Politica de confidențialitate a Xiaomi

Politica noastră de confidenţialitate a fost actualizată în 4 septembrie 2019.

Vă rugăm să acordați un moment pentru a vă familiariza cu practicile noastre pentru protejarea confidențialității și să ne spuneți dacă aveți întrebări.

Despre noi

Xiaomi Singapore Pte. Ltd., Xiaomi Technology Netherlands B.V., și companiile sale afiliate din cadrul Grupului Xiaomi (denumite în continuare "Xiaomi", "noi", "a nostru" sau "nouă") vă protejează intimitatea foarte serios. Prezenta Politică de confidențialitate este concepută ținând seama de necesitățile dvs. și este important să aveți o înțelegere globală a practicilor noastre de colectare și utilizare a informațiilor personale, asigurând în cele din urmă, să aveți controlul asupra informațiilor dvs. personale furnizate către Xiaomi.

Despre această Politică de confidențialitate

Cu excepția anumitor produse sau servicii Xiaomi care furnizează o politică de confidențialitate independentă, această Politică de confidențialitate se aplică tuturor dispozitivelor, site-urilor sau aplicațiilor Xiaomi care se referă sau se leagă de această Politică de confidențialitate. Această politică de confidențialitate explică modul în care Xiaomi colectează, folosește, dezvăluie, procesează și protejează orice informații personale pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați produsele și serviciile noastre aflate pe site-uri web (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com) și aplicațiile pe care le oferim pe dispozitivele noastre mobile. Dacă un produs Xiaomi oferă o politică separată de confidențialitate, politica separată de confidențialitate va primi aplicații prioritare, în timp ce partea descoperită va fi supusă condițiilor acestei Politici de confidențialitate. În plus, modul în care produsele și serviciile specifice colectează și procesează informațiile dvs. personale poate varia, de asemenea, în funcție de model, versiune de serviciu sau regiune. Vă sugerăm să consultați politica de confidențialitate separată pentru detalii.

În această politică de confidențialitate, „informații personale” înseamnă informații care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o persoană, fie din acea informație singură, fie din acele informații combinate cu alte informații pe care Xiaomi le poate avea despre acea persoană. Vom folosi informațiile dvs. personale strict în conformitate cu politica de confidențialitate.

Cum vă putem ajuta

În cele din urmă, ceea ce ne dorim este ca toți utilizatorii noștri să fie mulțumiți. Dacă aveți întrebări în legătură cu practicile noastre de prelucrare a datelor personale, astfel cum sunt acestea prezentate pe scurt în această Politică de confidențialitate, vă rugăm să luați legătura cu privacy@xiaomi.com pentru a adresa întrebările dvs. specifice. Vom fi bucuroși să avem vești de la dvs. Dacă aveți o nelămurire privind confidențialitatea sau utilizarea datelor, căreia noi nu i-am răspuns în mod satisfăcător, vă rugăm să contactați (în mod gratuit) furnizorul nostru de soluții la litigii terță parte cu sediul în Statele Unite, prin intermediul https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .

TRUSTe

1 Ce informații sunt colectate și cum le folosim?

1.1 Ce tipuri de informații colectăm

Pentru a vă furniza serviciile, vă vom solicita să ne oferiți informațiile personale necesare pentru a vă furniza aceste servicii. Vom colecta numai informațiile necesare pentru scopurile dvs. specifice, concrete, explicite și legitime și nu vor fi procesate într-o manieră incompatibilă cu aceste scopuri. Aveți dreptul să alegeți să furnizați sau nu informațiile pe care le-am solicitat, însă în majoritatea cazurilor, dacă nu furnizați informațiile dvs. personale, este posibil să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre sau să răspundem la întrebările dvs.

În funcție de serviciul pe care îl alegeți, putem colecta următoarele tipuri de informații:

1.1.1 Informațiile pe care ni le oferiți:

Putem colecta toate informațiile personale pe care ni le furnizați, ceea ce este necesar pentru serviciul pe care îl alegeți. De exemplu, puteți utiliza numele dvs., numărul de telefon mobil, adresa de e-mail, adresa de livrare, comanda, detaliile de facturare, numărul contului bancar, numele deținătorului contului, numărul cărții de credit și alte informații dacă utilizați serviciile mi.com de vânzare cu amănuntul; puteți sincroniza materiale sau date dacă folosiți serviciile Xiaomi Cloud; puteți furniza informații despre sex, informații legate de securitate și altele dacă creați un cont; puteți oferi informații despre lucrul actual, educația și orice alte informații legate de activitățile dvs. sociale dacă participați la Forumul MIUI sau la altă platformă Xiaomi.

1.1.2 Informații pe care le colectăm în utilizarea serviciilor dvs

• Informații referitoare la dispozitiv sau cartela SIM. De exemplu, numărul IMEI, numărul GAID, numărul IMSI, adresa MAC, numărul serial, versiunea și tipul MIUI, versiunea ROM, versiunea Android, ID-ul Android, spațiul ID, operatorul cartelei SIM și zona sa de localizare, informații despre ecranul afișat, informații despre tastatura dispozitivului, detalii despre producătorul dispozitivului și numele modelului, timpul de activare a dispozitivului, operatorul de rețea, tipul de conexiune, informațiile de bază despre hardware și informațiile de utilizare (cum ar fi CPU, stocare, utilizarea bateriei, rezoluția ecranului și temperatura dispozitivului, modelul obiectivului camerei).

• Informații specifice pentru dvs. care pot fi atribuite de furnizori terți de servicii și de partenerii de afaceri: Este posibil să colectăm și să folosim informații cum ar fi ID-ul dvs. de publicitate alocat de furnizorii terți de servicii și partenerii de afaceri.

• Informații despre utilizarea aplicației dvs., inclusiv informații de bază despre aplicație, cum ar fi lista de aplicații, informații despre ID-ul aplicației, versiunea SDK, setările de actualizare a sistemului, setările aplicației (regiune, limbă, fus orar, caractere) și înregistrarea statutului aplicației (de ex. descărcare, instalare, actualizare, ștergere).

• Informații generate când utilizați un serviciu, cum ar fi insignele, evaluările, informațiile de conectare și înregistrările de navigare în cadrul serviciului Forum MIUI; mesajele dvs. pe forumul MIUI (vizibile numai pentru părțile care trimit și primesc); conținutul push generat când utilizați serviciile Mi push; comportamentul dvs. (cum ar fi clicurile, navigarea etc.) pentru serviciile de publicitate.

• Informații despre locație (numai pentru anumite servicii /funcționalități): diferite tipuri de informații despre locația dvs. exactă sau aproximativă dacă utilizați servicii legate de locație (software de navigare, software pentru vreme și software cu funcționalitate de localizare a dispozitivului). De exemplu, regiunea, codul țării, codul orașului, codul rețelei mobile, codul țării mobile, identitatea celulară, informațiile privind longitudinea și latitudinea, setările pentru fusul orar și setările de limbă. Puteți dezactiva oricând informațiile despre locația fiecărei aplicații din setările telefonului (Setări - Permisiuni).

