eller CPU-utnyttelse av applikasjonen.

• Lagre og vedlikeholde informasjon relatert til deg for vår forretningsvirksomhet (for eksempel bedriftsstatistikk) eller for å oppfylle våre juridiske forpliktelser.

• Gi lokale tjenester som ikke krever kommunikasjon med våre servere, for eksempel bruk av Notes-tjenesten på enheten.

• Andre formål med ditt samtykke.

Her er mer detaljerte eksempler på hvordan vi bruker informasjonen din (som kan inneholde personlig informasjon):

• Aktivere og registrere dine kjøpte Xiaomi-produkter eller tjenester for deg.

• Opprette og vedlikeholde Mi-kontoen din. Personlig informasjon som samles inn når du oppretter en Mi-konto på våre nettsider eller via våre mobile enheter, brukes til å lage den personlige Mi-kontoen og profilsiden for deg.

• Behandler innkjøpsordren din. Informasjon knyttet til e-handelsordrer brukes til å behandle innkjøpsordren og relaterte ettersalgstjenester, inkludert kundesupport og gjenleveranse. I tillegg vil bestillingsnummeret bli brukt til å krysse sjekken med leveringspartneren, samt å registrere leveransen av pakken. Mottakerinformasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer og postnummer vil bli brukt til levering. Din e-postadresse brukes til å sende deg pakkesporingsinformasjon. En liste over kjøpte varer brukes til å skrive ut en faktura og gjør det mulig for kunden å se hvilke varer som er i pakken.

• Delta i MIUI Forum. Personlig informasjon relatert til MIUI Forum eller andre Xiaomi Internett-plattformer kan brukes til visning av profilsider, samhandling med andre brukere og deltakelse i forumet.

• Tilby Xiaomi Cloud og andre MIUI-tjenester. Følgende informasjon: (informasjon om enhet eller SIM-kort, inkludert GAID-nummer, IMEI-nummer, IMSI-nummer, telefonnummer, enhets-ID, enhetsoperativsystem, MAC-adresse, enhetstype, system- og ytelsesinformasjon og lokaliseringsinformasjon, inkludert mobillandskode, mobilnettverkskode, plasseringsområdekode og celleidentitet), brukes til å aktivere MIUI-tjenester, f.eks Xiaomi Cloud, samtalehistorisk synkronisering, SMS-synkronisering, Finn enhet, for brukers autentisering og tjenesteaktivering.

• Diagnostisere aktiveringsfeil. Plasseringsrelatert informasjon brukes til å få tilgang til SIM-kortaktiveringsfeil (for eksempel SMS-gateways og nettverksfeil) for å identifisere nettverksoperatøren for tjenesten og å varsle nettverksoperatøren om den feilen.

• Tilby andre MIUI-tjenester. Informasjon som er samlet inn av MIUI-tjenester, brukes til å utføre funksjonene til den tjenesten, samtidig som tjenesten optimaliseres, f.eks. laste ned, oppdatere, registrere, utføre eller optimalisere aktiviteter knyttet til MIUI-tjenester. For eksempel kan personlig informasjon som er samlet inn av Themes-butikken, gi personlig tilpasset temaanbefalingstjeneste basert på nedlastings- og nettlesingsloggen.

• Finne enheten. Hvis du mister telefonen din eller den blir stjålet, kan Xiaomi Finn-enhetsfunksjon hjelpe deg med å finne og sikre telefonen. Du kan finne telefonen din på et kart ved hjelp av posisjonsinformasjon fra telefonen. Når du aktivt leter etter telefonen din, blir plasseringsinformasjon fanget fra mobilenheten din; I noen situasjoner er denne informasjonen hentet fra celletårn eller Wi-Fi-hotspots. Du kan slå denne funksjonen på eller av når som helst innenfor telefoninnstillingene (Innstillinger - Mi-konto - Xiaomi Cloud - Finn enhet).

• Opptaksstedsinformasjon på bilder. Du kan ta opp posisjoninformasjonen din mens du tar et bilde. Denne informasjonen vil bli synlig i fotomappen, og stedet blir lagret i egenskapsinformasjonen til bildene dine. Hvis du ikke ønsker å ha plassering på stedet mens du tar et bilde, kan du slå av dette når som helst i kamerainnstillingene på enheten.

• Levere meldingsfunksjoner (for eksempel Mi Talk, Mi Message). Hvis du laster ned og bruker Mi Talk, kan informasjon som er samlet inn av Mi Talk, brukes til å aktivere denne tjenesten og identifisere bruker og meldingsmottaker. I tillegg lagres chattehistorikk for å gjøre det enklere å laste inn chattloggen etter at en bruker har installert apper eller for synkronisering på tvers av enheter. Informasjon (avsenderens og mottakers telefonnumre og Mi Melding ID-er) kan brukes til Mi Melding for å aktivere tjenestene.

• Levere plasseringstjenester. I løpet av bruken av MIUI-tjenester kan stedinformasjon også brukes av oss eller tredjeparts tjenesteleverandører og forretningspartnere (for mer informasjon, se "Hvordan deler vi, overfører og offentliggjør dine personlige opplysninger" nedenfor) for å gi deg riktig versjon av tjenesten og gi nøyaktige opplysninger om stedet for best mulig brukeropplevelse, f.eks værinformasjon, plasseringstilgang (som en del av Android-plattformen). Du kan slå av plasseringstjenester i innstillinger, eller slå av bruk av plasseringstjenester for en app når som helst.