• Informații din jurnal: informații referitoare la modul în care folosiți anumite funcții, aplicaţii sau site-uri web. De exemplu, cookie-urile și alte tehnologii de identificare anonime, adrese IP, informații privind solicitarea de rețea, istoricul mesajelor temporare, jurnale standard de sistem, informații privind accidentele, informații din jurnale generate prin utilizarea serviciilor (cum ar fi timpul de înregistrare, timpul de acces, timpul de activitate, etc.).

• Alte informații: Valoarea caracteristicilor de mediu (ECV) (anume, valoarea generată de ID-ul contului Mi, ID-ul telefonului, ID-ul rețelei Wi-Fi conectată și informații despre locație).

1.1.3 Informații din surse terță parte

Când acest lucru este permis de lege, vom colecta informații despre dvs. din surse terță parte. De exemplu,

pentru anumite servicii care pot include tranzacții de cont și tranzacții financiare, cu autorizația dvs., putem valida informațiile furnizate de dvs. (cum ar fi numărul de telefon) prin intermediul unor surse legale terțe pentru prevenirea securității și a fraudei;

• este posibil să primim simboluri de identificare desemnate (cum ar fi IMEI de la un agent de publicitate) pentru a vă furniza servicii de publicitate;

• de asemenea, putem obține anumite informații, cum ar fi ID-urile contului și poreclele, din serviciile de rețele sociale ale unor terțe părți (de exemplu, când utilizați un cont de rețea socială pentru a vă conecta la un serviciu Xiaomi);

• informații despre dvs. pe care alții ni le-au furnizat (de exemplu, adresa dvs. de livrare pe care alți utilizatori ne-o pot oferi atunci când cumpără produse pentru dvs. prin intermediul serviciilor mi.com).

1.1.4 Informații neidentificabile

De asemenea, putem colecta alte tipuri de informații care nu sunt legate direct sau indirect cu o persoană și care nu pot fi definite ca informații personale în conformitate cu legile locale aplicabile. Astfel de informații pot include date statistice generate atunci când utilizați un anumit serviciu (de exemplu, informații legate de dispozitiv care nu se identifică, evenimente de utilizare zilnică, evenimente de acces la pagini, evenimente de timpul accesului la pagini și evenimente de sesiune); date de monitorizare a rețelei (de exemplu, timpul de solicitare, numărul de solicitare sau cererea de eroare etc.); evenimente de accident de aplicație. Scopul acestei colectări este de a îmbunătăți serviciile pe care vi le furnizăm. Tipul și cantitatea de informații colectate depinde de modul în care utilizați produsele și/sau serviciile noastre.

Colectăm informații cum ar fi identificatori unici de dispozitiv, modele de dispozitive, numere de versiuni ale sistemului și informații despre activitățile dvs. pe site-urile noastre web sau în aplicațiile mobile. Cumulăm astfel de informații pentru a vă oferi mai multe informații utile, pentru a înțelege care părți ale site-urilor noastre web, produselor și serviciilor noastre vă interesează cel mai mult. Astfel de date agregate nu sunt informații personale, deoarece nu pot fi folosite pentru a vă identifica. Cu toate acestea, dacă combinăm informațiile non-personale cu informațiile personale, aceste informații vor fi tratate ca informații personale.

1.2 Cum sunt utilizate informațiile personale pe care le colectăm

Scopul colectării informațiilor personale este de a vă furniza produse și /sau servicii și de a ne asigura că respectăm legile, reglementările și alte cerințe de reglementare aplicabile. Aceasta implică:

• Furnizarea, prelucrarea, întreținerea, îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și /sau serviciilor noastre pentru dvs., cum ar fi livrarea, activarea, verificarea, post-vânzare, suport pentru clienți și publicitate.

• Implementarea și menținerea garanțiilor de securitate în scopul prevenirii pierderilor și a fraudei, cum ar fi asistarea în identificarea utilizatorilor, verificarea identității utilizatorilor. Noi folosim informațiile dvs. pentru scopuri antifraudă numai atunci când sunt îndeplinite următoarele două condiții: este necesar; și datele utilizate pentru evaluare sunt în concordanță cu interesele legitime ale Xiaomi pentru a proteja utilizatorii și serviciile.

• Gestionarea echipamentelor, serviciilor, întrebărilor sau solicitărilor dvs., cum ar fi răspunsul la întrebările clienților, trimiterea notificărilor despre sistem și aplicații, gestionarea activităților dvs., cum ar fi tombolele.

• Realizarea activităților promoționale relevante, cum ar fi furnizarea materialelor de marketing și promoționale și a actualizărilor. Dacă nu mai doriți să primiți anumite tipuri de materiale promoționale, puteți să renunțați prin metoda furnizată în mesaj (cum ar fi linkul de dezabonare din partea de jos a mesajului), dacă nu se specifică altfel în legile aplicabile. Vă rugăm să consultați, de asemenea, “Drepturile dvs.” de mai jos.

• Furnizarea serviciilor și conținutului personalizat. Este posibil să recomandăm produse, servicii și activități personalizate, inclusiv publicitate, pe baza informațiilor pe care le generați atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi istoricul achizițiilor, istoricul navigării pe internet și locația geografică. Aveți dreptul să renunțați în orice moment la primirea anunțurilor personalizate și să vă opuneți profilării, inclusiv celei efectuate în scopuri de marketing direct. Pentru a face acest lucru, puteți să le activați sau să le dezactivați în orice moment în setările telefonului (Setări - Setări suplimentare - Confidențialitate - Servicii de anunțuri) sau contactați-ne la privacy@xiaomi.com. Vă rugăm să consultați, de asemenea, “Drepturile dvs.” de mai jos.

• Vă permite să postați comentarii în forumuri publice.

• Scopuri interne, cum ar fi analiza datelor, cercetare și elaborarea informațiilor statistice legate de utilizarea produselor sau serviciilor noastre, pentru a îmbunătăți mai mult produsele sau serviciile noastre. De exemplu, învățarea mecanică sau instruirea privind algoritmii model se efectuează după eliminarea datelor cu caracter personal.

• Optimizarea performanțelor dispozitivului dvs., cum ar fi analiza utilizării memoriei sau utilizării CPU a aplicației dvs.

• Stocarea și păstrarea informațiilor legate de dvs. pentru activitățile noastre de afaceri (cum ar fi statisticile de afaceri) sau pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale.

• Furnizarea serviciilor locale care nu necesită comunicare cu serverele noastre, cum ar fi utilizarea serviciului Note pe dispozitivul dvs.

• Alte scopuri cu acordul dvs.

Aici sunt mai multe detalii cu privire la modul în care utilizăm informațiile dvs. (care pot include informații personale):

• Activarea și înregistrarea produselor sau serviciilor Xiaomi achiziționate pentru dvs.

• Crearea și întreținerea contului dvs. Mi. Informațiile personale colectate atunci când creați un Cont Mi pe site-urile noastre sau prin dispozitivele noastre mobile sunt folosite pentru a crea contul personal Mi și pagina de profil pentru dvs.

• Procesarea comenzii dvs. de cumpărare. Informațiile referitoare la comenzile de comerț electronic sunt utilizate pentru procesarea comenzii de achiziție și a serviciilor post-vânzare aferente, inclusiv asistența clienților și re-livrare. În plus, numărul comenzii va fi utilizat pentru a verifica comanda cu partenerul de livrare, precum și înregistrarea livrării coletului. Informațiile despre destinatari, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon și codul poștal vor fi folosite în scopuri de livrare. Adresa dvs. de e-mail este utilizată pentru a vă trimite informații pentru urmărirea coletului. O listă a articolelor achiziționate este utilizată pentru tipărirea unei facturi și permite clientului să vadă ce articole se află în colet.

• Participarea la Forumul MIUI. Informațiile personale legate de forumul MIUI sau alte platforme Xiaomi Internet pot fi utilizate pentru afișarea paginilor de profil, interacțiunea cu alți utilizatori și participarea la forum.

• Furnizarea serviciilor Xiaomi Cloud și altor servicii MIUI. Următoarea informație: (informația despre dispozitiv sau cartela SIM, inclusiv numărul GAID, numărul IMEI, numărul IMSI, numărul de telefon, ID-ul dispozitivului, sistemul de operare al dispozitivului, adresa MAC, tipul dispozitivului, informațiile despre sistem și performanță și informațiile despre locație, inclusiv codul mobil al țării, codul rețelei mobile, codul zonei de localizare și identitatea celulară), este utilizată pentru a activa serviciile MIUI, de ex. Xiaomi Cloud, sincronizarea istoricului apelurilor, sincronizare SMS, Găsire dispozitiv, în scopul autentificării utilizatorilor și activării serviciului.

• Diagnosticarea defecțiunilor de activare. Informațiile referitoare la locație sunt utilizate pentru a accesa eșecul de activare a cartelei SIM (de exemplu, gateway-uri Serviciului de mesaje scurte (SMS) și eșecuri de rețea), pentru a identifica operatorul de rețea al serviciului și pentru a notifica operatorul de rețea despre acel defect.

• Furnizarea altor servicii MIUI. Informațiile colectate de către serviciile MIUI sunt utilizate pentru a îndeplini funcțiile acelui serviciu, oferind în același timp optimizarea serviciilor, de ex. descărcarea, actualizarea, înregistrarea, executarea sau optimizarea activităților legate de serviciile MIUI. De exemplu, informațiile personale colectate de Magazinul Teme pot oferi servicii personalizate de recomandare a temelor în funcție de istoricul dvs. de descărcare și navigare.

• Găsirea dispozitivului dvs. Dacă telefonul dvs. este pierdut sau furat, funcția Găsește dispozitiv a Xiaomi vă poate ajuta să găsiți și să vă protejați telefonul. Vă puteți localiza telefonul pe o hartă utilizând informațiile despre locație furnizate de telefon, vă puteți șterge telefonul sau îl puteți bloca. Când căutați în mod activ telefonul, informațiile despre locație sunt captate de pe dispozitivul dvs. mobil; în unele situații această informație este obținută de la turnurile de telefonie mobilă sau punctele de acces Wi-Fi. Puteți activa sau dezactiva această funcție în orice moment din setările telefonului (Setări - Cont Mi - Xiaomi Cloud - Găsire dispozitiv).

• Înregistrarea informațiilor despre locație în fotografii. Puteți înregistra informațiile despre locație în timp ce faceți o fotografie. Aceste informații vor fi vizibile în dosarul dvs. foto și locația va fi salvată în informațiile despre proprietăți ale fotografiilor dvs. Dacă nu doriți să fie înregistrată locația în timp ce faceți o fotografie, puteți opri această funcție în orice moment din setările aparatului foto.

• Furnizarea funcțiilor de mesagerie (de exemplu Mi Talk, Mi Mesaje). Dacă descărcați și utilizați serviciul Mi Talk, informațiile colectate pentru Mi Talk pot fi utilizate pentru activarea acestui serviciu și pentru identificarea utilizatorului și a destinatarului mesajului. În plus, istoricul conversațiilor este stocat pentru comoditatea reîncărcării istoricului conversației după ce un utilizator a reinstalat aplicații sau pentru sincronizarea între dispozitive. Informațiile (numerele de telefon ale expeditorului și ale destinatarului și ID-urile de mesaje Mi) pot fi utilizate de Mi Mesaje pentru activarea serviciilor și abilitatea serviciului de a funcționa corect, inclusiv rutarea mesajelor.

• Furnizarea serviciilor bazate pe locație. În timpul utilizării serviciilor MIUI, informațiile despre locație pot fi de asemenea utilizate de noi sau de furnizorii de servicii terță parte și partenerii de afaceri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale” de mai jos) pentru a vă oferi versiunea corectă a serviciului și a oferi detalii exacte despre acea locație pentru cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului, de ex. detalii despre vreme, acces la locație (ca parte a platformei Android). Este posibil să dezactivați în setări serviciile de localizare sau să dezactivați oricând utilizarea serviciilor de localizare ale unei aplicații.

• Îmbunătățirea experienței de utilizator. Unele funcții opționale, cum ar fi programul Experiența utilizatorului, permit companiei Xiaomi să analizeze date despre modul în care utilizatorii folosesc serviciile de telefonie mobilă și serviciile MIUI, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, cum ar fi, de ex., prin trimiterea rapoartelor de eroare.

• Permisiunea de a folosi Centrul de securitate. Informațiile colectate pot fi utilizate pentru funcțiile de securitate și de susținere a sistemului în aplicația Securitate, cum ar fi scanarea de securitate, economizorul de baterie, lista de blocări, curățarea etc. Unele dintre aceste funcționalități sunt operate de furnizori terți de servicii și /sau parteneri de afaceri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale” de mai jos). Informațiile (care nu sunt informații personale, ca listele de definire a virușilor) sunt folosite pentru funcțiile de scanare a securității.

• Furnizarea de servicii push. Numerele ID Cont Mi și GAID/IMEI vor fi folosite și pentru a furniza servicii Xiaomi push, pentru a evalua rentabilitatea publicității și a trimite notificări din partea MIUI cu privire la actualizări de software sau lansări de produse noi, inclusiv informații despre reduceri și promoție. În plus, sub încredințarea unor terțe părți selectate (care vor fi, de asemenea, controlori de date pentru informațiile dvs. personale - pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale” de mai jos), serviciul push Xiaomi poate, de asemenea, să evalueze performanța publicității sau să trimită notificări utilizând ID-ul Contului dvs. Mi și numerele IMEI de la MIUI. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă trimite mesaje push (fie prin mesaje prin intermediul serviciilor noastre, prin e-mail sau prin alte mijloace) care oferă sau promovează produsele și serviciile noastre și /sau produsele și serviciile unor terțe părți selectate. Puteți să renunțați la primirea ofertelor de marketing de la noi și de la terți, în orice moment, prin modificarea preferințelor dvs. în setările dispozitivului sau prin gestionarea preferințelor dvs. prin intermediul aplicației /site-ului terță parte utilizând push-ul Xiaomi. Vă rugăm să consultați, de asemenea, “Drepturile dvs.” de mai jos.

• Verificarea identității utilizatorului. Xiaomi utilizează valoarea ECV pentru a verifica identitatea utilizatorului și a evita conectările neautorizate.