• Forbedre brukeropplevelsen. Noen innloggingsfunksjoner, for eksempel brukeropplevelsesprogrammet, tillater Xiaomi å analysere data om hvordan brukerne bruker mobiltelefonen og MIUI-tjenestene, for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel å sende krasjrapporter.

• Lar deg bruke Sikkerhetssenter. Samlet informasjon kan brukes til sikkerhets- og systemoppdateringsfunksjoner i sikkerhetsapplikasjonen, for eksempel sikkerhetssøk, batterisparer, blokkleringsliste, renser osv. Noen av disse funksjonene drives av tredjeparts tjenesteleverandører og/eller forretningspartnere (mer informasjon finner du under "Hvordan deler vi, overfører og offentliggjør dine personlige opplysninger" nedenfor). Informasjon (som ikke er personlig informasjon slik som virusdefinisjonslister) brukes til sikkerhetsskannefunksjoner.

• Gi push service. Mi Konto ID og GAID/IMEI-numre vil også bli brukt til å gi Xiaomi push service for å evaluere annonserings ytelse og sende varsler fra MIUI om programvareoppdateringer eller nye produktmeldinger, inkludert informasjon om salg og kampanjer. Videre, under vår tillit til våre utvalgte tredjeparter (som også vil datakontrollere dine personlige opplysninger - for mer informasjon se "Slik deler vi og overfører dine personlige opplysninger" nedenfor), vil Xiaomi push-tjenesten også evaluere annonserings ytelse eller sende varsler ved å bruke dine Mi-konto-ID og IMEI-tall fra MIUI. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg push-meldinger (enten ved å sende meldinger i våre tjenester, via e-post eller på annen måte) som tilbyr eller annonserer våre produkter og tjenester og/eller produktene og tjenestene til utvalgte tredjeparter. Du kan når som helst melde deg fra å motta markedsføring fra oss og tredjepart til enhver tid, ved å endre innstillingene dine under Enhetsinnstillinger, eller administrere dine preferanser gjennom tredjepartsprogrammet / nettstedet ved hjelp av Xiaomi-push. Se også "Dine rettigheter" nedenfor.

• Verifisere brukeridentitet. Xiaomi bruker ECV-verdien til å verifisere brukeridentiteten og unngå uautoriserte pålogginger.

• Samle inn tilbakemeldinger fra brukerne. Tilbakemeldingen du velger å gi, er verdifull for å hjelpe Xiaomi til å forbedre våre tjenester. For å følge opp tilbakemeldingene du har valgt å gi, kan Xiaomi korrespondere med deg ved hjelp av de personlige opplysninger du har oppgitt, og lagre oversikt over denne korrespondansen for problemløsing og serviceforbedring.

• Sende merknader. Fra tid til annen kan vi bruke dine personlige opplysninger til å sende viktige merknader, for eksempel merknader om kjøp og endringer i våre vilkår, reglement og retningslinjer. Siden slik informasjon er kritisk for samhandlingen med Xiaomi, anbefales det ikke at du nekter å motta slik informasjon.

• Gjennomføre av salgsfremmende aktiviteter. Hvis du melder deg på veddemål, konkurranser eller lignende gjennom Xiaomi sosiale medier, kan vi bruke den personlige informasjonen du oppgir for å sende deg disse belønningene.

• Gjennomføre enhetsanalyse for å gi bedre brukeropplevelse. Xiaomi vil gjennomføre maskinvare- og programvareanalysen for å forbedre enhetens opplevelse ytterligere.

Vi kan kombinere denne informasjonen med annen informasjon (inkludert informasjon på tvers av ulike tjenester eller enheter som datamaskiner, mobiltelefoner, smartTVer og andre tilkoblede enheter) for å tilby og forbedre våre produkter, tjenester, innhold og annonsering. For eksempel kan vi bruke dine Mi-kontodetaljer i alle tjenester du bruker som krever en Mi-konto. Videre, for å gi deg en bedre opplevelse og forbedre våre tjenester, samtidig som du overholder relevante lover og forskrifter med ditt samtykke, kan vi sortere informasjon fra forskjellige produkter, tjenester eller utstyr fra deg, eller relatert til deg, for å danne en etikett, å gi forslag, tilpasset innhold og personlige funksjoner. For eksempel bruke søkeloggen i nettleseren til å anbefale produkter og tjenester som du ville være interessert i mi.com. Og i henhold til årsakene til kombinasjonen ovenfor og kravene i gjeldende lover, vil vi gi deg spesifikke kontrollmekanismer for en slik kombinasjon. Du har rett til å melde fra å motta direkte markedsføring fra oss og automatisert beslutningstaking osv. For å utøve disse rettighetene kan du sende e-post til privacy@xiaomi.com eller referere til kontrollmekanismene som er beskrevet i den separate personvernserklæringen for hvert produkt. Se også "Dine rettigheter" nedenfor.