• Colectarea de feedback de la utilizatori. Feedback-ul pe care alegeți să îl oferiți este important pentru Xiaomi, în vederea îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim. Pentru a urmări feedback-ul pe care ați ales să îl oferiți, Xiaomi poate să corespondeze cu dvs. utilizând informațiile personale pe care le-ați furnizat și să păstreze înregistrări ale acestei corespondențe pentru rezolvarea problemelor și îmbunătățirea serviciilor.

• Trimiterea notificărilor. Din când în când, putem utiliza informațiile dvs. personale pentru a trimite notificări importante, cum ar fi notificări despre achiziții și modificări ale termenilor, condițiilor și politicilor noastre. Întrucât aceste informații sunt esențiale pentru interacțiunea dvs. cu Xiaomi, nu este recomandat să refuzați să primiți astfel de informații.

• Desfășurarea activităților promoționale. Dacă participați la o tombolă, concurs sau o promoție similară prin platformele sociale Xiaomi, putem folosi informațiile personale pe care le furnizați pentru a vă trimite aceste premii.

• Realizarea analizei dispozitivelor pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună. Xiaomi va efectua analiza hardware și software pentru a îmbunătăți în continuare experiența dispozitivului.

Putem combina aceste informații cu alte informații (inclusiv informații despre diverse servicii sau dispozitive, cum ar fi calculatoarele, telefoanele mobile, televizoarele inteligente și alte dispozitive conectate) pentru a furniza și a îmbunătăți produsele, serviciile, conținutul și publicitatea. De exemplu, putem folosi detaliile Contului dvs. Mi în toate serviciile pe care le utilizați și care necesită un Cont Mi. În plus, pentru a vă îmbunătăți experiența și a îmbunătăți serviciile noastre, respectând legile și reglementările relevante sau cu consimțământul dvs., putem să sortăm informații de la dvs. sau legate de dvs. pentru diferite produse, servicii sau echipamente, pentru a forma o etichetă, a oferi sugestii, conținut personalizat și caracteristici personalizate. De exemplu, utilizând istoricul căutărilor dvs. din browser pentru a recomanda produse sau servicii care v-ar interesa în Mi.com. Și în funcție de motivele combinației de mai sus și de cerințele legilor aplicabile, vă vom oferi mecanisme de control specifice pentru o astfel de combinație. Aveți dreptul să renunțați la primirea de marketing direct de la noi și la luarea deciziilor automatizate etc. Pentru a putea exercita aceste drepturi, puteți trimite e-mail la privacy@xiaomi.com sau consultați mecanismele de control descrise în politica de confidențialitate separată pentru fiecare produs. Vă rugăm să consultați, de asemenea, “Drepturile dvs.” de mai jos.

2 Cookie-uri și alte tehnologii

Tehnologii precum cookie-urile, etichetele și script-urile sunt utilizate de Xiaomi și furnizorii noștri terți de servicii și partenerii de afaceri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale” de mai jos). Aceste tehnologii sunt folosite în analizarea tendințelor, administrarea site-ului, urmărirea mișcărilor utilizatorilor pe site și colectarea de informații demografice despre baza noastră de utilizatori, în ansamblul său. Este posibil să primim rapoarte bazate pe utilizarea acestor tehnologii de către aceste companii pe o bază individuală, dar și agregată. Aceste tehnologii sunt folosite în analizarea tendințelor, administrarea site-ului, urmărirea mișcărilor utilizatorilor pe site și colectarea de informații demografice despre baza noastră de utilizatori, în ansamblul său. Tratăm informațiile colectate prin cookie-uri și alte tehnologii ca informații non-personale, cu excepția cazurilor în care adresele Protocolului de Internet (IP) sau identificatorii similari sunt considerate informații personale de către legile locale.

• Fișiere de jurnal: Așa cum este cazul pentru majoritatea site-urilor web, adunăm anumite informații și le stocăm în fișiere de jurnal. Aceste informații pot include adrese IP, tipul de browser folosit, furnizorul de servicii Internet (ISP), pagini de trimitere/ieșire, sistem de operare, data/ora și/sau date privind fluxul de clicuri. Nu conectăm datele colectate automat cu alte informații pe care le colectăm despre dvs.

• Publicitate: Colaborăm cu furnizorii noștri terți de servicii și cu partenerii de afaceri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale” de mai jos) pentru a afișa publicitatea pe site-ul nostru sau pentru a gestiona publicitatea pe alte site-uri. Furnizorii noștri terți de servicii și partenerii de afaceri pot utiliza tehnologii cum ar fi module cookie pentru a aduna informații despre activitățile dvs. pe acest site și pe alte site-uri, pentru a vă oferi servicii de publicitate bazate pe activitățile de navigare și interesele dvs. Vom obține consimțământul dvs. explicit în prealabil și vom implica o acțiune clară afirmativă înainte de a vă furniza acest serviciu publicitar. Dacă nu doriți ca aceste informații să fie utilizate în scopul de a vă oferi anunțuri bazate pe categorii de interese, puteți să renunțați făcând clic aicihttp://preferences-mgr.truste.com .

• Date analitice mobile: În cadrul unora dintre aplicațiile noastre mobile folosim software de analiză mobilă pentru a ne permite să înțelegem mai bine funcționalitatea software-ului nostru mobil pe telefon. Acest software poate înregistra informații cum ar fi cât de des utilizați aplicația, evenimentele care apar în cadrul aplicației, utilizarea agregată, datele de performanță și unde apar erori în cadrul aplicației. Nu conectăm informațiile stocate în software-ul de analiză cu niciun fel de informații personale pe care le trimiteți în cadrul aplicației mobile.

• Stocare locală – HTML5/Flash: Utilizăm Obiecte de stocare locală (LSO), cum ar fi HTML5 sau Flash, pentru a stoca conținut și preferințe. Terțe părți cu care suntem parteneri pentru a furniza anumite funcții pe site-urile noastre sau pentru a afișa publicitate pe baza activității dvs. de navigare pe Internet folosesc, de asemenea, cookie-uri HTML5 sau Flash pentru colectarea și stocarea informațiilor. Diverse browsere își pot oferi propriul instrument de management pentru eliminarea LSO-urilor HTML5. Pentru a gestiona cookie-urile Flash, faceți clic aici: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html .

3 Cum împărtășim, transferăm și dezvăluim public informațiile dvs. personale

3.1 Partajare

Nu vindem niciun fel de informații personale către terțe părți. Putem uneori să împărtășim informațiile dvs. personale cu terțe părți (după cum este descris mai jos) pentru a furniza sau a îmbunătăți produsele sau serviciile noastre, inclusiv pentru a oferi produse sau servicii pe baza cerințelor dvs. Dacă nu mai doriți să ne permiteți să partajăm aceste informații, vă rugăm să ne contactați la privacy@xiaomi.com.

3.1.1 Partajarea pe care o alegeți sau o solicitați în mod activ

Cu consimțământul dvs. explicit sau la solicitarea dvs., vom împărtăși informațiile dvs. personale în limitele consimțământului /solicitării dvs. către anumite terțe părți desemnate de dvs. De exemplu, atunci când utilizați Contul Mi pentru a vă conecta la un site sau o aplicație terță parte.

3.1.2 Partajarea informațiilor cu grupul nostru

Pentru a desfășura cu succes operațiunile de afaceri și a vă oferi toate funcțiile produselor sau serviciilor noastre, este posibil să împărtășim din când în când informațiile dvs. personale cu alte filiale Xiaomi.

3.1.3 Partajarea cu ecosistemul de companii al grupului

Xiaomi lucrează împreună cu un grup excelent de companii, care împreună formează Ecosistemul Mi. Companiile din Ecosistemul Mi sunt entități independente, în care Xiaomi a investit și care sunt operate de experți în domeniile lor. Xiaomi vă poate dezvălui informațiile personale companiilor din Ecosistemul Mi pentru a vă oferi și a îmbunătăți produsele și serviciile interesante (hardware și software) de la companiile din Ecosistemul Mi. Unele dintre aceste produse sau servicii vor fi sub marca Xiaomi, în timp ce altele pot folosi propriul brand. Companiile din Ecosistemul Mi pot împărtăși din când în când informații cu Xiaomi în legătură cu produse sau servicii sub marca Xiaomi, pentru a furniza servicii hardware și software, aducând funcții și experiență mai bună utilizatorilor. Xiaomi va lua măsurile adecvate de management și tehnice pentru a asigura securitatea procesării informațiilor dvs. personale, incluzând, dar fără a se limita la, criptarea informațiilor dvs. personale.

3.1.4 Partajarea cu furnizorii terți părți de servicii și partenerii de afaceri

Pentru a ne ajuta să vă furnizăm produsele și serviciile descrise în această Politică de confidențialitate, putem împărtăși, atunci când este necesar, informațiile dvs. personale furnizorilor terți de servicii și partenerilor noștri de afaceri.

Aceștia includ furnizorii noștri de servicii de livrare, centre de date, facilități de stocare a datelor, furnizori de servicii pentru clienți, furnizori de servicii de publicitate și marketing și alți parteneri de afaceri. Aceste terțe părți pot prelucra informațiile dvs. personale în numele Xiaomi sau pentru unul sau mai multe dintre scopurile acestei Politici de confidențialitate. Noi garantăm că partajarea informațiilor personale necesare pentru a vă furniza servicii este exclusiv pentru scopuri legitime, legale, necesare, specifice și explicite. Xiaomi va aplica conștiinciozitatea cuvenită și va avea contracte în vigoare pentru a se asigura că furnizorii terți de servicii respectă legile privind confidențialitatea aplicabile în jurisdicția dvs. Este posibil ca furnizorii terță parte de servicii să aibă sub-prelucrătorii lor.

Pentru a oferi măsurarea performanțelor, analiză și alte servicii de afaceri, este posibil să împărtășim, de asemenea, informații (informații non-personale) cu terțe părți (cum ar fi agenții de publicitate de pe site-urile noastre) în formă agregată. Utilizăm informațiile pe care le avem pentru a ajuta agenții de publicitate și alți parteneri de afaceri să evalueze eficacitatea și acoperirea publicității și serviciilor lor și să înțeleagă tipurile de persoane care utilizează serviciile lor și modul în care interacționează cu site-urile, aplicațiile și serviciile lor. De asemenea, putem împărtăși tendințele generale de utilizare a serviciilor noastre cu ei, cum ar fi numărul de clienți dintr-un anumit grup de persoane care achiziționează anumite produse sau se angajează în anumite tranzacții.

3.1.5 Alte dispoziții

În conformitate cu cerințele legale, procedurile legale, litigiile și /sau solicitările din partea agențiilor publice și agențiilor guvernamentale, Xiaomi poate fi nevoită să dezvăluie informațiile dvs. personale. Dacă dezvăluirea este necesară sau adecvată pentru securitatea națională, aplicarea legii sau alte probleme de importanță publică, putem de asemenea dezvălui informații despre dvs.

Pentru a pune în aplicare condițiile noastre sau a ne proteja afacerea, drepturile, activele sau produsele sau pentru a proteja utilizatorii sau dacă dezvăluirea este în mod rezonabil necesară pentru următoarele scopuri (detectarea, prevenirea și soluționarea fraudei, utilizarea neautorizată a produsului, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale), putem de asemenea dezvălui informații despre dvs. (Este posibil să existe ocazii în care Xiaomi poate colecta, utiliza sau dezvălui informațiile dvs. personale fără consimțământul dvs., dacă acest lucru este și numai în măsura în care este, permis în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor). Aceasta poate include furnizarea informațiilor personale agențiilor publice sau guvernamentale; comunicarea cu parteneri terți despre fiabilitatea contului dvs. pentru a preveni frauda, încălcările și alte comportamente dăunătoare.

În plus, este posibil să împărtășim informațiile dvs. personale cu:

• contabilii, auditorii, avocații sau consilierii noștri similari atunci când le cerem să ne ofere consultanță profesională; și

• investitorii și alte părți terțe relevante în cazul unei vânzări reale sau potențiale sau al unei alte tranzacții corporative legate de o entitate din grupul Xiaomi; și

• orice alte terțe părți, dacă este autorizat de dvs. în legătură cu o dezvăluire specifică.

3.2 Transfer

Xiaomi nu va transfera informațiile dvs. la niciun subiect decât în următoarele cazuri:

• În cazul în care am obținut consimțământul dvs. explicit;

• Dacă Xiaomi este implicată în fuziune, achiziționare sau vânzare a tuturor sau a unei părți a activelor sale, vă vom notifica de orice schimbare în proprietate, utilizare și orice alegere a informațiilor dvs. personale pe care eventual le posedați, prin e-mail și /sau prin postarea unui anunț proeminent pe site-urile noastre.

3.3 Dezvăluire publică

În plus față de afișarea numărului de telefon mobil al câștigătorului sau ID-ului de cont Mi sau a numelui utilizatorului la publicarea listei câștigătoare în formă lipsită de informații personale, Xiaomi va dezvălui public informațiile dvs. personale numai în următoarele circumstanțe:

• În cazul în care am obținut consimțământul dvs. explicit;

• Dezvăluirea publică în baza legii sau a motivelor rezonabile: inclusiv legi și reglementări, proceduri legale, litigii sau la cererea departamentelor guvernamentale competente.

4 Cum stocăm și protejăm informațiile dvs. personale

4.1 Măsurile de securitate implementate de Xiaomi

Ne-am luat angajamentul de a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt păstrate în condiții de securitate. Pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea sau alte riscuri similare, am pus în practică proceduri fizice, electronice și manageriale rezonabile pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm pe dispozitivul dvs. mobil și pe site-urile web Xiaomi. Vom asigura că vă protejăm informațiile dvs. personale în conformitate cu legislația în vigoare. De exemplu, când vă accesați contul Mi, puteți alege să utilizați programul de verificare în doi pași pentru o mai bună securitate. Când trimiteți sau primiți date de pe dispozitivul dvs. Xiaomi pe serverele noastre, asigurați-vă că sunt criptate folosind Secure Sockets Layer (SSL) și alți algoritmi.