2 Cookies og annen teknologi

Teknologi slik som cookies, tags, og script blir brukt av Xiaomi og våre tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere (for mer informasjon, se "Slik deler vi og overfører dine personlige opplysninger" nedenfor). Teknologien brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser rundt nettstedet og samle demografisk informasjon om vår brukerbase som helhet. Vi kan motta rapporter basert på bruken av disse teknologiene av disse selskapene både individuelt og aggregert. Disse teknologiene hjelper oss med å forstå brukerens oppførsel bedre, fortelle oss hvilke deler av våre nettsteder folk har besøkt, samt lette og måle effektiviteten av annonser og nettsøk. Vi behandler informasjon som samles inn av informasjonskapsler og annen teknologi som ikke-personlig informasjon, unntatt der IP-adresser eller lignende identifikatorer anses som personlig informasjon i henhold til lokale lover.

• Loggfiler: Som de fleste nettsteder samler vi viss informasjon og lagrer den i loggfiler. Denne informasjonen kan omfatte Internett-protokoll (IP) -adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), henvisning / utgangssider, operativsystem, dato / klokkeslett og / eller klikkstrømdata. Vi knytter ikke sammen disse automatisk innsamlede dataene til annen informasjon vi samler om deg.

• Annonsering: Vi samarbeider med tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere (for mer informasjon, se "Slik deler vi og overfører dine personlige opplysninger" nedenfor) for å vise annonsering på nettstedet vårt eller for å administrere vår annonsering på andre nettsteder. Våre tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere kan bruke teknologier som informasjonskapsler for å samle informasjon om aktivitetene dine på dette nettstedet og andre nettsteder for å gi deg reklametjeneste basert på dine aktiviteter og interesser. Vi vil innhente ditt forhåndspliktig samtykke og innebære en klar bekreftende handling før du gir denne annonseringstjenesten til deg. Hvis du ikke vil ha denne informasjonen som brukes til å vise deg interessebaserte annonser, kan du velge bort ved å klikke her http://preferences-mgr.truste.com.

• Mobilanalyse: I noen av våre mobile applikasjoner bruker vi mobilanalysesoftware for å bedre forståelsen av funksjonaliteten til vår mobilprogramvare på telefonen din. Denne programvaren kan registrere informasjon som hvor ofte du bruker programmet, hendelsene som forekommer i applikasjonen, aggregert bruk, ytelsesdata og hvor krasjer forekommer i applikasjonen. Vi knytter ikke informasjonen vi lagrer i analysesoftware til noen personlige opplysninger du sender inn i mobilprogrammet.

• Lokal lagring - HTML5 / Flash: Vi bruker lokale lagringsobjekter (LSOs) som HTML5 eller Flash for å lagre innhold og preferanser. Tredjeparter som vi samarbeider med for å levere bestemte funksjoner på våre nettsteder eller vise annonser basert på nettleseraktiviteten din, bruker også HTML5 eller Flash-informasjonskapsler for å samle inn og lagre informasjon. Ulike nettlesere kan tilby sitt eget administrasjonsverktøy for å fjerne HTML5 LSOs. For å administrere Flash-cookies, vennligst klikk her: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html.

3 Slik deler vi og overfører dine personlige opplysninger

3.1 Deling

Vi selger ikke personlig informasjon til tredjeparter. Vi kan noen ganger dele dine personlige opplysninger med tredjeparter (som beskrevet nedenfor) for å tilby eller forbedre våre produkter eller tjenester, inkludert å tilby produkter eller tjenester basert på dine krav. Hvis du ikke lenger ønsker å tillate oss å dele denne informasjonen, vennligst kontakt oss på privacy@xiaomi.com.

3.1.1 Deling som du aktivt velger eller deler

Med ditt eksplisitte samtykke eller på forespørsel deler vi dine personlige opplysninger innenfor omfanget av ditt samtykke / forespørsel med bestemte tredjeparter utpekt av deg. For eksempel, når du bruker Mi-kontoen til å logge på et tredjeparts nettsted eller en app.

3.1.2 Dele informasjon med vår gruppe

For å kunne utføre forretningsvirksomhet og gi deg alle funksjonene til våre produkter eller tjenester, kan vi dele dine personlige opplysninger fra tid til annen til andre Xiaomi-tilknyttede selskaper.

3.1.3 Deling med gruppens Ecosystem-selskaper

Xiaomi jobber sammen med en gruppe selskaper som danner Mi Ecosystem. Mi Ecosystem-selskapene er uavhengige enheter, investert og inkubert av Xiaomi, og er eksperter på deres felt. Xiaomi kan avsløre din personlige informasjon til Mi Ecosystem-selskapene for å gi deg og forbedre de spennende produktene og tjenestene (både maskinvare og programvare) fra Mi Ecosystem-selskapene. Noen av disse produktene eller tjenestene vil fortsatt være under Xiaomi-merkevaren, mens andre kan bruke eget merke. Mi Ecosystem-selskapene kan fra tid til annen dele informasjon med Xiaomi i forbindelse med produkter eller tjenester under Xiaomi-merkevaren med Xiaomi for å levere maskinvare- og programvaretjenester, som gir bedre funksjoner og brukeropplevelse. Xiaomi vil ta hensiktsmessige forvaltnings- og tekniske tiltak for å sikre sikkerheten til din personlige informasjonsprosessering, inkludert, men ikke begrenset til, kryptering av dine personlige opplysninger.

3.1.4 Deling med tredjeparts tjenesteleverandører og forretningspartnere

For å hjelpe oss med å gi deg produkter og tjenester som er beskrevet i denne personvernserklæringen, kan vi, om nødvendig, dele dine personlige opplysninger med våre tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere.

Dette inkluderer våre leverandører, datasentre, datalagringsanlegg, kundeserviceleverandører, annonsering og markedsføringsleverandører og andre samarbeidspartnere. Disse tredjepartene kan behandle dine personlige opplysninger på vegne av Xiaomi eller for en eller flere av formålene med denne personvernpolitikken. Vi garanterer at deling av personlig informasjon som er nødvendig for å yte tjenester til deg, er utelukkende for legitime, juridiske, nødvendige, konkrete og eksplisitte formål. Xiaomi vil gjennomføre selskapsgjennomgang og ha kontrakter på plass for å sikre at tredjeparts tjenesteleverandører overholder gjeldende personvernlover i din jurisdiksjon. Det kan være anledninger at tredjepartsleverandører har sine delprosessorer.

For å gi resultatmåling, analyse og andre forretningstjenester, kan vi også dele informasjon (ikke-personlig informasjon) med tredjeparter (for eksempel annonsører på våre nettsteder) i aggregert form. Vi bruker informasjonen vi må hjelpe annonsører og andre samarbeidspartnere til å evaluere effektiviteten og dekningene av annonsering og tjenester, og forstå hvilke typer personer som bruker tjenestene deres og hvordan folk interagerer med nettsteder, apper og tjenester. Vi kan også dele generelle bruksutviklinger av våre tjenester med dem, for eksempel antall kunder i en bestemt gruppe personer som kjøper bestemte produkter eller engasjere seg i visse transaksjoner.

3.1.5 Annet

I samsvar med juridiske krav, juridiske prosedyrer, rettssaker og/eller forespørsler fra offentlige organer og offentlige organer, kan Xiaomi måtte avsløre dine personlige opplysninger. Hvis opplysningen er nødvendig eller hensiktsmessig for nasjonal sikkerhet, rettshåndhevelse eller andre saker av offentlig betydning, kan vi også gi opplysninger om deg.

For å håndheve våre betingelser eller beskytte vår virksomhet, rettigheter, eiendeler eller produkter, eller for å beskytte brukere, eller om opplysningen er rimelig nødvendig for følgende formål (oppdage, forebygge og løse svindel, uautorisert bruk av produktet, brudd på vår vilkår eller retningslinjer eller andre skadelige eller ulovlige aktiviteter), kan vi også gi opplysninger om deg. (Det kan være tilfeller når Xiaomi kan samle inn, bruke eller avsløre dine personlige opplysninger uten ditt samtykke dersom det er og bare i den utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lov om databeskyttelse). Dette kan omfatte å gi dine personlige opplysninger til offentlige eller offentlige byråer; kommunisere med tredjepartspartnere om påliteligheten av kontoen din for å forhindre svindel, brudd og annen skadelig atferd.

I tillegg kan vi dele dine personlige opplysninger med:

• våre regnskapsførere, revisorer, advokater eller lignende rådgivere når vi ber dem gi oss profesjonell rådgivning; og

• investorer og andre relevante tredjeparter i tilfelle et faktisk eller potensielt salg eller annen bedriftstransaksjon relatert til et foretak i Xiaomi-konsernet;

• og andre tredjeparter, hvis autorisert av deg til å gjøre det i forbindelse med en bestemt avsløring.

3.2 Overføring

Xiaomi vil ikke overføre informasjonen til noen unntatt i følgende tilfeller:

• Der har vi fått ditt eksplisitte samtykke;

• Hvis Xiaomi er involvert i fusjon, oppkjøp eller salg av hele eller deler av eiendelene, vil vi varsle deg om eventuelle endringer i eierskap, bruk og valg av personlig informasjon du muligens har ved e-post og / eller ved å legge frem en fremtredende varsel på våre nettsider.

3.3 Offentliggjøring

I tillegg til å utgjøre vinnerens mobilnummer eller Mi-konto ID eller brukernavn når du publiserer vinnerlisten i identifiserbar form, vil Xiaomi kun offentliggjøre dine personlige opplysninger under følgende omstendigheter:

• Der har vi fått ditt eksplisitte samtykke;

• Offentliggjøring basert på lov eller rimelig grunnlag: herunder lover og forskrifter, rettslige prosedyrer, rettssaker eller på anmodning fra de kompetente myndighetene.

4 Hvordan vi lagrer og beskytter din personlige informasjon

4.1 Xiaomis sikkerhetsgarantier

Vi er forpliktet til å holde dine personlige opplysninger sikre. For å forhindre uautorisert tilgang, opplysning eller annen lignende risiko har vi satt inn alle juridisk nødvendige fysiske, elektroniske og administrasjonsmessige prosedyrer for å sikre informasjonen vi samler inn på din mobilenhet og på Xiaomi sine nettsteder. Vi vil sikre at vi beskytter dine personlige opplysninger i samsvar med gjeldende lovverk. Når du for eksempel har tilgang til Mi-kontoen din, kan du velge å bruke vårt to-trinns verifiseringsprogram for bedre sikkerhet. Når du sender eller mottar data fra Xiaomi-enheten til våre servere, sørger vi for at de krypteres med Secure Sockets Layer ("SSL") og andre algoritmer.