Toate informațiile dvs. personale sunt stocate pe servere securizate și protejate în clădiri controlate. Clasificăm informațiile dvs. pe baza importanței și sensibilității și ne asigurăm că informațiile dvs. personale au nivelul necesar de securitate. Dispunem de controale speciale de acces pentru stocarea datelor bazate pe cloud și revizuim periodic practicile noastre de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv măsurile de securitate fizică, pentru a preveni accesul și utilizarea neautorizată.

Aplicăm conștiinciozitatea cuvenită față de partenerii de afaceri și furnizorii terți de servicii pentru a ne asigura că sunt capabili să vă protejeze informațiile personale. De asemenea, verificăm dacă aceste terțe părți mențin standarde de securitate adecvate, punând în aplicare restricții contractuale adecvate și, dacă este necesar, efectuând audituri și evaluări. În plus, angajații noștri și cei ai partenerilor noștri de afaceri și furnizorilor terți de servicii care vă accesează informațiile personale sunt supuși obligațiilor contractuale aplicabile de confidențialitate.

Realizăm cursuri de pregătire și teste de securitate și protecție a intimității pentru a spori gradul de conștientizare a angajaților noștri cu privire la importanța protejării informațiilor personale. Vom lua toate măsurile posibile și necesare din punct de vedere legal pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere faptul că utilizarea Internetului nu este în întregime sigură și, din acest motiv, nu putem garanta securitatea sau integritatea niciunor informații personale care sunt transferate de la sau către dvs. sau prin intermediul Internetului.

Ne ocupăm de încălcarea securității datelor cu caracter personal conform cerințelor legii aplicabile privind protecția datelor, care include, dacă este necesar, notificarea încălcării către autoritatea competentă de supraveghere a protecției datelor și către persoanele vizate.

4.2 Ce puteți face

Puteți seta o parolă unică pentru Xiaomi care nu dezvăluie nimănui parola de conectare sau informațiile contului dvs. (cu excepția cazului în care această persoană este autorizată corespunzător de dvs.) în cazul unei scurgeri de parole a altor site-uri, care ar putea dăuna securității contului dvs. la Xiaomi. Ori de câte ori este posibil, vă rugăm să nu dezvăluiți codul de verificare primit nimănui (inclusiv celor care pretind a fi serviciul clienți Xiaomi). Ori de câte ori vă conectați ca utilizator al Contului Mi pe site-urile Xiaomi, în special de pe computerul altcuiva sau de pe terminalele publice de Internet, trebuie să vă deconectați întotdeauna la sfârșitul sesiunii.

Xiaomi nu poate fi trasă la răspundere pentru pierderea securității cauzată de accesul terțelor părți la informațiile dvs. personale, ca urmare a faptului că dvs. nu vă păstrați informațiile personale private. În ciuda celor de mai sus, trebuie să ne anunțați imediat dacă există o utilizare neautorizată a contului dvs. de către orice alt utilizator de Internet sau orice altă încălcare a securității. Sprijinul dvs. ne va ajuta să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale.

4.3 Accesarea altor funcții de pe dispozitivul dvs.

Aplicațiile noastre pot accesa anumite caracteristici de pe dispozitivul dvs., cum ar fi activarea e-mailurilor pentru a utiliza contactele, memoria SMS și starea rețelei Wi-Fi etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a permite aplicațiilor să ruleze pe dispozitivul dvs. și vă permit să interacționați cu aplicațiile. Puteți oricând să revocați permisiunile dvs., dezactivându-le la nivelul dispozitivului sau contactându-ne la privacy@xiaomi.com.

4.4 Politica de păstrare

Păstrăm informații personale pentru perioada necesară în scopul colectării informațiilor descrise în această Politică de confidențialitate sau orice politică de confidențialitate separată furnizată pentru un anumit produs sau serviciu sau conform legilor aplicabile. Perioadele de păstrare detaliate sunt specificate în pagina de servicii specifice sau produse asociate. Vom renunța la păstrarea și ștergerea sau anonimizarea informațiilor personale odată ce scopul colectării este îndeplinit sau după confirmarea cererii dvs. de ștergere sau după terminarea funcționării produsului sau serviciului respectiv. O excepție de la aceasta sunt informațiile personale pe care le procesăm pentru interesul public, cercetare științifică, cercetare istorică sau scopuri statistice. Xiaomi va continua să păstreze acest tip de informații mai mult decât perioada de păstrare standard, în cazul în care acest lucru este permis în baza legilor aplicabile sau a cererii dvs., chiar dacă prelucrarea ulterioară a datelor nu este legată de scopul inițial al colectării.

5 Drepturile dvs.

Controlul informațiilor dvs. personale

5.1 Setări de control

Xiaomi este de acord că preocupările privind confidențialitatea diferă de la o persoană la alta. De aceea, oferim exemple de modalități pe care Xiaomi vi le pune la dispoziție pentru a restricționa colectarea, utilizarea, dezvăluirea sau prelucrarea informațiilor dvs. personale și să vă controlați setările de confidențialitate:

• Activați/dezactivați funcțiile programului de Experiență a utilizatorului și pe cea de Acces la locație;

• Conectaţi-vă sau deconectaţi-vă din Contul Mi;

• Activează/dezactivează funcțiile de sincronizare Xiaomi Cloud; și

• Ștergeți toate informațiile stocate pe Xiaomi Cloud prin i.mi.com;

• Activați/dezactivați alte servicii și funcționalități care se ocupă de informații sensibile sau personale. Puteți afla mai multe detalii cu privire la starea de securitate a dispozitivului dvs. și în aplicația de securitate MIUI.

Dacă ați fost de acord anterior să folosim informațiile dvs. personale pentru scopurile menționate mai sus, vă puteți schimba opinia în orice moment scriindu-ne sau trimițându-ne un e-mail la privacy@xiaomi.com.

5.2 Drepturile dvs. pentru informațiile dvs. personale

În funcție de legile și reglementările aplicabile, aveți dreptul de a accesa, rectifica și șterge orice alte informații personale pe care le deținem despre dvs. (denumită în continuare "solicitare").

De asemenea, puteți accesa și actualiza detaliile referitoare la informațiile personale din contul dvs. Mi la http://account.mi.com sau conectându-vă la contul dvs. pe dispozitivul dvs. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți sau să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos. E-mail: privacy@xiaomi.com.

Această Politică de confidențialitate impune ca solicitarea dvs. să respecte legile și reglementările aplicabile și următoarele condiții:

(1) Prin accesarea exclusivă a solicitării de către Xiaomi și pentru protejarea securității informațiilor dvs., solicitarea dvs. trebuie să fie în scris (cu excepția cazului în care legea locală recunoaște în mod explicit solicitarea orală);

(2) Să furnizați informații suficiente pentru a permite companiei Xiaomi să vă verifice identitatea și să se asigure că solicitantul este subiectul sau persoana legal autorizată a informațiilor solicitate.

După ce obținem suficiente informații pentru a confirma că solicitarea dvs. poate fi procesată, vom trece la a răspunde solicitării dvs. în orice interval de timp stabilit în conformitate cu legile dvs. aplicabile privind protecția datelor.