Alle dine personlige opplysninger er lagret på sikre servere, og beskyttet i kontrollerte anlegg. Vi klassifiserer informasjonen din basert på betydning og følsomhet, og sørger for at din personlige informasjon har det nødvendige sikkerhetsnivået. Vi har spesielle tilgangskontroller for skybasert datalagring, og vi gjennomgår regelmessig vår informasjonssamling, lagrings- og behandlingspraksis, inkludert fysiske sikkerhetsforanstaltninger, for å beskytte uautorisert tilgang og bruk.

Vi gjennomfører selskapsgjennomganger på forretningspartnere og tredjepartsleverandører for å sikre at de er i stand til å beskytte dine personlige opplysninger. Vi kontrollerer også at de aktuelle sikkerhetsstandardene opprettholdes av disse tredjepartene ved å sette inn hensiktsmessige kontraktsbegrensninger, og om nødvendig utføre revisjoner og vurderinger. I tillegg er våre ansatte og de av våre samarbeidspartnere og tredjepartsleverandører som får tilgang til dine personlige opplysninger, underlagt tvangspliktig taushetserklæring.

Vi gjennomfører sikkerhets- og personvernbeskyttelsestrening og tester for å forbedre medarbeiderens bevissthet om viktigheten av å beskytte personlig informasjon. Vi vil ta alle praktiske og juridisk nødvendige tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Du bør imidlertid være oppmerksom på at bruken av Internett ikke er helt sikker, og derfor kan vi ikke garantere sikkerheten eller integriteten til personlig informasjon når den overføres fra deg eller til deg via Internett.

Vi håndterer brudd på personopplysninger, slik det kreves av gjeldende databeskyttelseslov, som, når det er nødvendig, gir beskjed om brudd til den relevante databeskyttelsesmyndigheten og involverte.

4.2 Hva kan du gjøre

Du kan angi et unikt passord for Xiaomi ved å ikke angi innloggingspassordet eller kontoinformasjonen til noen (med mindre du tillater det) i tilfelle passordlekkasje av andre nettsteder som kan skade kontosikkerheten din hos Xiaomi. Når det er mulig, vennligst ikke avslør bekreftelseskoden du mottok, til noen (inkludert de som hevder å være Xiaomi kundeservice). Når du logger deg på som en Mi-konto bruker på Xiaomi nettsteder, spesielt på en annen datamaskin enn din egen eller på offentlige Internett-terminaler, bør du alltid logge ut på slutten av økten.

Xiaomi kan ikke holdes ansvarlig for bortfall i sikkerhet forårsaket av tredjepart som får tilgang til dine personlige opplysninger som følge av at du ikke har holdt din personlige informasjon privat. Til tross for det foregående må du umiddelbart informere oss om det er uautorisert bruk av kontoen din av en annen Internett-bruker eller et annet brudd på sikkerheten. Din assistanse vil hjelpe oss med å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger.

4.3 Få tilgang til andre funksjoner på enheten

Våre applikasjoner kan få tilgang til bestemte funksjoner på enheten, for eksempel å aktivere e-post for å bruke kontakter, SMS-lagring og Wi-Fi-nettverksstatus, etc. Denne informasjonen brukes til å tillate at programmene kjører på enheten og lar deg kommunisere med programmene. Når som helst kan du tilbakekalle dine tillatelser ved å slå dem av på enhetens nivå eller ved å kontakte oss på privacy@xiaomi.com.

4.4 Oppbevaring

Vi oppbevarer personlig informasjon for den perioden som er nødvendig for den informasjonen som er beskrevet i denne personvernserklæringen, eller andre personvernserklæringer som er gitt for et bestemt produkt eller en tjeneste, eller i henhold til gjeldende lover. Detaljert oppbevaringsperioder er spesifisert i den spesifikke tjenesten eller tilhørende produktside. Vi vil avslutte oppbevaringen og slette eller anonymisere personlige opplysninger når formålet med samlingen er oppfylt, eller etter at vi har bekreftet din forespørsel om sletting, eller etter at vi avslutter driften av det tilsvarende produktet eller tjenesten. Unntak fra dette er personlige opplysninger som vi behandler for offentlig interesse, vitenskapelig, historisk forskning eller statistiske formål. Xiaomi vil fortsette å beholde denne typen informasjon i lengre tid enn den vanlige oppbevaringsperioden, der det er tillatt ut fra gjeldende lover eller forespørselen din, selv om ytterligere databehandling ikke er relatert til det opprinnelige formålet med samlingen.

5 Dine rettigheter

Kontrollering av din personlige informasjon

5.1 Kontrollinnstillinger

Xiaomi innser at bekymringer knyttet til personvern er forskjellige fra person til person. Derfor gir vi eksempler på måter Xiaomi gjør det tilgjengelig for deg å begrense innsamling, bruk, avsløring eller behandling av dine personlige opplysninger og kontrollere personverninnstillingene dine:

• Slå på/av for brukeropplevelsesprogrammet og plasseringstilgangsfunksjonene;

• Logg inn eller ut av Mi-kontoen;

• Slå på / av for Xiaomi Cloud-synkroniseringsfunksjonene; og

• Slett all informasjon som er lagret på Xiaomi Cloud via i.mi.com;

• Slå på / av for andre tjenester og funksjoner som omhandler sensitiv eller personlig informasjon. Du kan få flere opplysninger i forbindelse med enhetens sikkerhetsstatus i MIUI Security-appen også.

Dersom du tidligere har tillatt oss om å bruke dine personlige opplysninger til de ovennevnte formålene, kan du når som helst skifte mening ved å skrive eller sende oss e-post til privacy@xiaomi.com.

5.2 Dine rettigheter til dine personlige opplysninger

Avhengig av gjeldende lover og forskrifter har du rett til å få tilgang til, rette og slette annen personlig informasjon som vi har om deg (heretter kalt forespørselen).

Du kan også få tilgang til og oppdatere detaljene knyttet til personlig informasjon i din Mi-konto på: http://account.mi.com eller ved å logge deg på kontoen på enheten din. For ytterligere informasjon, vennligst skriv til oss eller kontakt oss på e-postadressen: privacy@xiaomi.com.

Denne personvernserklæringen krever at forespørselen din tilfredsstiller gjeldende lover og forskrifter og følgende vilkår:

(1) Gjennom Xiaomis eksklusive tilgang til forespørsel og for beskyttelse av din informasjonssikkerhet, bør forespørselen din være skriftlig (med mindre lokal lov eksplisitt anerkjenner den muntlige forespørselen);

(2) Gi tilstrekkelig informasjon for å gjøre det mulig for Xiaomi å verifisere identiteten din og sikre at søkeren er den juridisk autorisert person av den forespurte informasjonen.

Når vi har motatt tilstrekkelig informasjon for å bekrefte at forespørselen din kan behandles, skal vi fortsette å behandle forespørselen din innen en tidsramme som er angitt i henhold til gjeldende lov om databeskyttelse.

I detalj:

• Du har rett til å bli gitt klar, transparent og lettforståelig informasjon om hvordan vi bruker din personlige informasjon og dine rettigheter. Det er derfor vi gir deg informasjonen i denne personvernserklæringen. Det er derfor vi gir deg informasjonen i denne personvernserklæringen.

• Basert på kravene i gjeldende lover, vil en kopi av dine personopplysninger som er innhentet og behandlet av oss, bli gitt til deg på forespørsel uten omkostninger. For eventuelle ekstra forespørsler om relevant informasjon, kan vi kreve en rimelig avgift basert på faktiske administrative kostnader i henhold til gjeldende lover.

• Hvis informasjonen vi har om deg er feil eller ufullstendig, har du rett til å få dine personlige opplysninger korrigert eller fullført basert på bruksformålet.

• Basert på kravene i gjeldende lover har du rett til å be om sletting eller fjerning av dine personlige opplysninger der det ikke er noen grunn til at vi fortsetter å bruke den. Vi skal vurdere begrunnelsen angående din forespørsel om sletting og ta rimelige skritt, inkludert tekniske tiltak. Hvis retten opprettholdes, kan vi ikke umiddelbart fjerne informasjonen fra backup-systemet på grunn av gjeldende juridiske og sikkerhetsteknologier. Hvis dette er tilfelle, lagrer vi dine personlige opplysninger sikkert og isolerer det fra videre behandling inntil sikkerhetskopieringen kan slettes eller gjøres anonym.

• Du har rett til å motsette seg visse typer bearbeiding, herunder bearbeiding for direkte markedsføring (inkludert hvor profilering er brukt), og under visse omstendigheter der det juridiske grunnlaget for bearbeiding (inkludert profilering) er våre legitime interesser.

Spesielt under lovene i enkelte jurisdiksjoner:

• Du har rett til å anskaffe restriksjon bearbeiding av dine personlige opplysninger. Vi skal vurdere begrunnelsen vedrørende din begrensningsforespørsel. Hvis begrunnelsen gjelder for GDPR, behandler vi kun dine personlige opplysninger under gjeldende forhold i GDPR og informerer deg før begrensningen av behandlingen blir løftet.

• Du har rett til ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert bearbeiding, inkludert profilering, som gir juridiske virkninger for deg eller tilsvarende påvirker deg betydelig.

• Du har rett til å søke om dine personlige opplysninger i et strukturert, vanlig format og overføre deretter informasjonen til en annen datakontrollør.

Vi har rett til å nekte å behandle forespørsler som ikke er meningsfulle, forespørsler som skader andres rett til personvern, ekstremt urealistiske forespørsler, forespørsler som krever uforholdsmessig teknisk arbeid og forespørsler som ikke er pålagt i henhold til lokal lov, informasjon som er offentliggjort, informasjon gitt under konfidensielle forhold. Hvis vi mener at visse aspekter av forespørselen om å slette eller få tilgang til informasjonen, kan føre til at vi ikke har lov til å bruke informasjonen for de nevnte anti-svindel- og sikkerhetsformålene, kan det også bli avvist.