Detaliat:

• Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente și ușor de înțeles despre modul în care folosim informațiile dvs. personale și drepturile dvs. Acesta este motivul pentru care vă oferim informațiile din această Politică de confidențialitate.

• În baza cerințelor legilor aplicabile, o copie a datelor dvs. personale colectate și prelucrate de noi vă va fi furnizată la cerere gratuit. Pentru orice solicitare suplimentară pentru informații relevante, este posibil să percepem o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative reale, în conformitate cu legile aplicabile.

• Dacă orice informație pe care o deținem este incorectă sau incompletă, aveți dreptul ca informațiile dvs. personale să fie corectate sau completate în funcție de scopul utilizării.

• Conform cerințelor legilor aplicabile, aveți dreptul de a solicita ștergerea sau excluderea informațiilor dvs. personale, dacă nu există niciun motiv convingător ca noi să continuăm să le folosim. Vom examina motivele privind cererea dvs. de ștergere și vom lua măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice. Dacă se confirmă dreptul, este posibil să nu putem elimina imediat informațiile din sistemul copiilor de rezervă din cauza tehnologiilor legale și de securitate aplicabile. În acest caz, vom stoca în siguranță informațiile dvs. personale și le vom izola de orice prelucrare ulterioară, până când copia de rezervă va putea fi ștearsă sau făcută anonimă.

• Aveți dreptul de a formula obiecții față de anumite tipuri de procesare, inclusiv procesarea pentru marketing direct (inclusiv în cazul utilizării profilării) și în anumite circumstanțe în care baza legală pentru procesare (inclusiv profilarea) este interesul nostru legitim.

În special, în conformitate cu legile anumitor jurisdicții:

• Aveți dreptul să obțineți de la noi restricția de procesare a informațiilor dvs. personale. Vom examina motivele pentru solicitarea dvs. de restricționare. Vom examina motivele pentru solicitarea dvs. de restricționare. Dacă motivele se aplică pentru GDPR, vom procesa informațiile dvs. personale numai în circumstanțe aplicabile în GDPR și vă vom informa înainte de ridicarea restricției de procesare.

• Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează semnificativ în mod similar.

• Aveți dreptul să solicitați informațiile dvs. personale într-un format structurat și utilizat în mod obișnuit și să transmiteți informațiile altui controlor de date.

Avem dreptul să refuzăm să procesăm solicitări care nu au sens/ încurcate, solicitări care lezează dreptul celorlalți la confidențialitate, solicitări extrem de nerealiste, solicitări care necesită o muncă tehnică disproporționată și solicitări care nu sunt impuse de legislația locală, informații care au fost făcute publice, informații furnizate în condiții confidențiale. Dacă considerăm că anumite aspecte ale solicitării de ștergere sau accesare a informațiilor pot conduce la incapacitatea noastră de a utiliza în mod legal informațiile pentru scopurile menționate anterior de combatere a fraudei și de securitate, aceasta poate fi, de asemenea, respinsă.

5.3 Retragerea consimțământului

Vă puteți retrage consimțământul acordat nouă anterior pentru un anumit scop prin trimiterea unei solicitări, inclusiv prin colectarea, utilizarea și /sau dezvăluirea informațiilor dvs. personale aflate în posesia sau controlul nostru. În baza serviciului specific pe care îl utilizați, puteți vizita Centrul de gestionare a contului Mi la https://account.xiaomi.com/pass/del sau să trimiteți un email la privacy@xiaomi.com. Vă vom procesa cererea într-un termen rezonabil de la data la care a fost făcută solicitarea și, ulterior, nu vom colecta, utiliza și/sau dezvălui informațiile dvs. personale, conform solicitării dvs.

În funcție de amploarea retragerii consimțământului, vă rugăm să rețineți că este posibil să nu puteți continua să primiți toate beneficiile produselor și serviciilor Xiaomi. Retragerea consimțământului sau a autorizației dvs. nu va afecta validitatea prelucrării noastre efectuate pe baza consimțământului până în momentul retragerii.

5.4 Anularea unui serviciu sau a unui cont

Dacă doriți să anulați un anumit produs sau serviciu, puteți trimite un e-mail la privacy@xiaomi.com pentru serviciul de deconectare.

Dacă doriți să anulați contul Mi, vă rugăm să rețineți că anularea vă va împiedica să utilizați întreaga gamă de produse și servicii Xiaomi. Anularea poate fi împiedicată sau întârziată în anumite circumstanțe. De exemplu, dacă încă mai există sume restante în contul dvs., cum ar fi serviciul de membru neplătit al Muzică Mi, tema cu plată în Magazinul Teme sau împrumutul nerambursat în Mi Finanțe, etc., nu putem să vă satisfacem imediat solicitarea.

Când vă conectați la Xiaomi prin intermediul unui cont terț, trebuie să solicitați anularea contului de la terța parte.

6 Modul în care informațiile dvs. personale sunt transferate la nivel global

Xiaomi procesează și face copii de rezervă a informațiilor personale printr-o infrastructură globală de operare și control. În prezent Xiaomi are centre de date în China, India, Statele Unite, Germania, Rusia și Singapore. În scopurile descrise în Politica de confidențialitate, informațiile dvs. pot fi transferate către aceste centre de date în conformitate cu legislația în vigoare.

De asemenea, este posibil să transferăm informațiile dvs. personale furnizorilor de servicii terță parte și partenerilor de afaceri, și datele dvs. pot, prin urmare, să fie transmise și altor țări sau regiuni. Jurisdicția în care se află aceste unități globale poate sau nu poate proteja informațiile personale conform acelorași standarde ca în jurisdicția dvs. Există riscuri diferite în temeiul diferitor legi privind protecția datelor și că noi putem transfera și stoca informațiile dvs. personale în locații de peste hotare. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă angajamentul nostru de a respecta această Politică de confidențialitate și de a vă proteja informațiile personale.

În special,

• Informațiile personale pe care le colectăm și le generăm în cadrul operațiunilor pe teritoriul Chinei continentale sunt stocate în centre de date situate în China continentală, cu excepția transmisiilor transfrontaliere, astfel cum este permis de legea aplicabilă.

• Informațiile personale pe care le colectăm și le generăm în cadrul operațiunilor pe teritoriul Rusiei sunt procesate și stocate în centre de date situate în Rusia, cu excepția transmisiilor transfrontaliere permise de legislația rusă.

• Informațiile personale pe care le colectăm și le generăm în cadrul operațiunilor pe teritoriul Indiei sunt stocate în centre de date situate în India.

Dacă trebuie să transferăm informații personale în afara jurisdicției dvs., fie către filialele noastre, fie către furnizorii terți de servicii, vom respecta legile aplicabile aferente. Ne asigurăm că toate aceste transferuri îndeplinesc cerințele legilor locale aplicabile în materie de protecție a datelor prin implementarea unor garanții uniforme. Puteți afla despre garanțiile pe care le avem la dispoziție contactându-ne la privacy@xiaomi.com.