5.3 Tilbakekalling av samtykke

Du kan trekke tilbake ditt samtykke som tidligere ble gitt til oss for et bestemt formål ved å sende inn en forespørsel, inkludert innhenting, bruk og/eller avsløring av dine personlige opplysninger i vår besittelse eller kontroll. Basert på den spesifikke tjenesten du bruker, kan du besøke Mi Account Management Center på https://account.xiaomi.com/pass/del eller sende email til privacy@xiaomi.com. Vi vil behandle forespørselen din innen rimelig tid fra når forespørselen ble sendt, og deretter ikke innhente, bruke og/eller avsløre dine personlige opplysninger i henhold til din forespørsel.

Avhengig av omfanget av tilbakekallingen av samtykke, vær oppmerksom på at du kanskje ikke kan fortsette å få full nytte av Xiaomis produkter og tjenester. Tilbaketrekking av samtykke eller autorisasjon vil ikke påvirke gyldigheten av vår bearbeiding utført på grunnlag av samtykke frem til tilbaketrekningspunktet.

5.4 Avslutte en tjeneste eller abonnement

Hvis du ønsker å avbryte/avslutte et bestemt produkt eller en tjeneste, kan du sende en e-post til privacy@xiaomi.com.

Dersom du ønsker å avslutte din Mi-konto, må du være oppmerksom på at avbestillingen vil forhindre deg i å bruke hele spekteret av Xiaomi-produkter og -tjenester. Avbestilling kan bli forhindret eller forsinket under visse omstendigheter. For eksempel, hvis det fortsatt finnes utestående penger på kontoen din, for eksempel ubetalt medlemstjeneste av Mi Music, betalt tema i Themes Store, eller ubetalt lån i Mi Finance, etc., kan vi ikke umiddelbart motta forespørselen din.

Når du logger på Xiaomi via en tredjepartskonto, må du søke om kansellering av kontoen fra tredjepart.

6 Hvordan din personlige informasjon overføres globalt

Xiaomi bearbeider og lagrer personlig informasjon gjennom en global drifts- og kontrollinfrastruktur. Foreløpig har Xiaomi datasentre i Kina, India, USA, Tyskland, Russland og Singapore. For de formål som er beskrevet i personvernserklæringen, kan informasjonen din overføres til disse datasentrene i samsvar med gjeldende lov.

Vi kan også overføre dine personlige opplysninger til tredjeparts tjenesteleverandører og samarbeidspartnere, og dataene dine kan derfor også overføres til andre land eller regioner. Jurisdiksjonen der disse globale fasilitetene er lokalisert kan eller kan ikke beskytte personlig informasjon til de samme standarder som i din jurisdiksjon. Det er forskjellige farer knyttet til ulike databeskyttelseslover, og vi kan overføre og lagre dine personlige opplysninger til utlandet. Dette endrer imidlertid ikke vår forpliktelse til å overholde denne personvernserklæringen og for å beskytte dine personlige opplysninger.

Særlig,

• Personlige opplysninger som vi samler inn og genererer i operasjoner innenfor fastlands-Kina, er lagret i datasentre lokalisert i fastlands-Kina, bortsett fra grenseoverskridende overføringer som tillatts av gjeldende lov.

• Personopplysningene vi samler inn og genererer i vår virksomhet i Russland behandles og lagres i datasentre i Russland, bortsett fra grenseoverskridende sendinger tillatt i henhold til russisk lov.

• Personopplysningene vi samler inn og genererer i operasjoner i India, lagres i datasentre i India.

Dersom vi trenger å overføre personlig informasjon utenfor jurisdiksjonen din, uansett om du er tilknyttet tilknyttede selskaper eller tredjepartsleverandører, overholder vi gjeldende lover. Vi sikrer at alle slike overføringer oppfyller kravene i gjeldende lokale databeskyttelseslover ved å iverksette ensartede sikkerhetsregler. Du kan finne ut om de garantier vi har på plass ved å kontakte oss på privacy@xiaomi.com.

Hvis du bruker våre produkter og tjenester innen EØS, vil Xiaomi Technology Netherlands B.V. opptre som datakontrollør og Xiaomi Singapore Pte Ltd vil være ansvarlig for databehandlingen. Kontaktinformasjon finner du i avsnittet "Kontakt oss".

Hvis Xiaomi deler personopplysninger som kommer fra deg i EØS til en Xiaomi Group-enhet eller en tredjepartsleverandør utenfor EØS, vil vi gjøre det på grunnlag av EU-standardkontraktsklausuler eller andre garantier som er fastsatt i GDPR.

7 Beskyttelse av mindreårige

Vi anser det som foreldrenes eller vergenes ansvar å overvåke barnets bruk av våre produkter eller tjenester. Vi tilbyr imidlertid ikke tjenester direkte til et barn, eller bruker personopplysninger til barn med det formål å markedsføre.

Hvis du er foreldre eller foresatt, og du mener at den mindreårige har gitt Xiaomi personlig informasjon, vennligst kontakt oss på privacy@xiaomi.com for å sikre at den personlige informasjonen blir fjernet umiddelbart og at den mindreårige blir avmeldt fra de gjeldende Xiaomi-tjenestene.