Dacă utilizați produsele și serviciile noastre în zona Spațiului Economic European (SEE), Xiaomi Technology Netherlands B.V. va acționa în calitate de controlor de date, iar Xiaomi Singapore Pte Ltd va fi responsabilă de prelucrarea datelor. Datele de contact pot fi găsite în secțiunea "Contactați-ne".

Dacă Xiaomi împărtășește datele cu caracter personal care provin de la dvs. în SEE unei entități din grupul Xiaomi sau unui furnizor terță parte de servicii în afara SEE, vom face acest lucru pe baza clauzelor contractuale standard ale UE sau a oricăror altor garanții prevăzute în GDPR.

7 Protecția minorilor

Considerăm că este responsabilitatea părintelui sau tutorelui de a supraveghea utilizarea de către copil a produselor sau serviciilor noastre. Cu toate acestea, nu oferim servicii direct unui copil sau nu folosim datele personale ale copiilor în scopul comercializării.

Dacă sunteți părinte sau tutore și considerați că minorul a furnizat Xiaomi informații personale, vă rugăm să ne contactați la privacy@xiaomi.com pentru a ne asigura că informațiile personale sunt eliminate imediat și că minorul este dezabonat de la oricare dintre serviciile Xiaomi aplicabile.

8 Trebuie să fiu de acord cu termenii și condițiile unor terțe părți?

Politica noastră de confidențialitate nu se aplică produselor sau serviciilor oferite de o terță parte. În funcție de produsul sau serviciul Xiaomi pe care îl utilizați, acesta poate include produse de la terțe părți, servicii care implică suport vocal, procesarea camerelor, redare video, curățare sistem și servicii de securitate, jocuri, statistici, interacțiune social media, procesarea plăților, navigare pe hartă, partajare, push, filtrarea informației, metode de introducere a datelor etc.. Unele dintre acestea vor fi furnizate sub formă de link-uri către site-urile web ale unor terțe părți, iar unele vor fi accesate sub formă de SDK-uri, API-uri etc. Informațiile dvs. pot fi, de asemenea, colectate atunci când utilizați aceste produse sau servicii. Din acest motiv, vă sugerăm cu insistență să vă acordați timp pentru a citi politica de confidențialitate a părții terțe, la fel cum ați citit-o pe a noastră. Nu suntem responsabili și nu putem controla modul în care terțiile parte utilizează informațiile personale pe care le colectează de la dvs. Politica noastră de confidențialitate nu se aplică altor site-uri către care duc link-uri din serviciile noastre.

Următoarele exemple ilustrează când condițiile și politicile de confidențialitate ale terțelor părți se aplică când utilizați produsele specifice menționate mai sus:

• Atunci când utilizați un furnizor de servicii de plată terță parte pentru a finaliza și a plăti pentru comanda dvs., informațiile personale furnizate în timpul procesului de plată sunt tratate în conformitate cu politica de confidențialitate de la terță parte.

• Când utilizați caracteristica de scanare antivirus în aplicația MIUI Security, se va aplica una dintre următoarele variante, în funcție de alegerea serviciului:

• Politica de confidențialitate și securitate a informațiilor Avast: https://www.avast.com/privacy-policy

• Acord de licență pentru AVL SDK pentru mobil: http://co.avlsec.com/License.en.html?l=en

• Politica de confidențialitate de la Tencent: https://privacy.qq.com

• Când utilizați caracteristica Cleaner în aplicația MIUI Security, se va aplica una dintre următoarele variante, în funcție de alegerea serviciului:

• Politica de confidențialitate Cheetah Mobile: https://www.cmcm.com/policies/privacy-policy

• Politica de confidențialitate de la Tencent: https://privacy.qq.com

• Când utilizați serviciile de publicitate în mai multe aplicații specifice în MIUI, se va aplica una dintre următoarele variante, în funcție de alegerea serviciului:

• Politica de confidențialitate a Google: https://policies.google.com/privacy

• Politica de confidențialitate a Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update?ref=old_policy

• Când utilizați Metoda de introducere Google, se aplică Politica de confidențialitate a Google: https://policies.google.com/privacy

9 Cum actualizăm această Politică de confidențialitate

Revizuim periodic Politica de confidențialitate în funcție de schimbările din afaceri și tehnologie și putem actualiza această Politică de confidențialitate. Dacă vom efectua o modificare importantă a acestei Politici de confidențialitate, vă vom anunța prin intermediul informațiilor dvs. de contact înregistrate, cum ar fi e-mail (trimise la adresa de e-mail specificată în contul dvs.) sau va fi publicată pe site-urile Xiaomi sau vă vom anunța prin intermediul dispozitivelor mobile, despre informațiile pe care le colectăm și modul în care le folosim. Modificările aduse Politicii de confidențialitate se vor aplica de la data efectivă specificată în anunț sau pe site. Vă îndemnăm să verificați periodic această pagină pentru a obține cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate. Utilizarea în continuare de către dvs. a produselor și serviciilor pe site, pe mobil și /sau pe orice alt dispozitiv va fi considerată drept confirmare a politicii de confidențialitate actualizată. Vom cere consimțământul dvs. explicit atunci când colectăm informații personale suplimentare de la dvs. sau când utilizăm sau dezvăluim informațiile dvs. personale în scopuri noi.

10 Alte dispoziții

10.1 O singură conectare

În funcție de jurisdicția dvs., este posibil să vă puteți conecta la site-ul nostru folosind o varietate de date de autentificare furnizate de serviciile OAuth. Aceste servicii vă vor autentifica identitatea, vă vor oferi opțiunea de a partaja cu noi anumite informații personale (cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail) și de a pre-completa formularul nostru de înscriere. Serviciile OAuth vă permit să alegeți dacă doriți sau nu să publicați informații despre activitățile dvs. personale pe pagina dvs. de profil pe acest site, pentru a le partaja cu alte persoane din rețeaua dvs.

11 Contactați-ne

Dacă aveți comentarii sau întrebări cu privire la această Politică de confidențialitate sau orice întrebări legate de colectarea, utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dvs. personale de către Xiaomi, vă rugăm să ne contactați la adresa de mai jos, făcând referire la "Politica de confidențialitate". Când primim întrebări de confidențialitate sau informații personale despre solicitările de acces /descărcare, avem o echipă profesionistă care să vă rezolve problemele. Dacă întrebarea dvs. implică o problemă semnificativă, vă putem solicita mai multe informații. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul primit, puteți transmite plângerea autorității de reglementare competente din jurisdicția dvs. Dacă ne consultați, vom furniza informații cu privire la canalele de reclamații relevante care ar putea fi aplicabile în funcție de situația dvs. reală.

Xiaomi Communications Co., Ltd. #019, 9th Floor, Building 6, 33 Xi'erqi Middle Road, Haidian District, Beijing, China 100085

Xiaomi Singapore Pte. Ltd. 20 Cross Street, China Court #02-12 Singapore 048422 E-mail: privacy@xiaomi.com

Pentru utilizatorii din Spațiul Economic European (SEE): Xiaomi Technology Netherlands B.V. Room 04-106, Wework Strawinskylaan 4117 4th Floor, Atrium North Tower Amsterdam, 1017XD

Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru citirea Politicii noastre de confidențialitate!