8 Må jeg godta vilkår og betingelser fra tredjepart?

Vår personvernserklæring gjelder ikke for produkter eller tjenester som tilbys av en tredjepart. Avhengig av Xiaomi-produktet eller tjenesten du bruker, kan det inneholde tredjeparts produkter, tjenester som involverer talestøtte, kamerabehandling, videoavspilling, systemrengjøring og sikkerhetsrelaterte tjenester, spill, statistikk, sosiale medier-interaksjon, betalingsbehandling, kartnavigasjon , deling, push, informasjonfiltrering, inngangsmetoder, osv. Noen av disse vil bli gitt i form av lenker til tredjeparts nettsteder, og noen vil bli benyttet i form av SDKer, APIer, osv. Din informasjon kan også være samlet når du bruker disse produktene eller tjenestene. Av denne grunn anbefaler vi sterkt at du tar deg tid til å lese tredjeparts personvernserklæring - akkurat som du leser vår. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke kontrollere hvordan tredjeparter bruker personlig informasjon som de samler inn fra deg. Vår personvernserklæring gjelder ikke for andre nettsteder knyttet fra våre tjenester.

Følgende er eksemplene på når tredjeparts vilkår og retningslinjer for personvern kan gjelde når du bruker de spesifikke produktene som er oppført ovenfor:

• Når du bruker en tredjeparts utsjekkingsleverandør for å fullføre og betale for bestillingen, håndteres personlig informasjon du oppgir under utsjekking i samsvar med tredjeparts personvernpolicy.

• Når du bruker sikkerhetssøkfunksjonen i MIUI Security-appen, gjelder et av følgende, avhengig av ditt valg av tjeneste:

• Avast retningslinjer for personvern og informasjonssikkerhet: https://www.avast.com/privacy-policy

• Lisensavtale for AVL SDK for Mobile: http://co.avlsec.com/License.en.html?l=en

• Tencent’s personvernsregler: https://privacy.qq.com

• Når du bruker Cleaner-funksjonen i MIUI Security-appen, gjelder et av følgende, avhengig av ditt valg av tjeneste:

• Cheetah Mobile’s personvernsregler: https://www.cmcm.com/policies/privacy-policy

• Tencent’s personvernsregler: https://privacy.qq.com

• Når du bruker annonseringstjenestene i flere spesifikke applikasjoner i MIUI, vil ett av følgende gjelde, avhengig av ditt valg av tjeneste:

• Google’s personvernsregler: https://policies.google.com/privacy

• Facebook’s personvernsregler: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Når du bruker Google Input Method, gjelder Google sine personvernsregler: https://policies.google.com/privacy

9 Oppdatering av personvernserklæring

Vi gjennomgår personvernreglene regelmessig basert på endringer i næringsliv og teknologi, og vi kan oppdatere denne personvernserklæringen. Hvis vi gjør en vesentlig endring i denne personvernserklæringen, vil vi varsle deg via din registrerte kontaktinformasjon, for eksempel e-post (sendt til e-postadressen som er oppgitt i kontoen din) eller publisere på Xiaomi-nettsteder eller varsle deg via mobile enheter slik at du kan lære om informasjonen vi samler inn og hvordan vi bruker den. Slike endringer i personvernreglene gjelder fra den effektive datoen som er angitt i innkallingen eller nettstedet. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden regelmessig for siste informasjon om våre personvernspraksis. Din fortsatte bruk av produktene og tjenestene på nettstedet, mobilen og/eller en hvilken som helst annen enhet vil bli vurdert som bekreftelse av den oppdaterte personvernreglene. Vi vil be om ditt eksplisitte samtykke når vi samler inn ytterligere personlig informasjon fra deg eller når vi bruker eller avslører din personlige informasjon til nye formål.

10 Annet

10.1 Enkeltpålogging

Avhengig av jurisdiksjonen din, kan du kanskje logge inn på vår nettside ved hjelp av en rekke innlogginger levert av OAuth-tjenestene. Disse tjenestene vil autentisere din identitet, gi deg muligheten til å dele viss personlig informasjon (for eksempel navn og e-postadresse) med oss, og for å fylle ut vårt påmeldingsskjema. OAuth-tjenestene lar deg velge om du vil legge inn informasjon om dine personlige aktiviteter på denne nettsiden til profilsiden din for å dele med andre i nettverket ditt.

11 Kontakt oss

Dersom du har kommentarer eller spørsmål vedrørende denne personvernserklæring eller spørsmål tilknyttet Xiaomi’s innhenting, bruk eller formidling av din personlige informasjon, vennligst kontakt oppgitt adresse nedenfor og referrer til “personvernserklæring”. Når vi mottar spørsmål vedrørende tilgang/installasjon kan det være at vi trenger ytterligere personlige opplysninger. Hvis spørsmålet ditt i seg selv innebærer et betydelig problem, kan vi be deg om mer informasjon. Dersom du ikke er fornøyd med responsen, så har du mulighet til å klage til relevant autoritet i tilhørende domsmyndighet. Dersom du konsulterer med oss, vil vi skaffe informasjon om relevante klageinstanser som kan være anvendelige i forhold til din konkrete situasjon.

Xiaomi Communications Co., Ltd. Rainbow City of China Resources, No.68, Qinghe Middle Street, Haidian District, Beijing China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422 Email: privacy@xiaomi.com

For brukere i det Europa (EEA): Xiaomi Technology Netherlands B.V. Room 04-106, Wework Strawinskylaan 4117 4th Floor, Atrium North Tower Amsterdam, 1017XD

Takk for at du tok deg tid til å lese vår personvernserklæring!